2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O bahsettiğin alkollü fısfıslar dan doktor ilk gün verdi bize hep kullandık 10. Günde düşmüştü sanırım. Sonrasında birşey kullanmadım

Çok geçmiş olsun inşallah hiçbirşey çıkmaz minikte. bu doktorların havalarını hiç anlamış değilim.

Yarın sabah 9da sezaryen olacağım... Dua istiyorum... Bide bişey soracağım aç gel dedi de saat 12den sonra bişey yenmeyecek tamam da gece şu falan içmek falan da mı yok...
sağlıcakla kavuşsundur şimdiye kadar. sende bebekte iyidir umarım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

çok geçmiş olsun. İnşaallah mühim bişey yoktur.

Ya kizlar bisey dicem caktirmiyorum ama taktigim bisey var..
Benim gozlerim mavi babasinin yesil bizim minigin gozleri koyu renk ya koyu lacivert gibi ama kahveye donucek diye korkuyorum dogmadan once herkes maviste mavis diye tutturdu diyodum demeyin oyle allah bilir yapmayin diye. Cok sukur saglikli olsun tabiki onemli olan o ama aklima takildi iste..

nette denk gelmiştim. kahverengi doğmuşsa değişmiyormuş ama laciventse değişirmiş zamanla.
dediğiniz gibi sağlıklı olsunda. ama insan da istiyor de mi.. anlıyorum sizi :)

Normal dogummu yaptin? Benimde cok zor oldu 19gun oldu hala iyilesemedim bitek benmi boyleyim diyorum.sezeryanlidan beter oldum
Yok canım ben ilk kızımı normal dogurmustum ikinci oğlumu şimdi normal diye sonuna kadar yaşadım 9cmden sonra sezaryene aldılar ikincide ikisini de yaşamış oldum yani normalde ertesi gün ayaktaydim canım alttan dikisim vardı ama çok kötü değildim senin neyin var

Kızlar kontrolden geldik nst gayet normal sancı yok bebeğin kalp atışı iyi ama ben hiç iyi değilim. Bekledikçe geriliyorum sanırım doktor da farketti bekleyebilcekmisin dedi. Beklersen 5-6 gün daha beklicem dedi. Ama 1 gün bile zor geçti dedim. Akşam hiç uyumadım aklım hep bebişte. Beklemem dersen yarın gel bi konuşalım istersen 1 doz suni sancı deneyelim her bünye farklıdır istediğimiz sonucu alırsak o şekilde başlatırız doğumu dedi. Kafam çok karışık beklemek çok zor ama beklersem kendi sancım gelirmi diye düşünmekten de kendimi alamıyorum. Diğer taraftan ya bebeğe bişi olursa diyorum. Napsam yaaa kafam çok karışık.

Kızlar spiral taktirmayi düşünen var mı ben ilk kizimdan sonra taktirmistim doktor 40 gün boyunca hiç ilişkiye girme 40inci gün gel takalım demişti çok da rahattim bunda da düşünüyorum

Canim bence kendi sancini bekle bebekte bi problem yoksa benim kendi sancim başlamasına rağmen erken verdiklerini düşünüyorum suni sancı verdiler ve acilmayla sancı aynı anda gitmediği için en sonunda sezaryene aldılar geç olsun da güç olmasın sabretmek zor biliyorum ama en dogali en iyisi bu kadar ay bekledin bikaç gün daha bekle bence

Internetten Neko wrap sling siparisi verdim sabah bakalim benim oglus sevecek mi :) hep ozeniyordum sling de bebek tasiyan annelere, insallah benim oglus ta sever :)
Unnado danmi verdin canim, bende almaya calustim ama sitede bi sorun vardi olmadi, sonrada urun kalkti zaten. Kullanan birinin yorumlarini merak ediyordum,bakalim memnun kalcakmisin sen. Fotolardan cok rahat gozukuyor annede bebiste.

Be
Kızlar spiral taktirmayi düşünen var mı ben ilk kizimdan sonra taktirmistim doktor 40 gün boyunca hiç ilişkiye girme 40inci gün gel takalım demişti çok da rahattim bunda da düşünüyorum
Ben taktırMayı düşünüyorum. Ama bana ilişki ile ilgili bişey demedi

benımkının hem yüzünde hem kukuş da var. ilk defa duydum kılo aldıgı ıcın oldugunu :=)

İyi çok şükür hala geceyi gündüzü ayıramıyor sanırım gece sürekli ayakta gündüz uyuyoruz :)) bide bu aralar sürekli memede hep emmek istiyo senin kuzucuk nasıl? Bi düzen oturtabildiniz mi :)
benım mınnoş çok cadı bişi, aynı sekılde emmek ıstıyor. memeyle yasamak ıstıyor hatta...bunların hepsı böyle galıba. benımkı de aynı sekılde gece kuduruyor
gündüz uyuyor.
hele kı şu 2 gündür gaz sorunu fecı oldu gece..dün çare olarak baya bı masaj yaptım
kaka yaptırmaya calıstım
sonunda oldu. ama uzun sürüyor. gaz damlası kullanmıyordum şimdi ona basladım
deneyelım bakalım işe yaracak mı.

Benimle çocuğum arasına soğukluk girer diye korkuyorum... Ya ne bilim öyle işte...
korkma bişi olmaz :=) senın düşünecegın şey dogumunun guzel sekılde gecmesı olsun
öyle düşünürsen hemşirelerı de düşünmen lazım bebege bakım yapıcaklar sonucta :=)
hem senın ayılman uzun sürmüyor
o sırada da bebek zaten bebek odasında oluyor.

Be

Ben taktırMayı düşünüyorum. Ama bana ilişki ile ilgili bişey demedi
Sanırım her ihtimale karşı demişti onu bana valla bende bu sefer korunarak ilişkiye girerim 40a kadar diye düşünüyorum aylardır bekliyoruz zaten bide 40i beklemeyelim bu arada kadın sağlığı merkezi mi ne var orda ücretsiz takiyorlar hastanelerde çok pahalı bide 10 yıllık falan takiyorlar

bende altını ıhmal etmıyorum ama benımkının de hafıf kızarıklıklar var
bezden olmasın, cogumuz aynı bezı kullanıyoruz sonucta?
sanırım en ıyı has zeytınyagı dıyebılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…