- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.061
amin, geçecek ınsallah :=)Dik tutmaya calisiyorum canim hem tikaniyo cork cork cekerken bir dahaki emiste dk tutiyim:) hep emesi var uykuya dalarken zorlaniyo ins gececek bu gunler 3 ay bu sekilde diyolar allah yardimcimiz olsun
nette bilgi amaclı bazı yerlerde yazıyordu.Bizim doktor hıçkırırken emzirme demişti akciğerlerine kaçma riski varmış.
Aaa iyi oldu bunu ogrendigim ben hep emziriyodum iyi geliyo diye dusunuyodum geciyor emzirinceBizim doktor hıçkırırken emzirme demişti akciğerlerine kaçma riski varmış.
Aaa iyi oldu bunu ogrendigim ben hep emziriyodum iyi geliyo diye dusunuyodum geciyor emzirince
Hangi marka aldınız. Benim sütle zayi oluyor .Peder sırılsıklamKesinlikle al canim sutler akiyo icine doluyo bide cok rahat meme uclarinin acisi hafifliyo
Bende momfortbaby aldin yeni dogan setli olanini gecen hafta dr gidetken esim takti cok memnun kaldik biz kizimda misil midil uyudu ustune battaniyede orttuk sicacik gittik geldik :) slingler omuz agrisi yapiyor diye okumustum canimInternetten Neko wrap sling siparisi verdim sabah bakalim benim oglus sevecek mi :) hep ozeniyordum sling de bebek tasiyan annelere, insallah benim oglus ta sever :)
Ben hep geçmesini bekliyorum hıçkırığın bide açsa eğer tam bi işgence oluyor ama yapacak birşey yok malesef.Aaa iyi oldu bunu ogrendigim ben hep emziriyodum iyi geliyo diye dusunuyodum geciyor emzirince
Canım ben de yaptırcaktım doktor 40 cıksın demiş. Ay korktum yatırmadım artık havalar düzelsin yaptırcam inşallah cabuk iyileşir sizinki gb.Kizlar oglusum gazdan uyumuyo.2 3 saat cekti agrisjni.rezene cayi verdim.sozde vetiyormudunuz zarari varmi.bu arada sunnetinide yaptrdim 7. gununde uyilesti gitti.iyikide yaptrmisim hemen iyilesti ve uyuydugundan aglamadi bile.gecti gitti bence dizde yaptrin kizlar
Canım çok geçmiş olsun. İnş sorun yoktur.Kizlar ben idrarimin geldigini hissetmiyorum dogumdan beri doktora gittim bugun normal degilmis urolojiye randevu verdiinsallah kotu bisey yoktur bidaha ameliyat fln kaldiramam
Ben internet ten araştırmadan size sorayım 20 dk emzirme süresi iki meme toplam 20 dk mi tek meme 20 dk mi. .tek memeyse çok bee
Avent almistim ben avent 2li gogus kalkaniHangi marka aldınız. Benim sütle zayi oluyor .Peder sırılsıklam
Kaka durumunu sordum canım doktora eğer beraberinde Ateş ve kakasında kan olmadıkça sorun yokmuş yediklerinle alakalıdır dedi.
Ay bilmem mi :) benim sıpa da meme ağzındayken geriniyo o kafayı bi atıyo geri ,nasıl sündürüyo acıtıyoyya çok tatlılar ama ben bazen çekemiyorum memeyi ben çektikçe o asılıo nası sıkıştırıyo damaklarının arasına bi görsen acıtıyo bi de sıpa : )
Ay yavrum kıyamam ya çok fena o gaz.. Çıkarana Tostoparlak oluyo çocuum kucağımda..zaten minicik 25 cm kalıyo heptenbenım mınnoş çok cadı bişi, aynı sekılde emmek ıstıyor. memeyle yasamak ıstıyor hatta...bunların hepsı böyle galıba. benımkı de aynı sekılde gece kuduruyor
gündüz uyuyor.
hele kı şu 2 gündür gaz sorunu fecı oldu gece..dün çare olarak baya bı masaj yaptım
kaka yaptırmaya calıstım
sonunda oldu. ama uzun sürüyor. gaz damlası kullanmıyordum şimdi ona basladım
deneyelım bakalım işe yaracak mı.
kızlar benim bebiş ishal oldu yaa çok fena sürekli cır cır kaka yapıyo karnı buruyo yavrumun.neden olur ki çok da dikkat ediyom üşütmemeye.napmam lazım?
hamişler... yürürken yorulan, resmen pestili çıkan bi hamiş ben miyim ya.. 10 dk. yürüyorum canım çıkıyor resmen. belim ağrıyor. çanağım ağrıyor. bitiyorum resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?