- 3 Mart 2015
- 749
- 758
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.781
Kendi kendimi "aa suyum gelmiss " diyerek kandirip heyecan yapasim var
Biliyorum aslında çoğumuz şu an uyanık ya emziriyor ya alt değiştiriyor ya da gaz cıkarmakla ugrasıyor...
Fosur fosur uykular a veda ettik gitti.
Bi tanesi bu kadar uykusuz bırkaıyorsa ikizi üçüzü olanlar napıyor yahu. ..
Minnaklar bizi parmagında oynatıyor. Tam hersey bitti altı temiz karbı yok dedim.
Hık Hık hıçkırıktan dalamıyo bu seferde.
Bi de burnunda n süt fışkırttı benimki. Çok mu emdi acaba ??
Yine yanına aldın yani pembebu satırları yazarken sen emziriyordum ben..gece saat 03.00 te beşikten yatağa aldım.. ee napim kaldır indir kafasını tutamıyor zaten..sağıma yattım bakıp durdum ona..üle soluma yatmaktan yıldıydım şimdi sağa gece yanıma alınca ikimizde rahat ettik..ilk deneme fena değildi.. parmaklığın arasından o minik başı izlerken uyuyamadım..
kıazz kafayı yedin he... Gece kocanı kandır,sabaha gerçeği ile burun buruna gelirsin..hadi kandırınn bizi
Takvimim de bitmiş ya her gün okuyodum ne güzelboşluğa düştüm sanki
Canim doktora soyle damla veriyo gaz icin bizimki cok rahatladiuyumayan bebek yapmışım. 4 de uyandı sabah 7.30da hala gözleri çakmak çakmak bakıyodu.. ben işe geldim oğlumuda kaynanama bıraktım. eşimde bende bitiğiz ne sustu ne uyudu. bu gaz sancısı çatlatıcak üçümüzüde. emzirirken karnında gazların patladığını hissedebiliyorum. naapsam bilemedim :/
Son 5 gun insallah, burda tzaze annislerin yazdiklarini okudukca karnimdan cikarip sevesim geliyor bir an once. Mjnciklama hasretiyle yaniyommm, Rabbim biz kalan hamislere saglikla yavrularjna kavusmayi nasip etsin. Sanirim kalanlardan gunu belli olan bi tek benim, digerleri bebislerin kendisinin gelmesini bekliyor, bende bazen uzuluyorum durup dururken cikcak bebis ordan diye, hayirlisi artik...
Gunaydin kizlar bebisten firsat bulup giremiyorum bir turlu, dogurmayan kaldi mi ki:)
Birde bisey sorcam dogum yapali 24 gun oluuo sabah ystigimin kan olduunu gordum hemde baya vardi, esimi uyandirdim agzimdan gelmis ama ben hic anlamadim korktum ise gondermedim. Normal bisey mi acaba basina gelen oldumu?
bu benimde aklıma geliyor. bende siz gibi hemen alayım istiyorum. yakınımızdaki devlet hastanesi bebek dostu ama gittiğimiz özel öyle mi bilmiyorum. olmasa bile söylemeyi bende istiyorum. normal görünüyor ama kısmet hiç belli olmuyor işte. hayırlısıyla sağlıcakla gelsinlerde.iki gündür bayagı bayagı taktım... buı sezaryen doğumda baygın oluyoruz ya... cocugu anne ile temas ettiriyorlarmı... hani normal doğumda yanagına koyuyorlar ya... sezaryende bu söz konusumu... evet belki anne hissetmez ama cocugun anne ile bagının kuvvetli olması için ilk temas cokk önemli... ben ayılana kdr herkez kucagına alır bebegimi... acıkcası ben dokunmadan kimse dokunsun istemiyorum... bu bencillik mi bilmiyorum ama.. ben öyle istiyorum...
Sanki bizimki de bazen sümüksü oluyor doktor sümüksü mü kakası diye sormuştu ozaman öyle değildi şimdi arada öyle oluyor. Yarın kontrol var doktora soracağım ben. İnşallah bir sıkıntı yokturKızlar buğram ın kakası bazen sarı sümüksü oluyor. Siz de oldu mu hiç doktora götürdünüz mü?
Bana bi el cevap endişelenmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?