- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.381
kullanıyo musun memnun musun cnm
görünmüyordun ne zamandır, nasılsın bebiş nasıl?Burdayımmmm :)
Kızlaaaar spiral ne zaman taktırılıyor..acıyor mu ? Sezaryen den sonra acaba takılır mı 40 cıkınca yoksa rahmin kendini toplaması ve adet düzeni mi bekleniyor...Düşük te olsa böyle bir ihtimal var... Normalde 2 saatte bir Düzenli emziren kadınlarda süt % 70 oranında süt koruyor gebeliği önlüyor ama işte kesin değil... Eğer eşiniz korunmayı sevmiyorsa spiral düşünülebilir... Emzirirken kullanılabilen 3 aylık iğneler var ama hormon içeriyor sonuçta adet düzeni oturmadan kullanılması cok doğru değil açıkçası aynı sey cok kullanılmayan minihap denilen doğum kontrol haplarındada geçerli...
eldivenlerı her cıktıgında telasla takmaktan sıkılmıstımbenimkide doğduğunda çok uzundu ama hala kesmedim bildiğin manikürlü gibiler ya
süreklı bıberonla verıp memeyı vermezsen elbette memeyı ıstemez bır muddet sonraYa tam sütüm çok gelmiyor, randımanlı gelmiyor yani, bi haftalık falan olsun, sağmaya başlayacağım bende... Gerçi bize hastanede biberon vermeyin şırıngayla vermeyi öğrettiler, memeyi bırakmaması için... Eşimde kızıyor, niye aldık bu biberonları diyerek
Baş ağrısı değil de boyun Ağrı'sı çektim, sezeryandan bir gün sonra boyun Ağrı'sı hafif başladı, sonra tamamen tutuldum ve nefes alamadım, acil müdahale ettiler, kas gevşetici falan... Kabus gibiydi... Ama kendi doktorum sakız çiğne, en az 3 lt su ve bol kafein dedi ilk hafta baş Ağrı'sı olmaması için...
Ben de ankaradayım -14 derece burda hava, evi zor ısıtıyoruz valla, bebişlerin güneş alması gerek ama hava şartları bu gidişle imkansızlaştıracak bu durumu...
Ben senin gibiydim tatlım, tedavi bile gördüm. Ama kendimi o kadar şartladım ki normal doğum yaptım. Hatta tedaviyi doktoruma bile söylemedim, ikilemde kalıp fikrimi değiştirtmesin diye... Bi sağlık problemi olmazsa, normal doğum yap...çiçeği burnunda taze anneler geceniz hayır olsun :) ben sezeryan mı normal mi yapsam diye çok ikilemdeym normale engel bir durumum yok psikolojim hariç.ilişki sırasında canım çok yanıyordu o yüzden doğumdan da korkuyorum.korku ve kendini sıkma normale engel mi? sezeryanı seçmeli miyim ?ne olur bana bi akıl verin artık rüyalarıma giriyor düşünmekten
BeeeenKizlar lohusalik dönemi ağlama krizi tutan varmi bi tuafimmmm
Kızlaaaar spiral ne zaman taktırılıyor..acıyor mu ? Sezaryen den sonra acaba takılır mı 40 cıkınca yoksa rahmin kendini toplaması ve adet düzeni mi bekleniyor...
cilekli_
Bi de acıyor mu o daha iyi bir korunma yöntemi mi ??
Ayy bilen biri desin ya da kadın dpguma soran spinal ne zmn ? Koşulları neler ?
Bu arada kimse pek girmiyo sanırım @ametist80 @the angellll @batmanbeginn L LiveYourLifeeepinkperest @yldzbkrc @Canan_Ela @thesecrets Nerelerdesiniz
Aayy ben memnunum kis bebisinden yaza buyumus olacak bol bol gezeriz evlerdeyiz zaten battaniyesine koyuyosun ohh miss :) dr giderken de kanguruya koyduk battaniyeyi orttuk ustune sicak sicak gittik geldik yazin daha zor bence ortmen lazim cam acamazsin usur diye yoookk iyiki yapmisiz :)Kızlar azıcık bi nefes alayım diye dğn biraz dışarı cıktım bugramı babasına bırakarak.
20 dk. Burnum yanaklarım ı soguk vurmus. Eve geldim gecmeyince alerji oldu sandım. Kötü kötü şeyler okudum nette .
İyiki sogukta nmış.
Dışarı bebişi çıkaranlar nasıl cıkarıyonuz ya bizim totomus donuyor konya da öyle bi ayaz var ki...
Kış bebeği bakmak çok zormus. Ama herkes yazın daha kötü olurdu diyor.
çiçeği burnunda taze anneler geceniz hayır olsun :) ben sezeryan mı normal mi yapsam diye çok ikilemdeym normale engel bir durumum yok psikolojim hariç.ilişki sırasında canım çok yanıyordu o yüzden doğumdan da korkuyorum.korku ve kendini sıkma normale engel mi? sezeryanı seçmeli miyim ?ne olur bana bi akıl verin artık rüyalarıma giriyor düşünmekten
aynen bende öyle canım özele gidiyorum direk sezeryan ol der uğraşmaz diye konuyu açmadım hiç ama o çatala çıkmaktan çok korkuyorum normal doğumu da çok istiyorum ilişki gibi değil sonuçta bu farklı bir durum diye normale şartlandırıyorum kendimi.hayırlısı bakalım cvp verdiğin için Allah razı olsun canım benim için çok iyi oldu aynı sıkıntıları yaşayıp normal yapan birinin olduğunu bilmekBen senin gibiydim tatlım, tedavi bile gördüm. Ama kendimi o kadar şartladım ki normal doğum yaptım. Hatta tedaviyi doktoruma bile söylemedim, ikilemde kalıp fikrimi değiştirtmesin diye... Bi sağlık problemi olmazsa, normal doğum yap...
devlette mi yaptın canım bilmiyorum yaa tek dileğim bebeğime sağlıkla kavuşmak ama denemeden direk sezeryan demek istemiyorumAyyynı sebeplerden dolayı sezeryan olmak istedim, rapor istediler. Psikologdan doğum korkusu vardır raporu olup spinal anestezi ile sezeryan oldum. Bir hafta çok ağrım oldu, ama yine olsa yine sezeryan derim. Normal doğum bizim gibilerin harcı değil maalesef:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?