2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

o ses için karnı tok
üst gazının cıkmıs olması
ve kundaklı olması gerek hee bır de sallıyorum beşikte.

Ben kullandım tümden değşl ama sadece bel arkası cırt cırtlı 2. Günden itibaren kullandım. Hala takıyorum. Doktorum dedi. Dikiş üstünde tak dikişe göbek değilp terletmesin iltihap olur dedi.
Bu bssenleride saran gögüs altuna kadar olanlardan değil o zaman sadece göbeğiniZi mi kaplıyor.sezeryan olabılırım göbeğim kslsın istemiyorum kullanmsk istıyorum ama dogru birşey alayım

Aman bakma sen onlara vikliyorlar susuyorlarğ

sallaaaa sallaaaa

Bu gece beşiğe yatırayım tekrar herkeş yerini bilsin ha... mis gibi kokuyorlar be..

Benim bebis 3350 gr dogdu, 3 kiloya dustu sonr bugun 15. gun kontrol vardi ve bebis 3600 gram olmus
Doktorumuz begenmedi kilosunu cok az almis dedi ben anlayamadim ya normal degil mi :/ interbetten arastiriyorum gayet iyi gibi. Sutum de cok cunku, iyi de emiyor.. Sut az olsa doymuyor az almasi problem falan diyecem de doktorumuza kalsa mama takviyesi de yap diyecek.. Zaten hem emziriuorum hem de sagdigim sutten veriyorum ek olarak..

Bu bssenleride saran gögüs altuna kadar olanlardan değil o zaman sadece göbeğiniZi mi kaplıyor.sezeryan olabılırım göbeğim kslsın istemiyorum kullanmsk istıyorum ama dogru birşey alayım
Ablam basenden başlıyo göğüste n askılı...benimki ni doktor sadece bel dedi. Iki si de olur anlıycan.. ilk belden takarsın..
Göbek illaki kalıyo dümdüz dü benm şimdi yumusak hamur gb . Spor la anca gider yani toparlanır

Bende 15 gün sonra 500 gr almıştı. Doktor da aman çok iyi maşallah kilo alımı çok güzel dedi 3050 gr dogdu .yani senin doktor eccuk fazla istiyo galiba. Günde 30 gr. Normal miş ona göre hesapla cnm

Gözün aydın canım
Nasıl geçti doğumun?
Teşekkür ederim canım, ben dogumu 8 ocakta yapmistim spinalle..fena değildi bol sivi tuketirsen bas agrisi da olmuyo ..ben 2.gunden beri ayaktayim, hep yogun bakim yollarindaydim , bebisime sut goturuyordum.Lohusaligimi bilemedim .Şükür bitti o gunler..Darısı basina cnm, sağlıcakla al bebegini kucağına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…