- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.161
iki gündür bayagı bayagı taktım... buı sezaryen doğumda baygın oluyoruz ya... cocugu anne ile temas ettiriyorlarmı... hani normal doğumda yanagına koyuyorlar ya... sezaryende bu söz konusumu... evet belki anne hissetmez ama cocugun anne ile bagının kuvvetli olması için ilk temas cokk önemli... ben ayılana kdr herkez kucagına alır bebegimi... acıkcası ben dokunmadan kimse dokunsun istemiyorum... bu bencillik mi bilmiyorum ama.. ben öyle istiyorum...
Göğüs kalkanı bakabilirsin. Ben dogum öncesi araştırdım ve göğüs pedi yerine kalkan aldım. Fazla gelen sütun içine akacağı bir haznesi var. Araştırma ı öneririmhm iyiymiş bn de bazen sütümü sağıp döküyorum duyan kızıyo niye döküyosun diye buzluğa at diye.çok şişiyo memem akıyo sütler ay bi de şu göğüs pedi de devamlı alcaz kycaz ya o sıkıntı ne pis kokuyo dolunca ped dimii :/
Oy oy annelik zor işmiş valla, göğüs acısı çekenler sizi şu an çok net anlıyorum, benimki kolostrumu emmek için bile maffetti göğüslerimi, sürekli aranıyor, kıyamayıp acısına rağmen emziriyorsunuz... Bu ilk günümüz diğerlerini düşünemiyorum bile, hemşire memeyi tutturunca yara olmuyor da biz vermeye kalkınca yara oluyor sanırım, napalım bir şekilde öğreneceğiz...
Bu arada 4. Kalkışta anca geldim kendime, hala çok sancım var ama başlangıca göre iyiyim... Düzelecek git gide Sanırım... Bi kız vardı, normal doğum sancısı çekti ama sezeryan olmuş son dakika, sanırım en kötüsü de bu...
Valla tam da onu yazıcaktımsaba saba doğuramadık bugünde diye kkya girip bana söylenmeyin yakarım dudunuzu ne kadar çok sık girerseniz kk ya doğurmaya o kadar yakın hissediyonuz dimi sanki bir gün kk da iken suyunuz geelecek gibi mi o günleri bizde yaşadık
Ben de vereyim dedim ama Hemsire özellikle ilk hafta sakın Dedi. Meme emmesi konusunda sıkıntıya neden olurmuş.Kizlar emzik kullanan varmi? Ben bugun gittim aldim nuk. Yarim saattir cok cok emiyo, bu seferde ben uzuldum bosa cekiyo yavrum diye..Bide buna alisirsa emzik isterse diye bi korkuda coktu...
bi denemek lazım bklm olmadı göğüs pedini de netten çoklu alıcam daha uyguna geliyo.
Ben de vereyim dedim ama Hemsire özellikle ilk hafta sakın Dedi. Meme emmesi konusunda sıkıntıya neden olurmuş.
Ya kizlar bisey dicem caktirmiyorum ama taktigim bisey var..
Benim gozlerim mavi babasinin yesil bizim minigin gozleri koyu renk ya koyu lacivert gibi ama kahveye donucek diye korkuyorumdogmadan once herkes maviste mavis diye tutturdu diyodum demeyin oyle allah bilir yapmayin diye. Cok sukur saglikli olsun tabiki onemli olan o ama aklima takildi iste..
Ben bu internette yazan bilgilere uyamiyorum yok 2 saatte bir emzir yok günde 10 kere emzir uyuyo bebek kardeşim ne yapsam uyanmiyor ne yapayım yaa elimden gelen bu kadar
T thebeauty ilk 5 gün şallarımı doladım ..sürekli çıkıverince normal bu altınsarısı içlik gibi korselerden aldık..canım mini etek gibi aşağı kadar çektim..dr dikişe gelmesin dedi çünkü görmüştü..nasıl desem kutumu kapatıyorum yani o derece aşağı çektim..geniş mi aldın acaba toplanma yapıyor dedin..harekt ederken çok rahat ettim ben..istersen poponu kavratana kadar indir..inşallah faydasını görürsünüz..iki büklüm yürürken dik yürüttü bepembedonn korseyi nasıl takıyosunn bn denedim oturunca alt tarafı yuvarlanıyo yukarı doğru katlanıyo yaa rahat olmuyo haliyle
Saol canim tesekkur ederimAtom heart mother canım,geçmiş olsun yavrum ya... minnoş nasıl? Ne kadar dikkat etsekte üşütüyorlar..alt aç kapa aç kapa..atom Allah acil şifalar versin kuzum benim dinlenmeni ihaml etme atom,çok ihtiyacın olacak..anne olmak ne zormuş ama bu acayip tatlı bir lezzette...
genetik geçmiş önemli. aile büyüklerinde kahverengi gözlü varsa çocuk da kahverengi gözlü olabilir.Genetik olarak renkli göz geni çekinik gen. Yanı renkli gözlü anne ile renkli gözlü babanın kahverengi gözlü çocuğu olamaz. Ancak genetik bozukluk veya çocuğun baska birinden olması gerekir.
Zaten sut emdiği surece rengi belli olmaz. Yukarıdaki saydığım seyler de yoktur. Bu nedenle bence mavi mi olacak yoksa yeşil mi diye düşün
Milupa rezene çayını mı kullanıyosun bebişe?kimyonlu suyu nasıl hazırlıyosun.?gaz beni delirtti walla saydırıyorum soruları:)yogun bakımda iken bebegime dayamışlar mamayı , sütüm de azdı .Yazık kuzum taş gibi idi karnı geldiğinde ...elektrikli soba önnde karnını zeytinyağı ile ovdum . 2gunluk kaka yaptı resmen...cok acıdım kuzumun çektiklerini düşününce:/
sap sımplex verıyorum.Ay yavrum kıyamam ya çok fena o gaz.. Çıkarana Tostoparlak oluyo çocuum kucağımda..zaten minicik 25 cm kalıyo heptendamla ne veriyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?