2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynı benim kocam
sabaha kadar uyuyo sabah da hic uyuyamadım diyo .
Madem uyumadin bi el atsaydın dimi.
üçkağıtçılar

6. Gün düştü benim yavrumun. Yıkamadık o zamna kadar bişeyde sürmedik temiz tuttuk göbek bagı hep bezin dışındaydı. Oyle bez aldık yani

Bizim daha düşmedi 15.gün bugün. Baya kalın göbek bağı ondan sanırım. Birde boynunun altında ve pipisinin oralarda minik sivilce gibi bişeyler var.sürekli poposuna krem sürüyorum pisik gibi değil zaten minik uçları hafif beyaz bişeyler neden oluyor acaba?

Kızlar iyi akşamlar,

Bebeğimle ilgili iki sıkıntımız. Birincisi doktora götürdüğümüzde göğsündeki şişlikleri fark ettik. Kırımızı ve fındık büyüklüğünde şişlikler var. Doktor ultrason istedi ve antibiyotik verdi. Millet de her bebek de olur diyor. Doktorun tedavi yöntemi sizce de abartı değil mi?

İkincisi ise gözlerindeki çapak. Biz sildikçe tekrar oluyor. Hele uyuyunca birbirine yapışıyor kuzumun gözleri açamıyor artık. Ve çapak için de her bebekte olur diyorlar. Sizce göz doktoruna götürmeli miyim hemen ?

gözüne masaj yapmalısın canım göz yaşı kanal tıkanıklığı var bebişinde.bi iki günde geçiyor korkma.her emzirmende aklına geldikçe yap.nette nasıl yapıldığını bulamazsan tarif edebilirim

Canım o beyaz sivilce gibi şeyler ter bezleri ile alakali tamamen normal bir durum sıkma sakin kendileri geçiyor

Yarınn takvimimin son günü
Hiç bu kadar bekleyeceğini düşünmemiştim kardeşim de geldi.benim bebik gelmiyo
Bekledikçe de stres oluyo insan

Hep erken gelecek diye düşündüm ben de ama artık gününü geçirecek diyorum..senin olmadı sezaryen ile olacak cok beklemicen yine ki

Bebekleri olan anneler gözlerde çapaklanma sorunu yaşayan var mı ? Bide göbeği düştü bugün tam bir hafta oldu .kanama yok ama değişik bi ko yu göbeğin kurumuş haline benzer sıvı gelmiş böyle olan var mı

Canım hastanede doktor o şekilde sivilcelerin olabilmesinin normal olduğunu yeni doğanlarda görülebileceğini söyledi sorun etme sakın bende çocuk azıcık ağlasa çok kötü oluyorum sonuçta çocuk bu ağlayacakta ama sanırsam anne yüreyi işte hep gülsün iyi olsun istiyor insan...
Bizim minik kızımızda uyanıkken sürekli ağlıyor uyuyunca uykusunda sürekli gülüyor civciv gb sesi geliyor

Çapaklanma sorunu bizde de var. Göz masajını deneyip geçmezse doktora götüreceğiz.
Göbek bağını kuru tutmaya özen gösterin. Bizim doktor akıntı gelirse getirin demişti.

Kızlar biraz uzun yazıcam. .kızımı sabah emzirdim o sırada önemli bir telefon geldi gazını çıkarmadan yatirdim hemen kustu kaçtım çocuğu doktora götürdüm. Kızım 22 günlük 1 kilo almış Dr hanim çok iyi kilo aldığı sürece kusma önemsiz dedi.gaz da çok yavrum uykusunda hep ikiniyor ona da normal dedi. 3 ay cekeceksiniz dedi damla falan yazdı. .Bu arada sütü emzirerek vermemi söyledi çünkü emme reflexi oksitosin hormonunu uyarır ve süt artar sagip biberonla verirsen bu hormon uyarilmaz ve sütün zamanla azalır dedi.mastit olmamak için bebek emdikten sonra kalan sütü sağ dedi.bu bilgileri sizinle paylasmak istedim. Annem de habire çocuğu usutuyorsun deyip duruyor kuş kan adından yel kapar bebekler diyor. .Bu kuş tan da kanadindan da bıktım. .eve gelen giden bitmiyor bebek görmeye yavrumla ilgilenemez oldum bunaldim gelen gidenden grip falan getirecekler ondan da endiseliyim

Kızlar doğum yapalı 10 gün oldu doğumuma 2 gün kala kurdeşen döktüm stresten ve hala geçmedi sezeryanla ilgili hiç sıkıntı yaşamadım ama kaşıntılar beni mahvetti kaç kere acillik oldum doğumu yaklaşan anneler kesinlikle stres yapmayın zaten hastaneye girdiğinizde nasıl olduğunu anlamadan kucağınıza veriyolarmış rüya gördüm sanıyosunuz o kadar güzel ki Rabbim herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…