- 7 Kasım 2015
- 828
- 980
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.521
Saglik ve mutlulukla kavus insallah bebisineEvet yarın sabah sezeryana aliniyorum, bugunde gelmedi bebiş. .. heyecan korku merak hepsi bir arada...
Ne zaman inmeyi düşünüyorlar acabaaBen de aynı durumdayım..
Biz başladık uyusun diye gözüne bakmaya. . Zaten ben tek başıma bakıyom bebege eşim gece fosur fosur.zaman geçtikçe uyusun gari diye gözüne bakıcaz yaa ennkorktuğum şeee gece ayakta olursa
renklisemsiye tatlim ne kadar kimyonu ne kadar suda kaynaticaz peki?
Safra asidine baktr.onu devlet yapmiyo ozel labaratuvarda yaptrmalisinbütün testler yapıldı..sonuç normal dendi.. ama hala kaşınıyorum
Sebebi neymis ogrendinmi canimEvet canım aynı oldu hatta buraya yazmıştım. .geçecek merak etme
Sezeryandan sonra kek.biskuvi.hosaf ye.iyi sut yapuyo.ama bir ikigun mama ver ben verdim sutum gelince vermedim zatenHayırlı dogumlar canım...Sağlıkla kavusun.
Ay aynı bizim sıpa.. koala gb kolda yatıyor.
IKi gun mama ver ac kalmadinufff ne zmaan gelcek bu gerçek süt yaa yetmiyo yetmiyo
Ben cok zorlaniyorum canim sagarken elim yoruluyo.paran varsa elektirikli alGunaydin guzel annisler aranizda manuel gogus pompasi kullanan var mi? Elektronik biraz pahali geldi zaten emiyo kalan sutu cekmek icin ihtiyacim var sizce ne yapiyim???
benimde 15 gun oldu dikislerim cok agriyo.yanma ve batma varHanimlar dogum yapali 15gun oldu hala kalkamadim bu dikisler ne zaman duzelecek yeni yeni agrimaya basladi.basta sutum gelmedi diye bebegime mama verdik simdi de mamasiz doymaz oldu napicaaammn
Humana ve rezene ic canimGünaydınlar güzel annrler ve anne adayları. Benim süt 17 günlük olduk hala gelmedi. Oğlum aç kalıyo diye mama veriyorum. Sütümü sağıyorum ne kadar çıkıyor diye bakmak için. Toplamda 10 cc bile olmuyor. Oğlum da çok iştahlı Doymuyo. Mama çocuğu olduk malesef. Kızımda da gelmemişti. Malesef oğlumda da süt gelmedi. Çok Üzgünüm. Bu saatten sonra gelmez de artık. Emziriyorum da ayrıca ne varsa onu çekiyor. Tabi tadımlık. Oğluş yaygarayı kopartıyo süt gelmeyince. Ayrıca çok gazlıyız. Zart zurt büyük insan gibiyiz. Tabi bunlar iyi günlerimiz :) 1. Ayda gaz sancıları tavan yapıyor. Bizim daha 10 günümüz varken böyleyiz.yandıkkkk
Tesekkur ederim... Deneyecegim bu aksam..Bir bardak kaynayıp ılımış suya bi çay kasıgı bildiğimiz sarımsı kimyon yemeklik baharat var ya onu koy karıstır ver bi çay kasıgı canım. Kimyonu dibe cöksün ufaklıga verirken yalnız.
Kendinde iç kalanı. Inşallah şifa olur. Bi gğn verip bi gün vermiyorum ben. Vermediğim gün kendi rezeneli cayımdan 2-3 cay kasıgı veriyorum. Değişik değişik işte.
Şifa olur inşallah. Ayagı karnı sıcak olcalmıs bebeğin emzirirken de hep ayagına battaniye sini ortuyorum.
Benimki çoğunluk la uykudan uyanınca gaz cıkarıyor. O cıkarırkeb bacaklarını büküp kıcına bastırıyor um daha rahat cıkarıyor bisiklet hareketide yaptır.
.Kolay çıkarıyorlar
her medical park doğum fiyatı varmı acaba...sezaryen 2000 tl normal doğum 1500 tl dedi...Yarın medical park da doğum yapacam kızlar, doktorum ertan bey yarın sezeryan olucam, ben çok memnunum kendisinden, bakalım doğumdan sonra düşüncem ne olur
Ertan beyden memnunum ben ama bayan doktor istiyorum dersen Aylin ya da Saime hanımı öneririm. ..
Canim normalde medical park a git derdim ama orda doğum 4000 nerdeyse, sen balgat ta akrapol hastanesinde Bülent beyi dene, randevu alması sıkıntı ama azıcık dil dökerek şansını dene bakalım. .. kardeşim orda doğum yaptı çok memnundu
Ben topuklarına vurarak hafif burnunu sıkarak ve kafasını yüzüne doğru okşayarak olmadı soyarak uyandırıyordum. Mutlaka uyandırmalısın. Ben kafayı yemiştim saat başı emziriyordum.Kızlar benim bebiş çok uyuyor. Naparsam yapayim Uyandiramiyorum. Doktor 2 saatten fazla ac kalmasin dedi. Bizimki saatlerce uyuyor. Napcam ben ya
Aynı şeyi annem yaptı. Bir baktım ayağında sallıyor. Kızdım falan o da bana kızdı.Kalp kirmaktan korkuyor insan degilmi? Halbuki onlarin en cok dusunmesi gerek. Cumartesi aksam geldi babam, bi tuvalete gitmistim geri bi geldim duran cocugu durup dururken almis ayagina salliyorbaba dedim nabiyon yaaa? Hadi aglasa anlicam kizmicam tepki vermicektim o kadar... Sonra gidene kadar triplere girdi.. Gene ben uzuldum, bi lohusalik yasatmadilar zaten
Bir bardak kaynayıp ılımış suya bi çay kasıgı bildiğimiz sarımsı kimyon yemeklik baharat var ya onu koy karıstır ver bi çay kasıgı canım. Kimyonu dibe cöksün ufaklıga verirken yalnız.
Kendinde iç kalanı. Inşallah şifa olur. Bi gğn verip bi gün vermiyorum ben. Vermediğim gün kendi rezeneli cayımdan 2-3 cay kasıgı veriyorum. Değişik değişik işte.
Şifa olur inşallah. Ayagı karnı sıcak olcalmıs bebeğin emzirirken de hep ayagına battaniye sini ortuyorum.
Benimki çoğunluk la uykudan uyanınca gaz cıkarıyor. O cıkarırkeb bacaklarını büküp kıcına bastırıyor um daha rahat cıkarıyor bisiklet hareketide yaptır.
.Kolay çıkarıyorlar
Dogurunca otomatik kesiljyo canimkızlarr yarın kontrolüm var inşallah doğuma alır bıktım kaşıntılardan
Oyyy masallah kindereKafasinida cikisa iyice dayamis demek, minnos annesini yormadan rahatca gelcek insallah
Benimkide kendini asagi dogru ittirip duruyor, kasiklarimda cok agri oluyor o zaman. Bi supriz yapmazsa benim minnos haftaya bugun kucagimda olcak insallah. Heyecan ve stres dorukta
Ben topuklarına vurarak hafif burnunu sıkarak ve kafasını yüzüne doğru okşayarak olmadı soyarak uyandırıyordum. Mutlaka uyandırmalısın. Ben kafayı yemiştim saat başı emziriyordum.
Aynı şeyi annem yaptı. Bir baktım ayağında sallıyor. Kızdım falan o da bana kızdı.Sağolsun herşeye yardımcı ama delirtiyor beni. Üzmekten korkuyorum ama üzüyorum maalesef. Bişey deyince biz hiçbişey bilmiyoruz sanki diyor.
Benim gaz sıkıntım çok fena. İlk günler sütüm gelmeyince gaz olayı hiç aklıma gelmemişti ne süt yapıyor derlerse yedim. Ama gaz yapan birkaç şeyi arka arkaya yemişim gece boyu bende acayip bir gaz oldu resmen yerimden kalkamadım. Tabi ertesi gün bebek çok kötü oldu. Kendi kendine gaz çıkaran bebek saatlerce gaz çıkaramadan ağladı. Çocuk doktorunun önerdiği Nurse Harveys şurup, Biogaia ve Sap Simplex damla kullandık hiç fayda etmedi en sonunda fitil koyduk zavallı 1 saat sonra rahatladı. Şurupları kullanmaya devam ediyoruz. Benim yüzümden oldu diye o kadar üzüldüm ki. Ne yapacağımı ne yiyeceğimi şaşırdım. 5 gündür bu halde. Memede uyuyor gazını çıkartamıyoruz. kalkınca yine meme istiyor. Gazdan kıvranırken yine meme istiyor. Dün kilo kontrolümüz vardı doktorda. Normalde alması gerekenden fazla kilo almış bu kadar çok emerse gazı normal tabi dedi doktor.
Şurupları kullanmaya devam ediyorum. Bebeğe rezeneye başladım. Bir de muskat rendeleyip vermeye başladım. Hatta bugün çaresizlikten anason-rezene çayımdan çok az verdim. Masajlar yapıyorum, sıcak havlu yapıyorum, ayağına acı elma yağı sürüyorum. Dün gece hiç uyumadı. Bugün de öğleden sonra uyuyabildi. Ben de perişan oldum bakalım bu gecemiz nasıl geçecek. El kadar çocuğa ilaç vermek zorunda kalıyorum. Sürekli ıkınma halinde zavallı bebiş.Olmadı kimyonu da deneyeyim artık.
IKi gun mama ver ac kalmadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?