- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.181
gözün aydın canım. allah analı babalı buyutsünEveeet kızlar :) ben çarşamba günü saat tam 06: 00 da eşimi işe yollayıp yatağa geçtiğim sırada bi anda suyum geldi hemde 1 kovazaten eşim apartmandan daha çıkmamıştı.. hemen geri geldi .. tabi heyecandan bayılacak gibiydi.. ben çok sakindim.. hemen şohbeni aç duş alacam dedim.. adam şohbeni açmadan suyun ısınmasını bekliyordu heyecandan beni gülme krizleri tuttu.. Ama kocam nerdeyse bayılacak... ben onu sakinleştirdim..
Doğum hikayem pekte iç açıcı değil aslında ... Devlet hastanesinin acil bölümünden giriş yaptık.. kadın doğum servisine yolladılar.. kendi doktorum icapcı olmadığı için başka doktordan yatış yapmak istediler.. kabul etmedim.. kendi doktorumdan sıra almak istedim ama o da kabul etmedi.. icapcı olmadığını söyledi.. Neyse kabul ettim.. Alttan muayenemi yaptı doktor.. sadece 1 cm açılmam vrmış.. nst de 10 dk da 1 gelen 100 lere vuran düzenli sancılarım çıktı..doktor beni usg ye aldı.. bebeği inceledi ve bebeğin kilosundan dolayı normal doğumda bebeğimin kolunda felç, omzunda kırık, hatta ölüm olabileceğini,gece doğum olduğu sırada kendisinin gelene kadar bebeği kaybedebileceğimi söyledi.." eee o zaman sezeryan yap neden bunları anlatıyosun "dedim.. kabul etmedi.. bana kağıt imzalatmak istedi.. tüm sorumluluğun bana ait olduğuna dair.. eşim kıyamet kopardı.. imzalamadık ve çıktık..
32. haftaya kadar gittiğim özel hastane doktoruna gittik ve adama durumu anlattım.. adam alttan muayene etti.. açıklığım hala 1 cmdi. usgde inceledi ve hemen seseryan kararı verildi..10:00 da yatışım yapıldı.. 10:50 'de ameliyata alındım..spinal sezeryan istedim.. ameliyatım çok iyi geçti.. bebeğimin karnımdan çıkartılmada hissettiğim an çok güzeldi.. çıkar çıkmaz ağladı.. o ağladı ben ağladım.. yanağıma koyduklarında hemen sustu.. o anı asla unutamam...ve bebeğimi sağsalim kucağıma aldım.. uzun boylu yakışıklı bi minnoşum oldu..
Ameliyattan çıkar çıkmaz yarım saat içinde emzirdim.. Binlerce çok şükür sütüm hemen geldi..Bebeğim ve ben gayet iyiyiz.. bugünde evimize geldik..
ağşama bi ufak açıp meme uçlarımla dertleşmek istiyorum
Boş sınıfta hademenin temizlediği tahtaya yazı yazmak gibi be şimçiiiii buralar05 tombo uç uç dimeyin hüle bana aaaa aaaa meme ucu mu başı mı acaba baş olmaz beee bu....koca memeye bu baş ıhıııı olma yanardağ gibi
ucu olan memelerimi alıp gidiyorum
The end...
P5
saba saba doğuramadık bugünde diye kkya girip bana söylenmeyin yakarım dudunuzu ne kadar çok sık girerseniz kk ya doğurmaya o kadar yakın hissediyonuz dimi sanki bir gün kk da iken suyunuz geelecek gibi mi o günleri bizde yaşadık
meme ucu
İştahla ahaaaa zaten doğuramıyozz sayfalar artmış yaşasın diyipte okuduğunuz tek şey MEME UCU MU ? Hemen MEMEUCU yazıp 8080 e gönderin sizi doğurtalım..
Not..stoklarda sınırlıdır
Hamişler eşlerinize uçlarınızı verin şimdiden başlasınlar ....sizde alışıverin gari
geçmiş olsun. insanı her sey tedırgın edıyor dımıSaol canim tesekkur ederimZeynep iyi kusum ya cok sukur... Atesi aksam bi kere cikti sadece dusurduk, gece annesini hic uzmedi, sabah biraz sayikliyodu sadece.. Iyi olcak insallah teyzesi 2-3 saat onunla beraber uyuyabildim bende, yetti iste...
Eki Görüntüle 1752628 En sık önerilen yöntem şudur: bebek memenin karşısındayken ağzını tam olarak açmasını bekleyin. Ağzını tam açtığında ensesinden tutup memeye yapıştırın. Bir çok anne bu yöntemle doğru kavramayı yakalar. Bu yönteme şöyle bir ekleme yapılabilir: bebek memeyi aldıktan sonra hemen elinizi veya bebeği gevşetmeyin. Bebeği ensesinden veya omuzlarından biraz dahayaklaştırın kendinize. Bu yöntem kavramayı güçlendirir.
Bu olaylar cok tanidik ayni bennn :) bizimki guzduzde mizirdanmaya basladi sabahin 4unden beri 1 saat utuyup uyaniyo isyannnnGündüz emiyor , uyuyor.o kadar ugrasıyorum,uyandıramıyorum.agzını yuzunu burnunu ayagını oynat yok,altını aç yine yok.Gece 12de gözler tak diye açılıyo bir daha da uyut uyutabilirsen...1-2saat uyuyor yine uyanıyor,tam yatırıyorum vıyklamaya başlıo..yani uykusuz her gece yorgun ölesiyeee..:)
Yok canim hic rahatsiz etmiyo aksine rahat ediyosun gogus uclari dinleniyo pedler yapisinca cok acitiyo. Valla ben devamli takiyorum ama istege bagli tabiki istedigin gibi takarsin. Bence al simdiden koy cantaya cok yara oldu benimki bu rahatlatti birazda olsa.Cnm bu gögüs kalkanını devamlı mı takıyorsun? Rahatsız etmiyor mu? Yoksa arada mı takılıyor? Ben daha doğum yapmadım ama almayı düşünüyorum. Yara olunca hava alıp iyileşmesi kolaylaşıyormuş.
Ah Be canım ben de yapıyorum ama yok uyanmiyor babası gibi ağır uykusu. .gece de uyumuyorBizim hemşiremiz uyandırma taktiklerini öğretti.
Sırtüstü yatırıyorum. Sonra bacaklarını ileri geri spor yapar gibi oynatıyorum. Aynı Zamanda bas parmaklarımla topuklarının ortasına hafif bastırıyorum. Ara arada hafifçe burnunu sıkıyorum.
Sonra hırsla memeye saldırıyor :)
Ewt üşütünce hemen fark ediyor. O göğüs hassasiyeti hiç bitmiyormzaten banyodan sonra bornoz bile acıtıyo benimkileri ama kalkan candır:)Hemen gidip eczaneden aldırıcam kalkanı, lansilosh tan sonra atlet deyince bile canımdan can gidiyor, hastanede hemşire gögüs uçlarını açık tut demişti, bu seferde annem lohusasın atletsiz olmaz diye bağırıyor, zor dostum zor
Similac mama aldık biz ama açmadık ne olur ne olmaz diye tutuyorum, sma gold en iyisi dediler ona değiştirmeyi düşünüyordum
Tamam cnm sağol. Alcam bende. Yaradan korkuyorum zaten. Pedler hijyende olmuyor zaten devamlı nemli. Bu daha mantıklı. SağolasınYok canim hic rahatsiz etmiyo aksine rahat ediyosun gogus uclari dinleniyo pedler yapisinca cok acitiyo. Valla ben devamli takiyorum ama istege bagli tabiki istedigin gibi takarsin. Bence al simdiden koy cantaya cok yara oldu benimki bu rahatlatti birazda olsa.
Saol canim.. Ona bakmak tasimaktan daha zormus...geçmiş olsun. insanı her sey tedırgın edıyor dımı
Zeynep iyi gibi canim, atesi yok, kusma isini mumkun oldugu kadar dik tutarak en aza indirgiyorum, giy cikar zaten usuyen cocuga daha zor oluyo cunku, hafif bi istahsizligi var o kadar olur sanirim. Antibiyotige devam, burnunu sabah bi kere cekiyorum, her emme sonrasi sutumu damlatiyorum daha gec tikanir belki diye. Iyi ama cok sukur...Atom heart mother
Nasıl oldu zeynep bebek ?
chack
İshal gecti mi?
Yazdıysanız okuyamadım kızlar. Buğra banyo yaptı uykuya dalamadı obla ugrasıyom
geçti canım rengi de değişti sağol sorduğun için :)Atom heart mother
Nasıl oldu zeynep bebek ?
chack
İshal gecti mi?
Yazdıysanız okuyamadım kızlar. Buğra banyo yaptı uykuya dalamadı obla ugrasıyom
Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kavuştursun yavruna.Kızlar doktor nst.den sonra vajinal muayene yaptı açılma fln yok az bi yumuşama var dedi. Bende ani bi kararla beklememeyi tercih ettim. yarın sezeryana giricem dua edin ani bi karar olduğu içinmidir nedendir bi tuhaf oldum
hakkımızda hayırlısı. otur ayrı dert gezin ayrı. bakalım ne vakit geleceklerBen de aynen oyleydim son bir haftaya kadar,hatta benmdaha ileri gidiyordu tansiyonum kan sekerim fln dusuyordu bikac kez nerdeyse bayginlikgecirdim alisveristeyken.islermizi halledemeden hemeneve donuyorduk.sukur 1haftadir iyiyim. Biz d yarin 40a giriyoruz,bnm bebe 9haftadir kanalda ama gelmedi de gelmedi,1haftadir da ustelik sancim yok kesildi birden.bgnhafif agriyor ama is yaptm ona yoruyorum..
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Benm kızım bugün saat 10.07 de dünyaya geldi... Hayal gibi benm değilmiş gibi bişey... Spinal anestezi ile sezeryan oldum... 3220 gr 49 cm doğdu... Darısı bekleyenlere...
tövbe tövbe...Eveeet kızlar :) ben çarşamba günü saat tam 06: 00 da eşimi işe yollayıp yatağa geçtiğim sırada bi anda suyum geldi hemde 1 kovazaten eşim apartmandan daha çıkmamıştı.. hemen geri geldi .. tabi heyecandan bayılacak gibiydi.. ben çok sakindim.. hemen şohbeni aç duş alacam dedim.. adam şohbeni açmadan suyun ısınmasını bekliyordu heyecandan beni gülme krizleri tuttu.. Ama kocam nerdeyse bayılacak... ben onu sakinleştirdim..
Doğum hikayem pekte iç açıcı değil aslında ... Devlet hastanesinin acil bölümünden giriş yaptık.. kadın doğum servisine yolladılar.. kendi doktorum icapcı olmadığı için başka doktordan yatış yapmak istediler.. kabul etmedim.. kendi doktorumdan sıra almak istedim ama o da kabul etmedi.. icapcı olmadığını söyledi.. Neyse kabul ettim.. Alttan muayenemi yaptı doktor.. sadece 1 cm açılmam vrmış.. nst de 10 dk da 1 gelen 100 lere vuran düzenli sancılarım çıktı..doktor beni usg ye aldı.. bebeği inceledi ve bebeğin kilosundan dolayı normal doğumda bebeğimin kolunda felç, omzunda kırık, hatta ölüm olabileceğini,gece doğum olduğu sırada kendisinin gelene kadar bebeği kaybedebileceğimi söyledi.." eee o zaman sezeryan yap neden bunları anlatıyosun "dedim.. kabul etmedi.. bana kağıt imzalatmak istedi.. tüm sorumluluğun bana ait olduğuna dair.. eşim kıyamet kopardı.. imzalamadık ve çıktık..
32. haftaya kadar gittiğim özel hastane doktoruna gittik ve adama durumu anlattım.. adam alttan muayene etti.. açıklığım hala 1 cmdi. usgde inceledi ve hemen seseryan kararı verildi..10:00 da yatışım yapıldı.. 10:50 'de ameliyata alındım..spinal sezeryan istedim.. ameliyatım çok iyi geçti.. bebeğimin karnımdan çıkartılmada hissettiğim an çok güzeldi.. çıkar çıkmaz ağladı.. o ağladı ben ağladım.. yanağıma koyduklarında hemen sustu.. o anı asla unutamam...ve bebeğimi sağsalim kucağıma aldım.. uzun boylu yakışıklı bi minnoşum oldu..
Ameliyattan çıkar çıkmaz yarım saat içinde emzirdim.. Binlerce çok şükür sütüm hemen geldi..Bebeğim ve ben gayet iyiyiz.. bugünde evimize geldik..
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. gözünaydın.kızlar oğlum doğdu şükür spinal sezeryanla 3800 gr 51 cm. Doktor normal doğuramazmışsın kilosundan ziyade yapılı omuzlu dedi. Allahın izniyle iyiyiz ikimiz de darısı bekleyenlere inşallah.
Benim bebik wrap slingi cok sevdi :)) sabah geldi siparisim, disari cikti misil misil uyudu icinde normalde o kadar hizli uykuya dalmiyor
Kesinlikle oneriyorum kizlar, her yere bebek arabasi tasimak zor geliyor biz ilk gunden beri cikiyoruz bebikle markete falan arabayla, hem araba hem canta hem posetler zor oluyordu, buyuk rahatlik oldu bu sling :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?