2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gece mesaimiz başlamıştır. Nöbet tutucak diğer arkadaslarada iyi nöbetler
bize bol bol uyuyun dedilerdi ...şu sayılı günü kalmış hamişlerimize diyip duruyom bende biliyom tahammülleri kalmadı artık haklılar yaa ...hamiş günlerimi özlüyorum arada bir.. ne naz ne tuz yaptım be ..

kızlar iyi geceler nöbetteyız yine: )) musmustlu22 dualarımız seninle hayırla el bebeğini kucağına..bende sezaryan oldum 17.günüm iyim toparladım hamdolsun seninde sağlıkla gelir geçer..İkinci sezaryanım hemde : )) eymenataa gözünaydın canım sağlıkla büyüsün..pembesi enerjiye hayranimwalla aTom sanırım senin bebiş biraz hastaydı eğer nikon kaeistrmadiysam çok geçmişler olsun Allah dermansız dert wetnesday ilaçlarla çabucak iyileşir annesi..daha nikahı anımsatır yazamam bir sürü arkadaşım hepimize Allah kolaylıklar eresin hepinizi takip ediyorum..

bende henüz dramı gidemedim bebeğim kilo aldım merak ediyorum kısmetse pazartesi sağlık ocağına gıtcez..dogumdane bikaç gün sonra çocuk Dr gtmstk 2890 doğmuştu 2720 tartıştı iyi demişti sanırm 5 günlüktu o zaman..sarilik riskiniz wardi ama çok yükselerden atlattık geçti gitti çok şükür..17 günlük olduk çok şükür..iki tane kızım wardi artk 3 buçuk yaşında ablamız we birde miniğimiz...özlemişim küçük bebek kokusunu..ilk kızımda göğüslerim kan içindeydi catlaftan..karbonatlİkinci su iyi gelmişti bunda olmadı çok şükür..bu arada grip oldum kızlar yaa bebeğime geçmeden nasıl anlatabilirim babamız grip banada bulaştı: (( benim kız uyuyoken kaçayım ben hepimizi iyi gaz çıkarmalar iyi emzirmelee

kizlar telin azizliğine ugradim karmançorman yazmışım ben anlayamadım yazdıklarımı umarım siz okuyabilirsnz öpücükler )

izle izle ben hala izliyorum..artık dur demeli o gözünü yumunca hemen uyumalı...doyulmuyor bee...şöylee ısıra ısıra şap şup öpsem nerdeeeeee resmen bi yudumlar dimi ...içime sookasım geliyo bu ne yaman çelişki anneee ,uçurtmam tel örgülere takıldı hani benim mmmmm gençliğimmmm nerdee of be offfff lohusa

saba saba doğuramadık bugünde diye kkya girip bana söylenmeyin yakarım dudunuzu ne kadar çok sık girerseniz kk ya doğurmaya o kadar yakın hissediyonuz dimi sanki bir gün kk da iken suyunuz geelecek gibi mi o günleri bizde yaşadık

Kizlar ben idrarimin geldigini hissetmiyorum dogumdan beri doktora gittim bugun normal degilmis urolojiye randevu verdi insallah kotu bisey yoktur bidaha ameliyat fln kaldiramam [/
pembedonn korseyi nasıl takıyosunn bn denedim oturunca alt tarafı yuvarlanıyo yukarı doğru katlanıyo yaa rahat olmuyo haliyle

Biraz sıkıyo ama inan çok rahatlatıyo. Ben de krem kullandım ama genede yara oldu

Hemen gidip eczaneden aldırıcam kalkanı, lansilosh tan sonra atlet deyince bile canımdan can gidiyor, hastanede hemşire gögüs uçlarını açık tut demişti, bu seferde annem lohusasın atletsiz olmaz diye bağırıyor, zor dostum zor

Similac mama aldık biz ama açmadık ne olur ne olmaz diye tutuyorum, sma gold en iyisi dediler ona değiştirmeyi düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…