- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.541
aynı benim kocamBiz başladık uyusun diye gözüne bakmaya. . Zaten ben tek başıma bakıyom bebege eşim gece fosur fosur.
Nöbetleşe bakanları da tebrik ediyorum. Buna rağmen eşim sabah yorgun uyandığını söylüyo kv nin yanında. Düşün .
Ya sabır deyip susuyorum. Susuyorum.
6. Gün düştü benim yavrumun. Yıkamadık o zamna kadar bişeyde sürmedik temiz tuttuk göbek bagı hep bezin dışındaydı. Oyle bez aldık yaniKızlar bebişinin göbek bağı düşen var mı? Kaç günde düştü ?
Bu arada alıntı yapamadım ama kızlar bu sıralar şöyle düşünün ben hep öyle yapıyorum bu bebiş benim ne kadar evladımsa babasınında evladı babanesinin anananeainin dedesinin torunu hepsi onunla Zaman geçirmek istiyor doğru yada yanlış ama onlarda onu koklayıp bişeyler yapmak istiyorlar... Böyle düşününce biraz daha sakin oluyor insan...
Ama tabikide eşlere çok iş düşüyor bunlarıda tam anlamıyla yapamıyorlar
Kızlar bebişinin göbek bağı düşen var mı? Kaç günde düştü ?
Bu arada alıntı yapamadım ama kızlar bu sıralar şöyle düşünün ben hep öyle yapıyorum bu bebiş benim ne kadar evladımsa babasınında evladı babanesinin anananeainin dedesinin torunu hepsi onunla Zaman geçirmek istiyor doğru yada yanlış ama onlarda onu koklayıp bişeyler yapmak istiyorlar... Böyle düşününce biraz daha sakin oluyor insan...
Ama tabikide eşlere çok iş düşüyor bunlarıda tam anlamıyla yapamıyorlar
6. Gün düştü benim yavrumun. Yıkamadık o zamna kadar bişeyde sürmedik temiz tuttuk göbek bagı hep bezin dışındaydı. Oyle bez aldık yani
her medical park doğum fiyatı varmı acaba...sezaryen 2000 tl normal doğum 1500 tl dedi...
gözüne masaj yapmalısın canım göz yaşı kanal tıkanıklığı var bebişinde.bi iki günde geçiyor korkma.her emzirmende aklına geldikçe yap.nette nasıl yapıldığını bulamazsan tarif edebilirimKızlar iyi akşamlar,
Bebeğimle ilgili iki sıkıntımız. Birincisi doktora götürdüğümüzde göğsündeki şişlikleri fark ettik. Kırımızı ve fındık büyüklüğünde şişlikler var. Doktor ultrason istedi ve antibiyotik verdi. Millet de her bebek de olur diyor. Doktorun tedavi yöntemi sizce de abartı değil mi?
İkincisi ise gözlerindeki çapak. Biz sildikçe tekrar oluyor. Hele uyuyunca birbirine yapışıyor kuzumun gözleri açamıyor artık. Ve çapak için de her bebekte olur diyorlar. Sizce göz doktoruna götürmeli miyim hemen ?
Şimdi araştırırken buldum. Çok teşekkür ederim.gözüne masaj yapmalısın canım göz yaşı kanal tıkanıklığı var bebişinde.bi iki günde geçiyor korkma.her emzirmende aklına geldikçe yap.nette nasıl yapıldığını bulamazsan tarif edebilirim
Canım o beyaz sivilce gibi şeyler ter bezleri ile alakali tamamen normal bir durum sıkma sakin kendileri geçiyorBizim daha düşmedi 15.gün bugün. Baya kalın göbek bağı ondan sanırım. Birde boynunun altında ve pipisinin oralarda minik sivilce gibi bişeyler var.sürekli poposuna krem sürüyorum pisik gibi değil zaten minik uçları hafif beyaz bişeyler neden oluyor acaba?
Yarınn takvimimin son günü
Hiç bu kadar bekleyeceğini düşünmemiştim kardeşim de geldi.benim bebik gelmiyo
Bekledikçe de stres oluyo insan
Canım hastanede doktor o şekilde sivilcelerin olabilmesinin normal olduğunu yeni doğanlarda görülebileceğini söyledi sorun etme sakın bende çocuk azıcık ağlasa çok kötü oluyorum sonuçta çocuk bu ağlayacakta ama sanırsam anne yüreyi işte hep gülsün iyi olsun istiyor insan...Bizim daha düşmedi 15.gün bugün. Baya kalın göbek bağı ondan sanırım. Birde boynunun altında ve pipisinin oralarda minik sivilce gibi bişeyler var.sürekli poposuna krem sürüyorum pisik gibi değil zaten minik uçları hafif beyaz bişeyler neden oluyor acaba?
Bebekleri olan anneler gözlerde çapaklanma sorunu yaşayan var mı ? Bide göbeği düştü bugün tam bir hafta oldu .kanama yok ama değişik bi ko yu göbeğin kurumuş haline benzer sıvı gelmiş böyle olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?