2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bebek dostu hastane ise zaten sana temas ettiriyorlar ve kimseye vermiyorlar yasak çünkü direk hemşireler sen ayılana kadar bebek odasına götürüyor. Benim normal doğumdu ama ona rağmen vermediler babasına falan kimseye elletmiyorlar sen hastaneye sor bilgi al bebek hemşiresiyle görüş

Kızlar dün bir doktora gittik bebekle senin aranda telapatik bir iletişim var dedi sende sancı varsa bebekte olma nedeni oymuş o yüzden ilk 6 ay yanınızda yatsın sonra kendi odasına geçsin dedi sancın varsa moralin bozuksa bebektede oluyor sancın yoksa ondada olmaz birde yediğin içtiğinle alakası yokmuş bebeğin gazının sütten gaz grçmez diyor ne alaka dedi bebeklerin bağırsak bakterileri 6. Ayda olultuğu için 6 aya kadar sancı olması normal dedi reflüye dikkat edin dik yatak kullanın düz zemin tercih etmeyin

tam ememiyo bazen uyuyakalıo memede o zaman kalanları sağıp uyandığında önce o sütü veriyorum sonra tekrar emziriyorum canım ziyan olmasın süt diye
hm iyiymiş bn de bazen sütümü sağıp döküyorum duyan kızıyo niye döküyosun diye buzluğa at diye.çok şişiyo memem akıyo sütler ay bi de şu göğüs pedi de devamlı alcaz kycaz ya o sıkıntı ne pis kokuyo dolunca ped dimii :/

ay ne güzel bol geliyo sütün işte maşallah canım.daha benimki ped kullanacak kadar artmadı.bence de sağ dolaba buzl uğa koy mutlaka lazım olur ilerde

medical park Gebzede doğum yapıcam konuşayım bari... Saçma deil dimi... Beni doktor yadırgamaz...

Oy oy annelik zor işmiş valla, göğüs acısı çekenler sizi şu an çok net anlıyorum, benimki kolostrumu emmek için bile maffetti göğüslerimi, sürekli aranıyor, kıyamayıp acısına rağmen emziriyorsunuz... Bu ilk günümüz diğerlerini düşünemiyorum bile, hemşire memeyi tutturunca yara olmuyor da biz vermeye kalkınca yara oluyor sanırım, napalım bir şekilde öğreneceğiz...

Bu arada 4. Kalkışta anca geldim kendime, hala çok sancım var ama başlangıca göre iyiyim... Düzelecek git gide Sanırım... Bi kız vardı, normal doğum sancısı çekti ama sezeryan olmuş son dakika, sanırım en kötüsü de bu...

Biliyorum aslında çoğumuz şu an uyanık ya emziriyor ya alt değiştiriyor ya da gaz cıkarmakla ugrasıyor...

Fosur fosur uykular a veda ettik gitti.

Bi tanesi bu kadar uykusuz bırkaıyorsa ikizi üçüzü olanlar napıyor yahu. ..

Minnaklar bizi parmagında oynatıyor. Tam hersey bitti altı temiz karbı yok dedim.

Hık Hık hıçkırıktan dalamıyo bu seferde.

Bi de burnunda n süt fışkırttı benimki. Çok mu emdi acaba ??

Bende şimdi uyuttum ama çok güvenmiyorum.. İyice dalana kadar uyumayacağım bide aksi gibi grip oldum kafamı tutacak halim yok..
Senin velet çok emdiği için kusuyor, benimkide öZellikle mememi emzik yaptığınzaman çok kusuyor...

Bende uyumayanlardanım. Emzir altını değiş gaz çıkar uyku açıldı tekrar emzir tekrar gaz çıkarmayı dene derken kucağımda uyudu yerine koydum gözleri açtı tekrar al kucağa derken böyle böyle uzayıp gidiyor. Canım çok emzirmiş olabilirsin yada gaz sancınız varsa ıkınırken çıkarmış olabilir burnundan sütü bizdede arada olabiliyor.

Selam arkadaslar. Ben 39 yasındayım. Ve hayatımda ılk defa adet duzenın bozuldu. Sıze sormak ıstedıgım seyler var. Ben 26 gunde bır düzenli adet gören bırıyım. Fakat bu ay agır bır boğaz enfeksıyonu gecırdıgım için Antıbıyotık ve agrı kesıcıler kullandım. Beklenen adetım 14 ocak iken benım adetım 12 ve 13 ocakda oldu. Az mıktarda oldu ve bıttı. Ondan sonrada kesıldı. Dun doktora gottım kanda gebelık yokmuş. Ultrasonda baktı ve bır tane 17 mm lık yumurta var dedı. Bırde rahım duvarı kalınlaşmış gibi bişey soyledi. Bana adet sökturucu hap verdı. Ikı gundur sabah akşam içiyorum. Ama bazı arkadaslar ilacı içme geç döllenme oluyodur belki dıyorlar. Kafam çok karıştı. Yorumlarınız benim için çok önemli

Aynen.. Emzirdim kustu, altini islatti kiyafet degistirdik yeniden emzirdim tam uyudu kucagimda yerine yatirdim uyandi, bir kac kez oldu bu..
Kafayi yemeye az kaldi
Benimki de bu aksam ilk defa fiskirtarak kustu kiyamam minnoslara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…