2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim sat A göre 25 ocak, ultrasona göre 10 ocaktı. Ama hala sancımız yok :) en güzeli tarihi düşünmeden her şeyi doğal seyrine bırakmak.

Benimki iri Bebek. Bugün karar verilecek bakalım. NST ve CST sonrasında ya suni sancı ile normal dogum ya fa sezaryen. Hayırlısı olur inşallah.

Canım benimki hala grlmedi
Belirtim bile yok

Canım göZÜn aydın tam gününde normsl doğumla gelmiş yavrun çok sevindim.allah analı babalı büyütsün .ben hala bekliyorumm :)

Gunaydin herkesee doguran anneler saglikla buyutun bebuslerinizi Insallah :)) biz bekliyoruz daha benden su geliyor sanki peceteye kasikla su dokersiniz ya o kadar napsam beklesem mi dr arasam mi bilemedimm ?

hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün...

ayy kafam nasıl senaryolar yazıyor bı bılsen.
allah korusun meleklerimizi

Valla ben kafasinin yamulmamasi icin bi yastik onermistim dikkate alan olmadi :)
Istedigi tarafa cevirsin ortasi oyuk oldugu icin duz kafa olmuyor.
Burda kizinin kafatasi rahatsizligi yuzunden kafatasi uzmani olmus biri var dinlemiyosunuz
düz kafa sureklı sırt ustu yatınca olmuyor muydu? yoksa fark etmıyor mu?

Ben bir şeyi merak ediyorum... Normal doğum yapmak istediniz sonuna kdr denendi ama son dakkikadaa sezaryene alındınız... Fiyat olarak normalin parasını da alıyorlar mı... Yada yaptıkları epiduralin parasını falan...

benımkı sütüm olmaz dıye çok korkuyor. uykunun da süte katkısı oldugunu bıldıgı için gecelerı artık o bakıyor.
bence sütten dolayı

9 günde düştü yanlıs hatırlamıyorsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…