2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kapaklı bi saklams kabına 10 15 tane pamuk koyuyorum.e bebekten almıştım.çok güzel çıktı.kaynamış iyi su döküyorum üstüne.sonra da peteğs koyuyorum.bütün gün ve gece rahat oluyo

Ya akıl akıldan üstündür diye boşa demiyorlar.iyi fikir bende su koyum peteğin üstüne. Ilık durur ne güzel.

Ya benim yalnızca 4 kilo gitti
Sezeryan oldum diye mi acaba?bebiş de 3,5 dopdu .anlamadım bu işten bişey
canım zamanla ödmi atıyorsun sezeryan oldum bende 5. gün yüzüklerim hala olmuyordu.. bugün 10. gün yüzüklerim oldu.. hamile kaldığım kiloya döndüm 10 kg gitti.. emzirdikçe gidiyor

he ya saç...pamukçuk ilerlerse korkuyorum kendimden yaaa evet sağa sola hızlı hızlı bakıyo baze bide ayakta gezerken o kafayı bi tutsa bakınacak...büyük anneannesi gibi pek meraklı zaarrr
Karbonatli su ile gogus uclarini sil emzirmeden sinra, agiz bakimida.gunluk karbonatli su ile yaparsan 2 3 gune hic bisiycik.kalmaz.

mamadan önce emziriyorum canım mutlaka belki gelir umuduyla, inş benimde öyle olur sonradan da olsa çoğalır
Selamlar canim hayirli olsun mama takviye yapiyorsan ve autunde artsin.istiyorsan mama verdigin.vakitlerde yada periyodik.2 saatte bir memelerini sag. Bir aya falan iyice sutun.artar mamayi birakirsin.

Kız benimki .her defasinda batikonla silip şu ile yıkayıp öyle takıyor hemşire. Ben ufaklık çok gazlı her defasında gaziyla kaka da kaçıyor. Çok zor verenin ben.kilo alımı iyi maşallah .2400 den 3 kilo ya çıktık biz 17 günde .Dr bi enfeksiyon olsa bebek büyümez dedi.tek kaygı m şu topuk kanının temiz çıkması .ptesi gidecez yeniden

Benim oğlumun memesi şişti. İnternette normal olduğu zamanla geçeceği yazıyor. Ama yine de çok rahatsızlık verici. Bu durumu yaşayan var mı kızlar?

Oğlum 11 yaşında. Doğduğunda sarılığı yüksek çıkmıştı. Bir gün hastanede kaldı. Biz de kaldık oda tutup. Sabaha kadar ağladık eşimle :)
Aynı değer geçen hafta oğlumda da çıktı. Doktora dedim ki bir şeye gerek yok ben sık emziririm geçer. Doktor bakakaldı. Sonra tecrübeli anne madem öyle yapalım. Emzir ve rengini takip et dedi :) Demem o ki sarılık (çok yüksek olmadıkça) normal ve emzirmeyle geçiyor. Maalesef tecrübesizseniz korkup büyütebiliyor veya drların büyütüp sizi korkutmasına izin verebiliyorsunuz. (şuan oğlumun sadece gözlerinde kaldı ki o da 3 aya kadar en geç geçecek, lütfen büyütme ve sık emzirip takip et.. Sürekli uyumak istiyorsa, zor uyandırıyorsan o zaman ışık tedavisi gerekebilir. Aksi halde zamanla kaybolacaktır. Çocuğu sürekli deldirme, acı çektirme boş yere)

Benimde ilk kızım 10 gün kaldı. Eşinde yoktu yanımda. 22 ile aldı Dr .en son 13 e düşmüştü vermeyecek ti daha da .denetleme ye gelen Dr sağolsun verdi.bende 10 gün boyunca ağlamastim

Sabahtan beri mahvoldum aglamaktan. Bekledigim sonunda oldu kaynanamla annem tartismislar ben bebegimi emzirirken esyalarini toplayip gitmis kaynanam. bi artistlikler zaten gunlerdir yapmadigi kalmadi annem kadin gikini cikarmiyo butun isleri yapiyo cocuga bakiyo bana bakiyo bide onu idare ediyo. Kendisi yiyip icip kendine baktiriyo. Yine ilgi cekme cabalari. Esimlede tartistik bu yuzden dayanamadim bavulumu topladim gidiyodum 3 senedir ilk defa boyle bisey yaptim dayanamiyorum artik. Senin evin cok guzel bende istiyorum senin kocan var benim yok diyo habire gelsin otursun iste. Hayatimda gordugum en kiskanc ve fesat insan allahim inanamiyorum. Bebegimi bile kiskaniyo bende senin gibi genc olsam bende dogursam anne desin bana babanne demesin diyo. Ya daha neler neler varya anlatsam agziniz acik kalir deliricwm.Annemin sekeri cikti diye gitmedim kadin fenalasti ama esimle konusmuyorum uzun bi surede konusmayi dusunmuyorum. Sutum kesilicek diye odum patliyo bide cocugumu ac birakmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…