- 21 Nisan 2015
- 325
- 418
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.021
Kaka durumunu sordum canım doktora eğer beraberinde Ateş ve kakasında kan olmadıkça sorun yokmuş yediklerinle alakalıdır dedi.Canım sorunca bana da haber ver. Kakası sarı ve sümüksü olması ne demekmiş. Araa ara oyle oluyo cunku , kaka analizi yapa yapa bi hal olduk.
Bizim doktor hıçkırırken emzirme demişti akciğerlerine kaçma riski varmış.o sırada meme ver kısa sürede gecıyor
İcli disli cok sayida dikisim var 19gundur duzelmedi.birde cok buyuk hemoroid sorunum var.zorlu bi dogum gecirdim kaburga acilarim yeni gecti ama hala kalkip normale donemedim oturmaksa hayal.dikislerde dusmedi gittiYok canım ben ilk kızımı normal dogurmustum ikinci oğlumu şimdi normal diye sonuna kadar yaşadım 9cmden sonra sezaryene aldılar ikincide ikisini de yaşamış oldum yani normalde ertesi gün ayaktaydim canım alttan dikisim vardı ama çok kötü değildim senin neyin var
Bizdede parça kalmıştı yani yanlarında damarlar kalmış dedi birşey sürüyor doktor göbeğine siyah birşey sonrada krem veriyor günde 3 kere sürüyorsun çabuk toparlanıyor bizimki öyle olmuştu canımHastaneden çıktığımızda ve muayenede bişey dememişti.dünki muayenede verdi. Az önce düştü gobegi ama hala sulu doktora fotoğrafını gönderdim. Parça kalmış getirin müdahele edelim dedi.nasıl mudahale edicek ki
Bizde çıktık hastaneden evimizdeyizDoğum hikayemi yazacağım bi ara
Ne yaptın cnm doğum yaptın mı okuyamadım sayfalarıGunde 2-3 kere giren sancilar, uykusuzluk, dogum gerginligi, kaburgama yedigim ani tekmelerle dunyami sasirmaca, kasık ve bek agrilari, duygusallik, kocaya atarlanmalar vs, vs, vs Yok yok yani Herseye ragmen oglusumun varligina sukurler olsun ...
Hayirlisiyla, saglikla bi kavussak mis kokularinda hepsi gececek insallah
Yok canim henuz dogurmadimNe yaptın cnm doğum yaptın mı okuyamadım sayfaları
Sağlıkla al inşallah minik paşamızı kucağına doğum saati belli olunca haber ver kuzum dua edelim bizim paşada iyi gidiyo çok şükür bu hafta yine rop muayenesi var en son gittiğimizde göz damarlarının daha tamamlanamadığını az bi zamana daha ihtiyaç olduğunu söylemişti doktor inşallah onu da atlatacak kuzum bi de pediatri kontrolü olacak yine en son ki kan naklinden sonra değerlerde oynama var mı ona bakılacak biz hala koşturmacaya devam rabbim dert verip derman aratmasın hazırlıklarını tamamladın mıYok canim henuz dogurmadim, benim planli sezaryan 26 ocakda kavuscam insallah minnosuma
Sen nasilsin, oglun nasil oldu, bi sorun cikmamistir insallah kalan kontrollerden
Ben hastanede taktırdı 280 mi 260 mi öyle bişeydi.kadın doğumcuma .6 yıl di süresi 3 yıl olmadan çıkartırdım. Beni Sezer' yen den dolayi ağrı olup olmaması kanama miktarı endiselendiriyorSanırım her ihtimale karşı demişti onu bana valla bende bu sefer korunarak ilişkiye girerim 40a kadar diye düşünüyorum aylardır bekliyoruz zaten bide 40i beklemeyelim bu arada kadın sağlığı merkezi mi ne var orda ücretsiz takiyorlar hastanelerde çok pahalı bide 10 yıllık falan takiyorlar
Valla cnm inan hiç bilmiyorum büyük oğlumda olmadı küçüğündede kan değişimi yapıldığı için göbek kordonu komple çıkarılmış yeniden delik açılmıştı bizim göbek biraz farklıydı uzun süre nohut büyüklüğünde kuru bi kabuk vardı kontrollerde doktor bakarken kan oluyodu ama normal göbek olmadığı için bişey diyemiycem doktorunuza bi sor seb yinede için rahat etsinKızlarrr bugün kızımın göbeği hafif kanamış üzerinde kurumuştu, başına gelen varmıııııbugün bekliycem yine kanarsa doktora gidicem...
Aminnn canim, haber veririm insallah. Hazirliklar tamam gibi, heyecan doruktaSağlıkla al inşallah minik paşamızı kucağına doğum saati belli olunca haber ver kuzum dua edelim bizim paşada iyi gidiyo çok şükür bu hafta yine rop muayenesi var en son gittiğimizde göz damarlarının daha tamamlanamadığını az bi zamana daha ihtiyaç olduğunu söylemişti doktor inşallah onu da atlatacak kuzum bi de pediatri kontrolü olacak yine en son ki kan naklinden sonra değerlerde oynama var mı ona bakılacak biz hala koşturmacaya devam rabbim dert verip derman aratmasın hazırlıklarını tamamladın mı
Benimde 3 gun surdu gectiÖzellikle sağ tarafta olur dedi dr um ameliyatla ilgili sanırım geçti benimki ama çok çektim. .yataktan eşim olmadan dogrulamiyordum öksürük hapşırma mahvediyor yanma iyice atıyordu
incir havuç kürü ben de işe yaramıştı dene istersen.Annisler herkese merhaba biz çarşamba bebeğimizi kucagimzs aldık.ama sütum gelmedi hala.ilk sivi bile yok.dus aldm.bebgimi de emzryrm mama vermedrn once.ne yapablrm oneriniz var mi
incir havuç kürü ben de işe yaramıştı dene istersen.Annisler herkese merhaba biz çarşamba bebeğimizi kucagimzs aldık.ama sütum gelmedi hala.ilk sivi bile yok.dus aldm.bebgimi de emzryrm mama vermedrn once.ne yapablrm oneriniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?