2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar bize kalça ultrasonu için bi şey soylemediler ne zaman yaptiriyorduk yoksa erkek bebeklere yapmıyorlar mı o yüzden mi bi şey soylemediler

ahaahahahhaha ahahhahahah ülen allah ahahahah htrb2 dönüşüm filmini şimdi kapattık sütüm çekilecekti be nerdese koptım yaaa herkese okudum şarkını

Atom heart mother gizli gizli geriden geliyon ya beğene beğene ne hale geldik be ....

Of şu filmi nerden izledik be
Herkeş izlesin
Htr2b dönüşüm
Türk filmi...
Bence tamamen doğru bir.film...
Zeynep nezle hala yaa... Yavrum burnundan huzursuz hep ona uzulmekten uykusuzluktan iki cift kelam edemedim, okuyabildim sadece banyo yaptirdim cok iyi geldi butun burnu akti temizlendi.. Birde gaz varki boyuk adam gibi.. Catur cutur... Zaten bende senin gibi anca mekandan bildirebiliryorum

Hanımlar bize kalça ultrasonu için bi şey soylemediler ne zaman yaptiriyorduk yoksa erkek bebeklere yapmıyorlar mı o yüzden mi bi şey soylemediler
1. Ay doldugunda yapiliyo diye soylemislerdi. Benim bebegim nezle idi, bugun kontrole goturmem gerekti, ayni zamanda tam 1. Ayi doldu bugun, hazir gitmisken onuda yaptirdim, asisi vardi birde bugun ama antibiyotik kullandigimiz icin haftaya yaptiricam.

sol göğsümde beze gibi bişey var çok ağrı yapıo.büyükler süt durması olmuş dediler süt kanalları tıkanıyomuş galiba zaten süt de gelmiyodu anlamıştım

Gogsunden mutlaka o sutu boşaltmalisin cnm yoksa mastİt olursun , sıcak uygulaması yap, bebisin de bol bol emsin seni, ellerinle masaj yap

1-2 ay arası yapılıyor canim

Kızlar işitme testi ne zaman yapılmalı ve Ankarada Nerede yaptırabiliriz
1-15 Günlükken yapılması gerekiyor, medical parkta ilk kontrollerde yaptılar hemen

Kızlar bize hastaneden Merhaba bebeğim defteri verdiler, orda ne ne zaman yapılmalı her şey yazıyor, çocuğun tüm rutin aşı kontrol defteri gibi bişi, cok kullanışlı, ordan size rutin testlerin ne zmn yapılması gerektiğini söyleyebilirim

İlk defa bugün gece oğluma eşim ve ben bakıyoruz, annem çok yoruldu kaç gündür uykusuz, sen bugün uyu dedik... beşiği yatağın yanına aldık ama odanin her yerini değiştirdik desem yeri.... gören savaş çıktı sanır. ... ısıtıcı falan olunca halıyı da kaldırdık, mazallah yanar falan diye...
Bu arada sözde eşimle bakacktim, dikti horultuyu
Neyse şu rezene çayımi içeyim, ağzıma bi kaç bişi atayım, sabaha süt olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…