- 19 Nisan 2011
- 384
- 183
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.741
Ayyy ben onu hastaneye goturcektim bide, sezaryanli halimle patlardim artik. Iyiki soyledin canim.Kizlar malt icecekler sut artirir demislerdi hastaneden.. maltana diye bi icecek var, Ondan ictim. artiyormu bilmiyorum ama suan bende bebekte kivraniyoruz gazdan lanet olsunnasil aklima gelemedi ya... Sakin icmeyin...
ben de öyle düşünüyorum da işte gel de laf anlat bu biyüklereŞapkanın zararı olur mu ki?? Bebeğin başını sıcak tutar işte negüzel..ben de takcam evin içinde de ama tabi bazen cıkarrım severim nefes alsın başı da hehealışması gibi durum olur mu merak ettim
45 dk olsa razıyım biz sabaha kadar memedeyiz.emdiğinden de değil öyle yatacak orda çok mutlu ve huzurlu oluyo.uyuduktan sonra yatağa yatırınca öok huzursuz yavrum benim kokumu duymak istiyo galiba45 dakika memedeyiz bide
dinliyom zaten canım kv çıkarıyo biz takıyoz : )Canım kardeşim hemşire
Kafın doğum servidinde de çalıştı
Bebejler en çok başlarından üşür diyo
Anneni dinle bence :)
Yok canım kasılmalar haric hic bir belirti yokBizim gunumuz ayniymis cnm sende sanci fln var mi bi belirti var mi
Yarin dr kontrolum var bende ise hic bir belirti yok.Bakalim yarin ne diyecek20 ve ötesi ne durumdasınız?
Ben yine yürüdüm bi saat hala belirti yok
Doğmayan bebek yapmışız
Pazar suni deneyip olmazsa sezeryana alıcak canımAy evet 40haftan bitmişpek bi nazlı bizim bebişler doktor nediyor son durumlar nasıl sende canım?
Her gün sokaklardayım vallaGelirler saglikla insallah cnm bende evde durmuyorum hareketli olmaya çalışıyorum bakalim ne zaman gelecekler hayirlisiyla
aynı durumdayız emmekten helak oluı ama yine doymuyo yine doymuyo gece inat edip uyumadım sabaha kadar emzirdim yok anacım uyumuo en sonunda mama verdik mecbur.aman emebildiği kadar emsin de napalım takviye yapıcaz el mahkumAyyy benim kiz doymuyo emiyo mama veriyoruz yokk o dugme agiz hep acik nasil anlicaz bunlarin doydugunu memeler isyandaa sutumde var ama benim kiz istahli:)
benim de şişio ama geçiyo bee benim koz daha fena acıtıyo.bir sıkıyo ki damağıyla hele çekiştie çekiştire emmesi yok mu kabuk bağladı UçlarBugun bende deniyim dedim felakettiii yokkk bir daha hayatta sagmam uclari sisti cok acidi emzirirken aglicaktim
Kizlar gobuş kremim bitti vazelin sürdüm hamilelikte zarari var mi
Bugun batma seklinde bisey hissettim ilk kez bir de arada az az su geliyo ozellikle sabahlariYok canım kasılmalar haric hic bir belirti yoksende?
Kimyonlu su ver canim bebege gazina iyi gelir ayy iyiki almamisim o iceceklerden sut artsin diye isirgan rezene kimyon ve anasonlu bi karisim yapip iciyorum iyi geliyomus gibi hissediyorum ama bizim kiz doymuyooBenim kizda oyle.. 24 gunluk bugun 900cc falan iciyo gunde, sagdim verdim anlamak icin ordan biliyorum, sutum yetiyo ama daha artirmak icin biseyler ictim malt icecegi oda gaz yapti, dokucem simdi sagdiklarimida mama vericem yarin sabaha kadar mecburen, cocuk ordan atiyo kendini benim karnimda gurul gurul oldu.. Offf kas yapayim derken goz cikardim resmen..
Çıksınlar da sevelim biran önce Insallah: ))Her gün sokaklardayım valla
Evde de her türlü işi yapıyorum ama minnoşum sevdi herhalde sıcacık tombiş karnımı :)
aynı durumdayız emmekten helak oluı ama yine doymuyo yine doymuyo gece inat edip uyumadım sabaha kadar emzirdim yok anacım uyumuo en sonunda mama verdik mecbur.aman emebildiği kadar emsin de napalım takviye yapıcaz el mahkum
Vcontent://media/external/file/24442
Valla veriyorum mama napiyim 60cc yi bitiriyo gunde 1 biberonuna 1 2 damlada zeytinyagi akitiyorum kabiz olmasin diye keske tek sut alsa ama olmuyo iste bu cadilara
Canim onun midesi kayısı kadar doyduklarini anlamiyorlar bence bi de dünyayı ağızları ile kesfediyorlar şimdi onlar oral donemdeler eğer sütun varsa doyuyordur benimkisi de çok kusuyor emiyor gazı geliyor gazla birlikte kusuyor sonra tekrar aranıyor uzun süre uyanık kaldığında göğsümde süt kalmıyor rahatsızlık verse de emmek istiyor söyle bi saat uyuyunca goguslerime süt gelmeye başlıyorAyyy benim kiz doymuyo emiyo mama veriyoruz yokk o dugme agiz hep acik nasil anlicaz bunlarin doydugunu memeler isyandaa sutumde var ama benim kiz istahli:)
Bence doyuyordur canim biz biraz evhamliyiz.. AnalikKimyonlu su ver canim bebege gazina iyi gelir ayy iyiki almamisim o iceceklerden sut artsin diye isirgan rezene kimyon ve anasonlu bi karisim yapip iciyorum iyi geliyomus gibi hissediyorum ama bizim kiz doymuyoo
azcık da olsa işe yaramıştır yaa mesela benim uçları kapalıydı soğandan önce.o üstteki kabukları yumuşattı soyuldu delikler ortaya çıktı açıldığına şahit oldum benbi soğanda benden .. chack memeleereee sürdürdün bişi olmadı bari bebeğe yarasın..
Fışfış bebeğin burun tıkanıklığını açıyormuş
ben bugün biraz takayım dedim de acıttı yaa yaraya baskı yaptı sanırımMerhaba anneler deneyimli olarak sizlere birşey sormak istiyorum sezeryan ile doğum yapıp korse kulanan oldu mu acaba kullanılabiliyor mu :)
bebek çıkar çıkmaz vermiyolar ama göbek kordonunu kesip sarıp sarmalayıp getirdiler benim yanıma kokladım mis kokulumu çok güzeldi o an.herşeyi unutuyosun.seni kesip biçiolar ya öldürseler umrunda olmaz o derece : )iki gündür bayagı bayagı taktım... buı sezaryen doğumda baygın oluyoruz ya... cocugu anne ile temas ettiriyorlarmı... hani normal doğumda yanagına koyuyorlar ya... sezaryende bu söz konusumu... evet belki anne hissetmez ama cocugun anne ile bagının kuvvetli olması için ilk temas cokk önemli... ben ayılana kdr herkez kucagına alır bebegimi... acıkcası ben dokunmadan kimse dokunsun istemiyorum... bu bencillik mi bilmiyorum ama.. ben öyle istiyorum...
Gaz sancimiz başladı gözüm aydın daha 10 günlüğüz erken ama bilemedim saat 2den beri ne uyudu ne gaz çıkardı ne de kaka yaptı gaz için neler yapıyorsunuz
allahım az gelse sorun çok gelse sorun analık zor bee : )Arkadaslar benim göğüsler çok akıyor .göğüs Pedi kullanıyorum. Acaip islaniyoı. Sağmak istemiyor um çünkü biliyorum ki ben onu kullanmam.ama boylece telef oluyo.bazen emziriken akı yor.bazen de her ikisi birden akıyor .duş almak kıyafet değiştir mek işkence. Napsam ya bi akıl verin
Ay bir de ben bilsemmm... Sancı çekip çekip olmaz sezaryene dönerse diye korkuyorum.. Gerçi bazılarının doğum anında bile inebiliyormuş..Ne zaman inmeyi düşünüyorlar acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?