- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.121
Kaynanadan çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama böyle olayların özellikle lohusalik dönemine denk gelmesi büyük şanssızlık.ne yazıkki insanların kıt görüşlerini patavatsizliklarini duzeltemiyoruz.allah kolaylık versin.bu durum sutunu etkileyecektir etkilemese bile bebegin senin durumunu hissedip huzursuzlanacaktir en azından onun için sakin kalmaya çalış sana ihtiyacı varSabahtan beri mahvoldum aglamaktan. Bekledigim sonunda oldu kaynanamla annem tartismislar ben bebegimi emzirirken esyalarini toplayip gitmis kaynanam. bi artistlikler zaten gunlerdir yapmadigi kalmadi annem kadin gikini cikarmiyo butun isleri yapiyo cocuga bakiyo bana bakiyo bide onu idare ediyo. Kendisi yiyip icip kendine baktiriyo. Yine ilgi cekme cabalari. Esimlede tartistik bu yuzden dayanamadim bavulumu topladim gidiyodum 3 senedir ilk defa boyle bisey yaptim dayanamiyorum artik. Senin evin cok guzel bende istiyorum senin kocan var benim yok diyo habire gelsin otursun iste. Hayatimda gordugum en kiskanc ve fesat insan allahim inanamiyorum. Bebegimi bile kiskaniyo bende senin gibi genc olsam bende dogursam anne desin bana babanne demesin diyo. Ya daha neler neler varya anlatsam agziniz acik kalir deliricwm.Annemin sekeri cikti diye gitmedim kadin fenalasti ama esimle konusmuyorum uzun bi surede konusmayi dusunmuyorum. Sutum kesilicek diye odum patliyo bide cocugumu ac birakmiyim.
Evet sezeryan oldu 40 3 de.Sezaryen mi oldu sizin de? Bende zaten 40 ı geçtikten sonra ısrarcı olmayı düşünmüyorum ama 39da hemen alınsın istemedim...
1 ay sonra canım doğduktanHanımlar bize kalça ultrasonu için bi şey soylemediler ne zaman yaptiriyorduk yoksa erkek bebeklere yapmıyorlar mı o yüzden mi bi şey soylemediler
Canım ya onları Rabbim bir şekilde orda rahat ettiriyor mucize onlar bizim için rabbime çok şükür canım ben de eşime diyorum bir hava aliyim diye yok diyor çıkarmıyor ama çok sikildim artik dayanamayıp kendim gidecek yollarda dogururum
Benim çok kötüKızlar ben 51le hamile kalıp 61 le doğuma girdim 1haftalık anneyim şuan 54 kiloyum... Kilo durumları ne alemde...
teşekkür edrim canım.evdeyiz oğlumlaCanım gözün aydın Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin
Ayyy canım yaaa kıyamam bunların hepsi aynı İnan sadece senin kv ne mahsus değil bizimki de aynı kendine baktırmaya geliyorlar resmen sürekli yaaa sabır çekiyorumSabahtan beri mahvoldum aglamaktan. Bekledigim sonunda oldu kaynanamla annem tartismislar ben bebegimi emzirirken esyalarini toplayip gitmis kaynanam. bi artistlikler zaten gunlerdir yapmadigi kalmadi annem kadin gikini cikarmiyo butun isleri yapiyo cocuga bakiyo bana bakiyo bide onu idare ediyo. Kendisi yiyip icip kendine baktiriyo. Yine ilgi cekme cabalari. Esimlede tartistik bu yuzden dayanamadim bavulumu topladim gidiyodum 3 senedir ilk defa boyle bisey yaptim dayanamiyorum artik. Senin evin cok guzel bende istiyorum senin kocan var benim yok diyo habire gelsin otursun iste. Hayatimda gordugum en kiskanc ve fesat insan allahim inanamiyorum. Bebegimi bile kiskaniyo bende senin gibi genc olsam bende dogursam anne desin bana babanne demesin diyo. Ya daha neler neler varya anlatsam agziniz acik kalir deliricwm.Annemin sekeri cikti diye gitmedim kadin fenalasti ama esimle konusmuyorum uzun bi surede konusmayi dusunmuyorum. Sutum kesilicek diye odum patliyo bide cocugumu ac birakmiyim.
Bizimki nin de şişti canım hem de baya...üzerine masaj yap ben aklıma geldikçe öyle yaptım ...biraz azaldı. .küçüldü. ....Benim oğlumun memesi şişti. İnternette normal olduğu zamanla geçeceği yazıyor. Ama yine de çok rahatsızlık verici. Bu durumu yaşayan var mı kızlar?
Ay ben de masaj yaptım anneler o sizler aradaasaj yap dediler de ben de masaj yapmıştım. ..bi daha ellemeyim....Dr kesinlikle elleneyin masaj yapmayın dedi.anneden geçen hormon lardan oluyor
Göğüs te süt birikir dedi annem ve kv bana ben de her üst değiştikçe memelerini işaret ğarmağımla bastırarak ovuyorum biraz .masaj gb.Benim oğlumun memesi şişti. İnternette normal olduğu zamanla geçeceği yazıyor. Ama yine de çok rahatsızlık verici. Bu durumu yaşayan var mı kızlar?
Deniz aaallah razı olsun canım.@ renklisemsiye geçmiş olsun
1 ayda ne kadar kilo almıs pekı? iğne yapılırken durmaman normal kıyamıyorsun sonuctaKızlar doktora gittik buğram için bugün bir aylık oldu.
Gözünden sarılık tan bahsetmiştim. Daha geçmemiş sarılığı dedi doktor.
O an zaten sorayım dediğim herşeyi unuttum.
Bi sürü kan aldılar yavrumun elinden idrar tahlili için iki de poşet tutuşturdular elime. Nasıl yapılacagına bile nette baktım. Nasıl olcak falan derken cok da zor değilmiş. Tek basıma yapamam gb gelmişti. Allahtan evim yakın eve gelip yaptım. Emzirme odası cok kalabalık orda yapamazdım yani.
Neyse tahlil öğleden sonraya kaldı. 10 falandir dedi doktor.
Sonra ultrason la kalça çıkıklıgı var mı diye baktılar . Biri 61 diğeri 62 cıktı. Normalmiş o.
Üstünü çıkarmadan tulumdan bezi açtı sağ lop sol lop bizm gebelikte karnımıza bakar gb baktı.
Bebeğim alması gereken kiloyu almış. Doktora daha mı sık emzireyim iki saatten dedim.
Hayır sizlik bişe yok kilo alımı iyi dedi.
Ama benin içim hiç rahat değil bu sarılık neden hala sürüyor vucudunda .. çıldırcaö tüm sevincim kactı. Eşim obsesif misin sen netten okuyuo durma su hastalığı diyor. Ama çöktüm resmen. Benle hastaneye gitmyi istemiyo cok panik yapıp takıyomusum.
Ya siz de oyle değil mi ? Ben mi anormalim. Kan alırlarken yanında duramadım .bakamadım bile o ağlamadan başladım ben aglamaya. Dışarı çıkardılar beni eşim durdu başında.
Öğleden sonra için güzel haberler alayım dua edin minilçk buğrama geçsin artık şu pis sarılık.
Hayırlısı olsun, sağlıklı olsunlar da napalım artık. Bizim de bugün 39+5 ti ve yine inmedi. 32 haftadan beri baş aşağıda ama inmiyor işte. Benim doktora kalsa alacaktı 39+2 de ama biz bir hafta daha beklemek istedik.. Artık ineceğine dair benim de umudum kalmadı ama yinede 40 ı doldursun bakalım minnak :) nasılsın şimdi cnm? Sezaryenden sonra zor oluyor mu?Evet sezeryan oldu 40 3 de.
9 ay boyunca yürüdüm ev işi ysptım
Minnoş döndü ama aşağu inmedi.
Ama doktırum sağolsun haftasının dolmasını bekledi.3 gün de fazladan
Kısmet böyleymiş
Beklemeye devamBekleyen hamis kardeslerim nasillargelisme yok muu, pitipitikare ins saglikla hayirlisiyla dogum yapmissindir yazamadim dun.haberini bekliyoruz
Valla Canım benim hayalimdede öyle bir Bebek vardı ne sallayacaktım ne emzik verecektim. Koyacaktım yatağına kendiliğinden uyuyacaktı. Ohooo nerde o günler Cidden hayallerde kaldı. Şimdi o gaz sancısını çekmesin diye sallaya sallaya bir hal oluyoruz ailecek. Sende sallanan beşiği bir düşün bence :)
benımkıde öyleydı dınlene dınlene, uyuklayıp emdıklerı ıcın doymuyorlarKızlar benim oglus sürekli emmek istiyor..bugun sabahtan beri iki saat uyudu ondan sonra hep emiyor....ben emziriyorum bakalım nereye kadar..sabır
banyoya gitmek zor mu ki o kadarYataktan çık,elinde tas banyoya yürü suyu şar şar aç sıcak su gelene kadar ayakta bir iki uyu su geldi aahaaaa ...tası azcık doldur içine pammık (konyaca) at..sepetten bez al selpak mendili elinde biyere sıkıştır...yatağa yay oğlanı sırt üstü düzet.......2015 aralıkta okudum...termosa sıcak su alıp yanına koyuyomuş gece kaka yapıldığında dışarı bile cıkmak yok ben şok
..
Üle bizde lohusayız neeennn akıl edemiozbugün git banaaaaa derhal termos al desim tongaya düştüm...perde siyah...kaka yaptı minnoş.tası tarağı topladım gidiyom tolete...isyannnnnnñnn deliyeeee döndümmmm anaaa oda ne saate bakarken adamın tel alarm çaldı...isyannnnnnnn ah be ...bilseydim sana ben delice bağlanmazdım bilseydimmmm sana ben kakayı kakalardım
Ah be adam şans senden yana
Gece tüm o tıkırtılara uyanmıyorlar ya bide....
Offff...
Yokmuş benimkini görünce anlayabildim :)var mı öyle bı bebek
karsımızda da yenı dogan bebek var, eşim sesını duymus diyor kı '' sesini duydum onunkı bebek gibi aglıyor, bizimkiyle alakası yok''Yokmuş benimkini görünce anlayabildim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?