- 7 Kasım 2015
- 828
- 980
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.581
Evet bende cok merak ediyorum ama hicbisey yazmiyor, ara ara giriyor gozukuyor. Insallah hersey yolundadir.@asbala aklima düştün birden,sesin çıkmadı..nasılsın bebeğin nasıl?
Uyuyamadi yine kizim dogru duzgun yaa... Taaa dun aksamdan beri, burnu tikaliydi, kaka yapamiyodu, osuramadi derken bugun bu saat oldu iste. Besige bile koymuyorum artik dalamiyo cocuk. Koynumda uyutuyom anca pispislamayla, kucagimda yastigin uzerine koydum simdi atiyo kendini uykusunda, tedirgin yavrum urkek... Mirildiyo kiyamam ya...
ben sağıp az az çay kaşığıyla veriyorum aynı memeden çıkar gibi oluyo canım öyöe yapabilirsin ; )bn biberona alışmasın diye hiç sağıp vermedim. iki üç saat arasında hep emziriyorum. bnmki ısırmıyo da narin emiyo :) ama gece falan önce uyanınca altını değiştryrm sonra emziriyorm sabrı kalmıyo emmeye mır mır sesler çıkarıyo ağlar gibi. sütaş muhbbti sizde de aynı he :) möööö
çapaklanma için doktor bize fizyolojik serum önerdi her gün siliyoz onla baja bi düzeldi canım ilk günler gözünü açamıyodu kuruyodu çok fenaBebekleri olan anneler gözlerde çapaklanma sorunu yaşayan var mı ? Bide göbeği düştü bugün tam bir hafta oldu .kanama yok ama değişik bi ko yu göbeğin kurumuş haline benzer sıvı gelmiş böyle olan var mı
çocuk doktoru kontrol ettiğinde olabilir demişti hatta benim bebiş te kırmızı kırmızı noktacıklar vardı ama hemen geçti çok şükürBizim daha düşmedi 15.gün bugün. Baya kalın göbek bağı ondan sanırım. Birde boynunun altında ve pipisinin oralarda minik sivilce gibi bişeyler var.sürekli poposuna krem sürüyorum pisik gibi değil zaten minik uçları hafif beyaz bişeyler neden oluyor acaba?
serum fizyolojik ile siliyorum baya bi azaldı canım doktor tavsiye etmişti ilk 2 gün çok vardı açamıyodu yavrum gözünü şimdi 6.Kızlar iyi akşamlar,
Bebeğimle ilgili iki sıkıntımız. Birincisi doktora götürdüğümüzde göğsündeki şişlikleri fark ettik. Kırımızı ve fındık büyüklüğünde şişlikler var. Doktor ultrason istedi ve antibiyotik verdi. Millet de her bebek de olur diyor. Doktorun tedavi yöntemi sizce de abartı değil mi?
İkincisi ise gözlerindeki çapak. Biz sildikçe tekrar oluyor. Hele uyuyunca birbirine yapışıyor kuzumun gözleri açamıyor artık. Ve çapak için de her bebekte olur diyorlar. Sizce göz doktoruna götürmeli miyim hemen ?
Selam,Selam arkadaslar ben 2016 subat annelerinden takip ediyorum surekli ama size birsey sormak istiyorum benim sat a gore 10/02/2016 bebegin dogumu ama ultrasonra bebegin gelisimi onde cikti ve 04/02/2016 olarak soyledi doktor bende imzami oyle degistirdim.simdi heyecanla bekliyorum 4 subatta olcak diye.. Benim gibi ultrasonda erken tarih olanlarin dogum tarihleri nasil oldu acaba??? Ultrasona gore doguran var mi? Cok merak ediyorum.
Daha rahat nefes için .Nedendir bu islem?? Sogandan beklentin nedir :)
Mastit mi oldun yoksa canım geçmiş olsunBenim gibi aşırı terleyen, sıtma tutan, ateşi yükselen varmı sürekli ?
Kızlar iyi akşamlar,
Bebeğimle ilgili iki sıkıntımız. Birincisi doktora götürdüğümüzde göğsündeki şişlikleri fark ettik. Kırımızı ve fındık büyüklüğünde şişlikler var. Doktor ultrason istedi ve antibiyotik verdi. Millet de her bebek de olur diyor. Doktorun tedavi yöntemi sizce de abartı değil mi?
İkincisi ise gözlerindeki çapak. Biz sildikçe tekrar oluyor. Hele uyuyunca birbirine yapışıyor kuzumun gözleri açamıyor artık. Ve çapak için de her bebekte olur diyorlar. Sizce göz doktoruna götürmeli miyim hemen ?
Ben yaşadım canım... Daha 5günlüktü, sonra bi iki kere daha oldu kesildi. Dr östrojene bağlı dediği için önemsemedim.. Aynı dönem akıntısıda olmuştu...kızlar hiç yazan olmamış doktor anneden hormon geçtiği için olabilir demişti ama yine bir sorayım dedim altını değiştirirken birkaç defa kan gibi bişeyler geldi birkaç damla.yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?