- 24 Aralık 2013
- 677
- 906
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.661
Benim bidikta hirliyo sonucu okudum o zamn bizde keselim sogan :)Daha rahat nefes için .
Grip ve öksürük e iyi geliyo mus.
Benim ki hırıltılı nefes alıyor. Nefesine faydası olur mu diye.
İçim çok rahat, olcak inş
Atom solusyon damlat..kuru sümük çekersen o kılcal damarlara sürtünme ile zarar verirmiş..o yüzden yumuşatacağız ..Canim peki cekmeden once burnuna yine solusyonu damlatmismiydin? Yoksa sadece nefesinlemi cektin?
Vlog çeken bi Türk aile var ve Hollanda'da yaşıyorlar,kadın hep kullandı iki çocuğunda da ve çok rahat ettiğini söylüyordu.bebek genel olarak severmiş,sıkı sıkı anneye bağlı,süt kokusu falan :) çok daha huzurlu duruyordu bebeler.. tabi huysuz bebeler olur sevmez falan o ayrı hehTaze annelere sorum var; wrap sling yada baba sling kullanan var mi aranizda. Bebekde annede cok rahat gibi duruyor kullananlarda ama bilemedim
Evet bende orda gordum baba slingi, unnadoda wrap sling var o daha ucuz. Hangisi daha kullanisli ve bebek icin daha iyi, kullanan birileri olsada bilgilendirse bizi keske, yoksa bosuna para vermis olcaz, kocalar artik kafayi yicek zati, bide onlara gore hersey gereksize bebekte bende gördüm şimdi...bependimde...ama nasıl kullanışlımı bilemedim ki sipariş etsem. Bide kullanmasam kociş gari çıldırır
Benimkininde suyu iyi hareketleri iyi kordon var bir tur... kakasını yapar dedi bakalım ne olacak...Benim doktora da şaşırdım garanticidir ve aslında sezeryan karşıtı değildi yani bazı doktorlar olur ya sonuna kadar normali zorlar ama bu öyle bi doktor da değil. Senin bebişin hareketleri nasıl? Benim maşallah hala çok hareketli suyu fln da iyi demişti oyüzden beklemek istedi sanırım. Kafam karıştı iyice yaaa
Canim Wrap sling mi baba sling mi kullandi. Wrap sling baglamak ve bebegi icine gecirmek zor sanirim, baba sling kendinden bagli ama onada boyun agritiyor diyenler olmus, su an ikisi icinde kampanya var, evde gezerken bile kullananlar varmis, bende alicam ama hangisini alsam bilemedimVlog çeken bi Türk aile var ve Hollanda'da yaşıyorlar,kadın hep kullandı iki çocuğunda da ve çok rahat ettiğini söylüyordu.bebek genel olarak severmiş,sıkı sıkı anneye bağlı,süt kokusu falan :) çok daha huzurlu duruyordu bebeler.. tabi huysuz bebeler olur sevmez falan o ayrı hehben de alacaktım kaldı ama biraz büyüsün de ıkı ay bi geçsin alcam,hem buranın havası da hafifler dısarıda da takarım..fuzuli bi masraf gibi görünmüyor bana da
Canim Wrap sling mi baba sling mi kullandi. Wrap sling baglamak ve bebegi icine gecirmek zor sanirim, baba sling kendinden bagli ama onada boyun agritiyor diyenler olmus, su an ikisi icinde kampanya var, evde gezerken bile kullananlar varmis, bende alicam ama hangisini alsam bilemedim
Oyle yapiyom zaten canim... Kuru sogan kesip koymustuda renklisemsiye, acaba dedim solusyonu sikmadanmi cekti? Onu merak ettim.Atom solusyon damlat..kuru sümük çekersen o kılcal damarlara sürtünme ile zarar verirmiş..o yüzden yumuşatacağız ..
bi soğanda benden .. chack memeleereee sürdürdün bişi olmadı bari bebeğe yarasın..
Fışfış bebeğin burun tıkanıklığını açıyormuş
Kabuklu soganı ortadan ikiye kestim yattıgımız odaya koydum. Beşiğe yakın.tam olarak ne yapmıstın?
annem diyo çocuğun kafasına şapka takın kv çıkarıyo diyo alıştırmayın allahım çıldirıciim
Canım korse takıyor musun?ben ilk hafta şallarımı sardım..sonra korse taktım ..cidden ne acı kaldı ne ağrı..ama korseyi baya aşagı indiiriyom mini etek gibi..geçen gün aman cıkarcam dedim ne oturdum ne eğilebildim hemen taktım...
yaaa senin soğanınaaaa reflü yastığına aldım minnoşu..kaç gündür anakucağındaydı sallan sallan...seviyo bu yastığı be yaaa şemsiye yaaa sendemi beşiğinde uyutuyon? Offf dün güya yatırdım gece yanjma aldım..ikide birde kalkıp bakıyom..burnunu eli ile kapatıyomu die...üffff koynumda uyusun istom hep
Uykusuzluk cok fena ya, ben 24 saat dayaniyorum sonunda isyan edip 1-2 saat uyuyorum sonra yine butun gun bebekle ugrasiyorum. Sutumde etkilencek bu gidisle, seninki iyi gene bakiyomus, benimki altini degistiremiyo dogru duzgun.. Meme buyuk, zapdedemedigimden ucunu aldigida oluyo dogru duzgun verebildigimde... Her durumda en az 45 dk memedeyiz, her turlu emzik yapicam diyo yani. En buyuk sikintim benimde emzirme...
Solusyon yapmadı m cunku zaten ıslak gb görünür yerdeydi sabah kalktıgımda.Canim peki cekmeden once burnuna yine solusyonu damlatmismiydin? Yoksa sadece nefesinlemi cektin?
Benim bidikta hirliyo sonucu okudum o zamn bizde keselim sogan :)
bi soğanda benden .. chack memeleereee sürdürdün bişi olmadı bari bebeğe yarasın..
Fışfış bebeğin burun tıkanıklığını açıyormuş
Tamam canim sagol, bende ucuz olan wrap slingi alayim once o zaman, bebenin duruma gore baba slinge bakariz artik :)Onda ikisi de vardı,hatta hani bebeği hem karında hem sırtta taşıyorsun ya adı ne Türkçede bilmiyorum kanguru olabilir belki.onu da kullandı ama en sevdiği ve cok önerdiği wrap sling idi..ben de bağlamasına zorsunuurum hehe..evet evde de kullanıyor hem bebe rahat duruyo hem temizlik falan yapıyorsun güzelce
Merhaba anneler deneyimli olarak sizlere birşey sormak istiyorum sezeryan ile doğum yapıp korse kulanan oldu mu acaba kullanılabiliyor mu :)
Tamam canim sagol, bende ucuz olan wrap slingi alayim once o zaman, bebenin duruma gore baba slinge bakariz artik :)
canım benımkı yardım edıyor etmesıne deUykusuzluk cok fena ya, ben 24 saat dayaniyorum sonunda isyan edip 1-2 saat uyuyorum sonra yine butun gun bebekle ugrasiyorum. Sutumde etkilencek bu gidisle, seninki iyi gene bakiyomus, benimki altini degistiremiyo dogru duzgun.. Meme buyuk, zapdedemedigimden ucunu aldigida oluyo dogru duzgun verebildigimde... Her durumda en az 45 dk memedeyiz, her turlu emzik yapicam diyo yani. En buyuk sikintim benimde emzirme...
aynen bende sag solla ugrasıyorum kafası yamuk olmasın dıye.Bugün şu vakit kargomu bekliyırum..3 emzik türü gelcek ...inşallah kurtarıcım olur..aynen sör ,emiyor ilk aldıgında yutkunmalar sonra cuk cuk cuk dinlenme cuk cuk dinlenme yutkunma yok..daha çok acıyor öyle...bende ağzının kenarından cıkarıyorumyoksaaa orda ağzında meme uyucak..tam uyudu derken kaka ...onu temzilerken uyanma sonra emzik niyettine meme
Gece beşikten aldım yatarak emzirdim ...sırtı ısınmadı ısınmadı kaldır indir emzir emzir...yattı aramıza uyudu gari...
Ha bide şe var...ıhıhııhıı anladık oğluşu sağa çevir ıhııhıhıhı oğluşu düz yatır ıoııhıoı saola...balık gbi çeviriyom
Sorma bende sut yetistirmeye calisiyorum devamli.canım benımkı yardım edıyor etmesıne de
emzırme benım ıcın ezıyet oldu artık. bır de doymuyor bır türlü. benımkı de degıstıremez çünkü ben sıcak suyla sılıp yaglıyorum.
telefonum beşikte rehın resmen.. sürekli anne karnındakı o sesi dınlıyor
mp3 calar ve hoperlor var, besıge omte edıcem bu gıdısle.
yalnız hem onu dınlıyor hem de sallanmak ıstıyor.
bazen cinlerim tepemde dolanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?