- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.821
Sayılı günler kaldı kız kocaaa 9 ayı devirdiniz ne kaldı şurdaGülme yaa
YaZık bizeee
Gülme yaa
YaZık bizeee
Sayılı günler kaldı kız kocaaa 9 ayı devirdiniz ne kaldı şurda
Bekledikçe stres oluyommSayılı günler kaldı kız kocaaa 9 ayı devirdiniz ne kaldı şurda
Hissetmiyorum canım yaSen de hamile gibi hissetmiyo musun? Ben ne desem masallah mi desembilmiyorum ama hamile gibi degilimyani cok sancim kasilmam olurdu hic yok nerdeyse 5gundur yani normalde enerjik kipir kipir biri degilimdir normalde ama normal halim boyleydi eskiden heheh..amaannn doguraydik yahuu ins bebiskon daha fazla bekletmez
Kola doğumlar olsun inşallah canım. Yani disim agrirdi hamilelikte ama hiç basıma böyle bisey gelmemişti. Birde anlamadım nasıl aktı ağzından...Variz variz bi 10-11kisi variz galiba dogurmayan olarak:) canim o gordugun kan dis eti rahatsizligindan olabilir,ozellikle hamilelikte olabilir diye ben izlemistim.sen dogurdun ama hani dis etihastaligi hep olabilir.ins baska bise degildir doktora gorunsen keske hemen..icin rahat olur cok gecmis olsun
hiç anlamam unuttum o gunleriAlektos sen de bekledin bekledin anlarsin takvimsizligin halinden,ustune gitme kizlarin
E bi şey kalmamış şurdaBekledikçe stres oluyomm
Gerçi en geç pazar geliyo benim minnoş
Hissetmiyorum canım ya
Enerjim hep yerindeydi hsala da yerinde
Yemek bile yapabiliyorum
Yürüyüş vs...
Sancı da günde bir iki defa anlık giriyoo
Öyle yani
Hiçbişeyim yok
Nasıl hamileyim anlamadım
Sağol canım :)Dogum sonrasi icinkullanirsin bu enerjini bol bol,cok onemliymis diyorlar ya hani..ben de her isi yapiyorum napim mecburen..ama seningbiyim ben de su an..dedigin gbi en gec pazara kavuscan ins,hayirlisi olsun
Az önce sağlık o. Aradılar topuk kanı alacaklarmış..hast almışlar oğlumu ağlatmışlardı.neymiş anne sütünden sonra yenidenöişmiş...istemiyorum ama zorundamıyım? Zaten aralıkta beni kontrol için bile aramadılar..sadece aşı için gitmek istiyom..bide para ile ne aşısı varsa öğrenip onları yaptırmak
Sizler naptınız ya? İki kere topuk kanjmj alınır.ayağı hala mor mor anca geçiyo
Bu enerji hamilelere doğumdan önce Allah tarafından verilirmis. Sakın boşa harcama enerjini dogumda faydası olucak sana.ben bunu doğumdan sonra bir yerde okumuştum. Başta bilseydim carsilarda dolasmazdimSen de hamile gibi hissetmiyo musun? Ben ne desem masallah mi desembilmiyorum ama hamile gibi degilimyani cok sancim kasilmam olurdu hic yok nerdeyse 5gundur yani normalde enerjik kipir kipir biri degilimdir normalde ama normal halim boyleydi eskiden heheh..amaannn doguraydik yahuu ins bebiskon daha fazla bekletmez
Benimde ayni sekilde basladi persembe sabah nisan geldi sancilar hafiften basladi muayenede 1parmak aciklik cikti cumartesi gece dogurdum.umarim sorunsuz bi dogum yasarsin ben cok zor gecirdim 18gun oldu hala kalkamadim allah kolaylastrsin insallahKızlar acil yardm edin sabh kalktıgmda tuvalete gittim kahve pembemsi akıntı dedim nişan geldi herlde hemn doktoru aradm gel muayne edelim dedi bu arada şidetli degil ama agrılarmda vr azda olsa gittim neyse alttan baktı 1 parmk açıklık oldugunu beklememi söyledi ewe geldik böyle olupta dogum yapanlar varmı nekadr zamn sonra dogum olur lütfn cvp yazn çk merk ediyorm saygılar
Aldırdım canım. Hem hastanede hem sağlık ocağında aldılar. Ağladı kuzum ama napalım gerekliymis
Bu enerji hamilelere doğumdan önce Allah tarafından verilirmis. Sakın boşa harcama enerjini dogumda faydası olucak sana.ben bunu doğumdan sonra bir yerde okumuştum. Başta bilseydim carsilarda dolasmazdim
Çok sagol canm allah razı olsun 1 parmak kaç cm oluyo acabaBenimde ayni sekilde basladi persembe sabah nisan geldi sancilar hafiften basladi muayenede 1parmak aciklik cikti cumartesi gece dogurdum.umarim sorunsuz bi dogum yasarsin ben cok zor gecirdim 18gun oldu hala kalkamadim allah kolaylastrsin insallah
Ehehhh takvimleri bitmiş
Çok sagol canm allah razı olsun 1 parmak kaç cm oluyo acaba
Hadi ya çk zamş ozamn açılma zaten dogtor bekle dedi gönderdi nişn gelince pank oldm sadece neyse bn iyce sıklaşsn sancı myle gideyim yoksa verirlr süniyi bagırtırlar valla1cm bile olmuyomus 1parmak.bide tavsiyem olsun sancilarin sıklasmayinca gitme hastaneye cocugun hareketini hissettikce tabi.10dk ya inince sancilar gitmistim 5cm acilmam vardi gittigimde
sağlıcakla kavuşursun İnşaallah. kötü düşünme.benide ameliyat korkusu sardı... Uyanabilecek miyim diye düşünüyorum...
Zaten geç kaldılar o zamanHem hastane hem saglık ocagı aldı Dogumdan 5 gün sonra alıyolar.
Sarılık içinde 2 kere aldılar. İlk defa gözünden yaş geldi yavrumun
.
Niye alıyobuz topuk kanı dedim. Nadir hastalıkları var mı diyeymiş. Hani bazen un süt falan alerji mi ne yapıyo ya..bence aldır canım . Zor biliyorum ama mecbur yaptırcaz.
Eger sonuc pozitif se ankarada n arıyolar değilse aramıyolar. Cok şükür arayan olmadı bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?