2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sezeryan olup benim gibi pişman olan varmı. Ben kendi çok kızıyorum çok pişmanım sezeryan olduğuma kaç ay oldu doğum yapalı hala kendime gelip normal hayata dönemedim. Doğum yapacak olanlarada kesinlikle sezeryan tavsiye etmiyorum berbat bişey karin içim hala ağrıyor kesi yeri hala ağrıyor. Berbat bir tecrubeydi benim için 2 çocuk istiyordum 2. fobi oldu resmen artık pek mümkün değil gibi geliyor. Bazen bir gaz oluyor karnımi kontrol edemiyorum...
Bu doğum şeklinin kesinlikle önüne gecilmeli. Özel hastanelerde çatır çatır bir sebep bulup adam kesiyorlar. Hiç risk almıyorlar ugrasmak istemiyorlar. Kendi akrabalarina da hemen sezeryan yapiyorlarmi acaba cok merak ediyorum eslerine kizlarina....Keşke devlet şu ozellerdeki doğumlarada bi el atsa ceza verse ne bileyim yok çatı darmis yok bebek aşağı inmemiş yok sanci yokmuş yok 40 haftayı geçmiş vesaire..... hepsi bahane 42. Haftada doğuran tanıyorum... Bu doktorların hepsi kasap. Hamilelik Öncesi müthiş bir fiziğim vardı şimdi zayıfladim ama göbek bir tuhaflasti. Çok pişmanım bu iz ve agrilarla yaşamak beni mahvetti. Offff offfff. Yapmayın aklınızı başınıza toplayın sezeryan olmayın.

Kızlar gelen giden agrilardan gerçek doğum ağrısının nasıl ayırt edecem bilmiyorum öğlenden beri gobegimin altı agriyor geliyor gidiyor anlayamazsam diye korkuyorum
Halen dogurmayan var mi kizlar.? internete giremiyorum bizde kardes kiskancligi zirvede.Ablamiz 4 yasinda ve bebegi cok kiskaniyor. Siz siz olun cok beklemeyin hemen 2 ciyi dogurun
Halen dogurmayan var mi kizlar.? internete giremiyorum bizde kardes kiskancligi zirvede.Ablamiz 4 yasinda ve bebegi cok kiskaniyor. Siz siz olun cok beklemeyin hemen 2 ciyi dogurun
Bir kaç kişi kaldık artik takvim bitti ben bebek iyi olursa 41 e kadar brkleyecem insallah sabredebilirsem hayırlısı bakalım canım ben de pes pse düşünüyordum bu bebrkte ucretsiz izin alacam iki yil kendim buyutecem sonra bir daha olur buyuturum diyordum çünkü yas geçiyor ama ikisi bir arada da zor olur bakalım kısmet bebeğim doğsun da Rabbim bilir çalışınca çok zor iki çocukla hayat

Kilo alımı iyi dedi doktor hatta sarılık devam ediyo .kilo alımına bakarak gecer dedi.
Bilmiyorum ki neden öyle dedi.pazartesi yeniden gideceğim bu sefer başka bi Dr a onada sorarım. Biz sormadan söylemişti dr

Bize de haber ver canım sağ ol.

Selamlar canim hayirli olsun mama takviye yapiyorsan ve autunde artsin.istiyorsan mama verdigin.vakitlerde yada periyodik.2 saatte bir memelerini sag. Bir aya falan iyice sutun.artar mamayi birakirsin.

sağıyorum canım hatta sağmaktan göğüs uçlarım resmen mafoldu ama genede sağmaya çalışıyorum,acaba çok kafaya taktığım için mi az sütüm, valla sallamıcam artık ya

Ne diyeceğimi bilemedim..Allah herkesin kalbine göre versin..bebeğini düşün lütfen..sabırlı ol zamanı gelince senin haklı olduğun anlaşılacaktır...kv hep böyle olmak zorundalar mı...sıkma canını tatlım..

banyoya gitmek zor mu ki o kadar
sıcak su alıp yanına koyuyormus sonra ? kullanılan pis su odada mı kalıyormus yani?
Ya kızım bi tas su işte içine iki pamuk atıyon ..pamuğu alıuon popyu silion beze at,diğer pamuk sil beze at bezi kapa koy..popoyu selpakla kurula ,z.yaağı sür bağla su hiç pislenmiyor sadece soğıyor yenilemek lazım..işte bi hanım kızımız odadan cıkıp uğraşmak yerine termostan iki yudum suyu muhtemel kaba döküyor siliyor popoyu...gece kaç kere kaka yapar ki yaa ayağına terliği giyon kapıyı açıyon tolet uzakda değil ama işte

Yalnız birax sulu oluyo
Suyunu skıyom pamuğun hrr seferinde baby &me benim pamuk dikdörtgen şeklinde
Hem de ıslak mebdilden dahs güzel temizliyo.daha yumuşak oluyo sanki
A101 den pamuk stokladım ben çimdik çindik koparıp atıyom suya öyle ne kare ne dikdörtgen.. popo su ile temizlensinde derdim o yoksa aman aman pişik olur babasınında benimde iğrenç bir cildimiz var çok hassas oğluşunda malesef öyle ...

Ben de medikalden Kilo ile aldım pamuğu cok uygun oluyor. kurulmasını da dikdörtgen baby me pamukla yapıyorum

Süt olayı ne zormuş az geliyo emiyoda oğlum ama doymuyo lansinohun elektrikli pompasını aldık okadar az geliyoki biyeree yanlış yapıyo olabilirmiyim kullanan varmı
Bende bir kere sağdım çok az geldi, 15 dk sağmıştım bi de, bende merak ediyorum yanlış mı yapıyorum bir yerde diye

Geçmiş olsun canım, aşı olurken sen emzir bebeği, o zmn ağlamıyorlar

Dün gece ne güzel oğlum rahat bir gece geçirtti diyordum ki gündüz 2.3 tan 9.3 a kadar hiç uyumadı, sürekli bi gazı vardı, memede sakinleşti uyudu sonra ıngaa ıngaa... Kabus gibiydi, kimyon, maden suyu , önceden yapmam dediğim ne varsa denedik 9.3 ta çocuğu anneme bırakıp Nasıl avutuyorsan avut deyip uyumaya gittim... Sinirlerim bozulmuştu vallahi, zaten dişimi çektirmişim morfinden dolayı başım ağrıyo, uyumak istiyordum , 7 saat boyunca ağlama sesleri maffetti beni... Pazartesi kontrolümüz var, 12 günlük olucaz ilk işim gaz damlası sormak olucak doktora

Günaydın kızlar sabah 7 den beri agrim var geçmiyor karşılıyor karnın çok sertleşti ama dakikayı tutamıyorum anlayamıyorum ağrı geçse kasılma oluyor doktoru aramadim bekliyorum inşallah bebek geliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…