2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle büyüt bebeğini canım..ayın 20 sinde bende oğlumu spinalle dünyaya getirdim..6 gün baş boyun sırt ağrısı çektim..karın ağrılarımı saymıyorum bile..senin durumun nasıldı
 
Kizlar sonunda bugun 11.40 da sezeryanla ogluma kavustum dun bu saatlerden beri hastanedeyim normal dogum yapmak icin doktorlar oyle kotu seyler yasatti ki olumlerden donduk resmen oglumlaa..simdi iyiyiz cok sukur ama unutmak istiyorum butun yasadiklarimi simdi sizden sezeryam sonrasi icin ineri ve evimize sah saglim donebilmek icin dua istiyorum iyiki varsiniz
 
Allah acil şifalar versin cnm. Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah..
 
İlk haftalarda benimde öyleydi durumum. Gece emzirince uyuyunca yerine yatıyorum 5 dakika sonra ağlıyordu gündüz de aynı cok kötüydü. 3 gün gaz cıkatamadığı olmuştu. Simdi damla ve surup kullanıyorum rezene hem bebeğe hem kendim içiyorum. Şimdi çok daha iyi. Bütün gün ıkınıyor yine ama en azından gazını cıkarabiliyor zorla da olsa. İki saat falan kesintisiz uyuyabiliyor 2 gündür. 26 günlük olduk. Sanırım en kötü zamanları atlattık. Senin de düzelir mutlaka ilaçların çok faydasını gördüm ben. Allah yardımcın olsun sabır biraz. Rezene ve muskat tozu içirebilirsin. Faydası oluyor.
Canım anlayamıyorum ki cahilim ben ya bekliyorum şuan karnın çok sert adet ağrısı gibi ama dakika tutamıyorum bekliyorum şuan ne yapıyim bilemedim
Benim regl agrısı gibiydi. Ağrı giriyor 20_30 saniye sürüyordu. Sonra 5 dakika rahat tekrar agrı geliyordu. Mutlaka anlarsın diye düşünüyorum. Ben yeni doğum yapan arkadaşlarımı ablamı arayıp agrımı tarif etmiştim. Regl agrısı gibiydi tam olarak.
 

Insallah cabucak toparlanirsin cnm Allah saglik huzur versin ikinize de. Ben senin icin kesin dogurdu diyordum yazmadin bi sure ya hani..cok sukur sag salim aldin kucagina,unut hic hatirlama elbette olani biteni..bundan sonrasina odaklan
 
Esim hala ikinin pesinde, muayene ucretini oderken, calisanlara dogum ucretlerini soruyodu en son bugun, gozunun icine baktim, "neyse ikincide bunlar daha kolay olacak" diyo hala utanmadan... Sen dogurup sen emzireceksen neden olmasin?
 
Esim hala ikinin pesinde, muayene ucretini oderken, calisanlara dogum ucretlerini soruyodu en son bugun, gozunun icine baktim, "neyse ikincide bunlar daha kolay olacak" diyo hala utanmadan... Sen dogurup sen emzireceksen neden olmasin?

Erkeklerin hepsi ayni ya sanirim,hemen ikinciyi istiolar ay daha dur hamileligin etkisini atlatmadan,dogunca daha bebegine tam yetemeden onunla bununla ugrasirken hemen kalirim hamile hee
 
Esimle bosanma noktasina geldik istedigi buydu zaten ödu patliyo mutlu olucaz diye. Kendinden baska kimseyi dusunmeyen bi insan. Bugun yine bisuru olaylar aglamaktan icim cikti bebegim koca insan gibi kustu az once 3 kere koca agiz dolusu. Ilk defa boyle oldu. Emzirirken bile agliyorum devamli. Hazmedemiyorum yaptiklarini artik. Esimede soyledim birdaha asla hicbiriyle gorusmicem ne bayram ne seyran kabul ediyosan devam edelim dedim tamam dedi. Bakalim gorucez onada givenmiyorum artik. Bidaha torununuda ruyasinda gorur ay pardon ne torunu genc o ya hala ya anne dicekmis. Ay boyle deli bi insan cildiricam. Allaha havale ediyorum hem lohusayim hem hastayim hemde bunlari yasiyorum. Allah her lokmasini bogazina dizdirsin tuttugu komur olsun insallah.
 
Esim hala ikinin pesinde, muayene ucretini oderken, calisanlara dogum ucretlerini soruyodu en son bugun, gozunun icine baktim, "neyse ikincide bunlar daha kolay olacak" diyo hala utanmadan... Sen dogurup sen emzireceksen neden olmasin?
Benimki ikinci ama hiçbir şey kolay değil. ..bana da diyorlardı ikinci de rahat olursun diye ana hiç rahat değilim ....daha bir stres var ben de....
 
Erkeklerin hepsi ayni ya sanirim,hemen ikinciyi istiolar ay daha dur hamileligin etkisini atlatmadan,dogunca daha bebegine tam yetemeden onunla bununla ugrasirken hemen kalirim hamile hee
Bide o sirada memem aciyo goruyo yani aci icersindeyim... Gormuyormusun diyorum halimi? -bunlarin hicbiri ikincide olmayacak. Diyo suratima bakip.
 
Bir iki gun sutun az olur mama al ver.sonra sutun artiyo.kati gida yeme.hosaf ic bol bol 20 gunden once is yapma dikislerin sizlar.
 
Esim hala ikinin pesinde, muayene ucretini oderken, calisanlara dogum ucretlerini soruyodu en son bugun, gozunun icine baktim, "neyse ikincide bunlar daha kolay olacak" diyo hala utanmadan... Sen dogurup sen emzireceksen neden olmasin?
Benim bile aklım ikincide şimdi acaba aradan çıksa mı diyom gündüzleri geceleri aman töbe diyorum..doktora sordum en az altı ay en güzeli bi sene tam vucud toplanması 2 sene diyo. Hazır evdeyken yapsam mı diye tilkiler dolaşıyor neyse daha vakit var düşünmek için.

Herkes yap kurtul diyo yaş olmus benim 29 .daha ilk çocuk nereye bekleyim ikinciyi diyom bazen.

Acılar hafifledikçe kaşınıyom galiba
 


Valla oyke catlak kadın için annesi de olsa yuva bozulmaz canım. Belli ki zevk alıyo aranız kötü olunca. Onu en iyi çatlatmanın yolu belli işte kendi agzınla diyon.

Eşini n de kendinin de tadını kaçırma. O da annesini seçemiyo sonucta.

Bence bu bahsi kapat madem eşinde senden yana sarıl ona sımsıkı.

Taptaze bi can geldi aranıza. Onun keyfine bakın. Onu konusun.

Sen de yavruna haksızlık etme üzülerek. Rızkını azaltma sakın. Toplanmaya düşünmemeye çalış.

Canını sıkmaya değer mi bu güzel günlerde. Kendin diyosun çok basit dengesiz bi ladın belli ki.


Boş veeer tatlım minnoşa eşine sarıl..bu günler gelmez bi daa.. sen mutlu oldukca evinin huzuru bebeğin mutluluğu artar..

Gülüşüne hasret bırakma yavrunu onların empati si o kadar yüksek ki.
 
QUOTE="17benli gelin, post: 44922674, member: 691606"]güle güle büyüt bebeğini canım..ayın 20 sinde bende oğlumu spinalle dünyaya getirdim..6 gün baş boyun sırt ağrısı çektim..karın ağrılarımı saymıyorum bile..senin durumun nasıldı[/QUOTE]
Bende spinal agri yapmadi canim bol sivi tuketmemi soylemisti dr bende oyle yaptim sadece dogumdan once oksuruk olmustum o dikislerimi acitti onun disinda hastanede de rahattim hemsireler cok guzekl ilgilendi sendw bebegini gule gule buyut canim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…