- 28 Nisan 2014
- 480
- 441
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.161
Bilmiyorum ki neden öyle dedi.pazartesi yeniden gideceğim bu sefer başka bi Dr a onada sorarım. Biz sormadan söylemişti drAaa çok şaşırdım doktora. Noluyo mus acaba ? Zararlı kı ki .
Halen dogurmayan var mi kizlar.? internete giremiyorum bizde kardes kiskancligi zirvede.Ablamiz 4 yasinda ve bebegi cok kiskaniyor. Siz siz olun cok beklemeyin hemen 2 ciyi dogurun
Bir kaç kişi kaldık artik takvim bitti ben bebek iyi olursa 41 e kadar brkleyecem insallah sabredebilirsemHalen dogurmayan var mi kizlar.? internete giremiyorum bizde kardes kiskancligi zirvede.Ablamiz 4 yasinda ve bebegi cok kiskaniyor. Siz siz olun cok beklemeyin hemen 2 ciyi dogurun
Kilo alımı iyi dedi doktor hatta sarılık devam ediyo .kilo alımına bakarak gecer dedi.Yoğunluktan giremedim resmen kusura bakma ilk hafta kilo vermişti 5 ocakta doğdu 3185 g dı 27 ocakda 3700 g olmuş. Doktor kilo alımı iyi. Verebilirsen ver veremzsen de zorlama dedi. Senin kontrolün nasıl geçti? Kilo alımı nasıl ne dedi doktor?
Bilmiyorum ki neden öyle dedi.pazartesi yeniden gideceğim bu sefer başka bi Dr a onada sorarım. Biz sormadan söylemişti dr
Selamlar canim hayirli olsun mama takviye yapiyorsan ve autunde artsin.istiyorsan mama verdigin.vakitlerde yada periyodik.2 saatte bir memelerini sag. Bir aya falan iyice sutun.artar mamayi birakirsin.
altını temızledım, emzırdım gazını aldım beşiğe koydum mız mızlanıyor hala
yanına bır de anne karnındakı sesı koydum. bi uyuyo bi uyanıyor
Ne diyeceğimi bilemedim..Allah herkesin kalbine göre versin..bebeğini düşün lütfen..sabırlı ol zamanı gelince senin haklı olduğun anlaşılacaktır...kv hep böyle olmak zorundalar mı...sıkma canını tatlım..Sabahtan beri mahvoldum aglamaktan. Bekledigim sonunda oldu kaynanamla annem tartismislar ben bebegimi emzirirken esyalarini toplayip gitmis kaynanam. bi artistlikler zaten gunlerdir yapmadigi kalmadi annem kadin gikini cikarmiyo butun isleri yapiyo cocuga bakiyo bana bakiyo bide onu idare ediyo. Kendisi yiyip icip kendine baktiriyo. Yine ilgi cekme cabalari. Esimlede tartistik bu yuzden dayanamadim bavulumu topladim gidiyodum 3 senedir ilk defa boyle bisey yaptim dayanamiyorum artik. Senin evin cok guzel bende istiyorum senin kocan var benim yok diyo habire gelsin otursun iste. Hayatimda gordugum en kiskanc ve fesat insan allahim inanamiyorum. Bebegimi bile kiskaniyo bende senin gibi genc olsam bende dogursam anne desin bana babanne demesin diyo. Ya daha neler neler varya anlatsam agziniz acik kalir deliricwm.Annemin sekeri cikti diye gitmedim kadin fenalasti ama esimle konusmuyorum uzun bi surede konusmayi dusunmuyorum. Sutum kesilicek diye odum patliyo bide cocugumu ac birakmiyim.
Annem ısırganın çorbasını yapmıştı. Göğsümü sıktığımda bildiğin hortum ucu gibi fışkırıyordu :) Bugünlerde azaldı sütüm. Isırgan dolapta çorba olmayı bekliyor :)
Prolac anne sutu arttirici bitkisel damla canim. Bi dene istersen.
Ya kızım bi tas su işte içine iki pamuk atıyon ..pamuğu alıuon popyu silion beze at,diğer pamuk sil beze at bezi kapa koy..popoyu selpakla kurula ,z.yaağı sür bağlabanyoya gitmek zor mu ki o kadar
sıcak su alıp yanına koyuyormus sonra ? kullanılan pis su odada mı kalıyormus yani?
Yalnız birax sulu oluyo
Suyunu skıyom pamuğun hrr seferinde baby &me benim pamuk dikdörtgen şeklinde
Hem de ıslak mebdilden dahs güzel temizliyo.daha yumuşak oluyo sanki
A101 den pamuk stokladım ben çimdik çindik koparıp atıyom suya öyle ne kare ne dikdörtgen.. popo su ile temizlensinde derdim o yoksa aman aman pişik olur babasınında benimde iğrenç bir cildimiz var çok hassas oğluşunda malesef öyle ...
Bende bir kere sağdım çok az geldi, 15 dk sağmıştım bi de, bende merak ediyorum yanlış mı yapıyorum bir yerde diyeSüt olayı ne zormuş az geliyo emiyoda oğlum ama doymuyo lansinohun elektrikli pompasını aldık okadar az geliyoki biyeree yanlış yapıyo olabilirmiyim kullanan varmı
Geçmiş olsun canım, aşı olurken sen emzir bebeği, o zmn ağlamıyorlarEvet cnm. .inşallah artık içim daha ferah ama. Pazartesi yine aşı var birinci ay aşısı..
Kız pembe o alt dudişin titremesi yok mu beni benden alıyo valla..
Aralıktakileri bi okuyum iyki hatırlattın. Sağ ol canım
Sen bir doğur buralarda kutlama yapıcaz :)Takvim bitmiiss diyenlerden olduk biz de.. Takvimsizleeerrrr nı nı nı nı nı nııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?