- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.981
Sağol canım senin bebeğinde hayırlı olsun dayanılıyo tabiki ama insan bebeğime yetemiyo gibi geliyo sanki tam rahat hareket edilmiyo benimde ağrım var küçük tualetimi yaparken kasıklarım fln ağrıyo normalmiÖncelikle hayırlı olsun bebeğin. Ben de spinal oldum. 10 gün kadar sırtüstü hastane yatağı şeklinde yattım. Yan yatmaya başlayalı bir hafta falan oluyor. Ama benim biraz uzun sürdü sanırım, çünkü göbek deliğimin altına dokununca hala acım var. Millet 10 günde normal hayatına dönüyor. Benim kamburum dikleşmiş değil daha : /
Canım ayni durumdayız yerimden kalkamiyorum uyuyamiyorum evden de cikmiyorum bugün iyice bunaldim eşim geldi yemek yaptı halim yok kalkmaya nefes alamıyorum artik gelsin bebeklerimiz sağlıkla çok bunaldim ben de sabir geçecek inşallahSaka maka valla artik ayakta durmayi birak uzanamiyrum bile.cidden ne zormus boyle son gunlerinanilmaz agrili,anlatilmaz yasanir diyorum,o sekil bi agri ve agirlik zorla mutfaga girdim kivrana kivrana
Sağol canımLollapollosaa canım nasılsın gözünaydın duru gelmiş sonunda çok geçmiş olsun doğumun epidural normal mi yoksa sezeryan mı oldu prenses nasıl iyi mi
Sağol canım :)@LimonluzencefilLollapollosaa kızlar hayırlı uğurlu olsun
Bu arada sezeryan olacaklara kesinlikle tavsiyem kayısı kompostosu, pırt diye çıkartıyor gazı, hem de kaç kere
Canım ayni durumdayız yerimden kalkamiyorum uyuyamiyorum evden de cikmiyorum bugün iyice bunaldim eşim geldi yemek yaptı halim yok kalkmaya nefes alamıyorum artik gelsin bebeklerimiz sağlıkla çok bunaldim ben de sabir geçecek inşallah
Çok sapol canım hepimizinkini inşallah :)Canim ya cok sevindim allah anali babali buyutsun bebislerimizi insallah
Canım ya hava almış gelmissin 5 dakikalık valla anakarada her yer biz düşerim diye cikmiyorum evde sürekli kendimi dinliyorum oldu olacak diyorum ama yok bir belirti artik bunaldim valla ne zaman dogacqklar merak ediyorum bugün artik pazartesiyekadar olmazsa gidiyim sezeryan olutum diye düşündüm inan ki ama sabir inşallah vakti gelince dogacaklar bekleyecm aksi durum olmadıkça canım eşini alıştır yapsın benim ki her isi yapar sağolsun inşallah bebek olunca da yardim ederIns canim yaa valla mecburiyetten iki adim atiyorum agriyla..bugun aksama dogru carsiya cikalim dedik carai da 5dk yuruyerek.. Naptik biliomusun arabayla gittik park ettik isimizi hallettik eve geldik.. Saka gbi napalim oyle gelio ki sanci..ya bnmki yemek yapamio disardan da hambuger fln isteyelim dedi yok dedm ya of ama cok zor yaa..artik gecsin insallah
Canım ya hava almış gelmissin 5 dakikalık valla anakarada her yer biz düşerim diye cikmiyorum evde sürekli kendimi dinliyorum oldu olacak diyorum ama yok bir belirti artik bunaldim valla ne zaman dogacqklar merak ediyorum bugün artik pazartesiyekadar olmazsa gidiyim sezeryan olutum diye düşündüm inan ki ama sabir inşallah vakti gelince dogacaklar bekleyecm aksi durum olmadıkça canım eşini alıştır yapsın benim ki her isi yapar sağolsun inşallah bebek olunca da yardim eder
Kız allah seni bi avazda kurtarsin inşallah. .o günleri çabuk unutuyo insan bebek doguncaSaka maka valla artik ayakta durmayi birak uzanamiyrum bile.cidden ne zormus boyle son gunlerinanilmaz agrili,anlatilmaz yasanir diyorum,o sekil bi agri ve agirlik zorla mutfaga girdim kivrana kivrana
Kız allah seni bi avazda kurtarsin inşallah. .o günleri çabuk unutuyo insan bebek dogunca
Değerle ilgili bişey demedi.topuk Kistik yazmış. Ben tabi duramadim önce özel hastaneye gittim ordaki Dr da yüksek cikmissa kesin yüksektir dedi.gataya gittik.ordaki topuk kanı sonucunun gelmesini bekleyelim dedi.bu arada sarılığı 11 çıktı. 17.gunumuzde yiz 8 olmasi gerekiyormuş başka bi Dr gelip kan alalım dedi 4 tüp kan verdim.topuk kaninin sonucunu bekleyeceğiz. TSH felan normal çıkmış. Hemşire arkadaş im vardı topuk kanıya ilgilenen o da içini ferah tut keşke önce soyleyeyim hiç hastaneye gitme derdim dedi.yavrum bugün mah v oldu.siz ne yaptinizCanım bizde de aynı şey oldu bizde verdik size doktor bu konu ile ilgili bişey dedimi bu çok önemli mi ? Değerin yüksek çıkması sizde kaç çıktı?
Sizde hangi değer yüksek çıktı biliyor musunValla Can'ım bilmiyorum kendi doktorumuz diyor ki sağlık ocağı Ankara'dan gelen kağıdı muhtemelen kaybetmiştir yada ellerine ulaşmamıştır ondan 2. İstediler sonra değer yüksek çıkınca 3. İstediler mecburen eğer düşüş olmazsa tedavi uygulanır denildi umarım düşmüştür bazen çocuklar son haftalarda anneden hormon geçebiliyormuş sonra 2 haftada atıyorlarmış onu kendi kendilerine eğer atamazlarsa da tedavi uygulanıyormuş
Sezaryen mi oldu sizin de? Bende zaten 40 ı geçtikten sonra ısrarcı olmayı düşünmüyorum ama 39da hemen alınsın istemedim...Canım benim be iş de dönmüştü aşağı inmemişti doktorum 40+3 e kadar bekledi.çok da zamanını geçirmemek lszım bence
Sağol canım senin bebeğinde hayırlı olsun dayanılıyo tabiki ama insan bebeğime yetemiyo gibi geliyo sanki tam rahat hareket edilmiyo benimde ağrım var küçük tualetimi yaparken kasıklarım fln ağrıyo normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?