2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim bebek 14 günlük oldu uyanikken nasıl oyaliyorsunuz benimki hep emek istiyor emzirince de fazladan rahatsız oluyor kusuyor sonra yine emmek istiyor

hayırlı geceler kızlar.ben nasip olursa inşallah şubat annesi olcağım.eminim şubatta doğum yapacak ve size sorular soran bi sürü arkadaşımız olmuştur :) bende onlardan biriyim spinal anestezi ile doğum yapanlar memnun kaldı mı onu çok merak ediyorum

Aminnn. Evet canim ya cok haklisin, 39.hft gayet iyi bi zaman cok sukur. Hayirlisiyla, saglikla bi kavusalimda minnoslarimiza, o topuklari isircam dedigin gibi tepkileri cok net artik, oksamaya, seslenmeye aninda yanit veriyorlar. Benimkide sag tarafa topuklarini dayadi bgn nasil ittiriyor, delcek gibi oldu bi ara bende elimle biliyorum annecim topuklarin var orda dedim, iyice costu,ardi ardina yedim tekmeleri. Eee nolmus yerim dar burda ne yapayim der gibiydi. Babasida sok gecirdi masallah kuzucuklara cikinca ne yapcak bizim kipraklar merak ediyorum cok

ıslk mndl bn de kullanmıyorum ancak altı aşırı kakalıysa kabasını almak için ilk ıslak mendil kullanıyrm arada bi o da ama havalandıramıyırum çok neden dersen hemen ya işiyo ya kaka yapıyo zor kapatıyom yeni beze günde bi kaç kez yapıyo bunu içim rahat etmiyo hemen o bezi de değiştriyrm ama yine de pişik olmuş ama silerken popoyu tepki vermiyo acımıyo dmk ki hemen geçer inş. bi günde meydana geldi pişik de hiç anlmdm nasıl oldu

bi denemek lazım bklm olmadı göğüs pedini de netten çoklu alıcam daha uyguna geliyo.

bn alıştıramadım bi emziği ya çocuğa. zorla tutuyom ağzında öö yapıyo :)

kızlar evde bunalan var mı aranızda? biz daha yeni taşınmıştık konu komşum yok ailem desen başka ilde eşim desen işe gdiyo akşm da gece bebiş uyutmadığından uyukluyo tv karşısında. ay bi sıkıldım bi sıkıldım bgn gündüz konuşçak oturck birine ihtyç duydum. bi de böyle artık esksi gbi canm sıkıldı hade alışverişe fln olmucak eve hapsolmuş gbi hissettm bnm gbi olan var mı aranızda?

ben varım..bol bol uyucaz bebeiş uyuduunda

ay bunların hepsi aynı bacım : D

aman yorsun da uyusun diye bakıom zaten ama maşallahı var sabaha kadar memede.doğru düzgün emdiği de yok ya mıyk mıyk yapıoz işte
: )
Ay yoruyo da uyuyo mu sanki çok nadir memede derin uykuya dalıyo bizim zilli, hatta daha 1 kez yatırdığım da uyanmadı sanırım hadi uyudu çıkarayım da yatırayım diyorum daha memeyi çekerken oda çekmeye başlıyo dediğin gibi mıyk mıyk başka bişey değil bazen kendimi meme yada emzik gibi hissediyorum

Olmamııı eşim haftada 1 yada 2 gün dışarı çıkıyo uyuz oluyorum sürekli bır bır ben çıkamıyorum ya gerçi evde olunca da çok farklı değil uyuyp kalıyo tv karşısında

bezi değiştirmeyi dene bakalım öyle alerji olabiliomuş

bi denemek lazım bklm olmadı göğüs pedini de netten çoklu alıcam daha uyguna geliyo.
weewell ya da bebedorunkiler çok uygun ben kullanıyorum memnunum

yya çok tatlılar ama ben bazen çekemiyorum memeyi ben çektikçe o asılıo nası sıkıştırıyo damaklarının arasına bi görsen acıtıyo bi de sıpa : )

bezi değiştirmeyi dene bakalım öyle alerji olabiliomuş

weewell ya da bebedorunkiler çok uygun ben kullanıyorum memnunum
geçende bnmki gtmiş lansinoh almış çok güzel incecik valla braz fiyatı fazla sanrm öbrkülere göre ama tabi ekonomk olanı kullancaz mecbur :) bebeğe de prima kullanıyodum geçmezse pişiği değiştrrm artık

çok kullanılacaksa ekonomik olanı daha doğru ama kullanışlı olması da önemli bazılarına prima aletji yapıomuş bi değiştir bakalım denemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…