- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.201
güle güle büyüt bebeğini canım..ayın 20 sinde bende oğlumu spinalle dünyaya getirdim..6 gün baş boyun sırt ağrısı çektim..karın ağrılarımı saymıyorum bile..senin durumun nasıldıMerhaba kızlar sonunda yazabiliyorum benim de ayın 16 sında spinal anestezi ile kızım dünyaya geldi bol aglayan bir bebeğim var hic fırsat vermiyor anasina bende çareyi emzikte buldum inşallah bundan sonrası daha rahat geçer Allah hepimize kolaylıklar versin
Canım inşallah ya sağlıkla hepimiz alırız bekliyorum şuane zaman olur Rabbim bilirAaa super hadi masallahhhhins gonlunce olur cok acitmadan canini,hizlica acilman olur da bebisini alirsin kollarina musait oldukca yaz bize
Allah acil şifalar versin cnm. Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah..Kizlar sonunda bugun 11.40 da sezeryanla ogluma kavustum dun bu saatlerden beri hastanedeyim normal dogum yapmak icin doktorlar oyle kotu seyler yasatti ki olumlerden donduk resmen oglumlaa..simdi iyiyiz cok sukur ama unutmak istiyorum butun yasadiklarimi simdi sizden sezeryam sonrasi icin ineri ve evimize sah saglim donebilmek icin dua istiyorum iyiki varsiniz
İlk haftalarda benimde öyleydi durumum. Gece emzirince uyuyunca yerine yatıyorum 5 dakika sonra ağlıyordu gündüz de aynı cok kötüydü. 3 gün gaz cıkatamadığı olmuştu. Simdi damla ve surup kullanıyorum rezene hem bebeğe hem kendim içiyorum. Şimdi çok daha iyi. Bütün gün ıkınıyor yine ama en azından gazını cıkarabiliyor zorla da olsa. İki saat falan kesintisiz uyuyabiliyor 2 gündür. 26 günlük olduk. Sanırım en kötü zamanları atlattık. Senin de düzelir mutlaka ilaçların çok faydasını gördüm ben. Allah yardımcın olsun sabır biraz. Rezene ve muskat tozu içirebilirsin. Faydası oluyor.Dün gece ne güzel oğlum rahat bir gece geçirtti diyordum ki gündüz 2.3 tan 9.3 a kadar hiç uyumadı, sürekli bi gazı vardı, memede sakinleşti uyudu sonra ıngaa ıngaa... Kabus gibiydi, kimyon, maden suyu , önceden yapmam dediğim ne varsa denedik 9.3 ta çocuğu anneme bırakıp Nasıl avutuyorsan avut deyip uyumaya gittim... Sinirlerim bozulmuştu vallahi, zaten dişimi çektirmişim morfinden dolayı başım ağrıyo, uyumak istiyordum , 7 saat boyunca ağlama sesleri maffetti beni... Pazartesi kontrolümüz var, 12 günlük olucaz ilk işim gaz damlası sormak olucak doktora
Benim regl agrısı gibiydi. Ağrı giriyor 20_30 saniye sürüyordu. Sonra 5 dakika rahat tekrar agrı geliyordu. Mutlaka anlarsın diye düşünüyorum. Ben yeni doğum yapan arkadaşlarımı ablamı arayıp agrımı tarif etmiştim. Regl agrısı gibiydi tam olarak.Canım anlayamıyorum ki cahilim ben yabekliyorum şuan karnın çok sert adet ağrısı gibi ama dakika tutamıyorum bekliyorum şuan ne yapıyim bilemedim
Kizlar sonunda bugun 11.40 da sezeryanla ogluma kavustum dun bu saatlerden beri hastanedeyim normal dogum yapmak icin doktorlar oyle kotu seyler yasatti ki olumlerden donduk resmen oglumlaa..simdi iyiyiz cok sukur ama unutmak istiyorum butun yasadiklarimi simdi sizden sezeryam sonrasi icin ineri ve evimize sah saglim donebilmek icin dua istiyorum iyiki varsiniz
Esim hala ikinin pesinde, muayene ucretini oderken, calisanlara dogum ucretlerini soruyodu en son bugun, gozunun icine baktim, "neyse ikincide bunlar daha kolay olacak" diyo hala utanmadan... Sen dogurup sen emzireceksen neden olmasin?Atom heart mother canım geçmiş olsun ..sağmakla ilgili bişey okudum bu arada..ilk önce düşük ayarda sagmaya baslıycakmışız sonra hızlı ayara gececekmişiz.. aynı şey dus yaparkende birden sıcak su tutulmayacakmış göğüslere önce ılık suyla daha sonra daha sıcak tutabilirmişiz istege baglı olarak tekrar gecmiş olsun..
ben de mastiti arastırdım burda görünce..
eneee dogruunca bitcek sandık daha cok anladık kadın olmak ne zor..
Esim hala ikinin pesinde, muayene ucretini oderken, calisanlara dogum ucretlerini soruyodu en son bugun, gozunun icine baktim, "neyse ikincide bunlar daha kolay olacak" diyo hala utanmadan... Sen dogurup sen emzireceksen neden olmasin?
Esimle bosanma noktasina geldik istedigi buydu zaten ödu patliyo mutlu olucaz diye. Kendinden baska kimseyi dusunmeyen bi insan. Bugun yine bisuru olaylar aglamaktan icim cikti bebegim koca insan gibi kustu az once 3 kere koca agiz dolusu. Ilk defa boyle oldu. Emzirirken bile agliyorum devamli. Hazmedemiyorum yaptiklarini artik. Esimede soyledim birdaha asla hicbiriyle gorusmicem ne bayram ne seyran kabul ediyosan devam edelim dedim tamam dedi. Bakalim gorucez onada givenmiyorum artik. Bidaha torununuda ruyasinda gorur ay pardon ne torunu genc o ya hala ya anne dicekmis. Ay boyle deli bi insan cildiricam. Allaha havale ediyorum hem lohusayim hem hastayim hemde bunlari yasiyorum. Allah her lokmasini bogazina dizdirsin tuttugu komur olsun insallah.senemtolga
Ayy manyak karı af edersin... herkes yaşını bilecek. .
Ne demek annesi ben olsaydı m ..eşek kadsr babaanne işte. Keyfini çıkarsana torunun..
Sen de ninesi bu seni istiyo de inadına..
İşte kız anası böyle bişey kavga edip o da gidebilirdi.ama kızını yavrusunu bmyle durumda bırakamaz analar. ..
Yuvasının huzuru kacınca kendi huzuruları daha cok kacar...
Oğlan anaları biraz merhametsiz gb ya benimde oglum oldu inşallah ben öyle olmam. Benim kv de iyi ama kimsenin annesi kadar olamaz ne kadar iyi olsa bile.
Kv nin de kötüsü hiç çekilmez hele böyle dengesizse..
Senem ne kendini ne anneni üz. Sakın annen in yanında eşine de bi şey deme. Onu korumak içşn olsa bile üzülüyor anneler..
Üzülüp en mutlu gününü mahvetme. Elbet bir gün devran döner lafını söylersin.
Benimki ikinci ama hiçbir şey kolay değil. ..bana da diyorlardı ikinci de rahat olursun diye ana hiç rahat değilim ....daha bir stres var ben de....Esim hala ikinin pesinde, muayene ucretini oderken, calisanlara dogum ucretlerini soruyodu en son bugun, gozunun icine baktim, "neyse ikincide bunlar daha kolay olacak" diyo hala utanmadan... Sen dogurup sen emzireceksen neden olmasin?
Bide o sirada memem aciyo goruyo yani aci icersindeyim... Gormuyormusun diyorum halimi? -bunlarin hicbiri ikincide olmayacak. Diyo suratima bakip.Erkeklerin hepsi ayni ya sanirim,hemen ikinciyi istiolaray daha dur hamileligin etkisini atlatmadan,dogunca daha bebegine tam yetemeden onunla bununla ugrasirken hemen kalirim hamile hee
Zor olmazmi ya... Icinde kadin kelimesi gecipde kolay olan ne varki...Benimki ikinci ama hiçbir şey kolay değil. ..bana da diyorlardı ikinci de rahat olursun diye ana hiç rahat değilim ....daha bir stres var ben de....
Bir iki gun sutun az olur mama al ver.sonra sutun artiyo.kati gida yeme.hosaf ic bol bol 20 gunden once is yapma dikislerin sizlar.Kizlar sonunda bugun 11.40 da sezeryanla ogluma kavustum dun bu saatlerden beri hastanedeyim normal dogum yapmak icin doktorlar oyle kotu seyler yasatti ki olumlerden donduk resmen oglumlaa..simdi iyiyiz cok sukur ama unutmak istiyorum butun yasadiklarimi simdi sizden sezeryam sonrasi icin ineri ve evimize sah saglim donebilmek icin dua istiyorum iyiki varsiniz
Bide o sirada memem aciyo goruyo yani aci icersindeyim... Gormuyormusun diyorum halimi? -bunlarin hicbiri ikincide olmayacak. Diyo suratima bakip.
Fenadir o tatlim...Cok fenaymis seninki de yalniz
Benim bile aklım ikincide şimdi acaba aradan çıksa mı diyom gündüzleri geceleri aman töbe diyorum..doktora sordum en az altı ay en güzeli bi sene tam vucud toplanması 2 sene diyo. Hazır evdeyken yapsam mı diye tilkiler dolaşıyor neyse daha vakit var düşünmek için.Esim hala ikinin pesinde, muayene ucretini oderken, calisanlara dogum ucretlerini soruyodu en son bugun, gozunun icine baktim, "neyse ikincide bunlar daha kolay olacak" diyo hala utanmadan... Sen dogurup sen emzireceksen neden olmasin?
Esimle bosanma noktasina geldik istedigi buydu zaten ödu patliyo mutlu olucaz diye. Kendinden baska kimseyi dusunmeyen bi insan. Bugun yine bisuru olaylar aglamaktan icim cikti bebegim koca insan gibi kustu az once 3 kere koca agiz dolusu. Ilk defa boyle oldu. Emzirirken bile agliyorum devamli. Hazmedemiyorum yaptiklarini artik. Esimede soyledim birdaha asla hicbiriyle gorusmicem ne bayram ne seyran kabul ediyosan devam edelim dedim tamam dedi. Bakalim gorucez onada givenmiyorum artik. Bidaha torununuda ruyasinda gorur ay pardon ne torunu genc o ya hala ya anne dicekmis. Ay boyle deli bi insan cildiricam. Allaha havale ediyorum hem lohusayim hem hastayim hemde bunlari yasiyorum. Allah her lokmasini bogazina dizdirsin tuttugu komur olsun insallah.
Deniz kaç yaş araları..rahatlık zaten dogunca değil ki ikisi de büyüyünce.Benimki ikinci ama hiçbir şey kolay değil. ..bana da diyorlardı ikinci de rahat olursun diye ana hiç rahat değilim ....daha bir stres var ben de....
babada göğüslerine dokunma masaj falan yapma dedi...Aaa çok şaşırdım doktora. Noluyo mus acaba ? Zararlı kı ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?