- 7 Kasım 2015
- 828
- 980
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.861
Ikiz annelerini ayri bi takdir ediyorum, cok zor gercekten. Allah yardimciniz olsun, saglikla kavusun insallah.Aynısını yaşadım hastanede iki gün yattım durdu şükür iki hafta önce oldu hala duruyorum çok şükür ikiz bebekler bi de benim hemen doğum da olabiliyor bekleye de biliyo yani
Canm bebeyin 2100 kg mı dogdu kaçıncı haftanda dogum yaptın bn şuan 38+4 kilosu 2900 dedi az buldm ama olsn saglklı olsnda bn dogm yapmadm bu arada21 günde 450 gr almış 2100dü 2550 olmuştu ama biraz az buldu. Bakalım yarın ne dicek..
Allah yardmcn olsn canm inşallh zamanında olur bebişlerin saglıklı sahatli ikiz bebeye hamile olmk daha zordr eminimAynısını yaşadım hastanede iki gün yattım durdu şükür iki hafta önce oldu hala duruyorum çok şükür ikiz bebekler bi de benim hemen doğum da olabiliyor bekleye de biliyo yani
Hem hastane hem saglık ocagı aldı Dogumdan 5 gün sonra alıyolar.
Sarılık içinde 2 kere aldılar. İlk defa gözünden yaş geldi yavrumun
.canım senin bebis kaç günlük biz de iki kere topuk kanı verdik hastane ve sağlık ocağı. Ödum kopuyor arayacaklar ankaradan diye kaç günde arıyorlar acaba
Niye alıyobuz topuk kanı dedim. Nadir hastalıkları var mı diyeymiş. Hani bazen un süt falan alerji mi ne yapıyo ya..bence aldır canım . Zor biliyorum ama mecbur yaptırcaz.
Eger sonuc pozitif se ankarada n arıyolar değilse aramıyolar. Cok şükür arayan olmadı bizi.
sez. yeri degıl ama üst kısmı acıyor bazen. belkı de yoruldugum zaman..Korse acıtmaz surrrr
Göbek acıtırrrrrr
o ilk yürüme bende pek acı hıssettırmedı. agrı kesıcılerden sanırım. ama etkııs gectıgı zaman yürüdüğümde acıma çok oluyordu.Oğluma kavuştum nihayet kızlar, sezeryan cidden zor, yürüme faslı beni benden alıyor, bağırsak yapışıklığı varmış sol tarafımda öldüm öldüm dirildim ilk kalkarken , şimdi tekrar kaldıracaklar aynı acıyı Nasıl çekicem bilmiyorım valla, tarifi olmaz duygular içindeyim, anlatılmaz yaşanır
2 hafta da 600 almıs bunun neresı az? gunluk 30 g almaları gerekıyormus senınkı fazla bıle almısBenim bebis 3350 gr dogdu, 3 kiloya dustu sonr bugun 15. gun kontrol vardi ve bebis 3600 gram olmus
Doktorumuz begenmedi kilosunu cok az almis dedi ben anlayamadim ya normal degil mi :/ interbetten arastiriyorum gayet iyi gibi. Sutum de cok cunku, iyi de emiyor.. Sut az olsa doymuyor az almasi problem falan diyecem de doktorumuza kalsa mama takviyesi de yap diyecek.. Zaten hem emziriuorum hem de sagdigim sutten veriyorum ek olarak..
60 verıyordum ama sonra memeyı de emıyorduKızlar bebislerinize 3 saatte bir kac cc sut veriyosunuz?
ilk baş acıyor bırazKız bu sağıp süt veren annişleri kutluyorum. .sizden heveslenip buğram emdikten sonra bi çekeyim dedim. Göğüs uçları 3 kat oldu şiş şiş...bu herkeste oluyo mu sagdıktan sonra korktum.
Lansinoh ladım şişin gecmesini bekliyorum bi de sağınca daha cok acıyo emzirmekten :/
bende de bı halta yaramadı lansılohKorkma canim, yaklasik 20 gundur meme uclarim 3 kat inek memelerinin ucu gibilansinoh krem bi ise yaramadi bende mustela super geldi... Hemen acisini aliyo 1 gunde sagma makinemde lansinoh cok pisman oldum bunlari aldigimiza..
Kotlar... Suan cok uzaklar... Hatta kazaklar tisortleri bile kaldirdim ben.. Memelerden olmuyor... Elveda gencligim... Hosgeldin kisa anne saclarim, olan 2 taytim ve xl tisortler
uyuyakalması iyi bir şey dogdugunun belırtısı. eger memede 20 dk falan duruyorsa doyuyortam ememiyo bazen uyuyakalıo memede o zaman kalanları sağıp uyandığında önce o sütü veriyorum sonra tekrar emziriyorum canım ziyan olmasın süt diye
dk tutuyor musun? tutmuyorsan tut. bak bakalım ne kadar emıyor.Ayyy benim kiz doymuyo emiyo mama veriyoruz yokk o dugme agiz hep acik nasil anlicaz bunlarin doydugunu memeler isyandaa sutumde var ama benim kiz istahli:)
sanmıyorum. sonucta sen baygınsın neden temas ıle ugrassınlar.iki gündür bayagı bayagı taktım... buı sezaryen doğumda baygın oluyoruz ya... cocugu anne ile temas ettiriyorlarmı... hani normal doğumda yanagına koyuyorlar ya... sezaryende bu söz konusumu... evet belki anne hissetmez ama cocugun anne ile bagının kuvvetli olması için ilk temas cokk önemli... ben ayılana kdr herkez kucagına alır bebegimi... acıkcası ben dokunmadan kimse dokunsun istemiyorum... bu bencillik mi bilmiyorum ama.. ben öyle istiyorum...
burnundan süt gelmısken fırsatı kacırmasaydınBiliyorum aslında çoğumuz şu an uyanık ya emziriyor ya alt değiştiriyor ya da gaz cıkarmakla ugrasıyor...
Fosur fosur uykular a veda ettik gitti.
Bi tanesi bu kadar uykusuz bırkaıyorsa ikizi üçüzü olanlar napıyor yahu. ..
Minnaklar bizi parmagında oynatıyor. Tam hersey bitti altı temiz karbı yok dedim.
Hık Hık hıçkırıktan dalamıyo bu seferde.
Bi de burnunda n süt fışkırttı benimki. Çok mu emdi acaba ??
Kızlar benim göğsümde çok süt birikiyor çok acıyor.bebeği emzirirken bebis göğüs ucunu yakalaya miyör .göğsüm davul gibi.Lansiloh süt sağmak makinası alacaktım.manuel mi elektrikli mi kararsız kalmıştım ancak siz memnun degilsiniz.ne alayım ne dersinizbende de bı halta yaramadı lansıloh
eşim coresatin almıstı hastane cıkısında
o daha etkılı.
sagma makınası alacaksan avent elektırıklı alKızlar benim göğsümde çok süt birikiyor çok acıyor.bebeği emzirirken bebis göğüs ucunu yakalaya miyör .göğsüm davul gibi.Lansiloh süt sağmak makinası alacaktım.manuel mi elektrikli mi kararsız kalmıştım ancak siz memnun degilsiniz.ne alayım ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?