2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy
Ayy benim annemde aynı şeyi söylüyo kuşun kanadından rüzgar kapar ev 24 derece sarıp sarmalıyoruz ve gelen giden bitmiyo kış gibi günde hastalık kapcak diye çok korkuyorum gaz sancısı var benim yavrumunda sürekli ağlıyo kızarıyo Ağlamaktan sesi kısıldı o ağlayınca bende ağlıyorum

Aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz bu bir süreç geçecek yeni sorunlar gelecek insan yetiştirilmesi en zor canlı. .bir zamanlar burda b hcg hormon değer lerini konuşuyorduk ne kadar zor olsa da bu günümüze çok şükür. .

gelme gelme dedin küstürdün mu uşağını yoksam...
Valla ya gelmesin dedim o kadar şimdi de ben istiyorym o gelmito bu gece iki defa sancı girdi çıktı.bi de tuvaletten sonra idrarımı kaçırfım sanırum arkası gelmedi çünkü şeffaf kokusuzdu ama..bi yandan da içimden bi ses bu gece gelebilir minnoş diyo.bakalım :)

bn biberona alışmasın diye hiç sağıp vermedim. iki üç saat arasında hep emziriyorum. bnmki ısırmıyo da narin emiyo :) ama gece falan önce uyanınca altını değiştryrm sonra emziriyorm sabrı kalmıyo emmeye mır mır sesler çıkarıyo ağlar gibi. sütaş muhbbti sizde de aynı he :) möööö

gelsinler tabi... Belki de kova bebekleri olmak için bekliyorlardır...

sağa yatırmak ıcın baya dalması gerek.
kıyametı koparıyor sonra. 15 gün boyunca alıstırmam lazım yoksa yamuk olur kafası
Valla ben kafasinin yamulmamasi icin bi yastik onermistim dikkate alan olmadi :)
Istedigi tarafa cevirsin ortasi oyuk oldugu icin duz kafa olmuyor.
Burda kizinin kafatasi rahatsizligi yuzunden kafatasi uzmani olmus biri var dinlemiyosunuz

Bana da annem sarı inek diyo :)) eşimde kikir kikir gülüyo...

Gozlerine sutunden damlatip silmeyi denedin mi??

Ben açıkçası iki doğum şeklinde de korkuyorum... Normal doğumda canım çok acıyacak diye... Bagırabiliyormuyuz acaba dışarıdan duyulur mu ki herkezz duyar diye bagıramamda... Sezaryen den de korma sebebim ameliyat oluyor narkoz alınıyor olması... Riskli olur falan aklıma kötü kötü şeyler geliyo... Bugün kocamla konuştum biraz ağlaştık... Kuzum sana emanet dedim... Korkular sardı içimi...

Benim kiz ne verirsen aliyo allahtan. Biraz gudumsuzluk var masallah diyeyim..

Ahmet Süha Özer'e karar kıldım, daha sakin birortam diye. İlgili, her soruya cevap veriyor, muayeneye geniş zaman ayırıyor. Cerrahide çok iyi diye duydum. Perşembe öyle oluo olmadığını anlayacağım:)) 25.-26. Haftaya kadar hem ahmet Bey de hem Bilgi'deki Selçuk Aslan' da takipe gittim. SONRA 38. Hfta bitene dek sadece Selçuk Bey'e devam ettim. Doğum için medikal parkı tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…