- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.881
benımkının 2. topuk kanı dogduktan 4 gün sonra alındıAz önce sağlık o. Aradılar topuk kanı alacaklarmış..hast almışlar oğlumu ağlatmışlardı.neymiş anne sütünden sonra yenidenöişmiş...istemiyorum ama zorundamıyım? Zaten aralıkta beni kontrol için bile aramadılar..sadece aşı için gitmek istiyom..bide para ile ne aşısı varsa öğrenip onları yaptırmak
Sizler naptınız ya? İki kere topuk kanjmj alınır.ayağı hala mor mor anca geçiyo
at arabaya gezdırKızlar Merhaba, bugün çok tavsiye ettikleri bir doktorun muayenehanesine gittik. Baya bilgilendirdi bizi ve yapmamız gereken şeylerin listesini verdi. Size de yazıyorum.
- Günde iki bardak hoşaf
- 1 bardak laktamil
- 4 bardak humana çayı
- 1 bardak rezene çayı anne içecek
Her bir göğüs on beşer dakika emzirilecek, toplam yarım saat. İki saatten önce emzirmek yasak dedi( uyabilene)
Uyuyorsa üç saatte emmeyebilir ama uyanık olursa iki saati dolunca emzir dedi.
Emzirmediğin için ağlarsa,
- İlk olarak tele indirdiğin annne karnı, fön makinesi, elektirik süpürgesi sesi dinlet
- Zeytinyağı ile karnına masaj yap
- Elma yağı ile ayaklarını ov
- Hiçbiri olmazsa at arabaya gezdir dedi
Gaz için Bio Gaio idi sanırım gündw bir defa beş damla verilecek.
Bakalım inşallah düzene gireriz.
28+1 de doğum yaaptım, 1250 gr doğdu 1030 a kadar düştü küvezde. 48 gün sonunda 1900la taburcu oldu çok şükür.yarın 3 ayı dolucak ama aslında 13 ocakta doğması gerekiyordu :)) 10 gün önce 2550ydiCanm bebeyin 2100 kg mı dogdu kaçıncı haftanda dogum yaptın bn şuan 38+4 kilosu 2900 dedi az buldm ama olsn saglklı olsnda bn dogm yapmadm bu arada
napıyor minnoşun?28+1 de doğum yaaptım, 1250 gr doğdu 1030 a kadar düştü küvezde. 48 gün sonunda 1900la taburcu oldu çok şükür.yarın 3 ayı dolucak ama aslında 13 ocakta doğması gerekiyordu :)) 10 gün önce 2550ydi
Ben belirtiyi de bıraktım artık doğum yapan arkadaslarıma soruyorum sancı aniden gelirmi tüm gün belirti yokken diyorumHala belirtim bile yok
Bekle bekle nrreye ksdar :)
benım sancı 1-2 gün önceden gelmıstı. 1 gün öncesınde de nişan gelınce ertesı günü doktora gıttım ve dogum oldu :=)Ben belirtiyi de bıraktım artık doğum yapan arkadaslarıma soruyorum sancı aniden gelirmi tüm gün belirti yokken diyorumŞiştim ayol artık
Sorma ya salak karı aralıkta beni konrtole çağırmadı...pembedon5 hanıma ben demiştim demiş eşime..nere dedi gerizekalı şey uyuşuk bişidi...yarın versem haftaya perşembe ankaraya gidecek..eşimde kızgın gerek yok diyo..hastanede de bişi demediler ki... Boşuna gitmiyim öldürcem valla habenımkının 2. topuk kanı dogduktan 4 gün sonra alındı
senın kı nıye bu kadar gec kalmıs
para ile şuan tek bıldıgım rota virüsü var 150-200 tl imiş
eşimin halası aldırmamıs mesela.Sorma ya salak karı aralıkta beni konrtole çağırmadı...pembedon5 hanıma ben demiştim demiş eşime..nere dedi gerizekalı şey uyuşuk bişidi...yarın versem haftaya perşembe ankaraya gidecek..eşimde kızgın gerek yok diyo..hastanede de bişi demediler ki... Boşuna gitmiyim öldürcem valla ha
Benimde bi kaç gündür akşamları çok kasılmam oluyo gece kesin sancı gelir diyorum yatıyorum bi kalkıyorum sabah olmuşbenım sancı 1-2 gün önceden gelmıstı. 1 gün öncesınde de nişan gelınce ertesı günü doktora gıttım ve dogum oldu :=)
doymuo be suruyuyakalması iyi bir şey dogdugunun belırtısı. eger memede 20 dk falan duruyorsa doyuyor
Medala benimki sarı bişey. Yok sanırım başlık memeyi tutan yeri d emiyo san.ilk baş acıyor bıraz
sonra gecıyor. makınanın slıkon baslıgı var mı kı ?
burnundan süt gelmısken fırsatı kacırmasaydın
burun aspıratörüyle cekeydın hemen
Ben belirtiyi de bıraktım artık doğum yapan arkadaslarıma soruyorum sancı aniden gelirmi tüm gün belirti yokken diyorumŞiştim ayol artık
internette hakkinda cok sikayet var,bilemiyorum. Google da tutumlu anne yazınca hep sikayetler çıkıyorKızlar tutumlu anneden bişey alan var mı?
Kitap alıcaktım ama güvenemedim tam
İyi çok şükür hala geceyi gündüzü ayıramıyor sanırımnapıyor minnoşun?
Nasıl da biliyolar mı keyiflerini :) bide emiyomuş gibi yapıp çenelerini yoruyolar boşunadoymuo be suryerine yatırıom 2 dk sonra mızıldanmaya başlıo hep memede duracak.emdiğinden de değil işte ağzını oynatıo öyle.o emmeye süt gelceni sanmıyorum.benmde sağıyorum artık napiim.iyice memeler boşalana kadar sağıp uyanınca kaşıkla ağzına veriyorum üstüne yine emmek istio aç olduğundan değil keyiften : )
bnmkininde durası var aslında... Keyfide yerinde bence... Ama doktorum almaya niyet etti bir kere...Ben belirtiyi de bıraktım artık doğum yapan arkadaslarıma soruyorum sancı aniden gelirmi tüm gün belirti yokken diyorumŞiştim ayol artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?