- 9 Mart 2015
- 753
- 989
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.681
kayısı canım gaz çıkartmayı kolaylaştırıyor mutlaka götür yanındaSiz ne kompostosu goturdunuz acaba
o ses için karnı tokSorma bende sut yetistirmeye calisiyorum devamli.
Zaten daha uyuyamadan 2. Emzirme fasli basliyo, gece yine gunduze bakilarak daha fazla uyuyo benimki, bu seferde ben tedirginlikten uyuyamiyorum... O sesi dinlettimde umrunda degil benim cadiningece uyuyan cocuklar babaci olur derler, ulan ben emziriyim bebek babaci olsun
Bu bssenleride saran gögüs altuna kadar olanlardan değil o zaman sadece göbeğiniZi mi kaplıyor.sezeryan olabılırım göbeğim kslsın istemiyorum kullanmsk istıyorum ama dogru birşey alayımBen kullandım tümden değşl ama sadece bel arkası cırt cırtlı 2. Günden itibaren kullandım. Hala takıyorum. Doktorum dedi. Dikiş üstünde tak dikişe göbek değilp terletmesin iltihap olur dedi.
Aman bakma sen onlaraEvet bende orda gordum baba slingi, unnadoda wrap sling var o daha ucuz. Hangisi daha kullanisli ve bebek icin daha iyi, kullanan birileri olsada bilgilendirse bizi keske, yoksa bosuna para vermis olcaz, kocalar artik kafayi yicek zati, bide onlara gore hersey gereksiz
Bıngıldak yastığı bana çok tuzly geldi . 100 lira fazla bacım bi yastığa
Analarımızı bizii evir çevie yatırmıslar ben de beşiğe bi öyle bi böyle koyuyorum.
canım benımkı yardım edıyor etmesıne de
emzırme benım ıcın ezıyet oldu artık. bır de doymuyor bır türlü. benımkı de degıstıremez çünkü ben sıcak suyla sılıp yaglıyorum.
telefonum beşikte rehın resmen.. sürekli anne karnındakı o sesi dınlıyor
mp3 calar ve hoperlor var, besıge omte edıcem bu gıdısle.
yalnız hem onu dınlıyor hem de sallanmak ıstıyor.
bazen cinlerim tepemde dolanıyorum.
Soğanda bi keramet var ama sanırım
Bu gece beşiğe yatırayım tekrarKabuklu soganı ortadan ikiye kestim yattıgımız odaya koydum. Beşiğe yakın.
Oh burcu burcu koklayarak uyuduk.
Ev serinse ve yeni banyo yaıtıysa mutlaka takıyorum ama ata arada çıkarıyo rum gercekten hem hava alıyor hem de alışmıyor. Ev iyiyse 25-26 banyoda yapmadıysa gerek yok bence.
Kızzzzlar ben artık korsesiz şurdan şuraya adımı mı atmam.
KORSESİZ CIKMAM Abiiii :)
İlk hafta gözümün önünden ayırmadım. Hep yüzünü görmek istedim . Bişey olcak diye çok korktum .
Sonra annem paranoyak olcam diye kızdı. Bi de bana eski zamanlarda bebeklerin anne yanında uyurken ezildiğini falan anlatıp beni bunun daha tehlikeli olduguna ikna etti.
Valla o öyle anlatınca ödüm kakama karıştı. Ayırdım beşiğine. Yatak odamdam anne yanı beşik ama şimdi bebek odasındaki normal beşik ona yatıyoz. Yan ceviriuom içim rahat. Sen de bence ayır artık. Düzgün yatırdık tan sonra sorun olmaz allahın izniyle. ..
Hanımefendinin eşi düzgün değiştiremiyomuş bebeğin altını :))
Kız benimki ben altını acarken bile eğer kaka yaparsa odadan çıkacak nerdeyse :))
Ana olmak başka baba olmak bambaşka. .ben kaka analizi çiş analiz i yaparken beze ..bi tadına bakamdıgın kaldı diyor bi de.
Solusyon yapmadı m cunku zaten ıslak gb görünür yerdeydi sabah kalktıgımda.
Bi de anne sütüyle temizlerlermiş. Solusyon bitince onu deniycem.
Kes canım dene sen de inşallah şifa olur bi kaç gün böyleyiz. Hatta ilerde kulagı agorsa bi damla sogan suyu damla t diolar. Eskiler hep sogan sarımsakla cözermiş işi. Antibiyotik kullanmaktansa bunları tercih eder türüm türüm kokarım.
Fış fışaaaa az kaldı..hamilelikten sonra gün saymaya devam eden kocişlerrr var...
Ablam basenden başlıyo göğüste n askılı...benimki ni doktor sadece bel dedi. Iki si de olur anlıycan.. ilk belden takarsın..Bu bssenleride saran gögüs altuna kadar olanlardan değil o zaman sadece göbeğiniZi mi kaplıyor.sezeryan olabılırım göbeğim kslsın istemiyorum kullanmsk istıyorum ama dogru birşey alayım
canım doğum yapmışsın hayırlı uğurlu olsun adaşım :)sütümün azlığı acaba ondan mı diye takıldı kafama canım
Benim bebis 3350 gr dogdu, 3 kiloya dustu sonr bugun 15. gun kontrol vardi ve bebis 3600 gram olmus
Doktorumuz begenmedi kilosunu cok az almis dedi ben anlayamadim ya normal degil mi :/ interbetten arastiriyorum gayet iyi gibi. Sutum de cok cunku, iyi de emiyor.. Sut az olsa doymuyor az almasi problem falan diyecem de doktorumuza kalsa mama takviyesi de yap diyecek.. Zaten hem emziriuorum hem de sagdigim sutten veriyorum ek olarak..
Bu gece beşiğe yatırayım tekrarherkeş yerini bilsin ha... mis gibi kokuyorlar be..
Ben o mesajları ne çetin şartlarda yazıuok biliyon muaynı mesajı iki kere yazıp durma kıazzzz...zati vaktimiz yok...
ben korseden korkuyorum acıtır dıye
Teşekkür ederim canım, ben dogumu 8 ocakta yapmistim spinalle..fena değildi bol sivi tuketirsen bas agrisi da olmuyo ..ben 2.gunden beri ayaktayim, hep yogun bakim yollarindaydim , bebisime sut goturuyordum.Lohusaligimi bilemedim .Şükür bitti o gunler..Darısı basina cnm, sağlıcakla al bebegini kucağına inş.Gözün aydın canım
Nasıl geçti doğumun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?