- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.501
Kimyonu yapmak istemiyodum niyeyse, ama artik yapicaz onuda mecbur... 25 derece evde corap+terlikle gezmekten fenalik geldi zaten
ALLAHIM nazardan korusun seni kinderini...inşallah Allahın izni ile kolay olacak ve hemen ayaklanacaksın..Allah dağına göre kar veriyor işte...kuzum sen orda yalnızsın Allah seni görüyor işteKontrolegittik bebis iyi,karnim 3cm kuculmus yani gobegim bayagi asagiya inmis..bebisimin kafasi haladogumkanalinda,yarisi hem de..tam 8haftadir boyle ya bu keratacok guzel iste bunun icin ayri bi sanci cekmenegerek kalmicak dedi ebe,sadece dogum sancini beklersin dedi tabi her sey kismet. Dogumu dahakolaylastircagini da soyledi,3gundur sancin yok firtina oncesi sessizlik olabilir die de espri patlatti haftaya tekrar kontrol var tabi dogurmazsam
Daha fazla ye iki az gelir :) fis Fis Aynen ben de yapamam yaa,zaten en son iki uc ay oldu yapali haha..ben de hurma yiyim diodum da almadim unuttum gitti..Aynen Hayirlisi olsun normal ya da digerigelir gelir mecburen gelecek gun bitio
İnşaallah. Amin..Aynenkarnimin oraya ekstra sis bise katmissin da duruyomus gibi zatengogus alti baya bos,dumduz oluyo bazen bizim durum pozitif gorunuyor insallah beklenildigi gibi isimize yarar Allaha emanetiz
İnşaallah sağlıcakla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.yarın doğuma gidiyorum kızlar bana dua edin noolur..günüm 2 gün geçti suni sancı verecekler ..nasıl dayanırım bilemiyorum hiç sancımda yok şimdi
Bende iciyom banamisin demiyoablam virdi bana...hatta yiğenimin kıyafetleri tulumları biz bi beze para veriok şuan...benim çocuğun 10 yaşına kadar kıyafetleri hazır saçmalamayın aldık zaar üç beş bişi .. offf gaz sorunu ....eee rezene dw içiyoz
Haha aynen ama,bildigin tabak koy üstüne yani o derece :))İnşaallah. Amin..
ben eskiden iççamaşırımı takamıyordum. acayip rahatsız ediyordu. bayadır rahatım. :)
bazen yemek yerken üstüme dökülüyor. eşimde dalga geçiyor. önüne iki masa koyduk hala üstüne döküyorsun diye. ikinci masa dediği göbeğim
İnşaallah sağlıcakla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.
Ben 2 haftadir takiyom korse cok iyi topluyo, bazen yururken korseli bile lop lop ediyo, bide takmasak nasil olcek acebaya ben napim ...korseyi bi taktım amannnn bi rahat bi rahatt ama sıcaklığı sormaaa...terimle yıkanıyorum be...ama korse bi topluyor löpür löpür etmiyo...rahat eğilip kalkıyom eee
Amin canım inş yaa,hayırlısı olsun sağlıkla doğsunALLAHIM nazardan korusun seni kinderini...inşallah Allahın izni ile kolay olacak ve hemen ayaklanacaksın..Allah dağına göre kar veriyor işte...kuzum sen orda yalnızsın Allah seni görüyor işte
bazen çay bardağını tutuyorum üstüne. bırakmıyorum tabi de bıraksam durur. :)Haha aynen ama,bildigin tabak koy üstüne yani o derece :))
gözünüzaydın.Kızlar bebegime bugun kavustum sukurler olsun...
Gözün aydın canımKızlar bebegime bugun kavustum sukurler olsun...
Ben de medical park'ta doğum yapıcm. Yoğun bakım küvezi vs içinb buraya geçtim
Hayırlısı ile Kucağınıza Alırsınız inşallah canım, normalde etlik zübeydeye gidiyorum ama korktuğum için
medical park ile anlaşmaya karar verdim ama inşAllah pişman olmam, orda doktora karar veremedim sizin doktorunuz kim memnunmuusunuz. haftaya randevu almam lazım
Canim normalde medical park a git derdim ama orda doğum 4000 nerdeyse, sen balgat ta akrapol hastanesinde Bülent beyi dene, randevu alması sıkıntı ama azıcık dil dökerek şansını dene bakalım. .. kardeşim orda doğum yaptı çok memnunduKızlar iyi günler son yazılarınızı okudum biraz çok heyecanlandım duygulandım ben nisan annelerindeyim üç ay sonra bizde sizin gibi olacağız inşallah. Ben sizden küçük bir yardım isteyeceğim çok dertliyimsiz artık tecrübelisiniz ben ankarada oturuyorum ve maalesef hâlâ bir doktorum yok sürekli gittiğim devletten korkuyorum özelde çok pahalı geliyor beni biraz zorluyor şuan verebileceğimiz en en yüksek meblağ 2500 lira olur doğuma o fiyattaki özellerde çok iyi değil acaba ztb ye giden varmı vip bölümü varmış 600 lira orası nasıl yada önerebileceğiniz biyer varmı Yenimahallede oturuyorum Sincan koruya gitsem yarım saat sürüyor uzaklık sorun olurmu ve orası nasıl sizce şimdiden çok çok teşekkür ederim hepinize :))
Oyyy masallah kindereHahaha ayyy cokseker yaaaa inanmazsin ama ayni benimkarnim bi deyerim o kinderi benn kontrol guzeldi,karnim3cm asagi dusmus,bebenin kafasinin yarisi kanalda bunlariyi belirtilermis dogum icin ama iste ne zamangelir bekleyip gorcez Yine güldürdü bizi bücür, Kalbini dinlerken tekmeler atiyor ya ebe takilio kendi kalp atislarina tepki verio die geldik geleli de hemen hemen hiç durmadı karnımda
Kimyonu yapmak istemiyodum niyeyse, ama artik yapicaz onuda mecbur... 25 derece evde corap+terlikle gezmekten fenalik geldi zaten
Kızlar benim bebiş çok uyuyor. Naparsam yapayim Uyandiramiyorum. Doktor 2 saatten fazla ac kalmasin dedi. Bizimki saatlerce uyuyor. Napcam ben ya
Kızlar bebegime bugun kavustum sukurler olsun...
Hadi gozunaydin canim, Allah ayirmasin bi daha hic siziKızlar bebegime bugun kavustum sukurler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?