- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.081
Amin canım allah razı olsun. Gececeğini bilsem kesin rahat lıy cak içim.Gecer annesi gececek insallah,uzme kendini sutun de etkilenmesin bebegin de..hayirli haberler alacaksin ins Allah saglik versin :)
Gözün aydın annesi üzme artık kendini :)Kızlar sarılık değeri miz 11 çıktı. Doktor sorun yok demiş. Bazı cocuklar d a geç geçer sarılık 1 aya düzelir demiş. Beslenmeye normal devam etsin sizin yapacagınız bişey yok zamanla gecer demiş.
Ohhh ya içim rahatladı tahliller temiZ çıkınca
Emmekle alakası yok uyurken de oksuruyo salı günü goturcem doktora inşallah birşey cikmazHapsuruk normalmiş ama cok sık öksürüyosa doktor lazım.
Emdikten sonra biraz dik tut ondan da olabilir
sezeryan olsun normal olsun kolay doğum yok canım gülü seven dikenine katlanırHaklisin :) cnm normali denedik ama 5 cm acilmayla sezaryana alindim. Dr denedi bastirdi ama inmedi asagiya kizim.o an az bisi oynaya dogumhaneye gidicektik ve biraz da buyuktu.sezaryanda bile zor cikti :)orda da bi travma yasadim yani
Emmekle alakası yok uyurken de oksuruyo salı günü goturcem doktora inşallah birşey cikmaz
Dün benim yazdıklarımı okudun mu ? Önce topuk kanı için gittik yeniden sağlık ocağına .sonra özel hastaneye ordaki Dr sarılığı düşer 17.gün olmuş bol bol emZir annesi dedi .topuk kanın da çıkan bi değer için gataya yolladı. Orda kan almadan ışıklı bi cihazla ölçtu Dr nasıl sevindim kan alınmadan ölçüm yapildigina bizim de 11 çıktı Dr zamanla geçer abladada böyle bi öykü varmış zaten dedi .başka bayan bi Dr geldi hocamız söyleyelim dedi bizim Dr ısrar etti söylemeyelim diye ama kadın aradı o da kan ve idrar alınsın dedi.bizde 4 tüp kan verdik mahvoldu yavrum. Idari veremedim ben .takıyor pişiyle Kakasi ni da yapıyorKızlar sarılık değeri miz 11 çıktı. Doktor sorun yok demiş. Bazı cocuklar d a geç geçer sarılık 1 aya düzelir demiş. Beslenmeye normal devam etsin sizin yapacagınız bişey yok zamanla gecer demiş.
Ohhh ya içim rahatladı tahliller temiZ çıkınca
Bazen surekli emmek istiyor bazen 5 10dk emip uyuyor bazen emmiyor sağmak zorunda kalıyorum bir günü bir gününü tutmuyor bunlarınKızlar benim oglus sürekli emmek istiyor..bugun sabahtan beri iki saat uyudu ondan sonra hep emiyor....ben emziriyorum bakalım nereye kadar..sabır
Yeminle aynı biz hergünü farklı dediğin gibi bigün az emip cok uyuyo bazen hıc uyumuyo bütün gün memede artık gazınıda anlayabiliyorum ayaklarını karnına çekiyo kıvranıyo mızmız oluyo sonra bir pırtlatıyo offf senden benden fazlaBazen surekli emmek istiyor bazen 5 10dk emip uyuyor bazen emmiyor sağmak zorunda kalıyorum bir günü bir gününü tutmuyor bunların
Dün benim yazdıklarımı okudun mu ? Önce topuk kanı için gittik yeniden sağlık ocağına .sonra özel hastaneye ordaki Dr sarılığı düşer 17.gün olmuş bol bol emZir annesi dedi .topuk kanın da çıkan bi değer için gataya yolladı. Orda kan almadan ışıklı bi cihazla ölçtu Dr nasıl sevindim kan alınmadan ölçüm yapildigina bizim de 11 çıktı Dr zamanla geçer abladada böyle bi öykü varmış zaten dedi .başka bayan bi Dr geldi hocamız söyleyelim dedi bizim Dr ısrar etti söylemeyelim diye ama kadın aradı o da kan ve idrar alınsın dedi.bizde 4 tüp kan verdik mahvoldu yavrum. Idari veremedim ben .takıyor pişiyle Kakasi ni da yapıyor
Kızlar doktora gittik buğram için bugün bir aylık oldu.
Gözünden sarılık tan bahsetmiştim. Daha geçmemiş sarılığı dedi doktor.
O an zaten sorayım dediğim herşeyi unuttum.
Bi sürü kan aldılar yavrumun elinden idrar tahlili için iki de poşet tutuşturdular elime. Nasıl yapılacagına bile nette baktım. Nasıl olcak falan derken cok da zor değilmiş. Tek basıma yapamam gb gelmişti. Allahtan evim yakın eve gelip yaptım. Emzirme odası cok kalabalık orda yapamazdım yani.
Neyse tahlil öğleden sonraya kaldı. 10 falandir dedi doktor.
Sonra ultrason la kalça çıkıklıgı var mı diye baktılar . Biri 61 diğeri 62 cıktı. Normalmiş o.
Üstünü çıkarmadan tulumdan bezi açtı sağ lop sol lop bizm gebelikte karnımıza bakar gb baktı.
Bebeğim alması gereken kiloyu almış. Doktora daha mı sık emzireyim iki saatten dedim.
Hayır sizlik bişe yok kilo alımı iyi dedi.
Ama benin içim hiç rahat değil bu sarılık neden hala sürüyor vucudunda .. çıldırcaö tüm sevincim kactı. Eşim obsesif misin sen netten okuyuo durma su hastalığı diyor. Ama çöktüm resmen. Benle hastaneye gitmyi istemiyo cok panik yapıp takıyomusum.
Ya siz de oyle değil mi ? Ben mi anormalim. Kan alırlarken yanında duramadım .bakamadım bile o ağlamadan başladım ben aglamaya. Dışarı çıkardılar beni eşim durdu başında.
Öğleden sonra için güzel haberler alayım dua edin minilçk buğrama geçsin artık şu pis sarılık.
Canım ya onları Rabbim bir şekilde orda rahat ettiriyor mucize onlar bizim için rabbime çok şükür canım ben de eşime diyorum bir hava aliyim diye yok diyor çıkarmıyor ama çok sikildim artik dayanamayıp kendim gidecek yollarda dogururumHaklisn cnm ben de korkuyorum bazen duzgun takip edemezsem ya diye..az kaldi illa ki gelcek minikler ama sabir:) dimi ya tikis tikis iyice buzulmuslerdir icerde simdi,bazen sadece gobegimin etrafinda asagi dogru duruyor yukarda bisi yok..diyorum nasi rahat ediosun boyle acaba senben yine disari ciktim ya pazara gittik kahvalti ettik market alisverisi yaptik,inatla gezdim ..balikci dio ablaa son gun sen pazara mi geldinnn haha
Geçmiş olsun tatlımmm...Kızlar doktora gittik buğram için bugün bir aylık oldu.
Gözünden sarılık tan bahsetmiştim. Daha geçmemiş sarılığı dedi doktor.
O an zaten sorayım dediğim herşeyi unuttum.
Bi sürü kan aldılar yavrumun elinden idrar tahlili için iki de poşet tutuşturdular elime. Nasıl yapılacagına bile nette baktım. Nasıl olcak falan derken cok da zor değilmiş. Tek basıma yapamam gb gelmişti. Allahtan evim yakın eve gelip yaptım. Emzirme odası cok kalabalık orda yapamazdım yani.
Neyse tahlil öğleden sonraya kaldı. 10 falandir dedi doktor.
Sonra ultrason la kalça çıkıklıgı var mı diye baktılar . Biri 61 diğeri 62 cıktı. Normalmiş o.
Üstünü çıkarmadan tulumdan bezi açtı sağ lop sol lop bizm gebelikte karnımıza bakar gb baktı.
Bebeğim alması gereken kiloyu almış. Doktora daha mı sık emzireyim iki saatten dedim.
Hayır sizlik bişe yok kilo alımı iyi dedi.
Ama benin içim hiç rahat değil bu sarılık neden hala sürüyor vucudunda .. çıldırcaö tüm sevincim kactı. Eşim obsesif misin sen netten okuyuo durma su hastalığı diyor. Ama çöktüm resmen. Benle hastaneye gitmyi istemiyo cok panik yapıp takıyomusum.
Ya siz de oyle değil mi ? Ben mi anormalim. Kan alırlarken yanında duramadım .bakamadım bile o ağlamadan başladım ben aglamaya. Dışarı çıkardılar beni eşim durdu başında.
Öğleden sonra için güzel haberler alayım dua edin minilçk buğrama geçsin artık şu pis sarılık.
Ya benim yalnızca 4 kilo gittiBu arada kızlar doğum yapalı 8 gün oldu 10 kilo gitmiş bile, doğum öncesi kiloma 4 kilo kaldı gerçi şu an dusunecegim en son durum bu da merak ettim genede ☺
Ben kapaklı bi saklams kabına 10 15 tane pamuk koyuyorum.e bebekten almıştım.çok güzel çıktı.kaynamış iyi su döküyorum üstüne.sonra da peteğs koyuyorum.bütün gün ve gece rahat oluyoYataktan çık,elinde tas banyoya yürü suyu şar şar aç sıcak su gelene kadar ayakta bir iki uyu su geldi aahaaaa ...tası azcık doldur içine pammık (konyaca) at..sepetten bez al selpak mendili elinde biyere sıkıştır...yatağa yay oğlanı sırt üstü düzet.......2015 aralıkta okudum...termosa sıcak su alıp yanına koyuyomuş gece kaka yapıldığında dışarı bile cıkmak yok ben şok
..
Üle bizde lohusayız neeennn akıl edemiozbugün git banaaaaa derhal termos al desim tongaya düştüm...perde siyah...kaka yaptı minnoş.tası tarağı topladım gidiyom tolete...isyannnnnnñnn deliyeeee döndümmmm anaaa oda ne saate bakarken adamın tel alarm çaldı...isyannnnnnnn ah be ...bilseydim sana ben delice bağlanmazdım bilseydimmmm sana ben kakayı kakalardım
Ah be adam şans senden yana
Gece tüm o tıkırtılara uyanmıyorlar ya bide....
Offff...
Geçmiş olsun tatlımmm...
Çok zormuş renkli çokk...
Aşı oldu bugün ve geç kaldığımız topuk kanı...ağladı ağladıo alt dudak durmadı titredi çok tıhaf oldum yaa ...elim ayağım titredi...kadın o yuvarlak yerlere kan değdirirken saçını başını yolcaktım nerdeyse aman aman....verem aşısı ateş yaparmış offf bir ay sonra ...tatlım lütfen sarılığı bu kadar düşünme ...viliyorum çok evhamlıyız ama aralık annelerinde cok okudum 2 ayı bulan var..sütten değil...sen olumlu ol..yavruş gayet iyi annesi iyi tosunlar..haberdar et benide ..sson zamanlar takip edebiliyorum gerçi...3 ayı artık bir bulsak
Oyle oluyo içi hemen kurumuyo ara ata geliuo canım ....Normal yani ben de korkmustum annem olur o dedi. Yıka kurula temiz kalsın başka bişeye gerek kalmadı bizde mis gb geçti.kızlar göbeğimiz düştü ama içi sarı enfeksiyon mudur sizinkiler nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?