- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.461
benımkı de alıyordu. şimdi nadir alıyor nedense.Ay canım onu danıssana ememedi ği göğüsteki süt nolacak. .. sıcak havlu kıy be duşta göğsüne sıcak su tut ve eline yukardan asagı dogru bastır..göğüsteki sütü boşaltamaya calıs mutlaka.
Çok geçmiş olsun inş . Hemen iyileşir bebeiş ona da sarılır.
Yaa bu damaklu değil de damaksız olanları mı ne varmı.ş basit ve ucuz..kızlar beninki once alıyırdu şimdi öğürüyo pis..beğenmiyo..
Ben emzik istiyorum ama memede uyusun istemiyorum. Bulursanız bana da haber çakın.
Cok gecmiş olsun benimkide hırıldıyo ..kac gunluk bebeğin?
Doktor ilaç veriyor mu beni bi aydınlat canım.
Not: eğer öksürüyorsa bi kabuklu soğanı gece uyurken iki ye kes yanına koy bebeğin nefesi dogal olarak acıyo diyorlar. Denemek te fayda var.
Şifa olur inşallah
Allah yardımcın olsun. Mis gibi kokulara cok yaklasmıssın.
eger evde kendı işini gücünü yapacak olan varsa bence de göndermeBen bu gidisle 4 ay gondermicemanladigim kadariyla o gazin hic bi cozumu yok mecbur hafifletip bebitolari rahatlatmaya calisicaz
sağlıcakla kavuşursunuz İnşaallah.Kızlar suyum geldi şuan yoldaız dualarınızı beklıorm sancım yok gibi Allah yardımcım olsun
alın diye yazıyor yazıda. en masum yer orasıymış :))Eee neresini opcez bu minnoslarin, elini yuzunu zaten opemiyoruz, ilk aylarda en azindan. Ben bezelye parmakli ayaklarini operim diye hayal etmistim, orasida olmayacaksa yeni bir odak lazim simdi
hayırlısı. vakti değilmiş demek. durumu iyi olsunda. vakti gelince gelir sağlıcakla Allahın izniyle.kızlar ben geldim kontroldenn su değil idrarmış yani ben istemsiz altıma kaçırıyorum
Ama sancılarım çıktı.. doktor bu hafta içinde olur dedi.. hala sancılarım devam ediyor
kaşıntı için ilaç değiştirdi.. bebişin durumuna ona giden kana falan baktı.. herşey gayet iyi dedi
kilosuna bakmadıbizden bu kadar...
bunları duyduğuma sevindim. benimkide haftalardır kanalda çünkü. doktor ultrasonda yüzünü göremiyor bile.Kontrolegittik bebis iyi,karnim 3cm kuculmus yani gobegim bayagi asagiya inmis..bebisimin kafasi haladogumkanalinda,yarisi hem de..tam 8haftadir boyle ya bu keratacok guzel iste bunun icin ayri bi sanci cekmenegerek kalmicak dedi ebe,sadece dogum sancini beklersin dedi tabi her sey kismet. Dogumu dahakolaylastircagini da soyledi,3gundur sancin yok firtina oncesi sessizlik olabilir die de espri patlatti haftaya tekrar kontrol var tabi dogurmazsam
Markası ne memnun olmadığın pompanın cnm? Ben de henüz almadım da..Benimkide hesapta elektrikli, elimle sikiyom memeyi, yoksa cekmiyo, annem gordukce bunami 200 lira verdiniz diyopompa daha iyiymis ya
Evet cuma aksam fisfis oldu
Benimkide hep sirt ustu donuyorbenımkı hep kafayı sola cevırıyor. sağa cevırdım soluna yastık koydum
ara sıra uyanıp aglıyor zilli.
öff bıtmıyor hiçbişi .. dıkkat edın bebıklerın yatıs sekıllerıne
manuelde var. dün onu denedımSurrender kesin süt sağıyor... ay du kıazzzz onun elektirkli ya sağdırıyo vay be elle olanla iki yudum çıkarcam diye uğraş sen pembedon5 pembedon5
Lansinoh benimki. Ama herkes madelayi pek bir ovuyorMarkası ne memnun olmadığın pompanın cnm? Ben de henüz almadım da..
sağa yatırmak ıcın baya dalması gerek.Benimkide hep sirt ustu donuyor
Benim annem gitti esimle yalnız kaldık gecenin ilk bölümü o bakıyor ama dedigin gibi yine yarım uyuyorum tam dalamıyorum aklım bebiste kalıyor.. Huzursuzluk zormus ciddenHuzursuzlar iste...Beni biraksan bi saniyede uyurum diyodum, anneme biraktim iceri yatmaya gittim ama aklim onda kalinca bende uyuyamiyorum
elımle derken? destek amaclı mı?Benimkide hesapta elektrikli, elimle sikiyom memeyi, yoksa cekmiyo, annem gordukce bunami 200 lira verdiniz diyopompa daha iyiymis ya
Ben henüz yapmadım ama bekliyorum cnm az kaldı..
insanın aklı kalıyor dımı?Huzursuzlar iste...Beni biraksan bi saniyede uyurum diyodum, anneme biraktim iceri yatmaya gittim ama aklim onda kalinca bende uyuyamiyorum
Aynen bakiyolar kendilerine cok zorlaniyorlar her gun bi suru telefon, camasir makinesi nasil aciliyor? Pilav nasil yapiliyor? Gibi...eger evde kendı işini gücünü yapacak olan varsa bence de gönderme
çok rahat edersın
Hemde nasil... Sut yapmam lazim diye uyuyorum, gercekten uyaninca cok sut oluyo cunku, zar zor uyudum..insanın aklı kalıyor dımı?
Ayy benimki hala kanala girmedidoktora sordum şimdiye kadar girmeli miydi diye... Genel olarak bu zamana kadar girer ama yine de belli olmaz dedi.. Korkuyorum
yakınsa sorun yok. annen ara sıra gidip evı temızlesın yemegı yapıp gelsın sana işte :=)Aynen bakiyolar kendilerine cok zorlaniyorlar her gun bi suru telefon, camasir makinesi nasil aciliyor? Pilav nasil yapiliyor? Gibi...Dun aklimiza geldi sonunda, annemin gitmesi gerektigi yerde bende bebekle beraber annemde kalirim bir kac gun evlerimiz cok uzak degil allahtan... (Derken babam aradi baya bi agladi telefonda) amannn baksinlar baslarinin carelerine koskoca insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?