- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.081
renklisemsiye canım mama verio musun yoksa sütün yetiyor mu? Gaz sorunu için neler yapıyosunuz kızlar???
Benimde bugun catı muayenem vardı hala inmedi kanala, kafası aşağda ama acıklık 1 parmak kadar anca var. Bakalım 29nda tekrar gidicem
Cnm bu gögüs kalkanını devamlı mı takıyorsun? Rahatsız etmiyor mu? Yoksa arada mı takılıyor? Ben daha doğum yapmadım ama almayı düşünüyorum. Yara olunca hava alıp iyileşmesi kolaylaşıyormuş.Avent almistim ben avent 2li gogus kalkani
Kaç haftalıksın canım?Kızlar doktor nst.den sonra vajinal muayene yaptı açılma fln yok az bi yumuşama var dedi. Bende ani bi kararla beklememeyi tercih ettim. yarın sezeryana giricem dua edin ani bi karar olduğu içinmidir nedendir bi tuhaf oldum
40ı geçtik takvimi bitirdik canım ama sıpa gelmek bilmediKaç haftalıksın canım?
Gelir annesi gelir..orda kalan hiç olmadı şimdiye kadar. .Bugun hic agrim yok akintim yok sadece yorgunluk var dunyanin isini yapmisim gibigelmiycekmi bu bebis ya
Canım ishal değildir benimki de cart sesiyle yapıyor Dr normali bu dedikızlar benim bebiş ishal oldu yaa çok fena sürekli cır cır kaka yapıyo karnı buruyo yavrumun.neden olur ki çok da dikkat ediyom üşütmemeye.napmam lazım?
Bende cok dikkat ediyorum ne benim ayagimdan ne bebegin ayagindan corap patik eksik olmuyo, yatarken bile boyle yatiyorum artik ayaklarim pisik olacak, yinede hasta etmisim bebegi.. Bende dun ishal olmustum, bebekte ishal degil ama hasta.. Burun tikali, yedigini cikariyo, sabah ateside vardi. antibiyotik verdi doktor birde burnu acilsin diye damla. Herkes bendende gecebilecegini soyluyo ev yaniyo bi yandan, kis bebegi cok zormus. Ne kendimi toparlayabildim ne bebegi dogdu dogali... Allah beterinden korusun insallah. Bebegin atesinu 5 6 saat arayla olcmeni kontrol etmeni tavsiye ederim, bide ishalse sivi kaybi vardir onu takviye etmek lazim. Kusmada eklenirse direk hastaneye canim.kızlar benim bebiş ishal oldu yaa çok fena sürekli cır cır kaka yapıyo karnı buruyo yavrumun.neden olur ki çok da dikkat ediyom üşütmemeye.napmam lazım?
Bu gidişle bizde öyle olcağız gibi, haftaya pazar günü 40 ı deviriyoruz hala tık yok40ı geçtik takvimi bitirdik canım ama sıpa gelmek bilmedi
Ben internet ten araştırmadan size sorayım 20 dk emzirme süresi iki meme toplam 20 dk mi tek meme 20 dk mi. .tek memeyse çok bee
Bu gidişle bizde öyle olcağız gibi, haftaya pazar günü 40 ı deviriyoruz hala tık yok40ı geçtik takvimi bitirdik canım ama sıpa gelmek bilmedi
Benim oğlum da on beş günlük, doğum kilosuna ulaşamadı daha. Doktor sütümün kalitesiz oldığunu ima etti:/ Oysa sürekli taşıyor, elimde sağıyorum fiskiye gibi çıkıyor, o kadar yani. :) Ama işe yaramıyor demek ki. Bu yüzden bir yığın çay verdi. Oz Büyücüsü gibi sürekli karışım hazırlıyorumKizlar cocuk doktoruna gittik.oglum 15 gun sonra dogum kilosuna ulasmis.doktor biraz daha kilo alabilirdi dedi.canim sikildi.sutummu yaramiyo.halbuki akiyo sutum.ankarada bilfiginiz iyi bir cocuk doktoru varmi.ben koruya goturdum ama arastrmadik.
Kaç kilo verdi ve ne kadar aürede almadı.
İlk bir hafta vermesi ikinci haftaya almaya baslaması normalmiş canım.
İlk hafta vermesi normal yani
Kaç kilo verdi ve ne kadar aürede almadı.
İlk bir hafta vermesi ikinci haftaya almaya baslaması normalmiş canım.
İlk hafta vermesi normal yani
ayy evet sürekli bir heyecan var ama son 1 hafta 1 yil gibi geliyor banaGelir annesi gelir..orda kalan hiç olmadı şimdiye kadar. .
Ekşın yaratıyo sana
Hiç bir anne sütü kalitesiz değil bir hastalığın yoksa meme iltihabı gibi.dr halt etmişBenim oğlum da on beş günlük, doğum kilosuna ulaşamadı daha. Doktor sütümün kalitesiz oldığunu ima etti:/ Oysa sürekli taşıyor, elimde sağıyorum fiskiye gibi çıkıyor, o kadar yani. :) Ama işe yaramıyor demek ki. Bu yüzden bir yığın çay verdi. Oz Büyücüsü gibi sürekli karışım hazırlıyorum
Canım bebek sarılıksa mutlaka 2 saate.. değilse ben uyandıkca emziriyomBen bu internette yazan bilgilere uyamiyorum yok 2 saatte bir emzir yok günde 10 kere emzir uyuyo bebek kardeşim ne yapsam uyanmiyor ne yapayım yaa elimden gelen bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?