2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de şu mami povr, humana gibi çayları kullanıp sutu artan var mı, bana para tuzağı gibi geliyor ama işe yaraRSA direk denerim
Ben humana denedim etkisini gordum 4gunde hic gelmedi sutum onu içtikten sonra gelmeye başladı.ama bünyeye göre de degisebilir

Son düzenleme:
Bennde aldım ama sürünce bebeğim nefesi daraliyo gibi oksuruyo.sizde böyle oluyormu

Günaydın kızlar bugün de dogurmadim bebek gelmek istemiyor artik akışına bıraktım

Gunaydiin ) dun ikindiden gece yarisina kadar yine cok kotuydum ama 12de yataga gectim,hemen dalmisim sadece bi kez kalktim bu gece.. Su an yeni uyandim masallah uzun zamandan sonra nasi iyi geldi agrisiz uyku.. Aynen biz en iyisi akisina birakalimm yoksa olmuyor

karbonatlı su ii gelio diye biliyorum.ben göğsüme sürüyorum her emzirme sonrası.bir dene istersen canım
Emzirme sonrası değil de öncesinde sürmek gerekiyor, böylece tosun da ağzıını o suyla temizlemiş oluyor. Emzirme sonrası göğsün nemli kalmaması gerekiyormuş, kuru olmalıymış.

Canım benim agrim da yok ya sadece nefes alamıyorum artik hareket edemiyorum halsizlik çok fazla bir de akintim çok arttı ama bebek gelmiyor canım bir de korkmaya başladım bebek büyüdü artik hareketlerini takip etmek zorlaşıyor pazartesi yı bekleyim de bakalım doktor ne diyecek 40 dan sonra sıkıntı olursa diye korktum hayırlısı bakalım iki gün daha sabredecem

Daha fazla uykusuzluga nasil dayanicam bakalim hic uyumuyo geceleri benim kiz bide ben hastalandim odum patliyo gecicek diye.. gaz sancisi cekerken dayanamiyorum onu oyle gormeye hastayken hic dayanamam

Kızlar iki gündür yatarak emziriyorum tosunumu, çok rahatmış. Ama hiç araştırmadım iyi midir kötü müdür diye. Bilginiz var mı hiç?

Benimkinin de dun kalp atislari normale gore daha yavasti ama yine deiyiydi sukur.dedigin dogru cnm vallahi..kismet ins hayirlisiyla olur tez zamanda.yuru derler bu havada o da olmuo kaldi ki halimiz yok..bakalim nasi olcak sabret iki gun sonra kendini de telasa sokmadan bi karar alirsin insallah

Ben de cok guzel sallanan besik bulmustm ama almadim,once bakim sallamaya ihtiyac olmadan uyuyan akilli bi bebe olur belki dedim kendimi mi kandiriyorum bilemedim haha olmazsa alcam yoksa durmuorlar yaa
pompadan sonra ıhtıyac duydugum 2. şeymıs meger
çok gazlı mınnoş oldugu için sallamak ıyı gelıyor
yerım onun popişi
kakasını yaptıgı zaman nasıl sevınıyoruz

tozlu bişiler aldım. dünden berı bakıyorum 3 parca seyden başka bişi begenemedım.
beden mı? 40-42 bakıyorum nerden baksan 6 ayı bulur heralde normale donmem
30 a yakın aldım boru mu
allah büyük bedenlerın yardımcısı olsun
hem pahalı, hem de sınırlı şeyler mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…