2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

20ve otesi dinlenmeye mi cekilmis nedir..stresle bekliyorz sanirim
Evet ya dogurun artik sizde, ben size gore erken dogurmus oluyom bu durumda, kiyamiyomda ogluma, cekip alivercekler yavrusumu Erken dogcak derken bugunleri gormek mucize benim icin cok sukur. Annelik garip bi duyguymus gercekten insan hic biseyine kiyamiyor

Zamaninda ha geldi ha gelecek,hadi erken gelirse diye korku icindeyken simdi masallah bu zamani gormek..buyuk mucize sukurler olsun..ama sen de oyle dusunme sadece 1 hafta kdr erken dogmus olcak bebiskon,38de sezeryan olanlar var cunku ya seninki bnce cok guzel :) zamanlama iyi bence Artik dogsun da kollarimizda olsun,zamani geldi geldi sukur yalniz benimki cok ilgici yaa ilgi ver oksa cosuyor oglan..annesine babasina cekmis dicem ama bizi solladi bu diyoru esime..ee 2016model die de espri yapiyoruz..canliolarak gorcez ya oksicaz icim cosuyor hayrlisi ile doguralm insallah

İyi çok şükür hala geceyi gündüzü ayıramıyor sanırım gece sürekli ayakta gündüz uyuyoruz :)) bide bu aralar sürekli memede hep emmek istiyo senin kuzucuk nasıl? Bi düzen oturtabildiniz mi :)
ay bunların hepsi aynı bacım : D

Nasıl da biliyolar mı keyiflerini :) bide emiyomuş gibi yapıp çenelerini yoruyolar boşuna
aman yorsun da uyusun diye bakıom zaten ama maşallahı var sabaha kadar memede.doğru düzgün emdiği de yok ya mıyk mıyk yapıoz işte

kağıt havlu fakan koysan?ben birkaç kez kremlediğim zaman kullanmıştım atletim batmasın diye.bikaç kat koy emer canım ; ) benimki daha sallamaktan anlamıyo anca memişleri geveliycek : )

Yarın sabah 9da sezaryen olacağım... Dua istiyorum... Bide bişey soracağım aç gel dedi de saat 12den sonra bişey yenmeyecek tamam da gece şu falan içmek falan da mı yok...
Canım iyi haberlerle dönmeni bekliyorum yarın gelmezse ben de pazar günü kavuşuyorum bebeğime
Anestezi şekline karar verdin mi ?
Nasıl olacak

ben de mustela kullanıyorum memnunum her zaman sürmüyorum arada bir.bir de ıslak mendil kullanmamaya çalış.ıslak pamukla sil.biraz da havalandır altını açınca.ben biraz oyalamaya çalışıyorum altı hava alsın diye arada da zeytinyağı sürüyoruz

Bende bilemedim kaucukda aldim silikonda. Ikisinede aliyo valla, yeni doymustu zirliyodu verdim yalniz 10 dk degil 40 dk azinda kaldi devamli veremem boyle o yuzden bi sorayim dedim. Acaba kaucukmu versek silokonmu

Benim kardeşim doktor, o hametan diye bi pomad yazmıştı çok faydasını gördüm. Şiddetle tavsiye ederim

Yarın sabah 9da sezaryen olacağım... Dua istiyorum... Bide bişey soracağım aç gel dedi de saat 12den sonra bişey yenmeyecek tamam da gece şu falan içmek falan da mı yok...
Gece 2 den sonra su da icmeyeceksin canım. Ben de sabah 9 da sezeryan oldum. Dr um gece 12 den sonra yemek 2 den sonra su yok dedi

Canim cok sagol çok şükür bebegime ve bana bişey olmadan atlattik biz de buna sukrediyoruz bi kızım vardı bide oğlum oldu çok şükür allah onlara sağlık versin daha da çocuk düşünmüyorum kizimda en kolay normal doğumu yaşadım oğluma da en zor doğum şeklini kısmet artık Rabbim seni de bi avazda kurtarsin sağlıkla al bebisini kucağına da bugünler geride hatıra kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…