2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün şu vakit kargomu bekliyırum..3 emzik türü gelcek ...inşallah kurtarıcım olur..aynen sör ,emiyor ilk aldıgında yutkunmalar sonra cuk cuk cuk dinlenme cuk cuk dinlenme yutkunma yok..daha çok acıyor öyle...bende ağzının kenarından cıkarıyorum yoksaaa orda ağzında meme uyucak..tam uyudu derken kaka ...onu temzilerken uyanma sonra emzik niyettine meme
Gece beşikten aldım yatarak emzirdim ...sırtı ısınmadı ısınmadı kaldır indir emzir emzir...yattı aramıza uyudu gari...
Ha bide şe var...ıhıhııhıı anladık oğluşu sağa çevir ıhııhıhıhı oğluşu düz yatır ıoııhıoı saola...balık gbi çeviriyom

annem diyo çocuğun kafasına şapka takın kv çıkarıyo diyo alıştırmayın allahım çıldirıciim
Ayy ne zor ya, her kafadan bir ses. Bebek bakim videolarini dinlerken orda da bebegin basindan ısı kaybedebileceginj, ozellikle kis doneminde ilk zamanlar sapka takilmasi gerektigini soylemisti dr. Yani annen hakli bence

annem diyo çocuğun kafasına şapka takın kv çıkarıyo diyo alıştırmayın allahım çıldirıciim

Şapkanın zararı olur mu ki?? Bebeğin başını sıcak tutar işte negüzel..ben de takcam evin içinde de ama tabi bazen cıkarrım severim nefes alsın başı da hehe alışması gibi durum olur mu merak ettim

Bu tedirginlikle nekadar bekleyebilirim bilmiyorum aklım hep orda. Hayırlısı olsun bunda da bi hayır vardır.

Bu dikisler nezaman gecicek rahat rahat kalkip bebegimi kucagima alamiyorum hele oturup kalkinca tam bi izdirap. Cuma gunu 1 hafta olucak ama hic gecicekmis gibi gelmiyo
Canım korse takıyor musun?ben ilk hafta şallarımı sardım..sonra korse taktım ..cidden ne acı kaldı ne ağrı..ama korseyi baya aşagı indiiriyom mini etek gibi..geçen gün aman cıkarcam dedim ne oturdum ne eğilebildim hemen taktım...

Evet bende o sekilde uyutmaya calisiyorum ama cocugun sikintisi varsa hicbi sekilde uyuyamiyo dalamiyo, cogunlukla bizim sikintimiz ikinma kaka yapamama problemi... Bebek ayaklarini hareket ettirmek istiyo tepinince mecbur sardigim battaniyeyi acma durumunda kaliyorum

yaaa senin soğanınaaaa reflü yastığına aldım minnoşu..kaç gündür anakucağındaydı sallan sallan...seviyo bu yastığı be yaaa şemsiye yaaa sendemi beşiğinde uyutuyon? Offf dün güya yatırdım gece yanjma aldım..ikide birde kalkıp bakıyom..burnunu eli ile kapatıyomu die...üffff koynumda uyusun istom hep

Kaka olayini son kontrolde bende sormustum doktoruma, agri ve sancilar cok olunca strese girip yapiyorlarmis genelde bide 40 haftadan sonra herhangi bi neden olmaksizin. O zamanda belirti verir dedi hareketi azalir ve kalp atislari yavaslarmis. Doktorun zaten seni yakin takip altina almis, sende hareketlerini takip edersin, hic bir sorun olmaz insallah. Suyun falanda iyiymis, bi sorun gorse doktor hic beklemezdi bence, artik doktorlarda kendini riske etmek istemiyor, icini ferah tut canim, saglikla kavusursun bebisine insallah

Uykusuzluk cok fena ya, ben 24 saat dayaniyorum sonunda isyan edip 1-2 saat uyuyorum sonra yine butun gun bebekle ugrasiyorum. Sutumde etkilencek bu gidisle, seninki iyi gene bakiyomus, benimki altini degistiremiyo dogru duzgun.. Meme buyuk, zapdedemedigimden ucunu aldigida oluyo dogru duzgun verebildigimde... Her durumda en az 45 dk memedeyiz, her turlu emzik yapicam diyo yani. En buyuk sikintim benimde emzirme...

Şu durumda var mı sabah gün ışığında yüzü süt kurusu gece bi boy cebelleşince

Canım valla ben nstyw en son geçen hagta pazartesi girdim
Bi daha doğuma kadar çağırmadı
Doğum belirtisi olyrsa ya da hareketler 10 un altına düşerse gidicem
Çok şükür kıpır kıpır benim kız
Ama kontrole çağrsa daha iyiydi tedirginim ben de
Ama doktoruma da çok güveniyorum.yüxünü görüncr bile mutlu oluyorum.eşime de bana da çok güven veriyo.o yüzdrn de bi bikdiği vardır diyorum :)bebiş jendi gelmezse 24 ünün sabshı aç gelirsin 6 da dedi.önxe suni deneyip sonra sezeryana alıcak sanırım :)

Canim peki cekmeden once burnuna yine solusyonu damlatmismiydin? Yoksa sadece nefesinlemi cektin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…