2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çiçeği burnunda taze anneler geceniz hayır olsun :) ben sezeryan mı normal mi yapsam diye çok ikilemdeym normale engel bir durumum yok psikolojim hariç.ilişki sırasında canım çok yanıyordu o yüzden doğumdan da korkuyorum.korku ve kendini sıkma normale engel mi? sezeryanı seçmeli miyim ? ne olur bana bi akıl verin artık rüyalarıma giriyor düşünmekten

Kızlaaaar spiral ne zaman taktırılıyor..acıyor mu ? Sezaryen den sonra acaba takılır mı 40 cıkınca yoksa rahmin kendini toplaması ve adet düzeni mi bekleniyor...
cilekli_

Bi de acıyor mu o daha iyi bir korunma yöntemi mi ??

Ayy bilen biri desin ya da kadın dpguma soran spinal ne zmn ? Koşulları neler ?

süreklı bıberonla verıp memeyı vermezsen elbette memeyı ıstemez bır muddet sonra
ben ıkısınden de verıyorum. göğüslerim de dınlenmıs oluyor. ötekı türlü canım yanınca emzırmek kabusa dönüyor sonra.

Ben senin gibiydim tatlım, tedavi bile gördüm. Ama kendimi o kadar şartladım ki normal doğum yaptım. Hatta tedaviyi doktoruma bile söylemedim, ikilemde kalıp fikrimi değiştirtmesin diye... Bi sağlık problemi olmazsa, normal doğum yap...

Benim doktorum 40 gün sonra gel korunma yöntemlerini konuşalım dedi.

Selam kızlar. Benim kız 26 günlük oldu. Bugün hiç kakasini yapmadı yanı 24 saati geçti. Anne sütüyle besleniyor sadece. Ve sabah 9 dan beri hiç uyumadi. Sürekli memede durmak istiyor onun dışında ağlıyor. Hadi sutum mu yetmiyor dicem siktigimda akiyor.. Ama hep kalmak istiyor.
Şimdi sorum emzik mi vereyim susmasi için?
Peki bu kaka işi ne olcak normal midir yapmaması?

Gogus ucu prob yasayan annislerr;
Dr bana hast cikarken garmastion pomat diye bi ilac verdi karbonatli suyla sil ilaci sur dedi cok memnun kaldim masallah yara bere olmadan atlattim hatta 1 kere pompa denedim gogus uclarim cok acidi hemn kremi surdum cok sukur bana iyi geldi tavsiye ederim kizlarr

Aayy ben memnunum kis bebisinden yaza buyumus olacak bol bol gezeriz evlerdeyiz zaten battaniyesine koyuyosun ohh miss :) dr giderken de kanguruya koyduk battaniyeyi orttuk ustune sicak sicak gittik geldik yazin daha zor bence ortmen lazim cam acamazsin usur diye yoookk iyiki yapmisiz :)

Ayyynı sebeplerden dolayı sezeryan olmak istedim, rapor istediler. Psikologdan doğum korkusu vardır raporu olup spinal anestezi ile sezeryan oldum. Bir hafta çok ağrım oldu, ama yine olsa yine sezeryan derim. Normal doğum bizim gibilerin harcı değil maalesef:/

aynen bende öyle canım özele gidiyorum direk sezeryan ol der uğraşmaz diye konuyu açmadım hiç ama o çatala çıkmaktan çok korkuyorum normal doğumu da çok istiyorum ilişki gibi değil sonuçta bu farklı bir durum diye normale şartlandırıyorum kendimi.hayırlısı bakalım cvp verdiğin için Allah razı olsun canım benim için çok iyi oldu aynı sıkıntıları yaşayıp normal yapan birinin olduğunu bilmek

devlette mi yaptın canım bilmiyorum yaa tek dileğim bebeğime sağlıkla kavuşmak ama denemeden direk sezeryan demek istemiyorum en iyisi dr sorayım korku doğumu zorlaştırır mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…