- 7 Kasım 2015
- 828
- 980
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.921
Evet ya dogurun artik sizde, ben size gore erken dogurmus oluyom bu durumda, kiyamiyomda ogluma, cekip alivercekler yavrusumu20ve otesi dinlenmeye mi cekilmis nedir..stresle bekliyorz sanirim
Evet ya dogurun artik sizde, ben size gore erken dogurmus oluyom bu durumda, kiyamiyomda ogluma, cekip alivercekler yavrusumuErken dogcak derken bugunleri gormek mucize benim icin cok sukur. Annelik garip bi duyguymus gercekten insan hic biseyine kiyamiyor
ay bunların hepsi aynı bacım : Dİyi çok şükür hala geceyi gündüzü ayıramıyor sanırımgece sürekli ayakta gündüz uyuyoruz :)) bide bu aralar sürekli memede hep emmek istiyo senin kuzucuk nasıl? Bi düzen oturtabildiniz mi :)
aman yorsun da uyusun diye bakıom zaten ama maşallahı var sabaha kadar memede.doğru düzgün emdiği de yok ya mıyk mıyk yapıoz işteNasıl da biliyolar mı keyiflerini :) bide emiyomuş gibi yapıp çenelerini yoruyolar boşuna
ilkinde acır bnm
öyle aşırı ymk yediğim de yok içim yanıyo bol bol su içiyorum açım genelde evde bebeğe bak et o uyuyunca geri uyu derken süt oluyo yine de maşallah diyeyim. göğüs pedleri de pahalı ya 10 tl 30 tane var her gün 2 tane değiştryrm zaten bebek bezi gibi bi de göğüs pedi çıktı başımıza :)
kağıt havlu fakan koysan?ben birkaç kez kremlediğim zaman kullanmıştım atletim batmasın diye.bikaç kat koy emer canım ; ) benimki daha sallamaktan anlamıyo anca memişleri geveliycek : )bnmki de öyle oh uyudu mis gbi deyip yatağına yatırıyom başlıyo mır mır kucak istiyo karnı da tok öyle memeyi geviyo ağzında emzik gibi :) çoook uykusu varsa 3 saat fln uyanık kalınca en son uyuyup kalıyo beşiğinde sallıyorm o işe yarıyo bazen
Bilmiyorum valla canımBelki de stres yaramiyor
Yarın sabah 9da sezaryen olacağım... Dua istiyorum... Bide bişey soracağım aç gel dedi de saat 12den sonra bişey yenmeyecek tamam da gece şu falan içmek falan da mı yok...
Canım iyi haberlerle dönmeni bekliyorum yarın gelmezse ben de pazar günü kavuşuyorum bebeğimeYarın sabah 9da sezaryen olacağım... Dua istiyorum... Bide bişey soracağım aç gel dedi de saat 12den sonra bişey yenmeyecek tamam da gece şu falan içmek falan da mı yok...
ben de mustela kullanıyorum memnunum her zaman sürmüyorum arada bir.bir de ıslak mendil kullanmamaya çalış.ıslak pamukla sil.biraz da havalandır altını açınca.ben biraz oyalamaya çalışıyorum altı hava alsın diye arada da zeytinyağı sürüyoruzkızlar pişik kremi olarak ne kullanıyosunuz? bn her alt alışta kremliyorum hem pamukla temzliyrm popoyu ama bgn sivilce gibi kızarıklık gördüm korktum pişik oluyo diye. sebamedin pişik kremi vardı bitmk üzere bgn mustelanınkinİ aldım bklm ben 3 saatte bi alt temizliyorum bu arada
Bende bilemedim kaucukda aldim silikonda. Ikisinede aliyo valla, yeni doymustu zirliyodu verdim yalniz 10 dk degil 40 dk azinda kaldiHiç korkma biseycik olmaz zaten acken emzik en fazla 10 dk oyalar atiyor sonra. Ama karnı tokken çok işe yarıyor. Emme refleksi sürekli var bebeklerde çünkü aç tok fark etmiyor.
Bende chicconun kauçuk yeni doğanlar için olan emzigi kullanıyorum.
Bende bilemedim kaucukda aldim silikonda. Ikisinede aliyo valla, yeni doymustu zirliyodu verdim yalniz 10 dk degil 40 dk azinda kaldidevamli veremem boyle o yuzden bi sorayim dedim. Acaba kaucukmu versek silokonmu
Bilmediğim için soruyorum...Su da icmiceksin :)
Ay ne bileyim hic icimede sinmedi ya...Atom heart mother
Ben de mi nuk alsam yaaaa...ben emzikli bebiş isterim. ..
Ne güzel işte daha ne istiyon maşallah de annesi
Darisi basina insallah tatliiiimAyy onun emzikli halini yirim ya
Genel olacak allahım güç kuvvet versin... Hepimiz kavuşalım yavrulara...Canım iyi haberlerle dönmeni bekliyorum yarın gelmezse ben de pazar günü kavuşuyorum bebeğime
Anestezi şekline karar verdin mi ?
Nasıl olacak
Benim kardeşim doktor, o hametan diye bi pomad yazmıştı çok faydasını gördüm. Şiddetle tavsiye ederimkızlar pişik kremi olarak ne kullanıyosunuz? bn her alt alışta kremliyorum hem pamukla temzliyrm popoyu ama bgn sivilce gibi kızarıklık gördüm korktum pişik oluyo diye. sebamedin pişik kremi vardı bitmk üzere bgn mustelanınkinİ aldım bklm ben 3 saatte bi alt temizliyorum bu arada
Benim diğer çocuklar almamisti emzik neler denedim.bu emince pek bi mutluyum. Bence zarari yok temizliğine dikkat edildiği müddetçe.hatta kurtarıcı.Ay ne bileyim hic icimede sinmedi ya...
Gece 2 den sonra su da icmeyeceksin canım. Ben de sabah 9 da sezeryan oldum. Dr um gece 12 den sonra yemek 2 den sonra su yok dediYarın sabah 9da sezaryen olacağım... Dua istiyorum... Bide bişey soracağım aç gel dedi de saat 12den sonra bişey yenmeyecek tamam da gece şu falan içmek falan da mı yok...
Canim cok sagol çok şükür bebegime ve bana bişey olmadan atlattik biz de buna sukrediyoruz bi kızım vardı bide oğlum oldu çok şükür allah onlara sağlık versin daha da çocuk düşünmüyorum kizimda en kolay normal doğumu yaşadım oğluma da en zor doğum şeklini kısmet artık Rabbim seni de bi avazda kurtarsin sağlıkla al bebisini kucağına da bugünler geride hatıra kalsınAy çok geçmiş olsun 9 cm açılma bide süni sancı çekmişsin ve sonu sezeryan gerçektn çk çektirmişlr sana benim doktorum çk iyi allaha şükür hemn yat demedi sancıların artsn git evine bekle dedi sadece 1 parmk açıklık vr dedi suni sancı berbat bişy bnda kızmda takmşlardı 2 saat çektim ama çk zr gerçektn senin durumuna üzüldüm arkadaşm saglk olsn bebeyine sana bişy olmasnda bekliyorm bnde belimde agrılr çk vr ama kasklarıma şiddetli vermiyo artk nezamn çk olursa ozamn giderim hayırlısı olsn saglıcakla gelsin oglum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?