2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Internetten Neko wrap sling siparisi verdim sabah bakalim benim oglus sevecek mi :) hep ozeniyordum sling de bebek tasiyan annelere, insallah benim oglus ta sever :)
Bende momfortbaby aldin yeni dogan setli olanini gecen hafta dr gidetken esim takti cok memnun kaldik biz kizimda misil midil uyudu ustune battaniyede orttuk sicacik gittik geldik :) slingler omuz agrisi yapiyor diye okumustum canim

hamişler... yürürken yorulan, resmen pestili çıkan bi hamiş ben miyim ya.. 10 dk. yürüyorum canım çıkıyor resmen. belim ağrıyor. çanağım ağrıyor. bitiyorum resmen...

Canım ben de yaptırcaktım doktor 40 cıksın demiş. Ay korktum yatırmadım artık havalar düzelsin yaptırcam inşallah cabuk iyileşir sizinki gb.
Kizlar ben idrarimin geldigini hissetmiyorum dogumdan beri doktora gittim bugun normal degilmis urolojiye randevu verdi insallah kotu bisey yoktur bidaha ameliyat fln kaldiramam
Canım çok geçmiş olsun. İnş sorun yoktur.
Ben internet ten araştırmadan size sorayım 20 dk emzirme süresi iki meme toplam 20 dk mi tek meme 20 dk mi. .tek memeyse çok bee

Ya benimki bi 10 dk anca emiyo ozellikle geceleri çok kısa uyuyxam diye 20 dk cok nadir. Bi memeyi anca cekio digerine öbür kalkışta.

Gündüz emiyor , uyuyor.o kadar ugrasıyorum,uyandıramıyorum.agzını yuzunu burnunu ayagını oynat yok,altını aç yine yok.Gece 12de gözler tak diye açılıyo bir daha da uyut uyutabilirsen...1-2saat uyuyor yine uyanıyor,tam yatırıyorum vıyklamaya başlıo..yani uykusuz her gece yorgun ölesiyeee..:)

kızlar benim bebiş ishal oldu yaa çok fena sürekli cır cır kaka yapıyo karnı buruyo yavrumun.neden olur ki çok da dikkat ediyom üşütmemeye.napmam lazım?

yya çok tatlılar ama ben bazen çekemiyorum memeyi ben çektikçe o asılıo nası sıkıştırıyo damaklarının arasına bi görsen acıtıyo bi de sıpa : )
Ay bilmem mi :) benim sıpa da meme ağzındayken geriniyo o kafayı bi atıyo geri ,nasıl sündürüyo acıtıyo

Ay yavrum kıyamam ya çok fena o gaz.. Çıkarana Tostoparlak oluyo çocuum kucağımda..zaten minicik 25 cm kalıyo hepten damla ne veriyosun?

kızlar benim bebiş ishal oldu yaa çok fena sürekli cır cır kaka yapıyo karnı buruyo yavrumun.neden olur ki çok da dikkat ediyom üşütmemeye.napmam lazım?

Sulu mu yapıyo fışkırıyor mu?? Sırtına kadar cıkıyo mu kaka ? Nerden iahal oldugunu anladın. .sarı ve partiküllü değil mi kakası ?

hamişler... yürürken yorulan, resmen pestili çıkan bi hamiş ben miyim ya.. 10 dk. yürüyorum canım çıkıyor resmen. belim ağrıyor. çanağım ağrıyor. bitiyorum resmen...

Ben de aynen oyleydim son bir haftaya kadar,hatta benmdaha ileri gidiyordu tansiyonum kan sekerim fln dusuyordu bikac kez nerdeyse bayginlikgecirdim alisveristeyken.islermizi halledemeden hemeneve donuyorduk.sukur 1haftadir iyiyim. Biz d yarin 40a giriyoruz,bnm bebe 9haftadir kanalda ama gelmedi de gelmedi,1haftadir da ustelik sancim yok kesildi birden.bgnhafif agriyor ama is yaptm ona yoruyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…