2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benımkının 2. topuk kanı dogduktan 4 gün sonra alındı
senın kı nıye bu kadar gec kalmıs
para ile şuan tek bıldıgım rota virüsü var 150-200 tl imiş

at arabaya gezdır

Canm bebeyin 2100 kg mı dogdu kaçıncı haftanda dogum yaptın bn şuan 38+4 kilosu 2900 dedi az buldm ama olsn saglklı olsnda bn dogm yapmadm bu arada
28+1 de doğum yaaptım, 1250 gr doğdu 1030 a kadar düştü küvezde. 48 gün sonunda 1900la taburcu oldu çok şükür.yarın 3 ayı dolucak ama aslında 13 ocakta doğması gerekiyordu :)) 10 gün önce 2550ydi

emzırırken sırayla emzırıyorum artık.
göğüs ucları hep sızı ıcınde. ama bu sıra işi işe yaradı sankı
olması gereken de buymus kızlar.

yemek konusunda o kadar sıktım kı kendımı gaz yapanları yememek ıcın.. ama yoruldum
nasıl olsa gaz olacak bebekte, o yuzden yemeye basladım
bu nedır yaa
her sey gaz yapıyor

benımkının 2. topuk kanı dogduktan 4 gün sonra alındı
senın kı nıye bu kadar gec kalmıs
para ile şuan tek bıldıgım rota virüsü var 150-200 tl imiş
Sorma ya salak karı aralıkta beni konrtole çağırmadı...pembedon5 hanıma ben demiştim demiş eşime..nere dedi gerizekalı şey uyuşuk bişidi...yarın versem haftaya perşembe ankaraya gidecek..eşimde kızgın gerek yok diyo..hastanede de bişi demediler ki... Boşuna gitmiyim öldürcem valla ha

eşimin halası aldırmamıs mesela.

benım sancı 1-2 gün önceden gelmıstı. 1 gün öncesınde de nişan gelınce ertesı günü doktora gıttım ve dogum oldu :=)
Benimde bi kaç gündür akşamları çok kasılmam oluyo gece kesin sancı gelir diyorum yatıyorum bi kalkıyorum sabah olmuş Yarın kontrolümüz var bakalım farkında olmadan doğuruyo olsam ne güzel olur

uyuyakalması iyi bir şey dogdugunun belırtısı. eger memede 20 dk falan duruyorsa doyuyor
doymuo be sur yerine yatırıom 2 dk sonra mızıldanmaya başlıo hep memede duracak.emdiğinden de değil işte ağzını oynatıo öyle.o emmeye süt gelceni sanmıyorum.benmde sağıyorum artık napiim.iyice memeler boşalana kadar sağıp uyanınca kaşıkla ağzına veriyorum üstüne yine emmek istio aç olduğundan değil keyiften : )

Ben belirtiyi de bıraktım artık doğum yapan arkadaslarıma soruyorum sancı aniden gelirmi tüm gün belirti yokken diyorum Şiştim ayol artık

benim de yalancılar hep geliyodu ama doğurcağım sabah feci bi sancıyla uyandım ordan anlamıştım çünkü değişik ve ağır ni sancıydı.sonra da nişanım geldi ve sancılar sıklaştı

Nasıl da biliyolar mı keyiflerini :) bide emiyomuş gibi yapıp çenelerini yoruyolar boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…