- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.601
Selam arkadaslar ben 2016 subat annelerinden takip ediyorum surekli ama size birsey sormak istiyorum benim sat a gore 10/02/2016 bebegin dogumu ama ultrasonra bebegin gelisimi onde cikti ve 04/02/2016 olarak soyledi doktor bende imzami oyle degistirdim.simdi heyecanla bekliyorum 4 subatta olcak diye.. Benim gibi ultrasonda erken tarih olanlarin dogum tarihleri nasil oldu acaba??? Ultrasona gore doguran var mi? Cok merak ediyorum.
Ben de ciktim hastaneye gidiyoruz. Hayirlisi ins.Bugun 40+6.geceden beri adam gibi gözümü kapataamdim.birazdan kalkicam inşallah hafif bi şeyler yiyip 8de dgmhanede olmaami istedi doktor.beni ne beklio acaba.dua edin kizlar
Ben de ciktim hastaneye gidiyoruz. Hayirlisi ins.
Yok sezaryen ins.Noldu cnm sanci falan mi oldu yoksa,rutin kontrol mu ? Hayirlisi olsun ins
Ay dogummusYok sezaryen ins.
Canım benimki hala grlmediSelam kizlar giremiyorum foruma yazamiyorum okuyamiyorum 21 ve otesinden doguran oldumu benden sonra? :)
Benim minik kuzunun cok gaz sancisi oldugu icin doktor damla verdi hastaneden taburcu olurken. Damla cok rahatlatti ama ben korkuyorum kimyasal sonucta bisey olurmu diye? Hic kiyamiyorum o agladikca bende agliyorum devamli cok degisik bi durumdayiz anlicaginiz. Hic doktorun damla verdigi oldumu kullanan var mi?
Bu arada dogurmayanlara sesleniyorum burdan annelik hamilelikten cok cok farkli bi duygu.. Hayatinizda bukadar sevgiyi tatmadiniz hazir olun iciniz aşkla dolucak :)
Canım göZÜn aydın tam gününde normsl doğumla gelmiş yavrun çok sevindim.allah analı babalı büyütsün .ben hala bekliyorumm :)Canlarım oğluşuma kavuştum hayırlısı ile çok şükür ki 11 de suyum geldi sabah ama sancım yoktu hiç 12.30 gibi hastanedeydik mecbur suni verdiler açılsın diye ağrılar kuvvetli olmaya başlayınca epidurale geçtik 3 cm açılmam vardı o ara epidural çok rahattı ama sorunıkınma kısmında oldu cok zorlandım bebiş de çok zorlandı korkuttu oğluşum bizi ama çok şükür ki şuan iyi yanımda mışıl mışıl uyuyor akşam 10 da epidural normal olarak doğduk çok şükür ki hepinize çok teşekkür ederim etiket yapamadım :)
hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün...Canlarım oğluşuma kavuştum hayırlısı ile çok şükür ki 11 de suyum geldi sabah ama sancım yoktu hiç 12.30 gibi hastanedeydik mecbur suni verdiler açılsın diye ağrılar kuvvetli olmaya başlayınca epidurale geçtik 3 cm açılmam vardı o ara epidural çok rahattı ama sorunıkınma kısmında oldu cok zorlandım bebiş de çok zorlandı korkuttu oğluşum bizi ama çok şükür ki şuan iyi yanımda mışıl mışıl uyuyor akşam 10 da epidural normal olarak doğduk çok şükür ki hepinize çok teşekkür ederim etiket yapamadım :)
ayy kafam nasıl senaryolar yazıyor bı bılsen.Surrender gecenlerde kaybetme korkusundan bahsetmistin, dillendirmiyeyim diye yazmadim ama gece olunca daha bi basiyo bana, aklima kotu seyler geliyo, hayal alemi... Dua ediyorum hemen.. Allah bebeklerimizi bize bagislasin nasil kurtulunur bundan yahu?
düz kafa sureklı sırt ustu yatınca olmuyor muydu? yoksa fark etmıyor mu?Valla ben kafasinin yamulmamasi icin bi yastik onermistim dikkate alan olmadi :)
Istedigi tarafa cevirsin ortasi oyuk oldugu icin duz kafa olmuyor.
Burda kizinin kafatasi rahatsizligi yuzunden kafatasi uzmani olmus biri var dinlemiyosunuz
Be
benimde 15 gun oldu dikislerim cok agriyo.yanma ve batma var
Ayni durumdayim oturmayi aklimdan bile geciremiyorum daha ne kadar boyle devam edecek acaba
gözün aydın. allah analı babalı buyutsun minnoşuKızlar bebegime bugun kavustum sukurler olsun...
daha zamanın var neden doktorun erken gelmesını beklıyor?Evet yarın sabah sezeryana aliniyorum, bugunde gelmedi bebiş. .. heyecan korku merak hepsi bir arada...
benımkı sütüm olmaz dıye çok korkuyor. uykunun da süte katkısı oldugunu bıldıgı için gecelerı artık o bakıyor.Biz başladık uyusun diye gözüne bakmaya. . Zaten ben tek başıma bakıyom bebege eşim gece fosur fosur.
Nöbetleşe bakanları da tebrik ediyorum. Buna rağmen eşim sabah yorgun uyandığını söylüyo kv nin yanında. Düşün .
Ya sabır deyip susuyorum. Susuyorum.
9 günde düştü yanlıs hatırlamıyorsam..Kızlar bebişinin göbek bağı düşen var mı? Kaç günde düştü ?
Bu arada alıntı yapamadım ama kızlar bu sıralar şöyle düşünün ben hep öyle yapıyorum bu bebiş benim ne kadar evladımsa babasınında evladı babanesinin anananeainin dedesinin torunu hepsi onunla Zaman geçirmek istiyor doğru yada yanlış ama onlarda onu koklayıp bişeyler yapmak istiyorlar... Böyle düşününce biraz daha sakin oluyor insan...
Ama tabikide eşlere çok iş düşüyor bunlarıda tam anlamıyla yapamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?