2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz sen delimisin saka saka . Cok problemin yoksa neden olmasin? Ben en bastan beri kardes sart hemen pesine 2. Yapicam diyodum ama o isler oyle degilmis... Bu arada bende 29 yasindayim, dedigin gibi hazir evdeyken pespese yapmak daha mantikli, benim problemim cok tatlim ya, suan dusuncesi bile korkunc geliyo, 9 ay kustum, o bile bu kadar zor degilmis...

sagmadan yatmistim, agriyla uyandim, sagdim gecmedi, sicak dusa girdim tekrar sagdim gecmedi. 8-9 saat kivraninca doktora gittim, elle muayene ederek apse olusmus dedi.
geçmiş olsun. benımde sabah göğsümün alt kısımları agrıyordu elleyınce
ben de korktum bişi olmustur dıye. 2-3 kere sagdım geçti.

geçmiş olsun. benımde sabah göğsümün alt kısımları agrıyordu elleyınce
ben de korktum bişi olmustur dıye. 2-3 kere sagdım geçti.
Saol canim. Aman dikkat et, 3-4 saatte bir muhakkak sag, ne 2 saat kadar kisa olsun, ne 3-4 saati gecsin dediler.. Ne zaman uyuruz bilmem... Artik uyumak istiyorum diye sagmadan yatmistim

Haklisim canim ama kuzucuguma baktikca dahada aglayasim geliyo kendime gelmem lazim biliyorum ama gelemedim hala. Bikere daha boyle bisey olmustu 1 sene depresyondaydim atlatamadim esime demistim bida olursa kaldiramam diye simdi bakalim nasil atlaticaz..

Cok uyuz oldum kocama ilk kez disari ciktik babaname oturmaya gittik emzik kutusu elindeydi dedim cantaya koy koymamis veeee puseti tasirken soothy emzigi dusurmus emzik yok ortalarda kizincada suclu ben oldum surat yapiyomusum aayyy bu lohusa halimle dovucem cok sinir oldum anlatamamm

bende oldum
2 gün hastanede yattım sonra eve geldım. agrı kesıcı bıle almaya gerek duymadım. bu kişiden kişiye göre degısıyor bence.
özelde oldum ve doktorum normalden yanaydı. hatta sancım geldı acılmam 4 cm miş ona ragmen sez. oldum
doktorum kızdı hatta :=)
her doktor aynı degıl.
geçmiş olsun. inşallah kısa zamanda iyileşirsin.

Bizim doktor 20 günden sora yağabiliriz dedi. İlk çişi anlamadım bile. Ağlamadı. Sadece başta biraz ağladı ilk kestiklerinde fitil etkisini gösterene kadar. O da gaz sancısı kadar bir ağlama idi. Ve uyuşturucu iğne yapılırken 10 saniye kadar ağladı. Başka da acısı olmadı. İlk gün fitil kullandık. 6 saatte bir. İkinci gün onu da bıraktık. Rahattı. Bardak kullandık iki gün primaya değmesin diye. O biraz primanın taşmasına sebep oldu. Üst değiştirmeyle uğraştık. Ama acıma olmadı ya bunlar bir şekilde çözülüyor. Bugün 4. Gün. Biraz ucu kızarık. Onun dışında bir sıkıntımız yok.çabuk iyileşti. Doktorumuz sünnetten çok bacaklarının bağlanmasından rahatsız oluyolar dedi. Bizim küçük olunca ona da tepki vermedi.

İkinciyi düşündüğün göre bebeğin akıllı demekki maşallah. ..ben de ilkini 30 yaşında ikinciyi de 35 te doğurdum. ....yaş farkı çok olmaması iyi olur....3 ya da 4 yaş iyi olur okula başlamadan ilki.....benim de eşim Zeynebi buyurmuştuk ne gerek vardı buna diye beni geriyor....

Bekleyen hamis kardeslerim nasillar gelisme yok muu, pitipitikare ins saglikla hayirlisiyla dogum yapmissindir yazamadim dun.haberini bekliyoruz
Evdeyiz, vakit bulunca detayla yazacağım inşallah ama Allah kalan herkese hayırlı doğumlar nasip etsin,bu şahane duyguyu Allah isteyen herkese yaşatsın.

Genel anestezi ile sezaryen oldum,hiç bir şey bilmedim resmen, sonrası gaz sancısı ve dikiş ağrısı. Yine de bebeğimin kokusu, yüzü, varlığı herşeye bedel...

Çok güzelmiş çooook

hayırlı olsun bebeğin güle güle büyüt

Akıllı oldugundan değil yasım gececek sonra zor gelecek diye korkumdan cok şimdi bile zor geliyo kafam götürmüyoo..sonra biri büyüyünce diğeri hiç gitmez diye de düşünüyorum eşim gb yani.

Ben 7 gunluk
Benn yedi ginlukken yaptrdim iyiledti gitti.aglamafi bile hep uyudu zaten iyiki yaptrmisim.herkese tavsiye ediyorum.

Amin :) cok sevindim hayirli olsun tekrar,gule gule buyut.. op mis kokulunu

Gözünüz aydın canım kavuştun bebişe.. Allah analı babalı büyütsün inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…