2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun bende deniyim dedim felakettiii yokkk bir daha hayatta sagmam uclari sisti cok acidi emzirirken aglicaktim
ilkinde acır bnm
ay ne güzel bol geliyo sütün işte maşallah canım.daha benimki ped kullanacak kadar artmadı.bence de sağ dolaba buzl uğa koy mutlaka lazım olur ilerde
öyle aşırı ymk yediğim de yok içim yanıyo bol bol su içiyorum açım genelde evde bebeğe bak et o uyuyunca geri uyu derken süt oluyo yine de maşallah diyeyim. göğüs pedleri de pahalı ya 10 tl 30 tane var her gün 2 tane değiştryrm zaten bebek bezi gibi bi de göğüs pedi çıktı başımıza :)

ah o hıçkırık yok mu beni sinir ediyo valla gece tam uyuyo çocuğum memede ohh deyip yatırcam başlıyo hık hık yarım saat hıklıyo

kızlar pişik kremi olarak ne kullanıyosunuz? bn her alt alışta kremliyorum hem pamukla temzliyrm popoyu ama bgn sivilce gibi kızarıklık gördüm korktum pişik oluyo diye. sebamedin pişik kremi vardı bitmk üzere bgn mustelanınkinİ aldım bklm ben 3 saatte bi alt temizliyorum bu arada

bnmki de öyle oh uyudu mis gbi deyip yatağına yatırıyom başlıyo mır mır kucak istiyo karnı da tok öyle memeyi geviyo ağzında emzik gibi :) çoook uykusu varsa 3 saat fln uyanık kalınca en son uyuyup kalıyo beşiğinde sallıyorm o işe yarıyo bazen

Bepantene baby pişik kremi var, ben onu kullanıyprum ve memnunum.

Canım pişik kremim sebamed ama her alt açışta kullanılmazmış.

Hava almıyo popo o zmn ve alışıyo.

Doktor her alt acista kremle dedi bana.ama pisik de değil isilik gibi kabarcıklar var.doktor bezden dedi.prima almıştık molfixde aldım bi paket hangisini kullansak ki.
Bence araştır o kremleme işini.. pişik olsa bile çok ince bi katman sürmek gerekiyormuş. Ben molfix kullanıyorum canım.

O uçları beyaz gb olan sivilcemsi şeylerse bebek kilo aldıkca oluyormuş.

Benimki nin yüzün de cıkıyo

Kizlar emzik kullanan varmi? Ben bugun gittim aldim nuk. Yarim saattir cok cok emiyo, bu seferde ben uzuldum bosa cekiyo yavrum diye.. Bide buna alisirsa emzik isterse diye bi korkuda coktu...
Hiç korkma biseycik olmaz zaten acken emzik en fazla 10 dk oyalar atiyor sonra. Ama karnı tokken çok işe yarıyor. Emme refleksi sürekli var bebeklerde çünkü aç tok fark etmiyor.
Bende chicconun kauçuk yeni doğanlar için olan emzigi kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…