- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.701
Korkma canim, yaklasik 20 gundur meme uclarim 3 kat inek memelerinin ucu gibiKız bu sağıp süt veren annişleri kutluyorum. .sizden heveslenip buğram emdikten sonra bi çekeyim dedim. Göğüs uçları 3 kat oldu şiş şiş...bu herkeste oluyo mu sagdıktan sonra korktum.
Lansinoh ladım şişin gecmesini bekliyorum bi de sağınca daha cok acıyo emzirmekten :/
Kac gunluk bebito?Mrb bebegim dogmuyor mu anlamiyirum mama verdim 30 cc kustu hemde fiskirtarak burun deliklerinden bile geldi cok kucuk zaten piskolojim bozuldu sutum olsun diye sanki var gibi ana surekli emmek istiyo
Zaten baska turlu durmuyolarkio ses için karnı tok
üst gazının cıkmıs olması
ve kundaklı olması gerekhee bır de sallıyorum beşikte.
Canım hiç üzülme benim bebeğimde de oldu aynen burnundan da geldi. .Dr emzirdikten sonra 20 dk dik pozisyonda tutun dedi. .20 dk kulakta tutup gaz çıkarıyorum sen de yapMrb bebegim dogmuyor mu anlamiyirum mama verdim 30 cc kustu hemde fiskirtarak burun deliklerinden bile geldi cok kucuk zaten piskolojim bozuldu sutum olsun diye sanki var gibi ana surekli emmek istiyo
Dogumdan sonra 7 kilo gitmiş bi 7 kilo daha fazla. .verdim mi bilmiyorum . Ama kotlara giremediğim için cevabı biliyorum eski kiloya donmek zor olcak galiba. .Kizlar kilolar ne alemde peki? Ben toplamda 24 kilo almistim11 kilo gitti 15 gunde, simdi durdu sanki 63 kiloda kaldim ya... Dikislerimde tam iyilesmeden yurumeye basladim halbuki gunde 3-4 km yuruyorum Birde sezaryen sonrasi kontrole gitmesek ne olur? Artik gitmek isyemiyorum doktora, biktim gercekten
Gozunaydin canim, saglikla buyusun oglusun.Oğluma kavuştum nihayet kızlar, sezeryan cidden zor, yürüme faslı beni benden alıyor, bağırsak yapışıklığı varmış sol tarafımda öldüm öldüm dirildim ilk kalkarken , şimdi tekrar kaldıracaklar aynı acıyı Nasıl çekicem bilmiyorım valla, tarifi olmaz duygular içindeyim, anlatılmaz yaşanır
Gecmis olsun canim. Allah anali babali buyutsun. Ben de epidural oldum. Ameliyat sirasinda bile cok canim yandi. Doktor daha sonra odaya geldiginde vucudumun anesteziyi cok cabuk yaktigini soyledi. Aci cektigimi kabul etti :/Oğluma kavuştum nihayet kızlar, sezeryan cidden zor, yürüme faslı beni benden alıyor, bağırsak yapışıklığı varmış sol tarafımda öldüm öldüm dirildim ilk kalkarken , şimdi tekrar kaldıracaklar aynı acıyı Nasıl çekicem bilmiyorım valla, tarifi olmaz duygular içindeyim, anlatılmaz yaşanır
Hahahha sağdıktan sonra o göğüs uçları resmen burnum gibi çıkıo ortayaKız bu sağıp süt veren annişleri kutluyorum. .sizden heveslenip buğram emdikten sonra bi çekeyim dedim. Göğüs uçları 3 kat oldu şiş şiş...bu herkeste oluyo mu sagdıktan sonra korktum.
Lansinoh ladım şişin gecmesini bekliyorum bi de sağınca daha cok acıyo emzirmekten :/
memen acıdığı için mi öyle yapıyosun cNım ? bnmki acımıyo artık da ama belim fln ağrıyo emzirirken illakiben sağıp az az çay kaşığıyla veriyorum aynı memeden çıkar gibi oluyo canım öyöe yapabilirsin ; )
ağzını boğazlı birine açtırmışın galiba:) biz öyle yaptık bzmknn de maşallahı var iyi emiyoBenim kiz ne verirsen aliyo allahtan. Biraz gudumsuzluk varmasallah diyeyim..
Kotlar... Suan cok uzaklar... Hatta kazaklar tisortleri bile kaldirdim ben.. Memelerden olmuyor... Elveda gencligim... Hosgeldin kisa anne saclarim, olan 2 taytim ve xl tisortlerDogumdan sonra 7 kilo gitmiş bi 7 kilo daha fazla. .verdim mi bilmiyorum . Ama kotlara giremediğim için cevabı biliyorum eski kiloya donmek zor olcak galiba. .
Babada bende bogazliyizdir dusun 24 kilo aldim hamilelikteağzını boğazlı birine açtırmışın galiba:) biz öyle yaptık bzmknn de maşallahı var iyi emiyo
Yok yok yok her ağrıda sancıda seviniyorum ama yok20 ve ötesi ne durumdasınız?
Ben yine yürüdüm bi saat hala belirti yok
Doğmayan bebek yapmışız
Dayan hamiş az kaldı20 ve ötesi ne durumdasınız?
Ben yine yürüdüm bi saat hala belirti yok
Doğmayan bebek yapmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?