2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gece 4.30 dan beri bebeğimi pış pışlıyorum hala tam uyumuş değil. Ikına ıkına bir hal oldu gaz da çıkarıyor ama hala ıkınıyor. Uykusuzluk başıma vurdu iyice şimdi uyudu gibi 2 dk sonra hiç uyumamış gibi gözlerini açacak biliyorum şu 3 ay çabucak geçse hepimize de rahatlasak inşallah.

Hala gelmedi benim bebik
Akşam çok umutlanmıştım oysa ki
Beklemeye devam :)

Süpriz li bebek...annesini bekletip heyecanı artırıyor..

Ne merak ediyor insan nasil kime benziycek diye değil mi ?

Dogunca da o heyecanı n yerini baska heyecan lar alıyo ..

Macera hep devam edicek canım.

Sağlıkla kurtul inşallah

Bunlara doğmadan önce rol kesme dersi mi veriliyor bilmem. ..

Tam uyuttum oh mis deyip yatakta oturur pozisyon da bekliyorum. Vakit gecince daldı deyip başımı yastığa koymamla basıyo yaygarayı. ..

Nerden biliyon başımı yastıga koydugumu..analara rahat yok

Ben yaptım canım normal şansım yoktu..dogum hikayeleri kısmına da yazdım hikayemi..

Hayırlısı ile kurtul gene l olarak memnun kaldım ben cok korkmustum ama güzel geçti.

Ameliyat sonrası kalkıs biraz zor onu da 3-4 güne atlatıyorsun

Ay ne bileyim hic icimede sinmedi ya...

Kız niye sinmedi...karnı toksa emzik kullanmasını n ne sakıncası var ki...

Onlar dünyayı agız yoluyla algıladıkları için emme refleksli doğuyorlar. Ve emmek zevk veriyor.

Karnı tokken memeyi sömürceğine emzikle zevklensin :)

Benimki keyfine göre kah tutuyo kah öğürüyo. .

Sadece uykuya dalınca cek azgından canım... onla uyumasın..

Bi de kı daha zor doğar derler.. sırf o tüm sancıları görmeye lim diye cogumuz sezaryen a yöneldi k..

Senin hikayen gb benden bi hafta önce 2 arkadasım her çileyi çekti Dogumda.

Sabrın sonu selamet..kucagına sağlıkla almışsın..

Allah uzun ömür versin yavrularına..Sağlıkla büyüt..

Benimki de aynı. Bide ayağa kalkıp pış pışlıyorum yorulup Totomu koltuğa koyuyorum başlıyor ağlamaya bende sen gibi düşünüyorum bu sıpa nerden biliyor popomu koltuğa koyduğumu

Sağol canım valla şimdi bakıyorum da sezaryen daha kolay en azından agrin olduğunda veriyorlar ağrı kesiciyi sonrasında da bi hafta bakanın varsa ne mutlu sana normal doğumun sonradan çok rahatlığı var ama cekiyorsun başında işte çok teşekkür ederim amin hepimizin yavrularını bagislasin bazen bebekle ilgili bişey söylüyorlar hemen atliyorum siz biliyor musunuz ne zorluklarla dogurdum ben onu diye hakikaten çok zorluklarla dogurdum çok şükür hepsi geride kaldı bugün tam 14 gün oldu

Kızlar bizim bugün 17.günümüz göbegi hala düşmedi minigimin.dün doktor alkollu fisfis verdi şimdiye kadar hiç bişey kullanmamistim.siz pansuman yapmismiydiniz günde kaç kere ve kaç günde düştü gobekleriniz

Öyle valla canım duygularıma tercüman olmuşsun :) inşallah bekleyen herkes sağlıkla alsın kucağına yavrusunu

Normal dogummu yaptin? Benimde cok zor oldu 19gun oldu hala iyilesemedim bitek benmi boyleyim diyorum.sezeryanlidan beter oldum

Bizim 8gunde dustu pansumansiz ama sonrasinda iltihaplanma olmus krem kullaniyoruz

Kusmuk direk sütse üzülüyorum. Ama kesmik kesmikse oh bari mideye girmiş diye seviniyorum ben..
Foş foş fışkırtarak kusmuyosa üzülme..fazlasını çıkarıyo dur.
Her beslenme sonrasi kusmaya devam etti gece, 1 saat once dayanamadim doktora getirdim, getirdigim doktorla kavga ettim adam uyuzun biri gerizekali, cok besleniyodur ondan kusuyodur dedi, bende 1,5 saatte 30cc bile icse yine kustu dedim. sonra muayene edince kulaklarinda kizariklar var ateside 37,6 olmus. Kaninda mikrop varmi yokmu diye kan verdik. Insallah yoktur. Bekliyorum tahlil sonucunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…