2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb bebegim dogmuyor mu anlamiyirum mama verdim 30 cc kustu hemde fiskirtarak burun deliklerinden bile geldi cok kucuk zaten piskolojim bozuldu sutum olsun diye sanki var gibi ana surekli emmek istiyo

Kız bu sağıp süt veren annişleri kutluyorum. .sizden heveslenip buğram emdikten sonra bi çekeyim dedim. Göğüs uçları 3 kat oldu şiş şiş...bu herkeste oluyo mu sagdıktan sonra korktum.

Lansinoh ladım şişin gecmesini bekliyorum bi de sağınca daha cok acıyo emzirmekten :/

Korkma canim, yaklasik 20 gundur meme uclarim 3 kat inek memelerinin ucu gibi lansinoh krem bi ise yaramadi bende mustela super geldi... Hemen acisini aliyo 1 gunde sagma makinemde lansinoh cok pisman oldum bunlari aldigimiza..

Kizlar kilolar ne alemde peki? Ben toplamda 24 kilo almistim 11 kilo gitti 15 gunde, simdi durdu sanki 63 kiloda kaldim ya... Dikislerimde tam iyilesmeden yurumeye basladim halbuki gunde 3-4 km yuruyorum Birde sezaryen sonrasi kontrole gitmesek ne olur? Artik gitmek isyemiyorum doktora, biktim gercekten

Oğluma kavuştum nihayet kızlar, sezeryan cidden zor, yürüme faslı beni benden alıyor, bağırsak yapışıklığı varmış sol tarafımda öldüm öldüm dirildim ilk kalkarken , şimdi tekrar kaldıracaklar aynı acıyı Nasıl çekicem bilmiyorım valla, tarifi olmaz duygular içindeyim, anlatılmaz yaşanır

Allahm gecenin bu saati altı temiz emzirdim de gözleri po
Mrb bebegim dogmuyor mu anlamiyirum mama verdim 30 cc kustu hemde fiskirtarak burun deliklerinden bile geldi cok kucuk zaten piskolojim bozuldu sutum olsun diye sanki var gibi ana surekli emmek istiyo
Canım hiç üzülme benim bebeğimde de oldu aynen burnundan da geldi. .Dr emzirdikten sonra 20 dk dik pozisyonda tutun dedi. .20 dk kulakta tutup gaz çıkarıyorum sen de yap

Dogumdan sonra 7 kilo gitmiş bi 7 kilo daha fazla. .verdim mi bilmiyorum . Ama kotlara giremediğim için cevabı biliyorum eski kiloya donmek zor olcak galiba. .

Gozunaydin canim, saglikla buyusun oglusun.

Gecmis olsun canim. Allah anali babali buyutsun. Ben de epidural oldum. Ameliyat sirasinda bile cok canim yandi. Doktor daha sonra odaya geldiginde vucudumun anesteziyi cok cabuk yaktigini soyledi. Aci cektigimi kabul etti :/
Ama su an iyiyim. 4-5 defa yurudum sabahtan. Biraz meydan okumak lazim galiba aciya. Allah yardimcin olsun senin de.

Hahahha sağdıktan sonra o göğüs uçları resmen burnum gibi çıkıo ortaya

Dogumdan sonra 7 kilo gitmiş bi 7 kilo daha fazla. .verdim mi bilmiyorum . Ama kotlara giremediğim için cevabı biliyorum eski kiloya donmek zor olcak galiba. .
Kotlar... Suan cok uzaklar... Hatta kazaklar tisortleri bile kaldirdim ben.. Memelerden olmuyor... Elveda gencligim... Hosgeldin kisa anne saclarim, olan 2 taytim ve xl tisortler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…