2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Emzik konusunda çok kararsizim hanımlar verenler ne kadarlikken verdiniz ilk kızım vermedim parmak emiyordu hala emiyor bunda versem diye düşünüyordum ama duran aglamayan çocuğa da vermek istemiyorum napsam kiii

Kizlar emzik kullanan varmi? Ben bugun gittim aldim nuk. Yarim saattir cok cok emiyo, bu seferde ben uzuldum bosa cekiyo yavrum diye.. Bide buna alisirsa emzik isterse diye bi korkuda coktu...
emzık ıyıdır. bırak alıssın yoksa memenı kullanır :=) sen öğünleri atlama gerısını düşünme
hanısınden aldın?

Emzik konusunda çok kararsizim hanımlar verenler ne kadarlikken verdiniz ilk kısımda vermedim parmak emiyordu hala emiyor bunda versem diye düşünüyordum ama duran aglamayan çocuğa da vermek istemiyorum napsam kiii
dogdugu andan ıtıbaren verdım. hatta gelen bebek hemsire verme dedı
ama ben verdım. bebek kıtabı aldım ve orada da emzık kullanın dıyor :=)

o fıs fısfısı ne kadar gec vermıs. hastaneden cıkarken yazması gerekıyordu
9. günde düştü sanırım
ilk günden başladım göbek pansumanına

uyanık kalmamasına özen gösterıyorum
emıyor, altı degısıyor ve direkt beşiğe :=)
Valla biraz benim de öyle oluyor annem diyor ki kızım hep uyutmaya çalışıyorsun az emmeden dursun konuş salla başka şeyler yap emiyor kusuyor üstünü degistiriyorum altına yapıyor altını degistiriyorum sonra tekrar emiyor uyuyor bu oyalamada emzik mi versem diye düşünüyordum da bide emzik verince bu kusma işleri nasıl olacak emzik var diye geri yutarsa diye de düşünüyorum

benımkının de mavi. bebikler yenı dogduklarında renklı olur gözleri
bakalım ne zaman döncek, ya da öyle mı kalack
aman canım boşver rengı yaa
saglık, huzur versın allah.

gazını hallederken sevıyoruz bız :=)
hem öylece sessız sedasız uyanık kalmıyor, ihtiyacı varsa karsılansın ıstıyor
ya da memeyı kullanıyor..
kusan bebek için emziğe bişi diyemıyorum
arastır onu ıstersn

aynı şeyleri yaşıyorum. çatlıycam

Annisler herkese merhaba biz çarşamba bebeğimizi kucagimzs aldık.ama sütum gelmedi hala.ilk sivi bile yok.dus aldm.bebgimi de emzryrm mama vermedrn once.ne yapablrm oneriniz var mi
Canım gule güle buyut bebeğini. Benimde 3 gün gelmemişti. Bol bol su tuket, kayısı kompostosu, süt ve humana çayı varmis biz bulamadık ama aktardan bitkisel bi karışım aldık onu iciyorum. Başka yaptığım bisey yok birde uykuna dikkat et bebis uyudugunda sende uyu dinlen..

Çok geçmiş olsun inşallah hiçbirşey çıkmaz minikte. bu doktorların havalarını hiç anlamış değilim.
Saol canim.. Yanindaki asistana diyoki, soysana cocugu mal gibi ne bakiyosun dedim ne bicim konusuyosunuz siz? Terbiyesiz ya doktor olmus ama insan olamamis.. Banada bi atarlandi falan, bakti karsisindaki kasin disli, geri vites yapti... Kani temiz cikti zeynebin, antibiyotik burun damlasi, gerektiginde kullanmamiz icinde fitil verdi, 1 hafta kullanicaz, sonra kontrole gidicez.. Allah beterinden korusun insallah... Allah kimseyi su hastanelere doktorlara dusurmesin!

Unnado danmi verdin canim, bende almaya calustim ama sitede bi sorun vardi olmadi, sonrada urun kalkti zaten. Kullanan birinin yorumlarini merak ediyordum,bakalim memnun kalcakmisin sen. Fotolardan cok rahat gozukuyor annede bebiste.
Yok o site bana garip geldi :/ dedigin gibi sorun falan vardi sanirim
Tuniko.com dan verdim ben siparisi
Aynen cok rahat gozukuyor, bebekler icin de cok iyi biseymis bebegi oyle tasimak
Facebookta babywearing turkiye diye sayfa var orda var kullanici yorumlari, genel olarak kullananlar baya memnun :)

Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin. gönlüne göre İnşaallah.
benimde tek endişem ona bişey olsa anlamamak. Rabbim cümlesini korusun. sağlıcakla kavuşalım.

o fıs fısfısı ne kadar gec vermıs. hastaneden cıkarken yazması gerekıyordu
9. günde düştü sanırım
ilk günden başladım göbek pansumanına

Hastaneden çıktığımızda ve muayenede bişey dememişti.dünki muayenede verdi. Az önce düştü gobegi ama hala sulu doktora fotoğrafını gönderdim. Parça kalmış getirin müdahele edelim dedi.nasıl mudahale edicek ki

dk tutuyor musun? tutmuyorsan tut. bak bakalım ne kadar emıyor.
20 dk dan aşagı olmayacak emme süresi. o minnoş agızlar aslında kacış amaclı emıyorlarmıs bazen
yani gazı vs olabılır.
Dik tutmaya calisiyorum canim hem tikaniyo cork cork cekerken bir dahaki emiste dk tutiyim:) hep emesi var uykuya dalarken zorlaniyo ins gececek bu gunler 3 ay bu sekilde diyolar allah yardimcimiz olsun

Annisler herkese merhaba biz çarşamba bebeğimizi kucagimzs aldık.ama sütum gelmedi hala.ilk sivi bile yok.dus aldm.bebgimi de emzryrm mama vermedrn once.ne yapablrm oneriniz var mi
Hayırlı olsun bebeğin. Nasıl geçti doğumun? Senin de tüp bebekti daha önce konuşmuştuk. Normal doğum yaptın galiba. Uzun sürdü mü açılman falan?

Amin inşallah. Ellerine düştüğünde vay halimize Cidde'n. Tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…