2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

zaman geçtikçe uyusun gari diye gözüne bakıcaz yaa ennkorktuğum şeee gece ayakta olursa
Biz başladık uyusun diye gözüne bakmaya. . Zaten ben tek başıma bakıyom bebege eşim gece fosur fosur.

Nöbetleşe bakanları da tebrik ediyorum. Buna rağmen eşim sabah yorgun uyandığını söylüyo kv nin yanında. Düşün .

Ya sabır deyip susuyorum. Susuyorum.

renklisemsiye tatlim ne kadar kimyonu ne kadar suda kaynaticaz peki?

Bir bardak kaynayıp ılımış suya bi çay kasıgı bildiğimiz sarımsı kimyon yemeklik baharat var ya onu koy karıstır ver bi çay kasıgı canım. Kimyonu dibe cöksün ufaklıga verirken yalnız.

Kendinde iç kalanı. Inşallah şifa olur. Bi gğn verip bi gün vermiyorum ben. Vermediğim gün kendi rezeneli cayımdan 2-3 cay kasıgı veriyorum. Değişik değişik işte.

Şifa olur inşallah. Ayagı karnı sıcak olcalmıs bebeğin emzirirken de hep ayagına battaniye sini ortuyorum.

Benimki çoğunluk la uykudan uyanınca gaz cıkarıyor. O cıkarırkeb bacaklarını büküp kıcına bastırıyor um daha rahat cıkarıyor bisiklet hareketide yaptır.
.Kolay çıkarıyorlar

Humana ve rezene ic canim

Tesekkur ederim... Deneyecegim bu aksam..

her medical park doğum fiyatı varmı acaba...sezaryen 2000 tl normal doğum 1500 tl dedi...

Kızlar benim bebiş çok uyuyor. Naparsam yapayim Uyandiramiyorum. Doktor 2 saatten fazla ac kalmasin dedi. Bizimki saatlerce uyuyor. Napcam ben ya
Ben topuklarına vurarak hafif burnunu sıkarak ve kafasını yüzüne doğru okşayarak olmadı soyarak uyandırıyordum. Mutlaka uyandırmalısın. Ben kafayı yemiştim saat başı emziriyordum.

Aynı şeyi annem yaptı. Bir baktım ayağında sallıyor. Kızdım falan o da bana kızdı. Sağolsun herşeye yardımcı ama delirtiyor beni. Üzmekten korkuyorum ama üzüyorum maalesef. Bişey deyince biz hiçbişey bilmiyoruz sanki diyor.

Benim gaz sıkıntım çok fena. İlk günler sütüm gelmeyince gaz olayı hiç aklıma gelmemişti ne süt yapıyor derlerse yedim. Ama gaz yapan birkaç şeyi arka arkaya yemişim gece boyu bende acayip bir gaz oldu resmen yerimden kalkamadım. Tabi ertesi gün bebek çok kötü oldu. Kendi kendine gaz çıkaran bebek saatlerce gaz çıkaramadan ağladı. Çocuk doktorunun önerdiği Nurse Harveys şurup, Biogaia ve Sap Simplex damla kullandık hiç fayda etmedi en sonunda fitil koyduk zavallı 1 saat sonra rahatladı. Şurupları kullanmaya devam ediyoruz. Benim yüzümden oldu diye o kadar üzüldüm ki. Ne yapacağımı ne yiyeceğimi şaşırdım. 5 gündür bu halde. Memede uyuyor gazını çıkartamıyoruz. kalkınca yine meme istiyor. Gazdan kıvranırken yine meme istiyor. Dün kilo kontrolümüz vardı doktorda. Normalde alması gerekenden fazla kilo almış bu kadar çok emerse gazı normal tabi dedi doktor.
Şurupları kullanmaya devam ediyorum. Bebeğe rezeneye başladım. Bir de muskat rendeleyip vermeye başladım. Hatta bugün çaresizlikten anason-rezene çayımdan çok az verdim. Masajlar yapıyorum, sıcak havlu yapıyorum, ayağına acı elma yağı sürüyorum. Dün gece hiç uyumadı. Bugün de öğleden sonra uyuyabildi. Ben de perişan oldum bakalım bu gecemiz nasıl geçecek. El kadar çocuğa ilaç vermek zorunda kalıyorum. Sürekli ıkınma halinde zavallı bebiş. Olmadı kimyonu da deneyeyim artık.

Ay amin insallah cnmmmmm ))) az once yemek yedirmedi bana minik kusum yaa,egilemedim soyle tabagima haha.. Evet az kaldi sana da valla,surpriz yapmazsa tabi senin kipirdak,seninki cook daha heycanli inan ki

Ben de çaresiz kalırsam iyi bi gaz ilacı vercem. Hangisi daha iyi canım ? Zinco denedin mi ?
Ben de ne yiyeceğimi şaşırdım gaz yüzünden. Bi de kış sebzeleri hep gazlı . Brokoli , karnabahar, lahana..pırasa. .Ispanak zaten pek sevmem.

Bugün karnabahar yedim bastım kimyonu içine inş biley olmaz. Kuru fasulye bile yedim gecen hafta.

Napalım ya gazsız yiyecekleri saysın biri bari.. şaştı m bu ne yiycem elinden.

Bakliyat süt yapar diyolar o da hep gaz özellikle yeşil mercimek.

Balık tavuk da bi yere kadar zaten.

Kızlar bebişinin göbek bağı düşen var mı? Kaç günde düştü ?

Bu arada alıntı yapamadım ama kızlar bu sıralar şöyle düşünün ben hep öyle yapıyorum bu bebiş benim ne kadar evladımsa babasınında evladı babanesinin anananeainin dedesinin torunu hepsi onunla Zaman geçirmek istiyor doğru yada yanlış ama onlarda onu koklayıp bişeyler yapmak istiyorlar... Böyle düşününce biraz daha sakin oluyor insan...
Ama tabikide eşlere çok iş düşüyor bunlarıda tam anlamıyla yapamıyorlar

Biz de bugün çok fena sancilandik. ...tam 3 saat ağladı kuzum....biraz zeytinyağı içir dik ama o kadar çok ağladı ki ben de ağladım. ...gaz çıkarıyor ama bitmedi gitti bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…