- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.761
doğurun doğurun
Doğurun da görün gününüzü gibi oldudoğurun doğurun
Canım bebek dostu hastane ise zaten sana temas ettiriyorlar ve kimseye vermiyorlar yasak çünkü direk hemşireler sen ayılana kadar bebek odasına götürüyor. Benim normal doğumdu ama ona rağmen vermediler babasına falan kimseye elletmiyorlar sen hastaneye sor bilgi al bebek hemşiresiyle görüşiki gündür bayagı bayagı taktım... buı sezaryen doğumda baygın oluyoruz ya... cocugu anne ile temas ettiriyorlarmı... hani normal doğumda yanagına koyuyorlar ya... sezaryende bu söz konusumu... evet belki anne hissetmez ama cocugun anne ile bagının kuvvetli olması için ilk temas cokk önemli... ben ayılana kdr herkez kucagına alır bebegimi... acıkcası ben dokunmadan kimse dokunsun istemiyorum... bu bencillik mi bilmiyorum ama.. ben öyle istiyorum...
hm iyiymiş bn de bazen sütümü sağıp döküyorum duyan kızıyo niye döküyosun diye buzluğa at diye.çok şişiyo memem akıyo sütler ay bi de şu göğüs pedi de devamlı alcaz kycaz ya o sıkıntı ne pis kokuyo dolunca ped dimii :/tam ememiyo bazen uyuyakalıo memede o zaman kalanları sağıp uyandığında önce o sütü veriyorum sonra tekrar emziriyorum canım ziyan olmasın süt diye
maşallahh. bn 10 kilo almıştım hepsini verdim şimdi 20 günde eski halimdeyimBabada bende bogazliyizdir dusun 24 kilo aldim hamilelikte
hm iyiymiş bn de bazen sütümü sağıp döküyorum duyan kızıyo niye döküyosun diye buzluğa at diye.çok şişiyo memem akıyo sütler ay bi de şu göğüs pedi de devamlı alcaz kycaz ya o sıkıntı ne pis kokuyo dolunca ped dimii :/
medical park Gebzede doğum yapıcam konuşayım bari... Saçma deil dimi... Beni doktor yadırgamaz...Canım bebek dostu hastane ise zaten sana temas ettiriyorlar ve kimseye vermiyorlar yasak çünkü direk hemşireler sen ayılana kadar bebek odasına götürüyor. Benim normal doğumdu ama ona rağmen vermediler babasına falan kimseye elletmiyorlar sen hastaneye sor bilgi al bebek hemşiresiyle görüş
Biliyorum aslında çoğumuz şu an uyanık ya emziriyor ya alt değiştiriyor ya da gaz cıkarmakla ugrasıyor...
Fosur fosur uykular a veda ettik gitti.
Bi tanesi bu kadar uykusuz bırkaıyorsa ikizi üçüzü olanlar napıyor yahu. ..
Minnaklar bizi parmagında oynatıyor. Tam hersey bitti altı temiz karbı yok dedim.
Hık Hık hıçkırıktan dalamıyo bu seferde.
Bi de burnunda n süt fışkırttı benimki. Çok mu emdi acaba ??
Bende uyumayanlardanım. Emzir altını değiş gaz çıkar uyku açıldı tekrar emzir tekrar gaz çıkarmayı dene derken kucağımda uyudu yerine koydum gözleri açtı tekrar al kucağa derken böyle böyle uzayıp gidiyor. Canım çok emzirmiş olabilirsin yada gaz sancınız varsa ıkınırken çıkarmış olabilir burnundan sütü bizdede arada olabiliyor.Biliyorum aslında çoğumuz şu an uyanık ya emziriyor ya alt değiştiriyor ya da gaz cıkarmakla ugrasıyor...
Minnaklar bizi parmagında oynatıyor. Tam hersey bitti altı temiz karbı yok dedim.
Ben ilk Zaman zinco kullanıyordum faydası olmadı 1 aylık olunca nurse harveys e geçtik valla faydası varmı yok mu bilmiyorum gaz hep var bitmek bilmiyor uykusunda bile ıkınıyor kuzucuğumGaz sancısı çeken yok mu aranızda ??? Gaz ilacı veriyormusunuz
Aynen.. Emzirdim kustu, altini islatti kiyafet degistirdik yeniden emzirdim tam uyudu kucagimda yerine yatirdim uyandi, bir kac kez oldu bu..Biliyorum aslında çoğumuz şu an uyanık ya emziriyor ya alt değiştiriyor ya da gaz cıkarmakla ugrasıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?