2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmiş olsun. Mahallenin en Mutlu bebeği kitabında okumuştum. İlk 3 ayda kundaklamak iyi diye. Çocuk anne rahmindeki ortamı arıyormuş. Anne rahmi dar sıkışık ve gürültülü. Bu nedenle uyuma sıkıntısı var ise kundakla yan çevir sesli bir şekilde piş pişle önerisi var. Aslında eski filmlerde de gördüğümüzü yap :)

İlk 3 ay zihinsel gelişimleri tamamlanacağı icin alışkanlık yapmazmış. Ama 3 aydan sonra algılar açıldığı icin aman dikkatmiş :)

Selam arkadaslar ben 2016 subat annelerinden takip ediyorum surekli ama size birsey sormak istiyorum benim sat a gore 10/02/2016 bebegin dogumu ama ultrasonra bebegin gelisimi onde cikti ve 04/02/2016 olarak soyledi doktor bende imzami oyle degistirdim.simdi heyecanla bekliyorum 4 subatta olcak diye.. Benim gibi ultrasonda erken tarih olanlarin dogum tarihleri nasil oldu acaba??? Ultrasona gore doguran var mi? Cok merak ediyorum.

ben sağıp az az çay kaşığıyla veriyorum aynı memeden çıkar gibi oluyo canım öyöe yapabilirsin ; )

çapaklanma için doktor bize fizyolojik serum önerdi her gün siliyoz onla baja bi düzeldi canım ilk günler gözünü açamıyodu kuruyodu çok fena

kızlar hiç yazan olmamış doktor anneden hormon geçtiği için olabilir demişti ama yine bir sorayım dedim altını değiştirirken birkaç defa kan gibi bişeyler geldi birkaç damla.yaşayan var mı?

çocuk doktoru kontrol ettiğinde olabilir demişti hatta benim bebiş te kırmızı kırmızı noktacıklar vardı ama hemen geçti çok şükür

serum fizyolojik ile siliyorum baya bi azaldı canım doktor tavsiye etmişti ilk 2 gün çok vardı açamıyodu yavrum gözünü şimdi 6.
günümüz çok azcık kaldı

Selam,

Benim ultrasona göre 1 hafta ileri atmıştı, yani benim imzamdaki tarih 24 Ocak ama doktorum hala ısrarla miyadımı 31 Ocak olarak telaffuz ediyor. Benim bebeğim rahim ağızına yakın yerleştiği için erken doğum riskim vardı, ben bu tarihi bile rüyamda görürüm diyordum ama şimdi bakıyorum da hiç öyle 4 gün içinde doğum yapacak gibi değilim, sanırım ultrason ölçümlerine göre doktorun belirttiği tarih daha doğru çünkü biz sadece son adet tarihimizi bilebiliriz ama döllenme farklı olabiliyor. Ultrasonu dikkate almanızı öneririm, ne olur ne olmaz.

Selam kizlar giremiyorum foruma yazamiyorum okuyamiyorum 21 ve otesinden doguran oldumu benden sonra? :)

Benim minik kuzunun cok gaz sancisi oldugu icin doktor damla verdi hastaneden taburcu olurken. Damla cok rahatlatti ama ben korkuyorum kimyasal sonucta bisey olurmu diye? Hic kiyamiyorum o agladikca bende agliyorum devamli cok degisik bi durumdayiz anlicaginiz. Hic doktorun damla verdigi oldumu kullanan var mi?

Bu arada dogurmayanlara sesleniyorum burdan annelik hamilelikten cok cok farkli bi duygu.. Hayatinizda bukadar sevgiyi tatmadiniz hazir olun iciniz aşkla dolucak :)

Canlarım oğluşuma kavuştum hayırlısı ile çok şükür ki 11 de suyum geldi sabah ama sancım yoktu hiç 12.30 gibi hastanedeydik mecbur suni verdiler açılsın diye ağrılar kuvvetli olmaya başlayınca epidurale geçtik 3 cm açılmam vardı o ara epidural çok rahattı ama sorunıkınma kısmında oldu cok zorlandım bebiş de çok zorlandı korkuttu oğluşum bizi ama çok şükür ki şuan iyi yanımda mışıl mışıl uyuyor akşam 10 da epidural normal olarak doğduk çok şükür ki hepinize çok teşekkür ederim etiket yapamadım :)

Merhaba kıdemli anneler :) ben subat annelerinden takip ediyorum sizi... Size iki sorum olacak
1. Si doktorunuza hediye Vs bişey yaptınız mı? Benim en basından beri cok ilgili ve sevdiğim bi Dr um var doğum zamanı ne yapsam bilemedim :/
2. Si kısmet olursa epidural Sezaryen olacak... Korse kullanımından bahsetmişiniz.. Ben dr umdam öncr size bir sorayım dedim drunuz önerdi mi? Sezaryen sonrası? Anladığım kadarıyla faydasını görmüşünüz... Ne tarz korse kullandınız bu sadece bele takılan kuşak gibi olanlardan mı yoksa külotlu olanlardan mı? Teşekkürler iyi geceler :)

Geçmiş olsun tatlım.. Benim kızımdada çapak var özellikle sol gözünde. Doktorumuz önce ılık suyla temizlememizi söyledi. 1hafta sonra geçmeyince damla verdi. Şimdi onu kullanıyoruz, bayağı azaldı. İstersen doktoruna bi daha danış.. tribbexx

kızlar hiç yazan olmamış doktor anneden hormon geçtiği için olabilir demişti ama yine bir sorayım dedim altını değiştirirken birkaç defa kan gibi bişeyler geldi birkaç damla.yaşayan var mı?
Ben yaşadım canım... Daha 5günlüktü, sonra bi iki kere daha oldu kesildi. Dr östrojene bağlı dediği için önemsemedim.. Aynı dönem akıntısıda olmuştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…