- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.481
Bi elimle sagdigim biberonu tutuyorum diger elimle memenin sagini solunu altini ustunu sikiyorum. Baska turlu cikmiyorelımle derken? destek amaclı mı?
aynen . sırf süt ıcın uyku sorun oldu bendeHemde nasil... Sut yapmam lazim diye uyuyorum, gercekten uyaninca cok sut oluyo cunku, zar zor uyudum..
Gonderemem korkuyorumyakınsa sorun yok. annen ara sıra gidip evı temızlesın yemegı yapıp gelsın sana işte :=)
onu bende yapıyorum ama çok zaman sonra.Bi elimle sagdigim biberonu tutuyorum diger elimle memenin sagini solunu altini ustunu sikiyorum. Baska turlu cikmiyor
ayy benım babam her gün aradı '' ne zaman gelcen'' diyeGonderemem korkuyorum
sağlıcakla kavuşursunuz İnşaallah.
gözünüzaydın.
alın diye yazıyor yazıda. en masum yer orasıymış :))
hayırlısı. vakti değilmiş demek. durumu iyi olsunda. vakti gelince gelir sağlıcakla Allahın izniyle.
gerçi yolu açıyorsun diye sevinmiştik ama olsun.
Yakamoz açıyor önümüzü.
bunları duyduğuma sevindim. benimkide haftalardır kanalda çünkü. doktor ultrasonda yüzünü göremiyor bile.
sen otururken karnın ayaklarına değiyor mu.. sanki top gibi kucağımda duruyor karnım.
Bir an once atlatsak su gunleri... Insan hoplata hoplata sevmek istiyo ya...Benim annem gitti esimle yalnız kaldık gecenin ilk bölümü o bakıyor ama dedigin gibi yine yarım uyuyorum tam dalamıyorum aklım bebiste kalıyor.. Huzursuzluk zormus ciddenbitkisel suruplardan almaya gitti esim bakalım insallah faydası olur..
Babamda benden cekinmese oda gel diyecek de diyemiyo atar yaparim diyeayy benım babam her gün aradı '' ne zaman gelcen'' diye
bende yapacaktım da neyse dedım.Babamda benden cekinmese oda gel diyecek de diyemiyo atar yaparim diye
Kalp kirmaktan korkuyor insan degilmi? Halbuki onlarin en cok dusunmesi gerek. Cumartesi aksam geldi babam, bi tuvalete gitmistim geri bi geldim duran cocugu durup dururken almis ayagina salliyorbende yapacaktım da neyse dedım.
aynen. anneme de kal demedım zaten aklı burda kalmasın dıye.Kalp kirmaktan korkuyor insan degilmi? Halbuki onlarin en cok dusunmesi gerek. Cumartesi aksam geldi babam, bi tuvalete gitmistim geri bi geldim duran cocugu durup dururken almis ayagina salliyorbaba dedim nabiyon yaaa? Hadi aglasa anlicam kizmicam tepki vermicektim o kadar... Sonra gidene kadar triplere girdi.. Gene ben uzuldum, bi lohusalik yasatmadilar zaten
Ben de aynı durumdayım..Merabalar kizlarr benim bebiss yerinden memnun kanala da inmedi yukarda daha iner mi acabaa ya inmezse zor bir dogum beni mi bekliyor(
Sorma yaaaynen. anneme de kal demedım zaten aklı burda kalmasın dıye.
13 gün kaldı sanırım.
durduk yere ayagına mı aldı
Benim annem gitti esimle yalnız kaldık gecenin ilk bölümü o bakıyor ama dedigin gibi yine yarım uyuyorum tam dalamıyorum aklım bebiste kalıyor.. Huzursuzluk zormus ciddenbitkisel suruplardan almaya gitti esim bakalım insallah faydası olur..
Aynen hep oyle dıyoruz zaten, atlatsak su gunlerıBir an once atlatsak su gunleri... Insan hoplata hoplata sevmek istiyo ya...
Bebis iyi pek aglayan bir bebek degil sadece sancısı olunca 1, 2 dk inliyor onun haricinde gözleri kocaman acıp etrafa bakıyor :) ama su son 3, 4 gundut az uyuyor maalesef.. O kadar kucukler ki kıyamıyosun onun sancı cektigini gorunceAyyy erkenden donmek zorunda kalmis annen .. Keske iste firsati olaydi da baya kalaydi..dediginiz gibi eslere tamamen birakilip rahat dalinmaz da,ben ancak uykuya tamamen yenilirsem olabilir boyle bise mesela:/ bebeginle araniz nasil peki,sevdiriyo mu kendini bicirikAllah yardimcin olsun insallah
Benimkide hesapta elektrikli, elimle sikiyom memeyi, yoksa cekmiyo, annem gordukce bunami 200 lira verdiniz diyopompa daha iyiymis ya
Atom karnı tok altı temiz ve uykusunda huzursuz sa kesin gaz.
Acı elma yagını bir damla ayak altın a masaj bir damla göbek değmeden çevresine saat yönünde masajla uygula.
Bi bardak kaynatıp ılıttıgın suya bi çay kaşıpı kimyon karıştır. Dibe çökünce bi çay kaşığı agzına dök minnoşun.
Kalanı da kendim içtim.
Benimki maşallah bugün pek bi güzel gaz çıkar dı. hangisinden bilmem.
Ama bazen koca adam gb saatlerce bizle oturuyor bakıyor . Dalamıyor hiç.sinir ediyor.
Hadi geçmiş olsun .
Bebis iyi pek aglayan bir bebek degil sadece sancısı olunca 1, 2 dk inliyor onun haricinde gözleri kocaman acıp etrafa bakıyor :) ama su son 3, 4 gundut az uyuyor maalesef.. O kadar kucukler ki kıyamıyosun onun sancı cektigini gorunce
Senin de az kaldı canım gunun, gerci orda 42. Haftaya kadar bekliyorlar sanırım ama umarım senin oglus cok bekletmez kendini sen de alırsın sag salim kucağına artik minnoşu
Evet keske annem kalsaydı biraz daha baya faydası oluyor bebekle hep esimle ben ilgilendik annem gidince zorlanmayalım diye ama en azından yemegimi falan yapıyordu baya yardımcı oluyordu.. Manevi olarak ta yanımda olması yetiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?