- 6 Mayıs 2013
- 940
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.961
Hala gelmedi benim bebik
Akşam çok umutlanmıştım oysa ki
Beklemeye devam :)
Gece 4.30 dan beri bebeğimi pış pışlıyorum hala tam uyumuş değil. Ikına ıkına bir hal oldu gaz da çıkarıyor ama hala ıkınıyor. Uykusuzluk başıma vurdu iyiceşimdi uyudu gibi 2 dk sonra hiç uyumamış gibi gözlerini açacak biliyorum şu 3 ay çabucak geçse hepimize de rahatlasak inşallah.
Ben yaptım canım normal şansım yoktu..dogum hikayeleri kısmına da yazdım hikayemi..hayırlı geceler kızlar.ben nasip olursa inşallah şubat annesi olcağım.eminim şubatta doğum yapacak ve size sorular soran bi sürü arkadaşımız olmuştur :) bende onlardan biriyim spinal anestezi ile doğum yapanlar memnun kaldı mı onu çok merak ediyorum
Ay ne bileyim hic icimede sinmedi ya...
Canim cok sagol çok şükür bebegime ve bana bişey olmadan atlattik biz de buna sukrediyoruz bi kızım vardı bide oğlum oldu çok şükür allah onlara sağlık versin daha da çocuk düşünmüyorum kizimda en kolay normal doğumu yaşadım oğluma da en zor doğum şeklini kısmet artık Rabbim seni de bi avazda kurtarsin sağlıkla al bebisini kucağına da bugünler geride hatıra kalsın
Bugunde cok fazla kustuk... Hergun yeni bir problem... Kafamda yeni soru isaretleri
Benimki de aynı. Bide ayağa kalkıp pış pışlıyorum yorulup Totomu koltuğa koyuyorum başlıyor ağlamaya bende sen gibi düşünüyorum bu sıpa nerden biliyor popomu koltuğa koyduğumuBunlara doğmadan önce rol kesme dersi mi veriliyor bilmem. ..
Tam uyuttum oh mis deyip yatakta oturur pozisyon da bekliyorum. Vakit gecince daldı deyip başımı yastığa koymamla basıyo yaygarayı. ..
Nerden biliyon başımı yastıga koydugumu..analara rahat yok
Günaydın :) bende de durum stabil bebişle yapıştık sanki birbirimizeHala gelmedi benim bebik
Akşam çok umutlanmıştım oysa ki
Beklemeye devam :)
Sağol canım valla şimdi bakıyorum da sezaryen daha kolay en azından agrin olduğunda veriyorlar ağrı kesiciyi sonrasında da bi hafta bakanın varsa ne mutlu sana normal doğumun sonradan çok rahatlığı var ama cekiyorsun başında işte çok teşekkür ederim amin hepimizin yavrularını bagislasin bazen bebekle ilgili bişey söylüyorlar hemen atliyorum siz biliyor musunuz ne zorluklarla dogurdum ben onu diye hakikaten çok zorluklarla dogurdum çok şükür hepsi geride kaldı bugün tam 14 gün olduBi de kı daha zor doğar derler.. sırf o tüm sancıları görmeye lim diye cogumuz sezaryen a yöneldi k..
Senin hikayen gb benden bi hafta önce 2 arkadasım her çileyi çekti Dogumda.
Sabrın sonu selamet..kucagına sağlıkla almışsın..
Allah uzun ömür versin yavrularına..Sağlıkla büyüt..
Öyle valla canım duygularıma tercüman olmuşsun :) inşallah bekleyen herkes sağlıkla alsın kucağına yavrusunuSüpriz li bebek...annesini bekletip heyecanı artırıyor..
Ne merak ediyor insan nasil kime benziycek diye değil mi ?
Dogunca da o heyecanı n yerini baska heyecan lar alıyo ..
Macera hep devam edicek canım.
Sağlıkla kurtul inşallah
Nasil oldun sancilarin ne durumdaÇok sagol canm bilgilerin için artık bekliycem sancılar iyce artsn giderim sancı arttıkça açılma oluyomş zatn sizlerde dua edin benim için koly bi dogm geçiririm inşllh
Sağol canım valla şimdi bakıyorum da sezaryen daha kolay en azından agrin olduğunda veriyorlar ağrı kesiciyi sonrasında da bi hafta bakanın varsa ne mutlu sana normal doğumun sonradan çok rahatlığı var ama cekiyorsun başında işte çok teşekkür ederim amin hepimizin yavrularını bagislasin bazen bebekle ilgili bişey söylüyorlar hemen atliyorum siz biliyor musunuz ne zorluklarla dogurdum ben onu diye hakikaten çok zorluklarla dogurdum çok şükür hepsi geride kaldı bugün tam 14 gün oldu
Kızlar bizim bugün 17.günümüz göbegi hala düşmedi minigimin.dün doktor alkollu fisfis verdi şimdiye kadar hiç bişey kullanmamistim.siz pansuman yapmismiydiniz günde kaç kere ve kaç günde düştü gobekleriniz
Her beslenme sonrasi kusmaya devam etti gece, 1 saat once dayanamadim doktora getirdim, getirdigim doktorla kavga ettim adam uyuzun biri gerizekali, cok besleniyodur ondan kusuyodur dedi, bende 1,5 saatte 30cc bile icse yine kustu dedim. sonra muayene edince kulaklarinda kizariklar var ateside 37,6 olmus. Kaninda mikrop varmi yokmu diye kan verdik. Insallah yoktur. Bekliyorum tahlil sonucunu...Kusmuk direk sütse üzülüyorum. Ama kesmik kesmikse oh bari mideye girmiş diye seviniyorum ben..
Foş foş fışkırtarak kusmuyosa üzülme..fazlasını çıkarıyo dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?