2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kimyonu yapmak istemiyodum niyeyse, ama artik yapicaz onuda mecbur... 25 derece evde corap+terlikle gezmekten fenalik geldi zaten
ya ben napim ...korseyi bi taktım amannnn bi rahat bi rahatt ama sıcaklığı sormaaa...terimle yıkanıyorum be...ama korse bi topluyor löpür löpür etmiyo...rahat eğilip kalkıyom eee

ALLAHIM nazardan korusun seni kinderini...inşallah Allahın izni ile kolay olacak ve hemen ayaklanacaksın..Allah dağına göre kar veriyor işte...kuzum sen orda yalnızsın Allah seni görüyor işte

Daha fazla ye iki az gelir :) fis Fis Aynen ben de yapamam yaa,zaten en son iki uc ay oldu yapali haha..ben de hurma yiyim diodum da almadim unuttum gitti..Aynen Hayirlisi olsun normal ya da digeri gelir gelir mecburen gelecek gun bitio
Atom heart mother kocasına söyle o herşeyi alıyor

Aynen karnimin oraya ekstra sis bise katmissin da duruyomus gibi zatengogus alti baya bos,dumduz oluyo bazen bizim durum pozitif gorunuyor insallah beklenildigi gibi isimize yarar Allaha emanetiz
İnşaallah. Amin..
ben eskiden iççamaşırımı takamıyordum. acayip rahatsız ediyordu. bayadır rahatım. :)
bazen yemek yerken üstüme dökülüyor. eşimde dalga geçiyor. önüne iki masa koyduk hala üstüne döküyorsun diye. ikinci masa dediği göbeğim

yarın doğuma gidiyorum kızlar bana dua edin noolur..günüm 2 gün geçti suni sancı verecekler ..nasıl dayanırım bilemiyorum hiç sancımda yok şimdi
İnşaallah sağlıcakla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.

csyrc bak ne buldum nette, sen geldin aklima direk kontrol nasildi bu arada? Eki Görüntüle 1749259

Hahaha ayyy cokseker yaaaa inanmazsin ama ayni benimkarnim bi de yerim o kinderi benn kontrol guzeldi,karnim3cm asagi dusmus,bebenin kafasinin yarisi kanalda bunlariyi belirtilermis dogum icin ama iste ne zamangelir bekleyip gorcez Yine güldürdü bizi bücür, Kalbini dinlerken tekmeler atiyor ya ebe takilio kendi kalp atislarina tepki verio die geldik geleli de hemen hemen hiç durmadı karnımda

Haha aynen ama,bildigin tabak koy üstüne yani o derece :))

ya ben napim ...korseyi bi taktım amannnn bi rahat bi rahatt ama sıcaklığı sormaaa...terimle yıkanıyorum be...ama korse bi topluyor löpür löpür etmiyo...rahat eğilip kalkıyom eee
Ben 2 haftadir takiyom korse cok iyi topluyo, bazen yururken korseli bile lop lop ediyo, bide takmasak nasil olcek aceba

Ben de medical park'ta doğum yapıcm. Yoğun bakım küvezi vs içinb buraya geçtim

Yarın medical park da doğum yapacam kızlar, doktorum ertan bey yarın sezeryan olucam, ben çok memnunum kendisinden, bakalım doğumdan sonra düşüncem ne olur

Ertan beyden memnunum ben ama bayan doktor istiyorum dersen Aylin ya da Saime hanımı öneririm. ..
Canim normalde medical park a git derdim ama orda doğum 4000 nerdeyse, sen balgat ta akrapol hastanesinde Bülent beyi dene, randevu alması sıkıntı ama azıcık dil dökerek şansını dene bakalım. .. kardeşim orda doğum yaptı çok memnundu

Oyyy masallah kindere Kafasinida cikisa iyice dayamis demek, minnos annesini yormadan rahatca gelcek insallah
Benimkide kendini asagi dogru ittirip duruyor, kasiklarimda cok agri oluyor o zaman. Bi supriz yapmazsa benim minnos haftaya bugun kucagimda olcak insallah. Heyecan ve stres dorukta

Kimyonu yapmak istemiyodum niyeyse, ama artik yapicaz onuda mecbur... 25 derece evde corap+terlikle gezmekten fenalik geldi zaten

Ben de yapma istemedim kaka yapamaz diye bi şey okumustum nette. Cok korka korka verdim ama cok sukur kakada yaptı.

Kızlar benim bebiş çok uyuyor. Naparsam yapayim Uyandiramiyorum. Doktor 2 saatten fazla ac kalmasin dedi. Bizimki saatlerce uyuyor. Napcam ben ya

Canım öncelikle sakin ol cogumuz o yoldan gectik. Benim dünya basıma yıkıldı sandım bebek sarılı k deyince doktor. Panik yapma. Kaldırmak içşn her yolu dene cunku emdikçe daha cok acıkıyorlar. Doktor mama verme dedi ama bi gece öaöa verdim ben 30 cc onun dışında emmeye üşendi diye sütümü çekio verdim. Gece uyandırmak tam bi işkenceydi bi saat uyanmasına calısıyordum. Altını actım. Üstünü değiştirdi m. Topuk burun sıkma.her yolu dene. Evet cok zor bi süreç ama aşılıyo dişini sık ugras ertesi gün e azalma oluyp bi de ben şekerli su da verdim beş saate bi iki ğç çay kasıgı. Ertesi günde şekersiz kaynamış su verdim iki çay kasıgı ılık.

Sonra kendin bol bol kayısı kompostosu iç. İdrarla atıyo cocuk idrarı sapsarı oluyo. Geçmiş olsun.

Üzülme diycem ama elinde değil biliyorum.sakin kal geçiyor emdikçe.geçmiş olsun.

Kızlar bebegime bugun kavustum sukurler olsun...

Gözün aydın tatlım. Ne mutlu sana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…