- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.801
Kızlar benim de son 9 günüm kaldı merakla bekliyorum ne zaman gelecek diye 40 hafta olunca doktor bekletmeyiz diyor alttan da haftaya bakacak ben normal çok istiyorum ama kısmet artik son günler hic geçmiyor nefes alamiyorum artik ara ara agrim var o kadar hic doğuracak gibi halim yok :) ama artik gelsin istiyorum koklayip sarıliyim bebegime :)Aminn :) azcik kaldi yaa5guncuk.. Icimiz artik hasretle doldu zaten iyicebizim de 9gun kalmis neguzellll,gecikse bile en azindan gunumun bitmesine az kaldi onu bilmek de bisi yani
Canım sorunca bana da haber ver. Kakası sarı ve sümüksü olması ne demekmiş. Araa ara oyle oluyo cunku , kaka analizi yapa yapa bi hal olduk.Sanki bizimki de bazen sümüksü oluyor doktor sümüksü mü kakası diye sormuştu ozaman öyle değildi şimdi arada öyle oluyor. Yarın kontrol var doktora soracağım ben. İnşallah bir sıkıntı yoktur
Az once drdan geldim nst de sanci cikti 100lerde bir kac gune dogum olur dedi dr.
Kızlar benim de son 9 günüm kaldı merakla bekliyorum ne zaman gelecek diye 40 hafta olunca doktor bekletmeyiz diyor alttan da haftaya bakacak ben normal çok istiyorum ama kısmet artik son günler hic geçmiyor nefes alamiyorum artik ara ara agrim var o kadar hic doğuracak gibi halim yok :) ama artik gelsin istiyorum koklayip sarıliyim bebegime :)
İnşallah canım hepimiz hayirlisiyla kucağınıza alırız inşallah normal istiyorum ama çok da korkuyorum :) yarin gidecek ben de ne diyecek bakalım doktor paşanın gelmeye niyeti yok :)Hadi gozun aydinn canim simdiden,insallah dedigi gibi hayirlisiyla gelir bebis..100leerdeki sancilar hani bizm surekli yakindigimiz tarzda olanlardan miydi fark edebildin mi
Hadi gozun aydinn canim simdiden,insallah dedigi gibi hayirlisiyla gelir bebis..100leerdeki sancilar hani bizm surekli yakindigimiz tarzda olanlardan miydi fark edebildin mi
Insallah cnm cok bekletmeden gelirler,istediklerinde hayirlisiyla tabi de..evet kasilinca fena oluyo bicak sapliolar gbi boyle nefes zor aliyosun:/ benim de 28ine randevum var bakim dogurmazsak o guneHayirlisi insallah
Insallah cnm cok bekletmeden gelirler,istediklerinde hayirlisiyla tabi de..evet kasilinca fena oluyo bicak sapliolar gbi boyle nefes zor aliyosun:/ benim de 28ine randevum var bakim dogurmazsak o guneHayirlisi insallah
oy oy... Çok merak ediyorum kızımı... Bendede stres var... Yarın doğuracağım Allah nasip ederse...Belirtim yok
Domuz gibiyim
Sağlık ocağındaki hemşire bile aradı 2 kere doğum oldu mu diye
Stres oluyorum bekledikçe yaa
Doğum belirtisi olsa yine stres olucam gerçi
Puff
benide ameliyat korkusu sardı... Uyanabilecek miyim diye düşünüyorum...bu benimde aklıma geliyor. bende siz gibi hemen alayım istiyorum. yakınımızdaki devlet hastanesi bebek dostu ama gittiğimiz özel öyle mi bilmiyorum. olmasa bile söylemeyi bende istiyorum. normal görünüyor ama kısmet hiç belli olmuyor işte. hayırlısıyla sağlıcakla gelsinlerde.
dün kv nin günü vardı. herkesten dua aldım. hayırlısıyla sağlıcakla doğurayım İnşaallah.
sancılar devam. devamı gelmeyen kandırıkçı sancılar...
Ben hala gitmedim 40 ı cıkınca gitcem bu gidişle. Korse takmayınca göbeğimin ne kadar uyusuk oldugunu farkediyorum sanki orası benim değil gb.Dogumdan sonra eli kolu cok uyusan, tutmayan varmi? Parmaklarimi acip kaparken bile zorlaniyorum tutmuyo, offf bide kontrole gitmek istemiyorum gitmesek ne olur?
benide ameliyat korkusu sardı... Uyanabilecek miyim diye düşünüyorum...
Konya mıBen hala gitmedim 40 ı cıkınca gitcem bu gidişle. Korse takmayınca göbeğimin ne kadar uyusuk oldugunu farkediyorum sanki orası benim değil gb.
Kan hapı ve decavite devam ediyor um . Sen de kan hapını yut bence. Ellerimde uyusukluk yok sadce dikiş üstü ve on gün önce baldır agrısı vardı o da gecti.
Ama ne sıvı tükettim ben bi bilsen. Bütün Konyanın suyunu bitirdim nerdeyse.
Kırkımız çıksın da buyur gel canım benim de kocamın memleketi ..Konya mıaman anamın memleketi..ben konyayı çookkk seviyom ya....
Kırkımız çıksın da buyur gel canım benim de kocamın memleketi ..
40 cıkmadan gelme yoğsaaaam kırkımız karışır
O ne demek dime sakın çünkü ben de bilmiyorum.
Hem hastane hem saglık ocagı aldı Dogumdan 5 gün sonra alıyolar.Az önce sağlık o. Aradılar topuk kanı alacaklarmış..hast almışlar oğlumu ağlatmışlardı.neymiş anne sütünden sonra yenidenöişmiş...istemiyorum ama zorundamıyım? Zaten aralıkta beni kontrol için bile aramadılar..sadece aşı için gitmek istiyom..bide para ile ne aşısı varsa öğrenip onları yaptırmak
Sizler naptınız ya? İki kere topuk kanjmj alınır.ayağı hala mor mor anca geçiyo
sersem seni şşşş mevlana ve şems hz ziyarete gidersen selam ilet...ruhen seni bi daha sevdim bak gonyalı
Niye gelmedi bizim bebikler yaaoy oy... Çok merak ediyorum kızımı... Bendede stres var... Yarın doğuracağım Allah nasip ederse...
Belirtim yok
Domuz gibiyim
Sağlık ocağındaki hemşire bile aradı 2 kere doğum oldu mu diye
Stres oluyorum bekledikçe yaa
Doğum belirtisi olsa yine stres olucam gerçi
Puff
oy oy... Çok merak ediyorum kızımı... Bendede stres var... Yarın doğuracağım Allah nasip ederse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?