2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kaynanadan çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama böyle olayların özellikle lohusalik dönemine denk gelmesi büyük şanssızlık.ne yazıkki insanların kıt görüşlerini patavatsizliklarini duzeltemiyoruz.allah kolaylık versin.bu durum sutunu etkileyecektir etkilemese bile bebegin senin durumunu hissedip huzursuzlanacaktir en azından onun için sakin kalmaya çalış sana ihtiyacı var

Sezaryen mi oldu sizin de? Bende zaten 40 ı geçtikten sonra ısrarcı olmayı düşünmüyorum ama 39da hemen alınsın istemedim...
Evet sezeryan oldu 40 3 de.
9 ay boyunca yürüdüm ev işi ysptım
Minnoş döndü ama aşağu inmedi.
Ama doktırum sağolsun haftasının dolmasını bekledi.3 gün de fazladan
Kısmet böyleymiş

En beklenmedik anda dogururmusuz ne gulerimm

Ayyy canım yaaa kıyamam bunların hepsi aynı İnan sadece senin kv ne mahsus değil bizimki de aynı kendine baktırmaya geliyorlar resmen sürekli yaaa sabır çekiyorum

Benim oğlumun memesi şişti. İnternette normal olduğu zamanla geçeceği yazıyor. Ama yine de çok rahatsızlık verici. Bu durumu yaşayan var mı kızlar?
Bizimki nin de şişti canım hem de baya...üzerine masaj yap ben aklıma geldikçe öyle yaptım ...biraz azaldı. .küçüldü. ....

Benim oğlumun memesi şişti. İnternette normal olduğu zamanla geçeceği yazıyor. Ama yine de çok rahatsızlık verici. Bu durumu yaşayan var mı kızlar?
Göğüs te süt birikir dedi annem ve kv bana ben de her üst değiştikçe memelerini işaret ğarmağımla bastırarak ovuyorum biraz .masaj gb.

Şimdilik Bişey olmadı sen de ıyle masaj yap bence

Ben hatırlıyorum küçükken kardesim e olnustu onunki bayagı taslasmıs gbydı acıyo sınra.

Masaj yap brnce parmagınla saat yonunde bastırarak ovcan.

1 ayda ne kadar kilo almıs pekı? iğne yapılırken durmaman normal kıyamıyorsun sonucta

Evet sezeryan oldu 40 3 de.
9 ay boyunca yürüdüm ev işi ysptım
Minnoş döndü ama aşağu inmedi.
Ama doktırum sağolsun haftasının dolmasını bekledi.3 gün de fazladan
Kısmet böyleymiş
Hayırlısı olsun, sağlıklı olsunlar da napalım artık. Bizim de bugün 39+5 ti ve yine inmedi. 32 haftadan beri baş aşağıda ama inmiyor işte. Benim doktora kalsa alacaktı 39+2 de ama biz bir hafta daha beklemek istedik.. Artık ineceğine dair benim de umudum kalmadı ama yinede 40 ı doldursun bakalım minnak :) nasılsın şimdi cnm? Sezaryenden sonra zor oluyor mu?

var mı öyle bı bebek

Kızlar benim oglus sürekli emmek istiyor..bugun sabahtan beri iki saat uyudu ondan sonra hep emiyor....ben emziriyorum bakalım nereye kadar..sabır
benımkıde öyleydı dınlene dınlene, uyuklayıp emdıklerı ıcın doymuyorlar
o yuzden süreyı uzun tutmak lazım. biberonla verınce anladım doymadıgını

banyoya gitmek zor mu ki o kadar
sıcak su alıp yanına koyuyormus sonra ? kullanılan pis su odada mı kalıyormus yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…