2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İcli disli cok sayida dikisim var 19gundur duzelmedi.birde cok buyuk hemoroid sorunum var.zorlu bi dogum gecirdim kaburga acilarim yeni gecti ama hala kalkip normale donemedim oturmaksa hayal.dikislerde dusmedi gitti seninde zor olmus ikisinin de acisini yasamissin toparlanabildinmi bari

Bizdede parça kalmıştı yani yanlarında damarlar kalmış dedi birşey sürüyor doktor göbeğine siyah birşey sonrada krem veriyor günde 3 kere sürüyorsun çabuk toparlanıyor bizimki öyle olmuştu canım

Kızlar bugün kontrol vardı... Kızım yine inmemiş... Sağ bacağımın üzerinde duruyor kafası haftalardır. Pazar günü 39 hafta bitecek. Doğum yapan arkadaşlar sizinkiler ne zmn inmişlerdi kanala? Doktor bir hafta daha bekleyelim inmezse alalım dedi.
TugbArda Z zmrnaz sizler ne durumdasınız?

Ne yaptın cnm doğum yaptın mı okuyamadım sayfaları

Kızlarrr bugün kızımın göbeği hafif kanamış üzerinde kurumuştu, başına gelen varmıııııbugün bekliycem yine kanarsa doktora gidicem...

Yok canim henuz dogurmadim, benim planli sezaryan 26 ocakda kavuscam insallah minnosuma
Sen nasilsin, oglun nasil oldu, bi sorun cikmamistir insallah kalan kontrollerden
Sağlıkla al inşallah minik paşamızı kucağına doğum saati belli olunca haber ver kuzum dua edelim bizim paşada iyi gidiyo çok şükür bu hafta yine rop muayenesi var en son gittiğimizde göz damarlarının daha tamamlanamadığını az bi zamana daha ihtiyaç olduğunu söylemişti doktor inşallah onu da atlatacak kuzum bi de pediatri kontrolü olacak yine en son ki kan naklinden sonra değerlerde oynama var mı ona bakılacak biz hala koşturmacaya devam rabbim dert verip derman aratmasın hazırlıklarını tamamladın mı

Musmutlu22 sen bekledikce stres olacaksin bu da iyi bise mi ki bilemedim gerginlikle beklemeyi hic istemezdim sahsenamabebegin iyi sukur..sonra normal istiyordum nedenbeklemedm diyenler oluyormus,senin oyle dusuncen olmaz diyorsan icindennegeliosa onu yap derim..bazilari cok takintili oluyor malum

Ben hastanede taktırdı 280 mi 260 mi öyle bişeydi.kadın doğumcuma .6 yıl di süresi 3 yıl olmadan çıkartırdım. Beni Sezer' yen den dolayi ağrı olup olmaması kanama miktarı endiselendiriyor

Kızlarrr bugün kızımın göbeği hafif kanamış üzerinde kurumuştu, başına gelen varmıııııbugün bekliycem yine kanarsa doktora gidicem...
Valla cnm inan hiç bilmiyorum büyük oğlumda olmadı küçüğündede kan değişimi yapıldığı için göbek kordonu komple çıkarılmış yeniden delik açılmıştı bizim göbek biraz farklıydı uzun süre nohut büyüklüğünde kuru bi kabuk vardı kontrollerde doktor bakarken kan oluyodu ama normal göbek olmadığı için bişey diyemiycem doktorunuza bi sor seb yinede için rahat etsin

Aminnn canim, haber veririm insallah. Hazirliklar tamam gibi, heyecan dorukta hedefe kitlendik :)
Gercekten yorucu bi surec yasiyorsun, buyuk kismini atllattin ama cok sukur, son kontrollerinde hayirlisiyla bi atlatirsan, oglusunla rahatca zaman gecirirsiniz insallah

Annisler herkese merhaba biz çarşamba bebeğimizi kucagimzs aldık.ama sütum gelmedi hala.ilk sivi bile yok.dus aldm.bebgimi de emzryrm mama vermedrn once.ne yapablrm oneriniz var mi
incir havuç kürü ben de işe yaramıştı dene istersen.

:Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suyun içerisine sekiz - dokuz adet kuru inciri ikiye bölüp atınız. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte beş dakika kaynatınız.. Beşinci dakikadan sonra içerisine bir adet havucu dilimleyip ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika daha kaynatınız. Ilıyınca süzünüz. öğleden önce ve öğleden sonra aç veya tok karnına birer su bardağı içiniz.

Kizlar oglusum gazdan uyumuyo.2 3 saat cekti agrisjni.rezene cayi verdim.sozde vetiyormudunuz zarari varmi.bu arada sunnetinide yaptrdim 7. gununde uyilesti gitti.iyikide yaptrmisim hemen iyilesti ve uyuydugundan aglamadi bile.gecti gitti bence dizde yaptrin kizlar

Annisler herkese merhaba biz çarşamba bebeğimizi kucagimzs aldık.ama sütum gelmedi hala.ilk sivi bile yok.dus aldm.bebgimi de emzryrm mama vermedrn once.ne yapablrm oneriniz var mi
incir havuç kürü ben de işe yaramıştı dene istersen.

:Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suyun içerisine sekiz - dokuz adet kuru inciri ikiye bölüp atınız. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte beş dakika kaynatınız.. Beşinci dakikadan sonra içerisine bir adet havucu dilimleyip ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika daha kaynatınız. Ilıyınca süzünüz. öğleden önce ve öğleden sonra aç veya tok karnına birer su bardağı içiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…