2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aminn :) azcik kaldi yaa5guncuk.. Icimiz artik hasretle doldu zaten iyice bizim de 9gun kalmis neguzellll,gecikse bile en azindan gunumun bitmesine az kaldi onu bilmek de bisi yani
Kızlar benim de son 9 günüm kaldı merakla bekliyorum ne zaman gelecek diye 40 hafta olunca doktor bekletmeyiz diyor alttan da haftaya bakacak ben normal çok istiyorum ama kısmet artik son günler hic geçmiyor nefes alamiyorum artik ara ara agrim var o kadar hic doğuracak gibi halim yok :) ama artik gelsin istiyorum koklayip sarıliyim bebegime :)

Canım sorunca bana da haber ver. Kakası sarı ve sümüksü olması ne demekmiş. Araa ara oyle oluyo cunku , kaka analizi yapa yapa bi hal olduk.

Az once drdan geldim nst de sanci cikti 100lerde bir kac gune dogum olur dedi dr.

Hadi gozun aydinn canim simdiden,insallah dedigi gibi hayirlisiyla gelir bebis..100leerdeki sancilar hani bizm surekli yakindigimiz tarzda olanlardan miydi fark edebildin mi

Insallah cnm cok bekletmeden gelirler,istediklerinde hayirlisiyla tabi de..evet kasilinca fena oluyo bicak sapliolar gbi boyle nefes zor aliyosun:/ benim de 28ine randevum var bakim dogurmazsak o gune Hayirlisi insallah

İnşallah canım hepimiz hayirlisiyla kucağınıza alırız inşallah normal istiyorum ama çok da korkuyorum :) yarin gidecek ben de ne diyecek bakalım doktor paşanın gelmeye niyeti yok :)

Belirtim yok
Domuz gibiyim
Sağlık ocağındaki hemşire bile aradı 2 kere doğum oldu mu diye
Stres oluyorum bekledikçe yaa
Doğum belirtisi olsa yine stres olucam gerçi
Puff

benide ameliyat korkusu sardı... Uyanabilecek miyim diye düşünüyorum...

Dogumdan sonra eli kolu cok uyusan, tutmayan varmi? Parmaklarimi acip kaparken bile zorlaniyorum tutmuyo, offf bide kontrole gitmek istemiyorum gitmesek ne olur?
Ben hala gitmedim 40 ı cıkınca gitcem bu gidişle. Korse takmayınca göbeğimin ne kadar uyusuk oldugunu farkediyorum sanki orası benim değil gb.

Kan hapı ve decavite devam ediyor um . Sen de kan hapını yut bence. Ellerimde uyusukluk yok sadce dikiş üstü ve on gün önce baldır agrısı vardı o da gecti.

Ama ne sıvı tükettim ben bi bilsen. Bütün Konyanın suyunu bitirdim nerdeyse.

Konya mı aman anamın memleketi..ben konyayı çookkk seviyom ya....

Az önce sağlık o. Aradılar topuk kanı alacaklarmış..hast almışlar oğlumu ağlatmışlardı.neymiş anne sütünden sonra yenidenöişmiş...istemiyorum ama zorundamıyım? Zaten aralıkta beni kontrol için bile aramadılar..sadece aşı için gitmek istiyom..bide para ile ne aşısı varsa öğrenip onları yaptırmak

Sizler naptınız ya? İki kere topuk kanjmj alınır.ayağı hala mor mor anca geçiyo

Hem hastane hem saglık ocagı aldı Dogumdan 5 gün sonra alıyolar.

Sarılık içinde 2 kere aldılar. İlk defa gözünden yaş geldi yavrumun
.

Niye alıyobuz topuk kanı dedim. Nadir hastalıkları var mı diyeymiş. Hani bazen un süt falan alerji mi ne yapıyo ya..bence aldır canım . Zor biliyorum ama mecbur yaptırcaz.

Eger sonuc pozitif se ankarada n arıyolar değilse aramıyolar. Cok şükür arayan olmadı bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…