2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Taze annelere sorum var; wrap sling yada baba sling kullanan var mi aranizda. Bebekde annede cok rahat gibi duruyor kullananlarda ama bilemedim
Vlog çeken bi Türk aile var ve Hollanda'da yaşıyorlar,kadın hep kullandı iki çocuğunda da ve çok rahat ettiğini söylüyordu.bebek genel olarak severmiş,sıkı sıkı anneye bağlı,süt kokusu falan :) çok daha huzurlu duruyordu bebeler.. tabi huysuz bebeler olur sevmez falan o ayrı heh ben de alacaktım kaldı ama biraz büyüsün de ıkı ay bi geçsin alcam,hem buranın havası da hafifler dısarıda da takarım..fuzuli bi masraf gibi görünmüyor bana da

e bebekte bende gördüm şimdi...bependimde...ama nasıl kullanışlımı bilemedim ki sipariş etsem. Bide kullanmasam kociş gari çıldırır
Evet bende orda gordum baba slingi, unnadoda wrap sling var o daha ucuz. Hangisi daha kullanisli ve bebek icin daha iyi, kullanan birileri olsada bilgilendirse bizi keske, yoksa bosuna para vermis olcaz, kocalar artik kafayi yicek zati, bide onlara gore hersey gereksiz

Benimkininde suyu iyi hareketleri iyi kordon var bir tur... kakasını yapar dedi bakalım ne olacak...

Canim Wrap sling mi baba sling mi kullandi. Wrap sling baglamak ve bebegi icine gecirmek zor sanirim, baba sling kendinden bagli ama onada boyun agritiyor diyenler olmus, su an ikisi icinde kampanya var, evde gezerken bile kullananlar varmis, bende alicam ama hangisini alsam bilemedim

Onda ikisi de vardı,hatta hani bebeği hem karında hem sırtta taşıyorsun ya adı ne Türkçede bilmiyorum kanguru olabilir belki.onu da kullandı ama en sevdiği ve cok önerdiği wrap sling idi..ben de bağlamasına zorsunuurum hehe..evet evde de kullanıyor hem bebe rahat duruyo hem temizlik falan yapıyorsun güzelce

tam olarak ne yapmıstın?
Kabuklu soganı ortadan ikiye kestim yattıgımız odaya koydum. Beşiğe yakın.

Oh burcu burcu koklayarak uyuduk.

annem diyo çocuğun kafasına şapka takın kv çıkarıyo diyo alıştırmayın allahım çıldirıciim

Ev serinse ve yeni banyo yaıtıysa mutlaka takıyorum ama ata arada çıkarıyo rum gercekten hem hava alıyor hem de alışmıyor. Ev iyiyse 25-26 banyoda yapmadıysa gerek yok bence.

Kızzzzlar ben artık korsesiz şurdan şuraya adımı mı atmam.

KORSESİZ CIKMAM Abiiii :)

İlk hafta gözümün önünden ayırmadım. Hep yüzünü görmek istedim . Bişey olcak diye çok korktum .

Sonra annem paranoyak olcam diye kızdı. Bi de bana eski zamanlarda bebeklerin anne yanında uyurken ezildiğini falan anlatıp beni bunun daha tehlikeli olduguna ikna etti.

Valla o öyle anlatınca ödüm kakama karıştı. Ayırdım beşiğine. Yatak odamdam anne yanı beşik ama şimdi bebek odasındaki normal beşik ona yatıyoz. Yan ceviriuom içim rahat. Sen de bence ayır artık. Düzgün yatırdık tan sonra sorun olmaz allahın izniyle. ..

Hanımefendinin eşi düzgün değiştiremiyomuş bebeğin altını :))

Kız benimki ben altını acarken bile eğer kaka yaparsa odadan çıkacak nerdeyse :))

Ana olmak başka baba olmak bambaşka. .ben kaka analizi çiş analiz i yaparken beze ..bi tadına bakamdıgın kaldı diyor bi de.

Canim peki cekmeden once burnuna yine solusyonu damlatmismiydin? Yoksa sadece nefesinlemi cektin?
Solusyon yapmadı m cunku zaten ıslak gb görünür yerdeydi sabah kalktıgımda.

Bi de anne sütüyle temizlerlermiş. Solusyon bitince onu deniycem.

Benim bidikta hirliyo sonucu okudum o zamn bizde keselim sogan :)

Kes canım dene sen de inşallah şifa olur bi kaç gün böyleyiz. Hatta ilerde kulagı agorsa bi damla sogan suyu damla t diolar. Eskiler hep sogan sarımsakla cözermiş işi. Antibiyotik kullanmaktansa bunları tercih eder türüm türüm kokarım.
bi soğanda benden .. chack memeleereee sürdürdün bişi olmadı bari bebeğe yarasın..
Fışfış bebeğin burun tıkanıklığını açıyormuş

Fış fışaaaa az kaldı..hamilelikten sonra gün saymaya devam eden kocişlerrr var...

Tamam canim sagol, bende ucuz olan wrap slingi alayim once o zaman, bebenin duruma gore baba slinge bakariz artik :)

Merhaba anneler deneyimli olarak sizlere birşey sormak istiyorum sezeryan ile doğum yapıp korse kulanan oldu mu acaba kullanılabiliyor mu :)

Ben kullandım tümden değşl ama sadece bel arkası cırt cırtlı 2. Günden itibaren kullandım. Hala takıyorum. Doktorum dedi. Dikiş üstünde tak dikişe göbek değilp terletmesin iltihap olur dedi.

Bıngıldak yastığı bana çok tuzly geldi . 100 lira fazla bacım bi yastığa

Analarımızı bizii evir çevie yatırmıslar ben de beşiğe bi öyle bi böyle koyuyorum.

canım benımkı yardım edıyor etmesıne de
emzırme benım ıcın ezıyet oldu artık. bır de doymuyor bır türlü. benımkı de degıstıremez çünkü ben sıcak suyla sılıp yaglıyorum.
telefonum beşikte rehın resmen.. sürekli anne karnındakı o sesi dınlıyor
mp3 calar ve hoperlor var, besıge omte edıcem bu gıdısle.
yalnız hem onu dınlıyor hem de sallanmak ıstıyor.
bazen cinlerim tepemde dolanıyorum.

aynen bende sag solla ugrasıyorum kafası yamuk olmasın dıye.
uyanıyor anıden göğsüm de kremlı oluyor, onu yıkamama bıle fırsat olmuyor basıyor cıglıgı
ısırcam agzını görecek

Sorma bende sut yetistirmeye calisiyorum devamli.
Zaten daha uyuyamadan 2. Emzirme fasli basliyo, gece yine gunduze bakilarak daha fazla uyuyo benimki, bu seferde ben tedirginlikten uyuyamiyorum... O sesi dinlettimde umrunda degil benim cadinin gece uyuyan cocuklar babaci olur derler, ulan ben emziriyim bebek babaci olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…