2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar, nasılsınız anneler? nasıl gidiyor annelik?
şu göğüs ucu sorunu olmasa keşke. ne kadar da kahverengı kısmıyla vermeye calıssam da
bazen kendı kapıyor ve ucunu kapmıs oluyor
dogal olarak agzından almak imkansız oluyor. emzık niyetıne kullandıgını anladıgım zaman dudagının kenarını gerıye cekmeye calısıyorum almak için. bıraz zaman alıyor ama alıyorum :=)
yutkunmadıgında anlıyorum kı emzık nıyetıne kullanıyor!

birazcık ele avuca sıgsa, şöyle 3 ay falan gecse ne guzel olurdu
uykusunda hep mırıl mırıl. uyandıgından ilk baş karnı doyacak yoksa kıyamet kopar.
karnını doyuyorum uykuya dalıyor, ee altı acılmadı? acıyorum altını iş bitince bır daha emzırme seansı :=)
kakasını en cok altını actıgımda yapıyor
o yuzden bı 5-6 dk o sekılde bekleyıp masaj yapıyorum sonrası gelıyor :=)

şu vıtamın damlası cocugun agzını degıstırıyor
verdıkten sonra çocuk şapır şapır ses cıkarıyor. sızınkı de öyle mı? hanı şu acd olan?
sallanan beşik olmayaydı halımız daha kötü olurdu sanırım, hatta kendınden sallanan beşik bile düşünüyoruz dıyebılırım.
bu sekılde işte :=) günler cabucak gecsın dıye beklıyorum
bıraz oyalanma zamanına gelse gerısı kolay

selam, sen yıne satı bıl :=) bu işler bellı olmuyor cunku. saglıcakla alırsın kucagına umarım :=)

1 kere kullandım . o akşam hiç durmadı bır daha kullanmadım. belkı de ondan degıldı bılemıyorum ama ben ona yordum.

saglıkla huzurla buyut mınnoşunu
gecmıs olsun

Kestiği m soğanın sonucunu merak edenler. ..

Odaya koydum yatarken her enzirmeye kalktıgımda burcu burcu kokuyp sogan nefesimde bile hissettim.

Ama yavruma iyi geldiğini düşünüyorum daha rahat uyudu ve kalkınca burun aspiratörü ile ilk defa burnundan çektiğimde geldi...

Oh beee ben bunu sık sık denerim de eşim mıkır mıkr. ..

Odamız koktu havalandırdım mis oldu ..bebeğin sağlığı için her şey mubah

tam olarak ne yapmıstın?

Kontrole gittik usg.de bakmadı bu sefer. Nst.ye baktı sancı fln yok ara ara çok ufak sancım çıktı sadece. Kalp atışları hareketleri gayet iyi keyfi yerinde görünüyo 41. Haftayı da bekleyim bence dedi. 2-3 günde 1 görüşücez ama dedi. Cuma tekrar çağırdı. Hem tedirginim hem de dr.a güvenmek istiyorum doğum kendi başlasın istiyorum. @lollapolusa sevcan_selis siz ne düşünüyosunuz? Ben cuma sezeryan olsun madem düşüncesiyle gittim dr hareketleri iyi keyfi iyi deyince vazgeçtim maşallah hareketleri gerçekten iyi. Sıkıntılı bi durum olsa bukadar hareket olmaz heralde diyorum offff kafam çorba gibi oldu

Maşallah canım,keyfi yerinde olsun önemlisi bu ilkönce. Kısa sürelerde görüşcez dediyse bence az daha bekle derim,sonu hayrolsun bakalım bir hafta daha geçerse ne yapacak gelcek mi

Maşallah canım,keyfi yerinde olsun önemlisi bu ilkönce. Kısa sürelerde görüşcez dediyse bence az daha bekle derim,sonu hayrolsun bakalım bir hafta daha geçerse ne yapacak gelcek mi
Benim tek korkum şu kaka olayı oyüzden tedirginim ama öyle bişi olsa önce hareketleri etkilenir heralde diyorum oyüzden hareketleri iyiyken bekleyim az daha diyorum. 41. Haftadan sonra beklemeyi uygun bulmuyorum dedi. Eğer kendi gelmezse durum suni sancıya uygunsa suni veririz değilse sezeryanla alırız dedi. Açılma,sancı yada rahim ağzında yumuşama yoksa boşuna suni sancı vermicem dedi. Offfff hayırlısıyla geçse şu günler yada kendi geliverse hemen

bana kalsa bende beklemek isterdim ama benm doktorumda günüm biter bitmez cuma gününe sezaryene alacak bugün yarın gelmezse ben doğuracağım heralde...

bana kalsa bende beklemek isterdim ama benm doktorumda günüm biter bitmez cuma gününe sezaryene alacak bugün yarın gelmezse ben doğuracağım heralde...
Benim doktora da şaşırdım garanticidir ve aslında sezeryan karşıtı değildi yani bazı doktorlar olur ya sonuna kadar normali zorlar ama bu öyle bi doktor da değil. Senin bebişin hareketleri nasıl? Benim maşallah hala çok hareketli suyu fln da iyi demişti oyüzden beklemek istedi sanırım. Kafam karıştı iyice yaaa

Aslında doktorun dikkatli olmaya devam edeceğiz demiş,ben de korkardım biraz kaka olayına ama bence de hareketleri etkilenir,keyfi de..beni de bekletecekler günüm geçerse ama siz en azından ultrason nst falan giriyorsunuz,inan büyük nimet bi süre stres olmadan bekle bakalım ama sen güvende hissetmiyorsan doktoruna söyle canım senin rahat olman doğum için çok önemli gereksiz yerde suni vermicem demesini de beğendim en hayırlısı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…