2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzuşum benim tatlı kızıma Allah şifa versin...gelmiş geçmiş olsun atomcum banyo şükür iyi gelmiş...atom nasıl anneler ılduk...insan nasıl üzülüyor.. tatlı kızımı öppp ,atsın cıkarsın gazını nasıl istiyorsa yavrum benim...Allah korusun bebişlerimizi..

Bir de şu mami povr, humana gibi çayları kullanıp sutu artan var mı, bana para tuzağı gibi geliyor ama işe yaraRSA direk denerim
Caylari degilde, malt icecegi falan denedim, kesinlikle katiliyorum... Inan yarim litre su icip 3 saat deliksiz uyusam 160cc sut sagiyorum 2 memeden. Ama uyumayinca olmuyor... Allahin gucune gitmsesin, okuyan kimsede yadirgamasin bu emzirme isini hic sevmedim. Iskenceye donustu resmen benim icin.. Nasil dayanicam bilmiyorum, allah yardimcimiz olsun...

Bir de şu mami povr, humana gibi çayları kullanıp sutu artan var mı, bana para tuzağı gibi geliyor ama işe yaraRSA direk denerim
Humana içiyırum canım ben...acıkcası faydasını gördüm..günde bir bardak laktamil içiyorum birde oda etkili vitamin açısından harika...ama malt hiç içmedim..ayrıca bol su...kuru meyveler yiyorum enerji veriyor ve ardından su..

Aminnn pembitom insallah... Allah sifa versin beterinden korusun bebitolarimizi o alt dudagini buzunce bende buzuyom oturup agliyoz beraber babasida diyoki 1di 2 oldular

Ne gazmış bitmek bilmedi bide uykusunda ıkınmıyormu ne yapsam fayda etmiyor sıcak havlu koyuyorum kısa süreli rahatlıyor gibi birde gaz şurubu kullanıyoruz bide kullanmasak halimiz ne olurdu bilmem.
Canim sen kendin kimyonlu su ic, rezene cayi ic, bebegin ayaklarina ve karnina adacayi yagi ile masaj yap, bu ucu o kadar iyi geliyoki bize catir cutur birakiyo, hala kipkirmizi oluyo ama en azindan yapabiliyo artik. Birde imkanin varsa gunde yarim saat disari cikip yuru kendi gazini at, ben gunlerdir cikamadim bebegin hastaligindan daha fazla gazlandi.

Can'ım kimyon ve Rezene içiyorum ama adaçayı yağını hiç denemedim yarın hemen aldırıp deneyim inşallah faydası olur. Bizimkide bazen rahat çıkarıyor bazen hiç çıkmıyor gaz özellikle geceleri.

Gogsunden mutlaka o sutu boşaltmalisin cnm yoksa mastİt olursun , sıcak uygulaması yap, bebisin de bol bol emsin seni, ellerinle masaj yap
hepsini yaptım biraz rahatladı canım ama yine de korkuyorum süt de gelmiyo pek acaba ondan mı? bi de sıtma yaptı birkaç kez doktora göstermekte fayda var.hep de sağıyorum sürümü aslında ama iyi boşalmıo demek ki

adaçayı yani acı elma yağı on numara bişeymiş bende burda okuyup aldım o çocuk gitti başka çocuk geldi sanki mutlaka dene

Kızlar bebeğinin ağzında pamukçuk çıkan var mı benimkinin dilinin gerisinde var san emöiyo yine ya napsam
Göğsünün ucunu karbonatlı su ile sürekli temizle ve bebiş ağzınıda karbonatlı su ile temizle eğer bebiş biberon kullanıyorsa biberonunu emziğini kaynamış suya ıslat ve içine karbonat at tatlım

Kızlar bebeğinin ağzında pamukçuk çıkan var mı benimkinin dilinin gerisinde var san emöiyo yine ya napsam
Karbonat mucizesi ni dene canım emmeden önce göğsünü karbonat lı suya batırdıgınız temiz bezle sil. Memeyi öyle ver direk agzının içini de o bezle temizleye bilrisin eğer baska yere sıcratmazsan her emmede karbonat lı suyu uygula ama hemen faydasını görüceksin.

Şifa olsun miniğe

Hemen bugün aldırıyorum canım eşime 1 damla kullanın ayak altına diye okudum Keskin bi yağmış siz Nasıl kullanıyorsunuz
Ben birer damla ayağa iki damla göbüşü masajla kullanıyorum günde 2 defa.

Arkadas her banyo sonrası kulak arkası be koltuk altına da sürdüğünü söyledi. Bebeğin sırtını bi kere bile sıvazlamadık dedi.
Ben oralara cesaret edemedim

Hemen bugün aldırıyorum canım eşime 1 damla kullanın ayak altına diye okudum Keskin bi yağmış siz Nasıl kullanıyorsunuz
ayak altına ve karnına sürebilirsin.masaj da yap azcık.çok keskin yaa kokusu buram buram.benim bebişin ayakları hiç ısınmıyodu.kaç kat çorap patik giydiriyoduk hep buz gibiydi.bu yağdan sonra sıcacık artık

Bende bugün deneyim bakalım inşallah faydası olur. Sen bugün doktora gidiyorsun değilmi canım iyi haberlerini bekliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…