2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benımkı de alıyordu. şimdi nadir alıyor nedense.
aynen o en ucuz bakkal emzıklerını denıycem bulursam :=)

Kızlar suyum geldi şuan yoldaız dualarınızı beklıorm sancım yok gibi Allah yardımcım olsun
sağlıcakla kavuşursunuz İnşaallah.
gözünüzaydın.

Eee neresini opcez bu minnoslarin, elini yuzunu zaten opemiyoruz, ilk aylarda en azindan. Ben bezelye parmakli ayaklarini operim diye hayal etmistim, orasida olmayacaksa yeni bir odak lazim simdi
alın diye yazıyor yazıda. en masum yer orasıymış :))

hayırlısı. vakti değilmiş demek. durumu iyi olsunda. vakti gelince gelir sağlıcakla Allahın izniyle.
gerçi yolu açıyorsun diye sevinmiştik ama olsun.
Yakamoz açıyor önümüzü.

bunları duyduğuma sevindim. benimkide haftalardır kanalda çünkü. doktor ultrasonda yüzünü göremiyor bile.
sen otururken karnın ayaklarına değiyor mu.. sanki top gibi kucağımda duruyor karnım.

anladım canım ben de bir arkadaştan akdım kaynattım kullanıyotum zaten manuel çok zor olur yaa

Kızlar iyi günler son yazılarınızı okudum biraz çok heyecanlandım duygulandım ben nisan annelerindeyim üç ay sonra bizde sizin gibi olacağız inşallah. Ben sizden küçük bir yardım isteyeceğim çok dertliyim siz artık tecrübelisiniz ben ankarada oturuyorum ve maalesef hâlâ bir doktorum yok sürekli gittiğim devletten korkuyorum özelde çok pahalı geliyor beni biraz zorluyor şuan verebileceğimiz en en yüksek meblağ 2500 lira olur doğuma o fiyattaki özellerde çok iyi değil acaba ztb ye giden varmı vip bölümü varmış 600 lira orası nasıl yada önerebileceğiniz biyer varmı Yenimahallede oturuyorum Sincan koruya gitsem yarım saat sürüyor uzaklık sorun olurmu ve orası nasıl sizce şimdiden çok çok teşekkür ederim hepinize :))

Huzursuzlar iste... Beni biraksan bi saniyede uyurum diyodum, anneme biraktim iceri yatmaya gittim ama aklim onda kalinca bende uyuyamiyorum
Benim annem gitti esimle yalnız kaldık gecenin ilk bölümü o bakıyor ama dedigin gibi yine yarım uyuyorum tam dalamıyorum aklım bebiste kalıyor.. Huzursuzluk zormus cidden bitkisel suruplardan almaya gitti esim bakalım insallah faydası olur..

eger evde kendı işini gücünü yapacak olan varsa bence de gönderme
çok rahat edersın
Aynen bakiyolar kendilerine cok zorlaniyorlar her gun bi suru telefon, camasir makinesi nasil aciliyor? Pilav nasil yapiliyor? Gibi... Dun aklimiza geldi sonunda, annemin gitmesi gerektigi yerde bende bebekle beraber annemde kalirim bir kac gun evlerimiz cok uzak degil allahtan... (Derken babam aradi baya bi agladi telefonda) amannn baksinlar baslarinin carelerine koskoca insanlar

Ayy benimki hala kanala girmedi doktora sordum şimdiye kadar girmeli miydi diye... Genel olarak bu zamana kadar girer ama yine de belli olmaz dedi.. Korkuyorum

Hic belli olmuyormus dogum aninda bile girebiliyormus..ama daha erkengirsin ki insanin stresi azalsin..benimki iki aydir oralarda da bak artikson 11 gun

yakınsa sorun yok. annen ara sıra gidip evı temızlesın yemegı yapıp gelsın sana işte :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…