2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu günleri arayacaksın bol bol uyuuuuu diyenlerrrr ahhhhhh ahhhhh
Bu oğluşla ikinci gecemiz ama toplasam iki saat uyumadım iki gündür ve zor bir doğumdu ama onun kokusu gerçekten herseyi unutturacak demişlerdi ya Rabbimin bir mucizesi bu minicik eller ayaklar o iyi olsun da bi ömür uyumasam dedirttiriyor insana ya Allahm bekleyen herkese yasatsın bu duyguları inşallah

bu satırları yazarken sen emziriyordum ben..gece saat 03.00 te beşikten yatağa aldım.. ee napim kaldır indir kafasını tutamıyor zaten..sağıma yattım bakıp durdum ona..üle soluma yatmaktan yıldıydım şimdi sağa gece yanıma alınca ikimizde rahat ettik..ilk deneme fena değildi.. parmaklığın arasından o minik başı izlerken uyuyamadım..

Yine yanına aldın yani pembe
Zaman la daha uzun yatar.

Yine kalktım emdik şimdi sallıyor um beşiği. Aslında sallamayacaktım ama 3 ay bebek ne isterse onu yapın dşye biley okudum.

Kucak mı istiyor KUCAK !
Meme mi istiyo r MEME !
Uyku mu istiyor UYKU!

Ne isterse o !

Keşke şimdi uyku dese

uyumayan bebek yapmışım. 4 de uyandı sabah 7.30da hala gözleri çakmak çakmak bakıyodu.. ben işe geldim oğlumuda kaynanama bıraktım. eşimde bende bitiğiz ne sustu ne uyudu. bu gaz sancısı çatlatıcak üçümüzüde. emzirirken karnında gazların patladığını hissedebiliyorum. naapsam bilemedim :/

kıazz kafayı yedin he... Gece kocanı kandır,sabaha gerçeği ile burun buruna gelirsin..hadi kandırınn bizi

Haha Kocami kandirirsam adaminyuregine iner kiz kiyamam,buyuk hayal kirikligi olur,karnimi sevip duruyo gunlerdir,o da iyice sabirsizlasti cunku benim vucut enerji topluo sanirim dogum oncesi uyuyom agrim yok kandiramicciimmmm bilenek sizii

Son 5 gun insallah, burda tzaze annislerin yazdiklarini okudukca karnimdan cikarip sevesim geliyor bir an once. Mjnciklama hasretiyle yaniyommm, Rabbim biz kalan hamislere saglikla yavrularjna kavusmayi nasip etsin. Sanirim kalanlardan gunu belli olan bi tek benim, digerleri bebislerin kendisinin gelmesini bekliyor, bende bazen uzuluyorum durup dururken cikcak bebis ordan diye, hayirlisi artik...

Gunaydin kizlar bebisten firsat bulup giremiyorum bir turlu, dogurmayan kaldi mi ki:)
Birde bisey sorcam dogum yapali 24 gun oluuo sabah ystigimin kan olduunu gordum hemde baya vardi, esimi uyandirdim agzimdan gelmis ama ben hic anlamadim korktum ise gondermedim. Normal bisey mi acaba basina gelen oldumu?

Canim doktora soyle damla veriyo gaz icin bizimki cok rahatladi

Aminn :) azcik kaldi yaa5guncuk.. Icimiz artik hasretle doldu zaten iyice bizim de 9gun kalmis neguzellll,gecikse bile en azindan gunumun bitmesine az kaldi onu bilmek de bisi yani

Variz variz bi 10-11kisi variz galiba dogurmayan olarak:) canim o gordugun kan dis eti rahatsizligindan olabilir,ozellikle hamilelikte olabilir diye ben izlemistim.sen dogurdun ama hani dis etihastaligi hep olabilir.ins baska bise degildir doktora gorunsen keske hemen..icin rahat olur cok gecmis olsun

bu benimde aklıma geliyor. bende siz gibi hemen alayım istiyorum. yakınımızdaki devlet hastanesi bebek dostu ama gittiğimiz özel öyle mi bilmiyorum. olmasa bile söylemeyi bende istiyorum. normal görünüyor ama kısmet hiç belli olmuyor işte. hayırlısıyla sağlıcakla gelsinlerde.

dün kv nin günü vardı. herkesten dua aldım. hayırlısıyla sağlıcakla doğurayım İnşaallah.
sancılar devam. devamı gelmeyen kandırıkçı sancılar...

Kızlar buğram ın kakası bazen sarı sümüksü oluyor. Siz de oldu mu hiç doktora götürdünüz mü?

Bana bi el cevap endişelenmeli miyim?
Sanki bizimki de bazen sümüksü oluyor doktor sümüksü mü kakası diye sormuştu ozaman öyle değildi şimdi arada öyle oluyor. Yarın kontrol var doktora soracağım ben. İnşallah bir sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…