2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gülme yaa
YaZık bizeee

Sen de hamile gibi hissetmiyo musun? Ben ne desem masallah mi desembilmiyorum ama hamile gibi degilim yani cok sancim kasilmam olurdu hic yok nerdeyse 5gundur yani normalde enerjik kipir kipir biri degilimdir normalde ama normal halim boyleydi eskiden heheh..amaannn doguraydik yahuu ins bebiskon daha fazla bekletmez

Hissetmiyorum canım ya
Enerjim hep yerindeydi hsala da yerinde
Yemek bile yapabiliyorum
Yürüyüş vs...
Sancı da günde bir iki defa anlık giriyoo
Öyle yani
Hiçbişeyim yok
Nasıl hamileyim anlamadım

Kola doğumlar olsun inşallah canım. Yani disim agrirdi hamilelikte ama hiç basıma böyle bisey gelmemişti. Birde anlamadım nasıl aktı ağzından...

Hissetmiyorum canım ya
Enerjim hep yerindeydi hsala da yerinde
Yemek bile yapabiliyorum
Yürüyüş vs...
Sancı da günde bir iki defa anlık giriyoo
Öyle yani
Hiçbişeyim yok
Nasıl hamileyim anlamadım

Dogum sonrasi icinkullanirsin bu enerjini bol bol,cok onemliymis diyorlar ya hani..ben de her isi yapiyorum napim mecburen..ama seningbiyim ben de su an..dedigin gbi en gec pazara kavuscan ins,hayirlisi olsun

Kızlar acil yardm edin sabh kalktıgmda tuvalete gittim kahve pembemsi akıntı dedim nişan geldi herlde hemn doktoru aradm gel muayne edelim dedi bu arada şidetli degil ama agrılarmda vr azda olsa gittim neyse alttan baktı 1 parmk açıklık oldugunu beklememi söyledi ewe geldik böyle olupta dogum yapanlar varmı nekadr zamn sonra dogum olur lütfn cvp yazn çk merk ediyorm saygılar

Aldırdım canım. Hem hastanede hem sağlık ocağında aldılar. Ağladı kuzum ama napalım gerekliymis

Bu enerji hamilelere doğumdan önce Allah tarafından verilirmis. Sakın boşa harcama enerjini dogumda faydası olucak sana.ben bunu doğumdan sonra bir yerde okumuştum. Başta bilseydim carsilarda dolasmazdim

Benimde ayni sekilde basladi persembe sabah nisan geldi sancilar hafiften basladi muayenede 1parmak aciklik cikti cumartesi gece dogurdum.umarim sorunsuz bi dogum yasarsin ben cok zor gecirdim 18gun oldu hala kalkamadim allah kolaylastrsin insallah

Bana da bu enerji o enerji gibi geliyor vallahi,eski halimle ilgisi yok su anki halimin cunku sukur..harcamiyim dedigin gibi , esimi calistircam bu kez ev islerinde

Benimde ayni sekilde basladi persembe sabah nisan geldi sancilar hafiften basladi muayenede 1parmak aciklik cikti cumartesi gece dogurdum.umarim sorunsuz bi dogum yasarsin ben cok zor gecirdim 18gun oldu hala kalkamadim allah kolaylastrsin insallah
Çok sagol canm allah razı olsun 1 parmak kaç cm oluyo acaba

1cm bile olmuyomus 1parmak.bide tavsiyem olsun sancilarin sıklasmayinca gitme hastaneye cocugun hareketini hissettikce tabi.10dk ya inince sancilar gitmistim 5cm acilmam vardi gittigimde
Hadi ya çk zamş ozamn açılma zaten dogtor bekle dedi gönderdi nişn gelince pank oldm sadece neyse bn iyce sıklaşsn sancı myle gideyim yoksa verirlr süniyi bagırtırlar valla

Zaten geç kaldılar o zaman 23 günlük olduk biz bugün..offff offf...aşıları yapılınca ateş yapabiliyormuş ...offf offf...sinirliyim ben bugüb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…