2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynısını yaşadım hastanede iki gün yattım durdu şükür iki hafta önce oldu hala duruyorum çok şükür ikiz bebekler bi de benim hemen doğum da olabiliyor bekleye de biliyo yani
Ikiz annelerini ayri bi takdir ediyorum, cok zor gercekten. Allah yardimciniz olsun, saglikla kavusun insallah.

Aynısını yaşadım hastanede iki gün yattım durdu şükür iki hafta önce oldu hala duruyorum çok şükür ikiz bebekler bi de benim hemen doğum da olabiliyor bekleye de biliyo yani
Allah yardmcn olsn canm inşallh zamanında olur bebişlerin saglıklı sahatli ikiz bebeye hamile olmk daha zordr eminim

o ilk yürüme bende pek acı hıssettırmedı. agrı kesıcılerden sanırım. ama etkııs gectıgı zaman yürüdüğümde acıma çok oluyordu.
gözünde büyütme sakın. o degıl de karnına baskı yaptılar mı?

2 hafta da 600 almıs bunun neresı az? gunluk 30 g almaları gerekıyormus senınkı fazla bıle almıs
boşver doktoru tombık sevıyor demek kı..
benımkı de 1 hafta da 330 g almıstı 30 g kıyafetlerı olsa 300 g işte
mis gıbı daha ne olsun. bakalım 1 hafta sonra aşımız var
ne kadar olmus mınnos.

ilk baş acıyor bıraz
sonra gecıyor. makınanın slıkon baslıgı var mı kı ?

Korkma canim, yaklasik 20 gundur meme uclarim 3 kat inek memelerinin ucu gibi lansinoh krem bi ise yaramadi bende mustela super geldi... Hemen acisini aliyo 1 gunde sagma makinemde lansinoh cok pisman oldum bunlari aldigimiza..
bende de bı halta yaramadı lansıloh
eşim coresatin almıstı hastane cıkısında
o daha etkılı.

Ayyy benim kiz doymuyo emiyo mama veriyoruz yokk o dugme agiz hep acik nasil anlicaz bunlarin doydugunu memeler isyandaa sutumde var ama benim kiz istahli:)
dk tutuyor musun? tutmuyorsan tut. bak bakalım ne kadar emıyor.
20 dk dan aşagı olmayacak emme süresi. o minnoş agızlar aslında kacış amaclı emıyorlarmıs bazen
yani gazı vs olabılır.

sanmıyorum. sonucta sen baygınsın neden temas ıle ugrassınlar.
düşündüğün şeye bak :=) herkes dedıgın kımler mesela? düşünme böyle seylerı. şimdiden kıskanmaya basladın mınnoşu :=)

burnundan süt gelmısken fırsatı kacırmasaydın
burun aspıratörüyle cekeydın hemen

bende de bı halta yaramadı lansıloh
eşim coresatin almıstı hastane cıkısında
o daha etkılı.
Kızlar benim göğsümde çok süt birikiyor çok acıyor.bebeği emzirirken bebis göğüs ucunu yakalaya miyör .göğsüm davul gibi.Lansiloh süt sağmak makinası alacaktım.manuel mi elektrikli mi kararsız kalmıştım ancak siz memnun degilsiniz.ne alayım ne dersiniz

sagma makınası alacaksan avent elektırıklı al
ayy o manuelı ben denedım, o nasıl bır acı verıyor yaa.

bu arada ben kremınden bahsettım pompasını kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…