2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım. allah analı babalı buyutsün

ağşama bi ufak açıp meme uçlarımla dertleşmek istiyorum

ucu olan memelerimi alıp gidiyorum
The end...

P5

İştahla ahaaaa zaten doğuramıyozz sayfalar artmış yaşasın diyipte okuduğunuz tek şey MEME UCU MU ? Hemen MEMEUCU yazıp 8080 e gönderin sizi doğurtalım..

Not..stoklarda sınırlıdır

Hamişler eşlerinize uçlarınızı verin şimdiden başlasınlar ....sizde alışıverin gari

uykusuzluk ve meme ucu sızlamaları kafa yaptı tabii sen de

Saol canim tesekkur ederim Zeynep iyi kusum ya cok sukur... Atesi aksam bi kere cikti sadece dusurduk, gece annesini hic uzmedi, sabah biraz sayikliyodu sadece.. Iyi olcak insallah teyzesi 2-3 saat onunla beraber uyuyabildim bende, yetti iste...
geçmiş olsun. insanı her sey tedırgın edıyor dımı

Değişik yöntemleri deneyeyim diyorum ama durmuyor ki benimki... Klasik çapraz beşik yöntemiyle veriyorum ki o tutuş anında ömrümden ömür gidiyor, yarık yarık gögüs uçlarım , lansilosha ek kantoron yağı sürüyordum, o rahatlatıyordu, nette süt kanallarını tıkayabilir diye okuyunca günde birle sınırlandıracam sanırım onu... Tıkanıklığı bilemeyeceğim ama annemin kendi yaptığı hakiki kantoron yağı çok iyi geliyordu, gögüs uçlarımı yağın içinde bekletesim geliyordu ama işte....

Bu olaylar cok tanidik ayni bennn :) bizimki guzduzde mizirdanmaya basladi sabahin 4unden beri 1 saat utuyup uyaniyo isyannnn

Yok canim hic rahatsiz etmiyo aksine rahat ediyosun gogus uclari dinleniyo pedler yapisinca cok acitiyo. Valla ben devamli takiyorum ama istege bagli tabiki istedigin gibi takarsin. Bence al simdiden koy cantaya cok yara oldu benimki bu rahatlatti birazda olsa.

Ah Be canım ben de yapıyorum ama yok uyanmiyor babası gibi ağır uykusu. .gece de uyumuyor

Ewt üşütünce hemen fark ediyor. O göğüs hassasiyeti hiç bitmiyormzaten banyodan sonra bornoz bile acıtıyo benimkileri ama kalkan candır:)

Tamam cnm sağol. Alcam bende. Yaradan korkuyorum zaten. Pedler hijyende olmuyor zaten devamlı nemli. Bu daha mantıklı. Sağolasın

Atom heart mother

Nasıl oldu zeynep bebek ?

chack

İshal gecti mi?

Yazdıysanız okuyamadım kızlar. Buğra banyo yaptı uykuya dalamadı obla ugrasıyom
Zeynep iyi gibi canim, atesi yok, kusma isini mumkun oldugu kadar dik tutarak en aza indirgiyorum, giy cikar zaten usuyen cocuga daha zor oluyo cunku, hafif bi istahsizligi var o kadar olur sanirim. Antibiyotige devam, burnunu sabah bi kere cekiyorum, her emme sonrasi sutumu damlatiyorum daha gec tikanir belki diye. Iyi ama cok sukur...

Oğlumda bir kere bile değiştirmeden kullandığım çok memnun olduğum primaya kızımda da devam edeyim diyerek resmen eve stok yaptım indirimdeyken sonuç prima kızıma alerji yaptı. Çok memnundum alerji yapabileceğini hiç düşünmedim mahvoldu kızımın poposu değiştirdim hemen düzelmeye başladı şimdi şükür

Kızlar doktor nst.den sonra vajinal muayene yaptı açılma fln yok az bi yumuşama var dedi. Bende ani bi kararla beklememeyi tercih ettim. yarın sezeryana giricem dua edin ani bi karar olduğu içinmidir nedendir bi tuhaf oldum
Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kavuştursun yavruna.

hakkımızda hayırlısı. otur ayrı dert gezin ayrı. bakalım ne vakit gelecekler

Benm kızım bugün saat 10.07 de dünyaya geldi... Hayal gibi benm değilmiş gibi bişey... Spinal anestezi ile sezeryan oldum... 3220 gr 49 cm doğdu... Darısı bekleyenlere...
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

tövbe tövbe...
adama bak. tam dayaklıkmış.
neyse sağsağlim kavuştunuz birbirinize. Allah acısını göstermesin.

Benim bebik wrap slingi cok sevdi :)) sabah geldi siparisim, disari cikti misil misil uyudu icinde normalde o kadar hizli uykuya dalmiyor
Kesinlikle oneriyorum kizlar, her yere bebek arabasi tasimak zor geliyor biz ilk gunden beri cikiyoruz bebikle markete falan arabayla, hem araba hem canta hem posetler zor oluyordu, buyuk rahatlik oldu bu sling :)

Dogum yapan arkadaslar yardim edebilir misiniz. Oncelikle allah evlatlarimizi bize bagislasin cok guzel bi duygu. 16.01 de dogum yaptim sutum ilk gunler gelmedi sagarak verdim sari sutumu falan. Ucu olmadigi icin tutamior oglusum. Silikon uc aldik onunla emziriorum ama uyurken de mutlaka sagiyorum sutumu. Sagdigim zaman bi ogun de kac ml vermeliyim. Ogluma biraksam biberonun dibine vurur fazlasini alsin istemiorum 1 haftalik bebisleri olup sagarak veren anneler ve bilgisi olan arkdaslar yardim ederse sevinirim

Sut kokun uyutuyordur bebisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…