2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

renklisemsiye canım mama verio musun yoksa sütün yetiyor mu? Gaz sorunu için neler yapıyosunuz kızlar???

Çok düşündüm mama versem mi vermesem mi diye ??

Cunku etrafımdaki herkes hem emziriyo hem mama verio ve bebekler pofidik pofidik..

Ama iki ayrı cocuk doktoruna gidiyorum ..kendi kadın dogum doktorum yeni dogurdu. .bi de aileden doktorumuZ var hiç biri mama ver demedi.

Aksine sakın mama verme dedi.

Ne bileyim bi bildikleri vardır diye düşünüyorum. Pozitif düşünüyorum. Sütüm yetito diyorum yoksa sürekli aglardı.. hem emdikçe artıyo mama yerse cok acıkmaz ve süt azalır. Hastanede bile çok az verdim sarılık oldu. Sarılık gecirmek için de bi gece 30 cc vermiştim. Ama artık hiç vermiyorum canım 4 günlükken kestim mama işini..

Şimdilik gaz için ilaç kullanmıyorum o kadara gerek kalmadı yani.

Rezene çayı mdan 3-5 cay kasıgı sabah aksamda varsa gazı kimyonlu sudan bi çay kaşığı.

Ama elma yagı ayagına ve karnına günde en az bi kere en fazla üç kere sürüyorum.

Dikkat ettim hep uyanınca gazını cıkarıyo ayagını sıcak tutmak cok önemli beline annemin tülbentinden kestik ikiye..enli bi şekilde kuşak gb baglıyoruz o da karnını böbreklerini sıcak tutuyo. Eskiler de hep ıyle yaparmıs.

Süt için haftaya belli olcak doktorumuz der kilo alımından.

Inşallah mamaya gerek kalmaz hiç

Benimde bugun catı muayenem vardı hala inmedi kanala, kafası aşağda ama acıklık 1 parmak kadar anca var. Bakalım 29nda tekrar gidicem gelmeye niyeti yok. Bikac gündür ağrılarım var ama düzensiz

Kızlar doktor nst.den sonra vajinal muayene yaptı açılma fln yok az bi yumuşama var dedi. Bende ani bi kararla beklememeyi tercih ettim. yarın sezeryana giricem dua edin ani bi karar olduğu içinmidir nedendir bi tuhaf oldum
Kaç haftalıksın canım?

kızlar benim bebiş ishal oldu yaa çok fena sürekli cır cır kaka yapıyo karnı buruyo yavrumun.neden olur ki çok da dikkat ediyom üşütmemeye.napmam lazım?
Bende cok dikkat ediyorum ne benim ayagimdan ne bebegin ayagindan corap patik eksik olmuyo, yatarken bile boyle yatiyorum artik ayaklarim pisik olacak, yinede hasta etmisim bebegi.. Bende dun ishal olmustum, bebekte ishal degil ama hasta.. Burun tikali, yedigini cikariyo, sabah ateside vardi. antibiyotik verdi doktor birde burnu acilsin diye damla. Herkes bendende gecebilecegini soyluyo ev yaniyo bi yandan, kis bebegi cok zormus. Ne kendimi toparlayabildim ne bebegi dogdu dogali... Allah beterinden korusun insallah. Bebegin atesinu 5 6 saat arayla olcmeni kontrol etmeni tavsiye ederim, bide ishalse sivi kaybi vardir onu takviye etmek lazim. Kusmada eklenirse direk hastaneye canim.

Bebeği yatar yaymaz ağlayan anneler),

Google playde UYUTAN SESLER diye bir program var, ordaki elektirik süpürgesi sesi ile uyutuyorum oğluşumu dünden beri. Deneyin derimm.

Kizlar cocuk doktoruna gittik.oglum 15 gun sonra dogum kilosuna ulasmis.doktor biraz daha kilo alabilirdi dedi.canim sikildi.sutummu yaramiyo.halbuki akiyo sutum.ankarada bilfiginiz iyi bir cocuk doktoru varmi.ben koruya goturdum ama arastrmadik.
Benim oğlum da on beş günlük, doğum kilosuna ulaşamadı daha. Doktor sütümün kalitesiz oldığunu ima etti:/ Oysa sürekli taşıyor, elimde sağıyorum fiskiye gibi çıkıyor, o kadar yani. :) Ama işe yaramıyor demek ki. Bu yüzden bir yığın çay verdi. Oz Büyücüsü gibi sürekli karışım hazırlıyorum

Kaç kilo verdi ve ne kadar aürede almadı.

İlk bir hafta vermesi ikinci haftaya almaya baslaması normalmiş canım.

İlk hafta vermesi normal yani

Kaç kilo verdi ve ne kadar aürede almadı.

İlk bir hafta vermesi ikinci haftaya almaya baslaması normalmiş canım.

İlk hafta vermesi normal yani

3370 doğdu, 3070' e kadarindi. Dün de 3330 çıktı. Bence de alıyor olması öncemli olmalo.

Hiç bir anne sütü kalitesiz değil bir hastalığın yoksa meme iltihabı gibi.dr halt etmiş

Ben bu internette yazan bilgilere uyamiyorum yok 2 saatte bir emzir yok günde 10 kere emzir uyuyo bebek kardeşim ne yapsam uyanmiyor ne yapayım yaa elimden gelen bu kadar
Canım bebek sarılıksa mutlaka 2 saate.. değilse ben uyandıkca emziriyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…