2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

karsımızda da yenı dogan bebek var, eşim sesını duymus diyor kı '' sesini duydum onunkı bebek gibi aglıyor, bizimkiyle alakası yok''
Benimde bi arkadaşım doğum yaptı benden önce çocuk emiyor uyuyor annesi ne gazını bile çıkarmıyor ama çocukta zerre gaz yok. Yattığı yerde annesini ağlamadan bekliyor tekrar emiyor tekrar uyuyor günü böyle geçiyor. Allahım neydi günahım diyesim geliyor :)

ıslak mendılı unı baby alıyordum
kullanmadan önce suyun altında tutuyorum. nıye unı alayım dedım nasıl olsa önce suyun altına gırıyor
ben de baby me almaya basladım. baby me nın pamukları var bır de ondan aldım
her altını actıgımda ikisini de kullanıyorum sıcak suyla bırlıkte
kurulayıp sonra da zeytınyagı suruyorum :=)

allah dagına göre kar verıyor işte
bizimki her seyı tamam olmalı. yoksa kıyamet kopuyor

canım zamanla ödmi atıyorsun sezeryan oldum bende 5. gün yüzüklerim hala olmuyordu.. bugün 10. gün yüzüklerim oldu.. hamile kaldığım kiloya döndüm 10 kg gitti.. emzirdikçe gidiyor
Ay inşallah canım
Aynaya baktukça kendimden tiksiniyorum
Çok şükür sütüm de var.inşallah gider benimkiler de

Beklemeye devam bugün kontrol vardı benim nazlı yine inmemiş, bekledik o kadar ama sonumuz sezaryen gibi görünüyor..

Inmezse son sans dogum aninda iner,normal denersen tabi ama dedigin gbi saglikli olsun sezeryanla olsun istersen. Ben de beklemeye devammm gelen giden sancilarla dost olmusuz

Canım benim epidural oldu
Hiç sıkınyı tçyaşamadım
Ameliyattan 2 saat sonra yürüdüm hafif başım döndü o ksfar
Ama gördüğüm kadarıyla spinal olanlar daha fazla yan etki yaşıyor.baş ağrısı filan da olmadı bende
Ama normal doğumu çok istiyordum.hrr şey de yplundaydı.son gece sancılandım nişanım da geldi.keşke olsaydı.hep hayırlısı dedim ama içimde de kaldı işte

Kızlar gelen giden agrilardan gerçek doğum ağrısının nasıl ayırt edecem bilmiyorum öğlenden beri gobegimin altı agriyor geliyor gidiyor anlayamazsam diye korkuyorum

Bana ellemeyim dedi çocuk Dr U .hiç dokun muyo rum.

Halen dogurmayan var mi kizlar.? internete giremiyorum bizde kardes kiskancligi zirvede.Ablamiz 4 yasinda ve bebegi cok kiskaniyor. Siz siz olun cok beklemeyin hemen 2 ciyi dogurun

Halen dogurmayan var mi kizlar.? internete giremiyorum bizde kardes kiskancligi zirvede.Ablamiz 4 yasinda ve bebegi cok kiskaniyor. Siz siz olun cok beklemeyin hemen 2 ciyi dogurun

4-5kisi kaldik sanirim canim..kiyamam kiskanir miymis demek kardesi,alisir insallah asar bu zamanlari fistik abla..art arda guzel olur da iste zor o da :)

Yoğunluktan giremedim resmen kusura bakma ilk hafta kilo vermişti 5 ocakta doğdu 3185 g dı 27 ocakda 3700 g olmuş. Doktor kilo alımı iyi. Verebilirsen ver veremzsen de zorlama dedi. Senin kontrolün nasıl geçti? Kilo alımı nasıl ne dedi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…