2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah :) sanirm o dk tutma olayi cidden agri gelince olabilecek bise.yoksa yalanci sacilarda fln ben de tutamadim hic beceriksiz miyiz kiz biz yoksa hadi hayirlisi bakalimmm

Insallah :) sanirm o dk tutma olayi cidden agri gelince olabilecek bise.yoksa yalanci sacilarda fln ben de tutamadim hic beceriksiz miyiz kiz biz yoksa hadi hayirlisi bakalimmm
Canım anlayamıyorum ki cahilim ben ya bekliyorum şuan karnın çok sert adet ağrısı gibi ama dakika tutamıyorum bekliyorum şuan ne yapıyim bilemedim

Canım anlayamıyorum ki cahilim ben ya bekliyorum şuan karnın çok sert adet ağrısı gibi ama dakika tutamıyorum bekliyorum şuan ne yapıyim bilemedim

Est canim yaa,gercekse ztn daha da fazlalasiyormus ya ins anlayabilirsin..kasilmalarin saniyesi bile daha uzunmus..bilenyardim etse de kimse yok buralarda sansa..

senemtolga

Ayy manyak karı af edersin... herkes yaşını bilecek. .

Ne demek annesi ben olsaydı m ..eşek kadsr babaanne işte. Keyfini çıkarsana torunun..

Sen de ninesi bu seni istiyo de inadına..

İşte kız anası böyle bişey kavga edip o da gidebilirdi.ama kızını yavrusunu bmyle durumda bırakamaz analar. ..

Yuvasının huzuru kacınca kendi huzuruları daha cok kacar...

Oğlan anaları biraz merhametsiz gb ya benimde oglum oldu inşallah ben öyle olmam. Benim kv de iyi ama kimsenin annesi kadar olamaz ne kadar iyi olsa bile.

Kv nin de kötüsü hiç çekilmez hele böyle dengesizse..

Senem ne kendini ne anneni üz. Sakın annen in yanında eşine de bi şey deme. Onu korumak içşn olsa bile üzülüyor anneler..

Üzülüp en mutlu gününü mahvetme. Elbet bir gün devran döner lafını söylersin.

Benim ilk dogumumdu ama tecrübe ettiğim kadarıyla söyleyim.dogum sancısı oldugunda kendini öyle bir belli ediyorki anlamamak imkansız.belden kasiklara doğru gelen hareketini tamamen kısıtlayan nefesini kesen bi ağrı.öyle adet sancısı gibi diyenlere inanmamak gerek 10kat daha güçlü nesli_ankara06
Est canim yaa,gercekse ztn daha da fazlalasiyormus ya ins anlayabilirsin..kasilmalarin saniyesi bile daha uzunmus..bilenyardim etse de kimse yok buralarda sansa..

ya ellerini napıyo peki, siliyor mu yani? sonucta su poklu su

Seni cok iyi anliyorum canim herkes bi sekilde prob yasiyo kv ile bosver dicem ama ister istemez insan takiyo kafasina

Saol canim yazdigin icin,biz de fark ederiz ins o zaman..

Cok guzel yazmissin,en cok da sunu sevdim: "inadina nenesi nenesii desin" babaanne fln degil o daha boyle kibar versiyonu sanki :) nenecik nenesi desin de icine otursun iyice,ne acayip bi kadin.hepsi terelelli vallahi Allah islah etsin insallah boyle insanlari

Nazara geldin sen...o kadar sütüm var dedin nazar ettin. Geçmiş olsun göğsünü boşaltmaya çalış. . . Sürekli de sagiyordun niye oldu acaba
Kayinvalide nazari sanirim. Kem gozludur biraz kendisi, girdigi yeri, ilk gordugu birini gozleriyle yer... Bi gece sagmadim, ondan oldu, doktorda teyit etti.
Gecmis olsun atom
Saol canim
Atom göğüslerine sıcak kompres yaparak sağ ve bol bol emzir, doktora da git bence tedavi olmassan daha kötü olabilir
gittim canim allahtan 1e kadar doktor varmis, cumartesi ya bugun... Genel cerrah bakti, apse olusmus, agumentinle parol verdi oda senin soylediklerini soyledi.

Atom heart mother canım geçmiş olsun ..sağmakla ilgili bişey okudum bu arada..ilk önce düşük ayarda sagmaya baslıycakmışız sonra hızlı ayara gececekmişiz.. aynı şey dus yaparkende birden sıcak su tutulmayacakmış göğüslere önce ılık suyla daha sonra daha sıcak tutabilirmişiz istege baglı olarak tekrar gecmiş olsun..

ben de mastiti arastırdım burda görünce..
eneee dogruunca bitcek sandık daha cok anladık kadın olmak ne zor..

açtım tozluyu kendime büyük beden bişeycikler bakıcam (( hiç bişeye giremiyom yaaa verdiğim kilolarıda geri almaya basladım ...

baska bildiğiniz ucuz site var mı? bebişi bırakıp carsıya gitmek istiyorum ama bırakabilecegım kimsem yok ya kocişe bıraksam o altını değiştirmez uyuz

diğer türlü bakarda altında guvenemiyom ona kaka yaınca bile elime tutuşturuyo

Canım bir şey olduysa diye doktora gittim geldim yeni eve 1 cm açılma varmış doktor rahim yumuşamış bebek doğuma hazır dedi bu gece yada yarin olur hazırlıklı ol sancıların 5 dakikaya düşünce ara dedi hayırlısı bakalım canım bekliyorum şuan

Aaa super hadi masallahhhh ins gonlunce olur cok acitmadan canini,hizlica acilman olur da bebisini alirsin kollarina musait oldukca yaz bize

Merhaba kızlar sonunda yazabiliyorum benim de ayın 16 sında spinal anestezi ile kızım dünyaya geldi bol aglayan bir bebeğim var hic fırsat vermiyor anasina bende çareyi emzikte buldum inşallah bundan sonrası daha rahat geçer Allah hepimize kolaylıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…