2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Emzirme sonrası değil de öncesinde sürmek gerekiyor, böylece tosun da ağzıını o suyla temizlemiş oluyor. Emzirme sonrası göğsün nemli kalmaması gerekiyormuş, kuru olmalıymış.
bundan sonra öyle yapayım o zaman.ben emzirme sonrası silip üstüne krem sürüyodum nemli kalmıyodu ama madem öncesinde yapılması gerekiyo öyle yaparım.ben pamukçuk iiçin değil de göğsüm yara olmasın diye yapıodum mutlaka faydası olmuştur gene de pamukçuk olayına da

Ben kiziyorum ve soyluyorumda kendimi hiiicc uzemem sende uzme bosverr icine atma

Canım büyüdüler artik takip etmek zor oluyor ben hareket edemiyorum bebek zaten içerde ultrason fotoğrafları var saklayacam onları ağzı burnu sıkışmış bebeğim benim büyüyünce gösterecek ona inşallah çok tatlı gel artik bebeğim annen seni bekliyor pazartesiyi de beklryim canım artik hayırlısı zamanını Rabbim biliyor ama iste sabretmek zor

Neeeye burun kıvırdıysam başıma geldi yarına ayaklarımda sallarken bulucam dihe ödüm kopiğ...uyurken uyanmasın diye adam anakucağında sallıyo ritmik ritmik
Imdattt ben buldum bilee kiz uyusun diye napicamizi sasirdik ilk 3 ay sonra duzelir diyolar ins oyledir bu umutla yasiyorum yoksa vayy vayyy bana

Ben de cok guzel sallanan besik bulmustm ama almadim,once bakim sallamaya ihtiyac olmadan uyuyan akilli bi bebe olur belki dedim kendimi mi kandiriyorum bilemedim haha olmazsa alcam yoksa durmuorlar yaa
Valla Canım benim hayalimdede öyle bir Bebek vardı ne sallayacaktım ne emzik verecektim. Koyacaktım yatağına kendiliğinden uyuyacaktı. Ohooo nerde o günler Cidden hayallerde kaldı. Şimdi o gaz sancısını çekmesin diye sallaya sallaya bir hal oluyoruz ailecek. Sende sallanan beşiği bir düşün bence :)

Kızlar doktora gittik buğram için bugün bir aylık oldu.

Gözünden sarılık tan bahsetmiştim. Daha geçmemiş sarılığı dedi doktor.

O an zaten sorayım dediğim herşeyi unuttum.

Bi sürü kan aldılar yavrumun elinden idrar tahlili için iki de poşet tutuşturdular elime. Nasıl yapılacagına bile nette baktım. Nasıl olcak falan derken cok da zor değilmiş. Tek basıma yapamam gb gelmişti. Allahtan evim yakın eve gelip yaptım. Emzirme odası cok kalabalık orda yapamazdım yani.

Neyse tahlil öğleden sonraya kaldı. 10 falandir dedi doktor.

Sonra ultrason la kalça çıkıklıgı var mı diye baktılar . Biri 61 diğeri 62 cıktı. Normalmiş o.

Üstünü çıkarmadan tulumdan bezi açtı sağ lop sol lop bizm gebelikte karnımıza bakar gb baktı.

Bebeğim alması gereken kiloyu almış. Doktora daha mı sık emzireyim iki saatten dedim.

Hayır sizlik bişe yok kilo alımı iyi dedi.

Ama benin içim hiç rahat değil bu sarılık neden hala sürüyor vucudunda .. çıldırcaö tüm sevincim kactı. Eşim obsesif misin sen netten okuyuo durma su hastalığı diyor. Ama çöktüm resmen. Benle hastaneye gitmyi istemiyo cok panik yapıp takıyomusum.

Ya siz de oyle değil mi ? Ben mi anormalim. Kan alırlarken yanında duramadım .bakamadım bile o ağlamadan başladım ben aglamaya. Dışarı çıkardılar beni eşim durdu başında.

Öğleden sonra için güzel haberler alayım dua edin minilçk buğrama geçsin artık şu pis sarılık.

İnşallah bir sıkıntı yoktur bebeğinde. Kilo konusuna sevindim :)

Amin Canım ne bileyim tutunacak dal arıyorum kendime :) senin normal mi oldu
Haklisin :) cnm normali denedik ama 5 cm acilmayla sezaryana alindim. Dr denedi bastirdi ama inmedi asagiya kizim.o an az bisi oynaya dogumhaneye gidicektik ve biraz da buyuktu.sezaryanda bile zor cikti :)orda da bi travma yasadim yani

Süt olayı ne zormuş az geliyo emiyoda oğlum ama doymuyo lansinohun elektrikli pompasını aldık okadar az geliyoki biyeree yanlış yapıyo olabilirmiyim kullanan varmı

Canim sarilik icin benimkinden de iki kez kan aldilar gözde tam gitmemis diye ikisi de temiz cıktı çok şükür. Idrar istedi dr vermedik kendi doktoruna gidince yaptırırız gerekirse dedik.
Sararma olabiliyo ama sarılık yok diyolar tahlile bakıp.

Icimdekileri yazmissin ,emzik vermemeyi ben de dusunuyorum ama aldim 3farkli emzik yine de artik durumuna gore hemn alirim sallanan bi tane sana da Allah kolaylik versinn

Gecer annesi gececek insallah,uzme kendini sutun de etkilenmesin bebegin de..hayirli haberler alacaksin ins Allah saglik versin :)

Haklisn cnm ben de korkuyorum bazen duzgun takip edemezsem ya diye..az kaldi illa ki gelcek minikler ama sabir:) dimi ya tikis tikis iyice buzulmuslerdir icerde simdi,bazen sadece gobegimin etrafinda asagi dogru duruyor yukarda bisi yok..diyorum nasi rahat ediosun boyle acaba sen ben yine disari ciktim ya pazara gittik kahvalti ettik market alisverisi yaptik,inatla gezdim ..balikci dio ablaa son gun sen pazara mi geldinnn haha

Allahım inşallah öyle dir. Eşim gitti sonuc almaya. Merakla bekliyoruz evde miniğimle. Inşallah oyle dir. Gözü neyse de vucuduna bastgım yer sarı olup sonra kabarıyo. Eşim senin de öyle dio.

Dakikalar geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…