2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen karnimin oraya ekstra sis bise katmissin da duruyomus gibi zatengogus alti baya bos,dumduz oluyo bazen bizim durum pozitif gorunuyor insallah beklenildigi gibi isimize yarar Allaha emanetiz

Bir an once atlatsak su gunleri... Insan hoplata hoplata sevmek istiyo ya...

bende yapacaktım da neyse dedım.
Kalp kirmaktan korkuyor insan degilmi? Halbuki onlarin en cok dusunmesi gerek. Cumartesi aksam geldi babam, bi tuvalete gitmistim geri bi geldim duran cocugu durup dururken almis ayagina salliyor baba dedim nabiyon yaaa? Hadi aglasa anlicam kizmicam tepki vermicektim o kadar... Sonra gidene kadar triplere girdi.. Gene ben uzuldum, bi lohusalik yasatmadilar zaten

aynen. anneme de kal demedım zaten aklı burda kalmasın dıye.
13 gün kaldı sanırım.
durduk yere ayagına mı aldı

Ayyy erkenden donmek zorunda kalmis annen .. Keske iste firsati olaydi da baya kalaydi..dediginiz gibi eslere tamamen birakilip rahat dalinmaz da,ben ancak uykuya tamamen yenilirsem olabilir boyle bise mesela:/ bebeginle araniz nasil peki,sevdiriyo mu kendini bicirik Allah yardimcin olsun insallah

Bebis iyi pek aglayan bir bebek degil sadece sancısı olunca 1, 2 dk inliyor onun haricinde gözleri kocaman acıp etrafa bakıyor :) ama su son 3, 4 gundut az uyuyor maalesef.. O kadar kucukler ki kıyamıyosun onun sancı cektigini gorunce

Senin de az kaldı canım gunun, gerci orda 42. Haftaya kadar bekliyorlar sanırım ama umarım senin oglus cok bekletmez kendini sen de alırsın sag salim kucağına artik minnoşu

Evet keske annem kalsaydı biraz daha baya faydası oluyor bebekle hep esimle ben ilgilendik annem gidince zorlanmayalım diye ama en azından yemegimi falan yapıyordu baya yardımcı oluyordu.. Manevi olarak ta yanımda olması yetiyordu.

Benimkide hesapta elektrikli, elimle sikiyom memeyi, yoksa cekmiyo, annem gordukce bunami 200 lira verdiniz diyo pompa daha iyiymis ya
ablam virdi bana...hatta yiğenimin kıyafetleri tulumları biz bi beze para veriok şuan...benim çocuğun 10 yaşına kadar kıyafetleri hazır saçmalamayın aldık zaar üç beş bişi ..offf gaz sorunu ....eee rezene dw içiyoz

zaman geçtikçe uyusun gari diye gözüne bakıcaz yaa ennkorktuğum şeee gece ayakta olursa

Tabi ya Anne insanin eli ayagi vallahi,ablamlara cok yardimi olmustu..ama ne de olsa bebisimzle hep kendimiz ilgilencez,ins her sey cok rahat gider..masallah o gozleree,sevsnleerrr :) ayy evet az kaldi benim de,insallah fazla bkletmez ama Hayirlisi artik bakalim ne zaman gelecek bucur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…