- 21 Mart 2011
- 736
- 622
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.941
saol öğrendiğim iyi oldu...Gece 2 den sonra su da icmeyeceksin canım. Ben de sabah 9 da sezeryan oldum. Dr um gece 12 den sonra yemek 2 den sonra su yok dedi
Aminnn. Evet canim ya cok haklisin, 39.hft gayet iyi bi zaman cok sukur. Hayirlisiyla, saglikla bi kavusalimda minnoslarimiza, o topuklari isircamZamaninda ha geldi ha gelecek,hadi erken gelirse diye korku icindeyken simdi masallah bu zamani gormek..buyuk mucize sukurler olsun..ama sen de oyle dusunme sadece 1 hafta kdr erken dogmus olcak bebiskon,38de sezeryan olanlar var cunku ya seninki bnce cok guzel :) zamanlama iyi benceArtik dogsun da kollarimizda olsun,zamani geldi geldi sukur yalniz benimki cok ilgici yaa ilgi ver oksa cosuyor oglan..annesine babasina cekmis dicem ama bizi solladi bu diyoru esime..ee 2016model die de espri yapiyoruz..canliolarak gorcez ya oksicaz icim cosuyor hayrlisi ile doguralm insallah
Evet canim suda icmemen lazim, hayirlisiyla, saglikla kavus yavruna insallah.Yarın sabah 9da sezaryen olacağım... Dua istiyorum... Bide bişey soracağım aç gel dedi de saat 12den sonra bişey yenmeyecek tamam da gece şu falan içmek falan da mı yok...
ıslk mndl bn de kullanmıyorum ancak altı aşırı kakalıysa kabasını almak için ilk ıslak mendil kullanıyrm arada bi o da ama havalandıramıyırum çok neden dersen hemen ya işiyo ya kaka yapıyo zor kapatıyom yeni beze günde bi kaç kez yapıyo bunu içim rahat etmiyo hemen o bezi de değiştriyrm ama yine de pişik olmuş ama silerken popoyu tepki vermiyo acımıyo dmk ki hemen geçer inş. bi günde meydana geldi pişik de hiç anlmdm nasıl olduben de mustela kullanıyorum memnunum her zaman sürmüyorum arada bir.bir de ıslak mendil kullanmamaya çalış.ıslak pamukla sil.biraz da havalandır altını açınca.ben biraz oyalamaya çalışıyorum altı hava alsın diye arada da zeytinyağı sürüyoruz
bi denemek lazım bklm olmadı göğüs pedini de netten çoklu alıcam daha uyguna geliyo.ay bunların hepsi aynı bacım : D
aman yorsun da uyusun diye bakıom zaten ama maşallahı var sabaha kadar memede.doğru düzgün emdiği de yok ya mıyk mıyk yapıoz işte
kağıt havlu fakan koysan?ben birkaç kez kremlediğim zaman kullanmıştım atletim batmasın diye.bikaç kat koy emer canım ; ) benimki daha sallamaktan anlamıyo anca memişleri geveliycek : )
bn alıştıramadım bi emziği ya çocuğa. zorla tutuyom ağzında öö yapıyo :)Hiç korkma biseycik olmaz zaten acken emzik en fazla 10 dk oyalar atiyor sonra. Ama karnı tokken çok işe yarıyor. Emme refleksi sürekli var bebeklerde çünkü aç tok fark etmiyor.
Bende chicconun kauçuk yeni doğanlar için olan emzigi kullanıyorum.
saol canım herkesin sütü yarasın minnoşlara da tombik olsunlarrİyi almış zaten maşallah sütün yaramış annesi
kızlar evde bunalan var mı aranızda? biz daha yeni taşınmıştık konu komşum yok ailem desen başka ilde eşim desen işe gdiyo akşm da gece bebiş uyutmadığından uyukluyo tv karşısında. ay bi sıkıldım bi sıkıldım bgn gündüz konuşçak oturck birine ihtyç duydum. bi de böyle artık esksi gbi canm sıkıldı hade alışverişe fln olmucak eve hapsolmuş gbi hissettm bnm gbi olan var mı aranızda?
Ay yoruyo da uyuyo mu sankiay bunların hepsi aynı bacım : D
aman yorsun da uyusun diye bakıom zaten ama maşallahı var sabaha kadar memede.doğru düzgün emdiği de yok ya mıyk mıyk yapıoz işte
: )
Olmamıııkızlar evde bunalan var mı aranızda? biz daha yeni taşınmıştık konu komşum yok ailem desen başka ilde eşim desen işe gdiyo akşm da gece bebiş uyutmadığından uyukluyo tv karşısında. ay bi sıkıldım bi sıkıldım bgn gündüz konuşçak oturck birine ihtyç duydum. bi de böyle artık esksi gbi canm sıkıldı hade alışverişe fln olmucak eve hapsolmuş gbi hissettm bnm gbi olan var mı aranızda?
bezi değiştirmeyi dene bakalım öyle alerji olabiliomuşıslk mndl bn de kullanmıyorum ancak altı aşırı kakalıysa kabasını almak için ilk ıslak mendil kullanıyrm arada bi o da ama havalandıramıyırum çok neden dersen hemen ya işiyo ya kaka yapıyo zor kapatıyom yeni beze günde bi kaç kez yapıyo bunu içim rahat etmiyo hemen o bezi de değiştriyrm ama yine de pişik olmuş ama silerken popoyu tepki vermiyo acımıyo dmk ki hemen geçer inş. bi günde meydana geldi pişik de hiç anlmdm nasıl oldu
weewell ya da bebedorunkiler çok uygun ben kullanıyorum memnunumbi denemek lazım bklm olmadı göğüs pedini de netten çoklu alıcam daha uyguna geliyo.
Ay yoruyo da uyuyo mu sankiçok nadir memede derin uykuya dalıyo bizim zilli, hatta daha 1 kez yatırdığım da uyanmadı sanırım hadi uyudu çıkarayım da yatırayım diyorum daha memeyi çekerken oda çekmeye başlıyo dediğin gibi mıyk mıyk başka bişey değil bazen kendimi meme yada emzik gibi hissediyorum
geçende bnmki gtmiş lansinoh almış çok güzel incecik valla braz fiyatı fazla sanrm öbrkülere göre ama tabi ekonomk olanı kullancaz mecbur :) bebeğe de prima kullanıyodum geçmezse pişiği değiştrrm artıkbezi değiştirmeyi dene bakalım öyle alerji olabiliomuş
weewell ya da bebedorunkiler çok uygun ben kullanıyorum memnunum
çok kullanılacaksa ekonomik olanı daha doğru ama kullanışlı olması da önemligeçende bnmki gtmiş lansinoh almış çok güzel incecik valla braz fiyatı fazla sanrm öbrkülere göre ama tabi ekonomk olanı kullancaz mecbur :) bebeğe de prima kullanıyodum geçmezse pişiği değiştrrm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?