- 24 Mart 2009
- 1.753
- 896
- 333
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.181
Nazara geldin sen...o kadar sütüm var dedin nazar ettin. Geçmiş olsun göğsünü boşaltmaya çalış. . . Sürekli de sagiyordun niye oldu acabaMastit oldum galiba.. Bir bu eksikti napicam ben ya
Günaydın kızlar sabah 7 den beri agrim var geçmiyor karşılıyor karnın çok sertleşti ama dakikayı tutamıyorum anlayamıyorum ağrı geçse kasılma oluyor doktoru aramadim bekliyorum inşallah bebek geliyordur
Mastit oldum galiba.. Bir bu eksikti napicam ben ya
Canım anlayamıyorum ki cahilim ben yaInsallah :) sanirm o dk tutma olayi cidden agri gelince olabilecek bise.yoksa yalanci sacilarda fln ben de tutamadim hicbeceriksiz miyiz kiz biz yoksa hadi hayirlisi bakalimmm
Canım anlayamıyorum ki cahilim ben yabekliyorum şuan karnın çok sert adet ağrısı gibi ama dakika tutamıyorum bekliyorum şuan ne yapıyim bilemedim
Atom göğüslerine sıcak kompres yaparak sağ ve bol bol emzir, doktora da git bence tedavi olmassan daha kötü olabilirMastit oldum galiba.. Bir bu eksikti napicam ben ya
Est canim yaa,gercekse ztn daha da fazlalasiyormus ya ins anlayabilirsin..kasilmalarin saniyesi bile daha uzunmus..bilenyardim etse de kimse yok buralarda sansa..
ya ellerini napıyo peki, siliyor mu yani?Ya kızım bi tas su işte içine iki pamuk atıyon ..pamuğu alıuon popyu silion beze at,diğer pamuk sil beze at bezi kapa koy..popoyu selpakla kurula ,z.yaağı sür bağlasu hiç pislenmiyor sadece soğıyor yenilemek lazım..işte bi hanım kızımız odadan cıkıp uğraşmak yerine termostan iki yudum suyu muhtemel kaba döküyor siliyor popoyu...gece kaç kere kaka yapar ki yaa ayağına terliği giyon kapıyı açıyon tolet uzakda değil ama işte
belırtılerı neler?Mastit oldum galiba.. Bir bu eksikti napicam ben ya
Seni cok iyi anliyorum canim herkes bi sekilde prob yasiyo kv ile bosver dicem ama ister istemez insan takiyo kafasinaSabahtan beri mahvoldum aglamaktan. Bekledigim sonunda oldu kaynanamla annem tartismislar ben bebegimi emzirirken esyalarini toplayip gitmis kaynanam. bi artistlikler zaten gunlerdir yapmadigi kalmadi annem kadin gikini cikarmiyo butun isleri yapiyo cocuga bakiyo bana bakiyo bide onu idare ediyo. Kendisi yiyip icip kendine baktiriyo. Yine ilgi cekme cabalari. Esimlede tartistik bu yuzden dayanamadim bavulumu topladim gidiyodum 3 senedir ilk defa boyle bisey yaptim dayanamiyorum artik. Senin evin cok guzel bende istiyorum senin kocan var benim yok diyo habire gelsin otursun iste. Hayatimda gordugum en kiskanc ve fesat insan allahim inanamiyorum. Bebegimi bile kiskaniyo bende senin gibi genc olsam bende dogursam anne desin bana babanne demesin diyo. Ya daha neler neler varya anlatsam agziniz acik kalir deliricwm.Annemin sekeri cikti diye gitmedim kadin fenalasti ama esimle konusmuyorum uzun bi surede konusmayi dusunmuyorum. Sutum kesilicek diye odum patliyo bide cocugumu ac birakmiyim.
Benim ilk dogumumdu ama tecrübe ettiğim kadarıyla söyleyim.dogum sancısı oldugunda kendini öyle bir belli ediyorki anlamamak imkansız.belden kasiklara doğru gelen hareketini tamamen kısıtlayan nefesini kesen bi ağrı.öyle adet sancısı gibi diyenlere inanmamak gerek 10kat daha güçlünesli_ankara06
senemtolga
Ayy manyak karı af edersin... herkes yaşını bilecek. .
Ne demek annesi ben olsaydı m ..eşek kadsr babaanne işte. Keyfini çıkarsana torunun..
Sen de ninesi bu seni istiyo de inadına..
İşte kız anası böyle bişey kavga edip o da gidebilirdi.ama kızını yavrusunu bmyle durumda bırakamaz analar. ..
Yuvasının huzuru kacınca kendi huzuruları daha cok kacar...
Oğlan anaları biraz merhametsiz gb ya benimde oglum oldu inşallah ben öyle olmam. Benim kv de iyi ama kimsenin annesi kadar olamaz ne kadar iyi olsa bile.
Kv nin de kötüsü hiç çekilmez hele böyle dengesizse..
Senem ne kendini ne anneni üz. Sakın annen in yanında eşine de bi şey deme. Onu korumak içşn olsa bile üzülüyor anneler..
Üzülüp en mutlu gününü mahvetme. Elbet bir gün devran döner lafını söylersin.
Kayinvalide nazari sanirim. Kem gozludur biraz kendisi, girdigi yeri, ilk gordugu birini gozleriyle yer... Bi gece sagmadim, ondan oldu, doktorda teyit etti.Nazara geldin sen...o kadar sütüm var dedin nazar ettin. Geçmiş olsun göğsünü boşaltmaya çalış. . . Sürekli de sagiyordun niye oldu acaba
Saol canimGecmis olsun atom
gittim canim allahtan 1e kadar doktor varmis, cumartesi ya bugun... Genel cerrah bakti, apse olusmus, agumentinle parol verdi oda senin soylediklerini soyledi.Atom göğüslerine sıcak kompres yaparak sağ ve bol bol emzir, doktora da git bence tedavi olmassan daha kötü olabilir
sagmadan yatmistim, agriyla uyandim, sagdim gecmedi, sicak dusa girdim tekrar sagdim gecmedi. 8-9 saat kivraninca doktora gittim, elle muayene ederek apse olusmus dedi.belırtılerı neler?
Canım bir şey olduysa diye doktora gittim geldim yeni eve 1 cm açılma varmış doktor rahim yumuşamış bebek doğuma hazır dedi bu gece yada yarin olur hazırlıklı ol sancıların 5 dakikaya düşünce ara dedi hayırlısı bakalım canım bekliyorum şuanEst canim yaa,gercekse ztn daha da fazlalasiyormus ya ins anlayabilirsin..kasilmalarin saniyesi bile daha uzunmus..bilenyardim etse de kimse yok buralarda sansa..
Canım bir şey olduysa diye doktora gittim geldim yeni eve 1 cm açılma varmış doktor rahim yumuşamış bebek doğuma hazır dedi bu gece yada yarin olur hazırlıklı ol sancıların 5 dakikaya düşünce ara dedi hayırlısı bakalım canım bekliyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?