- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.901
ilkinde acır bnmBugun bende deniyim dedim felakettiii yokkk bir daha hayatta sagmam uclari sisti cok acidi emzirirken aglicaktim
öyle aşırı ymk yediğim de yok içim yanıyo bol bol su içiyorum açım genelde evde bebeğe bak et o uyuyunca geri uyu derken süt oluyo yine de maşallah diyeyim. göğüs pedleri de pahalı ya 10 tl 30 tane var her gün 2 tane değiştryrm zaten bebek bezi gibi bi de göğüs pedi çıktı başımıza :)ay ne güzel bol geliyo sütün işte maşallah canım.daha benimki ped kullanacak kadar artmadı.bence de sağ dolaba buzl uğa koy mutlaka lazım olur ilerde
ah o hıçkırık yok mu beni sinir ediyo valla gece tam uyuyo çocuğum memede ohh deyip yatırcam başlıyo hık hık yarım saat hıklıyoBiliyorum aslında çoğumuz şu an uyanık ya emziriyor ya alt değiştiriyor ya da gaz cıkarmakla ugrasıyor...
Fosur fosur uykular a veda ettik gitti.
Bi tanesi bu kadar uykusuz bırkaıyorsa ikizi üçüzü olanlar napıyor yahu. ..
Minnaklar bizi parmagında oynatıyor. Tam hersey bitti altı temiz karbı yok dedim.
Hık Hık hıçkırıktan dalamıyo bu seferde.
Bi de burnunda n süt fışkırttı benimki. Çok mu emdi acaba ??
bnmki bgn gttik 20 günlüğüz 500 gram almış dr iyi besleniyo dediKaç kilo almış kaç günlük niye begenmedi ?
Benimki de aynı senin ki gb emiyo. .
İlk denemede elektrik süpürgesi iş gördü :)) Ama asıl sorun gece mesaisinde başlayacak :/at arabaya gezdır
bnmki de öyle oh uyudu mis gbi deyip yatağına yatırıyom başlıyo mır mır kucak istiyo karnı da tok öyle memeyi geviyo ağzında emzik gibi :) çoook uykusu varsa 3 saat fln uyanık kalınca en son uyuyup kalıyo beşiğinde sallıyorm o işe yarıyo bazendoymuo be suryerine yatırıom 2 dk sonra mızıldanmaya başlıo hep memede duracak.emdiğinden de değil işte ağzını oynatıo öyle.o emmeye süt gelceni sanmıyorum.benmde sağıyorum artık napiim.iyice memeler boşalana kadar sağıp uyanınca kaşıkla ağzına veriyorum üstüne yine emmek istio aç olduğundan değil keyiften : )
kızlar pişik kremi olarak ne kullanıyosunuz? bn her alt alışta kremliyorum hem pamukla temzliyrm popoyu ama bgn sivilce gibi kızarıklık gördüm korktum pişik oluyo diye. sebamedin pişik kremi vardı bitmk üzere bgn mustelanınkinİ aldım bklm ben 3 saatte bi alt temizliyorum bu arada
kızlar pişik kremi olarak ne kullanıyosunuz? bn her alt alışta kremliyorum hem pamukla temzliyrm popoyu ama bgn sivilce gibi kızarıklık gördüm korktum pişik oluyo diye. sebamedin pişik kremi vardı bitmk üzere bgn mustelanınkinİ aldım bklm ben 3 saatte bi alt temizliyorum bu arada
Canım pişik kremim sebamed ama her alt açışta kullanılmazmış.
Hava almıyo popo o zmn ve alışıyo.
İyi almış zaten maşallah sütün yaramış annesibnmki bgn gttik 20 günlüğüz 500 gram almış dr iyi besleniyo dedi
Bence araştır o kremleme işini.. pişik olsa bile çok ince bi katman sürmek gerekiyormuş. Ben molfix kullanıyorum canım.Doktor her alt acista kremle dedi bana.ama pisik de değil isilik gibi kabarcıklar var.doktor bezden dedi.prima almıştık molfixde aldım bi paket hangisini kullansak ki.
Benim oğluş da daha doğum kilosuna ulaşamamış. Dr sütümün fayda etmediğini ima etti: / Normalde hemen aşmadı gerekiyor ki??bnmki bgn gttik 20 günlüğüz 500 gram almış dr iyi besleniyo dedi
Hiç korkma biseycik olmaz zaten acken emzik en fazla 10 dk oyalar atiyor sonra. Ama karnı tokken çok işe yarıyor. Emme refleksi sürekli var bebeklerde çünkü aç tok fark etmiyor.Kizlar emzik kullanan varmi? Ben bugun gittim aldim nuk. Yarim saattir cok cok emiyo, bu seferde ben uzuldum bosa cekiyo yavrum diye..Bide buna alisirsa emzik isterse diye bi korkuda coktu...
Aynen canım stresle bekliyorum20ve otesi dinlenmeye mi cekilmis nedir..stresle bekliyorz sanirim
Kaç kilo verdi ve ne kadar aürede almadı.Benim oğluş da daha doğum kilosuna ulaşamamış. Dr sütümün fayda etmediğini ima etti: / Normalde hemen aşmadı gerekiyor ki??
Benimle çocuğum arasına soğukluk girer diye korkuyorum... Ya ne bilim öyle işte...sanmıyorum. sonucta sen baygınsın neden temas ıle ugrassınlar.
düşündüğün şeye bak :=) herkes dedıgın kımler mesela? düşünme böyle seylerı. şimdiden kıskanmaya basladın mınnoşu :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?