- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.101
Ben internet ten araştırmadan size sorayım 20 dk emzirme süresi iki meme toplam 20 dk mi tek meme 20 dk mi. .tek memeyse çok bee
Ben bu internette yazan bilgilere uyamiyorum yok 2 saatte bir emzir yok günde 10 kere emzir uyuyo bebek kardeşim ne yapsam uyanmiyor ne yapayım yaa elimden gelen bu kadar
bende acaba uyandıkça mı emzirsem diyorum ama cesaret de edemiyorum sarılık da çıkmadı?Canım bebek sarılıksa mutlaka 2 saate.. değilse ben uyandıkca emziriyom
Canım hakkında hayırlısı olsun.normal diye zorlamaya gerek yok.kararın hakkında hayirlidir inşallah.Kızlar doktor nst.den sonra vajinal muayene yaptı açılma fln yok az bi yumuşama var dedi. Bende ani bi kararla beklememeyi tercih ettim. yarın sezeryana giricem dua edin ani bi karar olduğu içinmidir nedendir bi tuhaf oldum
Benim de göğüslerim yara oldu kalkanın içinde kırk dakika kullanın yazıyor ama ben iki gün boyjnca çıkarmadım ve çok iyi geldi iyileşti göğüslerim şu anda krem sürmek bile aklıma elmiyor inan:)Cnm bu gögüs kalkanını devamlı mı takıyorsun? Rahatsız etmiyor mu? Yoksa arada mı takılıyor? Ben daha doğum yapmadım ama almayı düşünüyorum. Yara olunca hava alıp iyileşmesi kolaylaşıyormuş.
Aa sezeryana mı karar verdin canımKızlar doktor nst.den sonra vajinal muayene yaptı açılma fln yok az bi yumuşama var dedi. Bende ani bi kararla beklememeyi tercih ettim. yarın sezeryana giricem dua edin ani bi karar olduğu içinmidir nedendir bi tuhaf oldum
Valla gelmeyince gelmiyo dün 41.haftaya grdmBugun hic agrim yok akintim yok sadece yorgunluk var dunyanin isini yapmisim gibigelmiycekmi bu bebis ya
Benimde yarin kontrolum canim inmemistir benimki de buyuk ihtimalle cunku baski hissetmiyorum.. Dogum sirasindada inermis canim vardir bundada bir hayir napalim
Bende öyle biliyorum cnm. Rahatsız etmiyor değil mi? Bende alayım o zaman. Gögüs yarasından çok korkuyorum. Lansinoh sürüyorum ama o da işe yaramıyor yara olcaksa oluyor diyorlar. Herşeyi denicez artık.Benim de göğüslerim yara oldu kalkanın içinde kırk dakika kullanın yazıyor ama ben iki gün boyjnca çıkarmadım ve çok iyi geldi iyileşti göğüslerim şu anda krem sürmek bile aklıma elmiyor inan:)
Benim de günüm az kaldı. Gelcek gibi durmuyor. Açıklıkta yok. 42 ye kadar beklenebilir diyor doktor ama cesaret edemem o kadar. Suni sancı denemiyor mu doktor? Yoksa direk sezeryan mı düşünüyorsun?Valla gelmeyince gelmiyo dün 41.haftaya grdm
Kuduz gibi dışarı çıktım bugün 2 defa
Tık yok
Dediğin gibi canım hep hayırlısına dua ettik kısmet böyleymiş. Dr açılma var deseydi yinede beklerdim ama biliyosun bende çok geziyodum yürüyodum temizliğimi herşeyimi kendim yapıyodum en sonunda ev bile taşıdım tüm evi koliledim inan eğil kalk bi hal oldum. Ama demekki vücut ve bünyeye bağlı bi olay. Daha fazla zorlamak istemedim kendimi psikolojik açıdan. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Aa sezeryana mı karar verdin canım
Hayırlısı olsun
Ben de yarın gidip bi doktorumla konuşucaö
Pazar sezeryana alucaktı ama gidip netleştireyim diyom
Belki bebişim gelir ama hiç umudum kalmadı
Canım benim de günüm geçti dr suni sancı veririz dedi önce açılmaya baktı ama açılma yok biraz yumuşama var dedi. bu şekilde suni sancıya yanıt vermesi olasılığı yüzde 30 gibi dedi. Önce 5-6 saat kadar suni sancı vericez eğer açılma isyediğimiz gibi gerçekleşirse devam ediyoruz dedi. Olmadı sezeryana alıyoruz dedi. Bende düşündüm okadar hareketli bi hamilelik geçirdim açılmam olmadı sancım da yok bebek de yukarda daha kanala yerleşmemiş ozaman hiç o sancıyı çekmem dedim ve sezeryan kararı verdim. Bizim suni hikayemiz böyle yani :)Benim de günüm az kaldı. Gelcek gibi durmuyor. Açıklıkta yok. 42 ye kadar beklenebilir diyor doktor ama cesaret edemem o kadar. Suni sancı denemiyor mu doktor? Yoksa direk sezeryan mı düşünüyorsun?
çok geçmiş olsun canım.ben biraz panik yaptım yaa ne bileyim.ateşi yok surat soğuk.ben de dün ishaldim muhtemelen benden geçti çocuğa.ben de üşütmemek için elimden geleni yapıyorum.dediğin gibi ev yanıyo.evet kış bebeği zor gerçekten.hep koru kolla işimiz iş.aman rabbim şifalarınıı versin inşallah kuzucuklarınBende cok dikkat ediyorum ne benim ayagimdan ne bebegin ayagindan corap patik eksik olmuyo, yatarken bile boyle yatiyorum artik ayaklarim pisik olacak, yinede hasta etmisim bebegi.. Bende dun ishal olmustum, bebekte ishal degil ama hasta.. Burun tikali, yedigini cikariyo, sabah ateside vardi. antibiyotik verdi doktor birde burnu acilsin diye damla. Herkes bendende gecebilecegini soyluyo ev yaniyo bi yandan, kis bebegi cok zormus. Ne kendimi toparlayabildim ne bebegi dogdu dogali... Allah beterinden korusun insallah. Bebegin atesinu 5 6 saat arayla olcmeni kontrol etmeni tavsiye ederim, bide ishalse sivi kaybi vardir onu takviye etmek lazim. Kusmada eklenirse direk hastaneye canim.
evet bekliycez baska care yok.Birde az once bir tanidik aradi esim de hoparlör u. acmisti kadin dediki ya dedi celinnsi gordum ruyamda dogum yapiyordu ama cok kotu bir ruyaydi. Tabi benim duydugumu bilmiyor sakin ona soyleme iyice korkar ama hic hos degildi falan. Ben tabiki simdi iyiden iyiye tirstimValla gelmeyince gelmiyo dün 41.haftaya grdm
Kuduz gibi dışarı çıktım bugün 2 defa
Tık yok
kız yapmaz mıyım öyle fena tutuo ki ne yapsan boş memem nası acıyo pes ediom artık.uykusunda nasıl bu kadar kuvvetli tutabilio bilmiom maşallahı var
sağol canım içimi rahatlattın ben panik yaptım galiba karnından sesler gelince gurul gurul korktum açıkçasıCanım ishal değildir benimki de cart sesiyle yapıyor Dr normali bu dedi
aynen ben de gündüz uyandırıp meme veremiyorum gece de memeyi ağzından alamıyorum herhalde depo yapıyo :)Ben bu internette yazan bilgilere uyamiyorum yok 2 saatte bir emzir yok günde 10 kere emzir uyuyo bebek kardeşim ne yapsam uyanmiyor ne yapayım yaa elimden gelen bu kadar
Bende bundan korkuyorum. Suni sancı çekip sezeryana alınmak çok zor. Benim haftaya günüm doluyor. Ama 42 ye kadar beklenebilir dedi. Benimde şuan açıklık yok. Doğum kanalına girmemiş. Karnım yukarda zaten. Benim tüp bebek bide ama doktor normal engel değil diyor bekleriz diyo. Ben de herşeyimi kendim yapıyom hareketliyim hala. Yürüyüş yapıyorum. Gerçekten bünye meselesi. Bakalım beklicez artık. Sen şuan kaç haftalıksın?Canım benim de günüm geçti dr suni sancı veririz dedi önce açılmaya baktı ama açılma yok biraz yumuşama var dedi. bu şekilde suni sancıya yanıt vermesi olasılığı yüzde 30 gibi dedi. Önce 5-6 saat kadar suni sancı vericez eğer açılma isyediğimiz gibi gerçekleşirse devam ediyoruz dedi. Olmadı sezeryana alıyoruz dedi. Bende düşündüm okadar hareketli bi hamilelik geçirdim açılmam olmadı sancım da yok bebek de yukarda daha kanala yerleşmemiş ozaman hiç o sancıyı çekmem dedim ve sezeryan kararı verdim. Bizim suni hikayemiz böyle yani :)
Biraz sıkıyo ama inan çok rahatlatıyo. Ben de krem kullandım ama genede yara olduBende öyle biliyorum cnm. Rahatsız etmiyor değil mi? Bende alayım o zaman. Gögüs yarasından çok korkuyorum. Lansinoh sürüyorum ama o da işe yaramıyor yara olcaksa oluyor diyorlar. Herşeyi denicez artık.
Canım ben 40+1im bugün. Bende beklicektim ama cesaret edemedim. Benim doktorum 42yi beklemiyorum ama normal doğum düşünüyosan 41in dolmasını bekliyorum dedi. Belli riskleri var tabiki dedi. Ben en çok bebeğin kakasını yapmasından korkuyodum ama yinede beklerim dedim. Ta ki bugünki açıklık muayenesine kadar :) bi anda sancım gelir bebek kanala girer normal doğum yaparmıydım bekleseydim bilmiyorum ama günün dolduktan sonra beklemek biraz yıpratıcı oluyo ben 1 günde bile anladım :))) ani bi kararla beklememe kararı aldım bundada vardır bi hayır diyorum.Bende bundan korkuyorum. Suni sancı çekip sezeryana alınmak çok zor. Benim haftaya günüm doluyor. Ama 42 ye kadar beklenebilir dedi. Benimde şuan açıklık yok. Doğum kanalına girmemiş. Karnım yukarda zaten. Benim tüp bebek bide ama doktor normal engel değil diyor bekleriz diyo. Ben de herşeyimi kendim yapıyom hareketliyim hala. Yürüyüş yapıyorum. Gerçekten bünye meselesi. Bakalım beklicez artık. Sen şuan kaç haftalıksın?
Canım ben 40+1im bugün. Bende beklicektim ama cesaret edemedim. Benim doktorum 42yi beklemiyorum ama normal doğum düşünüyosan 41in dolmasını bekliyorum dedi. Belli riskleri var tabiki dedi. Ben en çok bebeğin kakasını yapmasından korkuyodum ama yinede beklerim dedim. Ta ki bugünki açıklık muayenesine kadar :) bi anda sancım gelir bebek kanala girer normal doğum yaparmıydım bekleseydim bilmiyorum ama günün dolduktan sonra beklemek biraz yıpratıcı oluyo ben 1 günde bile anladım :))) ani bi kararla beklememe kararı aldım bundada vardır bi hayır diyorum.
Fazla beklemekte riskli hep takip altında olmak lazım. Kakasını yaptığı bellide olmuyormuş. Anca suyun gelirse. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bakalım günümüz bi dolsun bizimde öyle karar vercem. Beklerken hem stres oluyoruz hem ağırlaşıyoruz git gide. Sen de sağ sağlim al bebeğini inşallah kucağına.Canım ben 40+1im bugün. Bende beklicektim ama cesaret edemedim. Benim doktorum 42yi beklemiyorum ama normal doğum düşünüyosan 41in dolmasını bekliyorum dedi. Belli riskleri var tabiki dedi. Ben en çok bebeğin kakasını yapmasından korkuyodum ama yinede beklerim dedim. Ta ki bugünki açıklık muayenesine kadar :) bi anda sancım gelir bebek kanala girer normal doğum yaparmıydım bekleseydim bilmiyorum ama günün dolduktan sonra beklemek biraz yıpratıcı oluyo ben 1 günde bile anladım :))) ani bi kararla beklememe kararı aldım bundada vardır bi hayır diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?