2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kotlar... Suan cok uzaklar... Hatta kazaklar tisortleri bile kaldirdim ben.. Memelerden olmuyor... Elveda gencligim... Hosgeldin kisa anne saclarim, olan 2 taytim ve xl tisortler

Ben de kaldırdım etek kot xs badiler..Gözüm görmesin diye Dogumdan önce kaldırdım.

Bana olan iki tayt ve eşimden konduğum t shirtlerle baş başayımm...

Geçen kadife pantulu giyim dedim boldu ...dapdarrrrrccıkkk oldu ön kapanmadı bile inatt ettim korseyi üzerine geçriip kemer yaptım ve dışarı çıktım şu göbek çizgi koyuluğu sinirimi bozuyor birde göbek tüylerini alamıyorum sir ağda ile canım acıcak die..bacaklar desen adam tüylü bamya diyo bana yakında görür o

Ya 9 ay karnında taşıyan benim..zorluklarını tek başına göğüsleyen benim..benim kanımla canımla can olan bebeğim...yok ya sinir oluyorum işte sonradan kv kp çıkıcak hak talep edicek..haklarımı var ya..lakap takılmışta nasıl diye sorup bide akıl vericekler.. yok efendim yok tatilde denize gidicem..2 gün yeter..sinir oldum bak..hatırladıkça..

Patlicam nerdeyse nefes almakta zorluk cekiyorum ama oğluşum hala gelmeye niyeti yok rabbim tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin ben ve benim gibi olan anneler cevremde benimle aynı olan herkez doğum yaptı, bi ben kaldım ayol

Patlicam nerdeyse nefes almakta zorluk cekiyorum ama oğluşum hala gelmeye niyeti yok rabbim tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin ben ve benim gibi olan anneler cevremde benimle aynı olan herkez doğum yaptı, bi ben kaldım ayol

Bugun bende deniyim dedim felakettiii yokkk bir daha hayatta sagmam uclari sisti cok acidi emzirirken aglicaktim

Bende beklemedeyim canim hala hicbir belirtim yok sanki olmicak gibi

Ayyy benim kiz doymuyo emiyo mama veriyoruz yokk o dugme agiz hep acik nasil anlicaz bunlarin doydugunu memeler isyandaa sutumde var ama benim kiz istahli:)
Benim kizda oyle.. 24 gunluk bugun 900cc falan iciyo gunde, sagdim verdim anlamak icin ordan biliyorum, sutum yetiyo ama daha artirmak icin biseyler ictim malt icecegi oda gaz yapti, dokucem simdi sagdiklarimida mama vericem yarin sabaha kadar mecburen, cocuk ordan atiyo kendini benim karnimda gurul gurul oldu.. Offf kas yapayim derken goz cikardim resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…