2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın annesi üzme artık kendini :)

Haklisin :) cnm normali denedik ama 5 cm acilmayla sezaryana alindim. Dr denedi bastirdi ama inmedi asagiya kizim.o an az bisi oynaya dogumhaneye gidicektik ve biraz da buyuktu.sezaryanda bile zor cikti :)orda da bi travma yasadim yani
sezeryan olsun normal olsun kolay doğum yok canım gülü seven dikenine katlanır bebeğinle uzun ve güzel bir ömrünüz olsun inşallah.cvp verdiğin için teşekkürler :)

Dün benim yazdıklarımı okudun mu ? Önce topuk kanı için gittik yeniden sağlık ocağına .sonra özel hastaneye ordaki Dr sarılığı düşer 17.gün olmuş bol bol emZir annesi dedi .topuk kanın da çıkan bi değer için gataya yolladı. Orda kan almadan ışıklı bi cihazla ölçtu Dr nasıl sevindim kan alınmadan ölçüm yapildigina bizim de 11 çıktı Dr zamanla geçer abladada böyle bi öykü varmış zaten dedi .başka bayan bi Dr geldi hocamız söyleyelim dedi bizim Dr ısrar etti söylemeyelim diye ama kadın aradı o da kan ve idrar alınsın dedi.bizde 4 tüp kan verdik mahvoldu yavrum. Idari veremedim ben .takıyor pişiyle Kakasi ni da yapıyor

Bazen surekli emmek istiyor bazen 5 10dk emip uyuyor bazen emmiyor sağmak zorunda kalıyorum bir günü bir gününü tutmuyor bunların
Yeminle aynı biz hergünü farklı dediğin gibi bigün az emip cok uyuyo bazen hıc uyumuyo bütün gün memede artık gazınıda anlayabiliyorum ayaklarını karnına çekiyo kıvranıyo mızmız oluyo sonra bir pırtlatıyo offf senden benden fazla

Kaçırmışımdır canım.

Ayy alınırken mahvolduk da aman geç olsun güç olmasın..

Kendi aile dokturumuza da gösterdik değerler normalmiş ..sarılık da iki aya geçermiş.

Seni çok iyi anlıyorum. Inşallah düzelecek kuzularımıZ

Senin ki kız mı erkek mi ? Ben pipiye gecirdim oyle bekleyio aldık . Kızlar şçin daha zor. Bezi baglamadan aldık biz.

Ama bazı hastanelerde hemsire vajina dan ya da pipiden incecik bişeyle çekiyo mus idrarı

Üzülme canım Üzülme Aynı durumdayz Ben de ağlıyorum Erkekler duygusuz npicn

Canım ya onları Rabbim bir şekilde orda rahat ettiriyor mucize onlar bizim için rabbime çok şükür canım ben de eşime diyorum bir hava aliyim diye yok diyor çıkarmıyor ama çok sikildim artik dayanamayıp kendim gidecek yollarda dogururum

Geçmiş olsun tatlımmm...
Çok zormuş renkli çokk...
Aşı oldu bugün ve geç kaldığımız topuk kanı...ağladı ağladı o alt dudak durmadı titredi çok tıhaf oldum yaa ...elim ayağım titredi...kadın o yuvarlak yerlere kan değdirirken saçını başını yolcaktım nerdeyse aman aman....verem aşısı ateş yaparmış offf bir ay sonra ...tatlım lütfen sarılığı bu kadar düşünme ...viliyorum çok evhamlıyız ama aralık annelerinde cok okudum 2 ayı bulan var..sütten değil...sen olumlu ol..yavruş gayet iyi annesi iyi tosunlar..haberdar et benide ..sson zamanlar takip edebiliyorum gerçi...3 ayı artık bir bulsak

Ben kapaklı bi saklams kabına 10 15 tane pamuk koyuyorum.e bebekten almıştım.çok güzel çıktı.kaynamış iyi su döküyorum üstüne.sonra da peteğs koyuyorum.bütün gün ve gece rahat oluyo

Evet cnm. .inşallah artık içim daha ferah ama. Pazartesi yine aşı var birinci ay aşısı..

Kız pembe o alt dudişin titremesi yok mu beni benden alıyo valla..

Aralıktakileri bi okuyum iyki hatırlattın. Sağ ol canım

kızlar göbeğimiz düştü ama içi sarı enfeksiyon mudur sizinkiler nasıldı
Oyle oluyo içi hemen kurumuyo ara ata geliuo canım ....Normal yani ben de korkmustum annem olur o dedi. Yıka kurula temiz kalsın başka bişeye gerek kalmadı bizde mis gb geçti.

Hayırlı ugurlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…