2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu kadar mı aynı olur : ) demek ki normal canım yaa geçici bir dönemdir inşallah

Sulu mu yapıyo fışkırıyor mu?? Sırtına kadar cıkıyo mu kaka ? Nerden iahal oldugunu anladın. .sarı ve partiküllü değil mi kakası ?
fışkırtıyo canım.bir iki kez altını açınca yaptı gördüm.zaten karnından sesler geliyodu gurul gurul.normalde gündüz uyuyan bebek hiç uyumadı.normal değildi yani belliydi.bir keresinde koyu renkti kakası ama diğerlerinde yeşilimsi yaptı sulu sulu.neyse ki şimdi iyi görünüyo uyuyo şükür.yoksa uyuyamazdı.

canım sütün yetiosa verme ta boşuna.bizimki saatlerce emiyo yok uyumuo yalanıo hala.mecbur veriyoz.mamayı yiyince üstüne bi daha emiyo uyumak için.ben sütümü sağıyom bi de.sütümün son damlasına kadar savaşıom ama doymayınca yapacak bişey yok.aç mı bırakayım çocuğu?
bu arada bel destekleri var bebekler için.hem belini sıcak tutuo hem de dik durmasını sağlıo

Seninkipir kanala da mi inmemis? Inatci bebe bence de seninicin iyi bi karar olablr allah saglik versin
Yok canım yaaa kanala manala inmemiş 28. Haftadan doğum pozisyonunu almayı becerdi kıpır kıpır ama şimdi de doğmuuo Yarın kısmetse doğcak hala kıpırdak ayakları ağzımdan çıkıcak rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

Kızlar suni sancı 13 saat çekmiştim gönlüm rahat sezeryana giderim en kötü dediydim.
Size tavsiyem hiç açılmanız yoksa kalkışmayın. Kalkışacaksanız da 5 6 saat deneyin. Çünkü gerçekten açılması 1 cm kadar olana yaramıyo sancı. 3cm falansa yine neyse. Koridorlarda dolandık suni sancı alanlarla. Etkisi oluyosa 5 saate doguruyolar zaten. Hic açılması olmayana da zerre etki etmiyor etmedi yani gördüklerimde.
1cm acilmam vardı o kadar sancıya saat başi alttan muayneye raģmen 2 cm oldu anca. Sonra sezeryana alindım.

Hastane odasından herkese selamlar...
canım nasıl geçti doğum?bebiş nasıl sen nasılsın?

bugün 8. günümüz bugün düştü biz her gün göbek bakım setiyle bakım yaptık.bir iki gün daha devam edicem mikrop kapmasın iyice kuruyana kadar

Evet günüm dolana kadar bende beklerim heralde diyodum ama 1 gün zor dayandım :) hayırlısı olsun canım yaaa bu işler hiç belli olmuyo tamamen kısmet

Ay içim rahatladı doktorum da aynı sonuca varan cümleler konuştu 5-6 saat deneriz açılma varsa devam ederiz ama kaç saatte doğum olur bilemem dedi resmen Bende vur pıçağı dohtor dedim

Eveeet kızlar :) ben çarşamba günü saat tam 06: 00 da eşimi işe yollayıp yatağa geçtiğim sırada bi anda suyum geldi hemde 1 kova zaten eşim apartmandan daha çıkmamıştı.. hemen geri geldi .. tabi heyecandan bayılacak gibiydi.. ben çok sakindim.. hemen şohbeni aç duş alacam dedim.. adam şohbeni açmadan suyun ısınmasını bekliyordu heyecandan beni gülme krizleri tuttu.. Ama kocam nerdeyse bayılacak... ben onu sakinleştirdim..
Doğum hikayem pekte iç açıcı değil aslında ... Devlet hastanesinin acil bölümünden giriş yaptık.. kadın doğum servisine yolladılar.. kendi doktorum icapcı olmadığı için başka doktordan yatış yapmak istediler.. kabul etmedim.. kendi doktorumdan sıra almak istedim ama o da kabul etmedi.. icapcı olmadığını söyledi.. Neyse kabul ettim.. Alttan muayenemi yaptı doktor.. sadece 1 cm açılmam vrmış.. nst de 10 dk da 1 gelen 100 lere vuran düzenli sancılarım çıktı..doktor beni usg ye aldı.. bebeği inceledi ve bebeğin kilosundan dolayı normal doğumda bebeğimin kolunda felç, omzunda kırık, hatta ölüm olabileceğini,gece doğum olduğu sırada kendisinin gelene kadar bebeği kaybedebileceğimi söyledi.." eee o zaman sezeryan yap neden bunları anlatıyosun "dedim.. kabul etmedi.. bana kağıt imzalatmak istedi.. tüm sorumluluğun bana ait olduğuna dair.. eşim kıyamet kopardı.. imzalamadık ve çıktık..
32. haftaya kadar gittiğim özel hastane doktoruna gittik ve adama durumu anlattım.. adam alttan muayene etti.. açıklığım hala 1 cmdi. usgde inceledi ve hemen seseryan kararı verildi..10:00 da yatışım yapıldı.. 10:50 'de ameliyata alındım..spinal sezeryan istedim.. ameliyatım çok iyi geçti.. bebeğimin karnımdan çıkartılmada hissettiğim an çok güzeldi.. çıkar çıkmaz ağladı.. o ağladı ben ağladım.. yanağıma koyduklarında hemen sustu.. o anı asla unutamam...ve bebeğimi sağsalim kucağıma aldım.. uzun boylu yakışıklı bi minnoşum oldu..
Ameliyattan çıkar çıkmaz yarım saat içinde emzirdim.. Binlerce çok şükür sütüm hemen geldi..Bebeğim ve ben gayet iyiyiz.. bugünde evimize geldik..

Milupa rezene çayını mı kullanıyosun bebişe?kimyonlu suyu nasıl hazırlıyosun.?gaz beni delirtti walla saydırıyorum soruları:)yogun bakımda iken bebegime dayamışlar mamayı , sütüm de azdı .Yazık kuzum taş gibi idi karnı geldiğinde ...elektrikli soba önnde karnını zeytinyağı ile ovdum . 2gunluk kaka yaptı resmen...cok acıdım kuzumun çektiklerini düşününce:/

Hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı bütüymek nasip etsin. Hangimiz daha önc doğurur demiştim siz önden gittiniz, zaten benim doktorum da son adet tarihime göre beni 1 hafta ileri atmıştı ama ben çok emindim 24'ü diye, şimdi anlıyorum ki doktorum haklı imiş, hatta takvimimi güncelledim doktoruma göre, 31.01.2016 yaptım, bakalım hayırlısı.

O devlet hastanesindeki doktor tam olarak ne yapmaya çalışmış ben anlamadım, rahatsız kendisi galiba?! Ne münasebet hem o kadar risk sıralayıp hem de o durumdaki insanlara kağıt imzalatmaya çalışmak, şark kurnazı herhalde kendisi. Neyse ki sağlıkla bebişinizi alıp eve gelmişsiniz, bundan sonraki süreç de su gibi geçer inşallah.

Darısı da biz bekleyenlerin başına...

Bu arada mumkun mertebe doydugunu hissedersem sadece anne sütü ama gece doymuyo, sütmün üstüne 30cc degolden goat mama basladım.Kızımda da bunu kullandım azcık fiyatlı ama anne sütüne en yakın ve kolik bebelere birebir.Ekstra önlemler arıyorum bu gaza yaa:/

Gözün aydın tatlım,saglıcakla büyüt bebişini inşallah.

Allah uzunn ömürler ,sağlık sıhhat versin inşallah...amin....aman aman amaaaannnnn minnoşunda kendin gibi gelişinden belli oldu aman ement okurken öleyazdım haaaa kalbim dayanamadı dr bunları nasıl söyler yaaa...hemen aşağı baktım oynuyordun ha dedim sıkıntı yok... aman kuzum amam minnoşuna iyi bak..bende sipinal olmuştum..ağladı ve bende ağladım... anniş Allah nazarlardan korusun sizi...gelen gidene sen yetşirsin korkmuyorum hayırlı lohusalıklar..
Kayısı komposto yi hergün..ve bir haftaya korse tak..rahat doprulup yürüceksin..öpüyorum sizi

Benm kızım bugün saat 10.07 de dünyaya geldi... Hayal gibi benm değilmiş gibi bişey... Spinal anestezi ile sezeryan oldum... 3220 gr 49 cm doğdu... Darısı bekleyenlere...
Allah minnoşunu nazardan korusun tatlım...sağlık sıhhat uzun ömürler ...harikaaa artık annişlerimiz çoğalıyor

Atom heart mother canım,geçmiş olsun yavrum ya... minnoş nasıl? Ne kadar dikkat etsekte üşütüyorlar..alt aç kapa aç kapa..atom Allah acil şifalar versin kuzum benim dinlenmeni ihaml etme atom,çok ihtiyacın olacak..anne olmak ne zormuş ama bu acayip tatlı bir lezzette...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…