2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hu
Humana ve rezene cayi sutumu cok arttirdim

Kizlar cocuk doktoruna gittik.oglum 15 gun sonra dogum kilosuna ulasmis.doktor biraz daha kilo alabilirdi dedi.canim sikildi.sutummu yaramiyo.halbuki akiyo sutum.ankarada bilfiginiz iyi bir cocuk doktoru varmi.ben koruya goturdum ama arastrmadik.

Biz de bugün hep memedeydik oğlum hiç dinlenmeme fırsat vermedi beni de bu
arada sinir bastı aglicam nerdeyse .....

nasıl o kadar süt akıyo benden o kalkanlar tutuyo mu onları gerçekten pedden daha iyiyse alırım doğrusu

bgn popuşuma ağda yaptım tertemiz oldu ay hormonlar değişince tüyler de çabuk uzar oldu hamilelikte hiç çıkmazdı bu kadar kısa sürede bu kadar çok

Biz de bugün hep memedeydik oğlum hiç dinlenmeme fırsat vermedi beni de bu
arada sinir bastı aglicam nerdeyse .....
arada bnmki de yapıyo onu bütün gündüz ayrılamıorm başından tuvalte gidemediğim oluyo :) bi de kucak istiyo bnm zilli yatırınca basıyo yaygarayı kucağa alıyom bakıyo boncuk boncuk susuyo :)

Kizlar ben idrarimin geldigini hissetmiyorum dogumdan beri doktora gittim bugun normal degilmis urolojiye randevu verdi insallah kotu bisey yoktur bidaha ameliyat fln kaldiramam

Çubuk gibi birseyle kenqrlarindan yaktı bir krem verdi dedigin gibi günde 3 defa sürücez. Pazartesiye kadar dusmezse tekrar yakicakmis .

Kizlar cocuk doktoruna gittik.oglum 15 gun sonra dogum kilosuna ulasmis.doktor biraz daha kilo alabilirdi dedi.canim sikildi.sutummu yaramiyo.halbuki akiyo sutum.ankarada bilfiginiz iyi bir cocuk doktoru varmi.ben koruya goturdum ama arastrmadik.

Medical park da doğum yaptım oralı hemşirelere sordum, Engin bey ya da Deniz hanım dediler, baya popülerleşmiş ama hiç denemedim valla, gittiğimde yorumları mı iletirim

Nihayet eve çıktık, sarılık yükselmiş, doktor sınırda hareketlerinde azalma görürsen mutlaka gel dedi, çok tedirgin oldum... 2 saatte bir kalkıp emxiriyofum gerçi hala kolostrum var, kendi sütüm gelmedi hala, gögüs uçlarım zaten berbat...
Üstüne üstlük 2 gün hastanede kaldık, eşim ve annem zaten perişan, bugün kayınvaldem gelir en azından yemek yapar düye düşünüyordum, hastaymış iğne vurdurtmuş...gelemeyecekmiş...
Ay gelde çıldırma...

Bizde çıktık hastaneden evimizdeyiz Doğum hikayemi yazacağım bi ara
aaa... bende kaçırmışım. gözünaydın. Allah analıbabalı büyütmeyi nasip etsin İnşaallah.
bekliyoruz hikayeni.
bakalım sıradaki hangimiz olacak.

ben daha doğurmadım ama benimki nerdeyse bir aydır kanalda. sancılar hergün oluyor hemen hemen. ama açılma yani doğum henüz yok. bekliyoruz. bugün 40a merhaba dedik. bakalım günümğz ne olur.

geçmiş olsun. İnşaallah geçer gider. sütünde çoğalır tez zamanda İnşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…